Хората с увреждания имат същите нужди като останалите и с малко фантазия могат да се справят в секса. Това се потвърждава от историята на 30-годишната секс работничка Олив Пърл и нейния клиент с увреждания, 32-годишният Гавин Торникрофт, които правят секс всяка седмица и отношенията им отдавна са надхвърлили професионалните.

Олив се смята за „привилегирована“, че Гавин й има доверие да работи с него. Мъжът страда от церебрална парализа. Прекарва времето си в инвалиден стол.

Двамата сега живеят в Мелбърн и са добри приятели с екстри. Техни видеа в TikTok разбиват предразсъдъците за секса и инвалидността. Работят заедно от седем месеца и се стремят да просветяват другите относно секса при хора с увреждания.

Сн: TikTok

Досега са събрали 1 милион гледания в TikTok.

Олив проституира от 18-годишна и оттогава ту излиза, ту влиза отново в бранша. С Гавин са се срещнали през февруари 2021 година и оттогава той е неин редовен клиент и се виждат всяка седмица. По думите й Гавин е обикновен човек, който има същите нужди от останалите.

„Просто трябва да сме по-изобретателни в позите, за да се чувства той комфортно. Секс-люлката е много добра за това. Сега сме добри приятели и винаги се забавляваме добре заедно“ - казва Олив за секса си с Гавин.

Сн: TikTok

Въпросното съоръжение е предвидено за по-пикантен секс с различни начини на връзване на единия от партньорите. Вероятно двамата го използват и по предназначение, но важното в случая е, че то осигурява стабилността на затруднения в движенията си мъж.

Той пък е възхитен от нейния професионализъм:

„Олив се отнася с такова уважение, винаги се прекарваме страхотно с нея!... Тя е най-добрата секс работничка, с която съм бил... с останалите през 90% от времето не съм се чувствал добре сексуално – те не можеха да осъзнаят как церебралната парализа се отразява на секса."

Олив подчертава, че е много важно да се знае, че сексуалното желание на хората с увреждания си е „още там“. Тя добави, че чувства „голямо удовлетворение, когато Гавин е задоволен“.