Денят, в който ще сключим сделката за нашия нов дом или ще продадем стария, винаги е изпълнена с притеснения. Когато обаче знаете какво предстои, със сигурност те ще са по-малко. В миналия брой разгледахме част от документите, които ще са ви нужни във важния момент.

Ето останалите:

Сертифицирани фондове
 Сертифицирани средства за продавачи
 
След приемане на договора за покупка
  • Насрочете професионална или непрофесионална инспекция за дома. Решете дали искате да добавите допълнителни проверки, като например проверка на радон или канализация.
  • Предоставете на кредитора си копие от договора и обсъдете възможностите за заключване на лихвения процент.
По време на домашната инспекция
(Следва продължение)
Като агент на недвижими имоти, аз не само помагам на своите клиенти със закупуване, продажба и отдаване под наем, но и непрестанно ги уведомявам относно всеки възможен аспект, който би повлиял на тяхната дългосрочна инвестиция, която всъщност за повечето хора е най-важната и най-голямата, която те са направили или ще направят някога в живота си.Ако имате въпроси, свързани с тази или други мои статии досега, или въобще с всичко, свързано с пазара на недвижимите имоти, ще се радвам да ме потърсите, а за мен ще е удоволствие да мога да помогна. Моят директен номер е: 773-827-7827, или ми пишете на емайл: [email protected]. Също моят уебсайт, за повече информация: GerganaTodorova.BairdWarner.comКонсултацията е винаги безплатна и не ви ангажира по никакъв начин.