Открийте ни и в

България

Стефан Янев към Кирил Петков: Не съм бил твой министър, нито ще бъда (ВИДЕО)

Поведението на основните политически сили в България в момента е базирано на популизъм и лансиране на емоционални тези, каза Янев

публикувано

на

 

 

Бившият министър на отбраната Стефан Янев се обърна към премиера Кирил Петков.

Във видеообръщение във Facebook Янев каза:

„Уважаеми господин министър-председател, аз не съм твой министър, нито съм бил, нито ще бъда. Аз съм министър на България, служа единствено на родината и ще продължа да го правя“, заяви той във видео, публикувано в профила му в социалната мрежа.

В разгара на война: Първа рокада в кабинета "Петков" (ОБЗОР)

„В разгара сме на криза. Криза, която вече сериозно размести пластовете в системата на международните отношения и е напът да промени нейната логика. Тя има потенциал да доведе до катастрофални последици в много отношения. До хуманитарна катастрофа, но също и до сериозни икономически, финансови и социални последици. От действията и решенията, които взимаме в момента, ще зависи как ще премине България през този труден период, който ни очаква”, казва още Стефан Янев.

И добавя, че перспективата не е добра.

“Тя не е добра и защото поведението на основните политически сили в страната в момента е базирано на популизъм и лансиране на емоционални тези. Вместо да се търсят работещи решения, се генерират краткосрочни политически дивиденти на базата на страданията на хората. Но аз съм уверен, че българските граждани вече добре се ориентират в ситуацията. Те са мъдри и няма да бъдат допуснати да бъдат използвани в пропагандни кампании в нечий интерес”, продължава бившият министър на отбраната.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

Най-четено