Продуцентът Иван Христов и половинката му Ирина Тенчева са в болница с усложнения заради коронавируса. Това сподели самата Ирина в социалните мрежи. "Благодаря за загрижеността на всички приятели, близки и онлайн познати, които са мислили за нас през изминалите дни, но на които нямаше как да отговоря. За жалост влязохме в статистиката на усложненията от ковид след 7 ден от теста. Не ни помогна нито огромното ми желание да премина през вируса с повече оптимизъм и холистични подходи, нито типично мъжкото решение на Иван да го неглижира. Помогнаха ни ЛЕКАРИТЕ и екипите им, за които когато събера мислите си ще споделя повече, защото заслужават най-много доверие и благодарност!", пише в социалните мрежи тя.

Благодаря за загрижеността на всички приятели, близки и онлайн познати, които са мислили за нас през изминалите дни, но... Posted by Irina Tencheva on Friday, April 9, 2021
На 28 март тя сподели в социалните мрежи още един пост за болестта: "Ковид ми показа колко невероятни места по и в тялото ми могат да болят по най-различен начин. Изобретателен е Творецът...Правих изследвания, вливания, промени в лечението...И това не е всичко...но нямам сили да пиша. Благодаря за подкрепата и пожеланията", гласи постът й.