Открийте ни и в

Лайфстайл

Участничка в American Idol преди печелела хиляди като проститутка, но спряла, когато застреляли любимия й клиент пред нея

След този случай тя вече не се труди като компаньонка.

публикувано

на

Сн: Instagram

Появилата се в музикалното шоу American Idol и вече елиминирана Ерика Пери е разказала, че преди да се включи в конкурса е била стриптизьорка и „секс работник“, като е получавала хиляди долари от „високопоставени мъже“, съобщи “Сън“.  27-годишната колежанка от Калифорния бе наречена „Керън“ от феновете, защото вдигна скандал и поиска да говори с мениджърите, след като беше елиминирана от журито.

Тя предизвика огромен интерес в онлайн платформите, като закрещя на журито в състав Кейти Пери, Лайънъл Ричи и Люк Брайън, , че е „лунатик“, който може да се превърне в „шибан психопат“.

Миналото на Ерика като проститутка бе разрито още през 2019 година, когато участвала в подкаста No Jumper с две приятелки-стриптизьорки.

Сн: Instagram

Ерика разказа за първия си клиент:

„Изчуках онзи пич в Лагуна Бийч за около 1 000 и после си казах: не можеш да повярваш колко пари можеш да направиш само за да чукаш някого.”

Сн: Instagram

Освен това бившата проститутка разкри, че намирала много богати мъже, които били склонни да й плащат хиляди. Тя обаче бе непреклонна в решението си да не споменава конкретни имена.

Пери хвърли бомбата, споделяйки, че е спряла с проституирането, когато любимият й „спонсор“ бил застрелян през април 2017. След този случай тя вече не се труди като компаньонка. Младата жена е казала, че е била заедно със „спонсора“, когато бил покосен от куршумите, и затова напуснала „секс сцената“, пише “Сън”.

Сн: Instagram

Ерика твърди, че от времето на интервюто в подкаста е израснала много и е узряла. Вдъхновението за участие дошло, след като приятелят й я зарязал и тя решила, че най-доброто отмъщение е да грабне Златния билет.

Сн: Instagram

Тя премина през първото сито, но на втория кръг бе отстранена от журито и вдигна скандал, като отиде при съдиите да пита с нервен тон дали са сигурни в решението си. Те бяха притеснени, но отговориха утвърдително.

След това Ерика напусна сцената, а зад кулисите каза пред екипа, че е лунатичка и може да се побърка. Тя попита кой ръководи шоуто е поиска среща с мениджъра.

„Майка ми е проститутка. Искам да съм като нея, защото помага на хората в нужда“

Ситуацията напрегна журито много, до степен, че след като Ерика си излезе, ужасеният Люк подхвърли на Лайънъл Ричи, който стоеше най-близо до нея, че се е намирал в „опасната зона“.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

Най-четено