Завистта няма почивен ден и доказателство за това е случаят на млада майка от Канада, която непрекъснато е обект на внимание от тролове заради закачливите си клипчета в TikTok. Тя получава критики, че се обличала твърде секси и накрая партньорът й щял да я остави.

24-годишната Мадисън Смит е домакиня, която си гледа малкото дете и пуска видеа от живота си с 2-годишната Хевън и партньора си Броуди. Тя има 400 000 последователи, но явно не всички са й доброжелатели.

Мадисън разкри, че получава често упреци заради свободното си облекло, като например „не трябва да се обличаш така“, а и по-лошо – че щяла да свърши като „самотна майка“, явно защото се обличала секси и Броуди щял да е остави.

Така, както изглежда Мадисън на клипчетата, последното едва ли е вероятно, но много от тези коментари идват от тролове и тя дори направи видео за коментарите, които получава като млада майка.

Някои злобари даже наричали семейството й „бебета отглеждат бебе“. Други пък казвали, че „си е „изгубила младостта“ с бебе в началото на 20-те си години, а някои стигат и по-далече, като твърдят, че дъщеря й заслужавала по-добър живот. Не че на клипчетата животът на бебето изглежда лош.

Младата майка отговаря, че семейството й е по-силно от всякога и дава рецептата: двамата с приятеля й винаги намират време един за друг, а общуването е ключът.

„В края на краищата никога не забравяйте да се забавлявате и не вземайте живота твърде сериозно“ - препоръчва Мадисън.

Повечето последователи обаче я подкрепят, а един от тях коментира, че му „любимо, когато външни хора смятат, че имат добри съвети за родителството на някой друг“.