Открийте ни и в

Любопитно

Серийна любовница на 49: По Коледа отегчените съпрузи се изсулват, за да кацнат при мен

Тя е имала поне 100 женени любовници

публикувано

на

Сн: Instagram

По принцип Коледа се смята за семеен празник и наистина е такъв, но някои съпруги проста не знаят, че и серийната любовница Гуинет Лий от известно време е част от семейството. Може би сами са си виновни, а може би шавливата Гуинет просто има таланта да се намества като кукувица в гнездото, без даже да дочака да се опразни? Истината е малко по-различна. Гуинет не е разбивачка на семейства и не се стреми да измества съпругите.

Живеещата в Лондон калифорнийка сама се нарича „серийна изневеряваща“ и от 2008 година излиза предимно с женени мъже. Съчувствието към отчаяните съпрузи, любовта към ближния и стремежа да му се помогна да поразхлаби явно от само себе си се изплащат, защото ближните се отчитат с подаръци колкото годишен трудов доход. Както е казано – чукай и ще ти се отвори.

Любовницата разкри пред Fabulous Digital, че се е срещала с над 100 женени мъже, включително милионери, и телефонът й не спора да звъни около Коледа. Отегчени от съпругите си, „които даже на са вече интимни с тях“ те й пращали съобщения и снимки.

Сн: Instagram

Гуинет не ги премала за секс на самата Коледа, но те при първа възможност се изнизвали от къщи, за да дойдат при нея и да я видят. Измисляли си работа в офиса или някакави покупки, но всъщност идвали да „напазаруват“ при нея.

Съпругите им не се усещат – те имат достатъчно работа покрай децата, а и честно казано, може и да им харесва да не им се мотаят мъжете наоколо“ – казва серийната утешителка.

Гаджета луди по секс купони: „Ревнуваме се, но продължаваме да купонясваме и се обичаме“

Да лекуваш страдащите души на омерзените съпрузи си има и хубавите страна – като коледен подарък под формата на грвна с диаманти за над 30 000 долара. Или коледно прекарване в скъп хотелски апартамент.

Гуинет не можела да купува на своите мъже подаръци заради възможни усложнения със съпругите им. Е, човек би казал, че тя и така дарява достатъчно. Пък и те не са един или двама…

Сн: Instagram

Любовницата смята, че популярността й се дължи на факта, че за нея се знае, че не е крадла на съпрузи. Та споделя, че някои от нейните женени гаджета са я питали дали не иска да се вижда и с техни също женени приятели. Други са я питали къде да си намерят тяхна любовница и тя, нали е отзивчива, давала дискретни съвети.

За моралистите, които биха разкритикували Гуинет, трябва да се подчертае, че тя е преминала към положение на серийна любовница чак след смъртта на съпруга си от рак преди повече от 12 години и има четири различни бизнеси, така чу няма абсолютно никакъв интерес да се обвързва.

Сн: Instagram

Въпреки че семейството й би се радвало да я види отново омъжена, Гуинет няма намерение да се връща към скуката на моногамията, а и си има едно наум от предишни катастрофални връзки с неженени мъже.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

⇩ Коментирайте ⇩

Най-четено

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА