Открийте ни и в

ИЗБОРИ

Сух режим в Пернишко – кметът забрани алкохола до края на изборите

Заповедта влиза в сила от полунощ, но няма да засегне тържества, погребения и религиозни обреди, за които има предварително уведомление

публикувано

на

Последна глътка алкохол

В Перник няма да се продава алкохол по време на изборите. Забраната е издал кметът на общината Станислав Владимиров. Заповедта влиза в сила от полунощ и ще важи до 20.00 часа на 2 октомври.

Въведената забрана се отнася до продажбата и консумацията на алкохол в магазините, завeдeнията за обществено хранене и други обществени места на територията на община Перник.

Забранява се в изборния ден да се провеждат масови мероприятия, които могат да създадат условия и предпоставки за нарушаване на обществения ред и безопасността на движение.

30-годишна обвинена: Принудила мъж да прави секс с нея

Забраната не важи за сватби, семейни и други тържества, за погребални ритуали, религиозни обреди и други такива събития, за които има предварително писмено уведомление до кмета.

В община Радомир също се спира продажбата на алкохол, като ограниченията са за времето от 20.00 ч. тази вечер до 20.00 ч на  на 2 октомври. В Трън забраната ще важи от 6.00 до 24.00 часа на 2 октомври.

Собственик на половин Лондон: Как живее "най-подходящият ерген на Острова"?

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

Най-четено