Открийте ни и в

Лайфстайл

Спец по кралското семейство: Меган и Хари са притеснени да не бъдат забравени

Хари и Меган заявиха, че си взима родителски отпуск, но редица кралски коментатори останаха объркани, защото те продължиха да правят изявления

публикувано

на

Спец по кралското семейство: Меган и Хари са притеснени да не бъдат забравени

Кралският експерт и журналист Фил Дампиър заяви, че принц Хари и Меган Маркъл смятат, че не могат да останат извън светлината на прожекторите или заглавията на вестниците от страх, че ще загубят влиянието си.

Коментирайки решението на двойката да си вземе “родителски отпуск” след раждането на дъщеря им Лилибет, Дампиър обясни, че Хари и Меган непрекъснато се притесняват, че хората “могат да забравят за тях”, ако останат безмълвни.

След броени дни публиката ще чуе двойката да изразява мислите си по редица теми – от расизъм до психично здраве – в шестте части на самостоятелния сериал на Netflix “Хари и Меган”. Въпреки че експлозивният характер на предаването беше ясен от краткия, но драматичен трейлър, един от вътрешните източници в екипа потвърди, че някои от коментарите на двойката са “огнени”.

Португалия смаза Швейцария, отива на четвъртфинал срещу Мароко

След раждането на дъщерята на двойката, Лилибет Даяна Маунтбатън-Уиндзор, на 4 юни 2021 г., Хари и Меган заявиха, че си взима “родителски отпуск”, но редица кралски коментатори останаха объркани, защото те продължиха да правят изявления.

Дампиър заяви пред The Sun:

“Мислех, че се предполага, че ще се оттеглят за поне пет месеца, предполагаше се, че ще си вземат тези няколко месеца отпуск, за да се грижат за младото си семейство. Не мисля, че действително са имали такива планове. Изглежда, че не слизат от заглавията на вестниците в периода, в който се предполагаше, че ще бъдат тихи, така че е малко странно. Покойната британска кралица винаги повтаряше: “Трябва да ме видят, за да ми повярват” и същото се отнася за Хари и Меган. Ако те всъщност нямат публичен профил и хората не ги виждат, могат бързо да бъдат забравени, което очевидно не искат.”

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

Най-четено