Открийте ни и в

България

САЩ подновява издаването на всички неимигрантски визи в България

Ето и откога отново може да се кандидатства за туристическа виза

публикувано

на

Консулският отдел към посолството на САЩ в София обяви, че се възобновяват визовите услуги за всички категории неимигрантски визи в ограничен обем.

“От 8 декември предлагаме ограничен брой места за интервюта за посетителски визи (B1, B1/B2, B2)”, се казва в съобщение до медиите.

“В момента предлагаме толкова места за интервюта, колкото позволяват местните условия, ресурсите и съображенията за сигурност, като призоваваме кандидатите да вземат предвид ограниченията и да подготвят молбите си възможно най-рано.”

САЩ обмислят да махнат визите за България

През последната година посолството на САЩ предоставя широка гама визови услуги. Продължава обработката на годенически визи К1 и имигрантски визи.

От посолството посочват и предимството за “визите за преки роднини на американски граждани, включително международни осиновявания, годеници на американски граждани и някои молби за специални имигрантски визи. Посолството обработва всички категории имигрантски визи, но може да се очаква значително забавяне при насрочване на интервютата.”

Продължава обработката на молби за подновяване на предходни B1/B2, C1/D и F визи, които отговарят на изискванията за кандидатстване без явяване на интервю, а повече информация за процедурата е достъпна ТУК.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

⇩ Коментирайте ⇩

Най-четено

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА