Открийте ни и в

България

Още рокади: Освободиха шефове в горския сектор

От „Североизточно държавно предприятие” е освободен целият състав на органите на управление

публикувано

на

С протоколно решение на министъра на земеделието, храните и горите проф. д-р Христо Бозуков в органите на управление на държавните предприятия от Закона за горите са извършени промени, съобщиха от министерството.

В „Югозападно държавно предприятие” – Благоевград, са освободени членовете на Управителния съвет Мария Маринова и инж. Ваня Каменова.

В „Югоизточно държавно предприятие” – Сливен, за директор до провеждане на конкурс е назначен Димчо Радев, а Георги Йорданов е освободен като член на Управителния съвет.

В „Южноцентрално държавно предприятие” – Смолян, „Северозападно държавно предприятие” – Враца, и „Североизточно държавно предприятие” е освободен целият състав на органите на управление.

Здравко Бакалов е назначен за директор на предприятието в Смолян, а Ради Иванов – на това в Шумен, до провеждане на конкурс.

Досегашният заместник-директор на „Северозападното държавно предприятие” Атанас Златков е упълномощен да изпълнява длъжността директор.

В „Северноцентрално държавно предприятие” – Габрово, са освободени членовете на органа на управление доц. д-р инж. Георги Костов и Иван Степанов.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

Най-четено