Открийте ни и в

СВЯТ

Ученици носят нацистки униформи по време на събитие за културен обмен в Колумбия (СНИМКИ)

Посолствата на Германия и Израел призоваха Колумбия да образова повече гражданите си за Холокоста

публикувано

на

Използването на нацистки емблеми и ученици, облечени в нацистки униформи на събитието за културен обмен, проведено в чест на Германия в полицейското училище “Симон Боливар” в Колумбия, наскоро предизвика унищожителни критики.

Беше разкрито, че учениците са носили нацистки униформи по време на събитие за културен обмен, проведено в чест на Германия в училище “Симон Боливар” в Тулуа, Колумбия.

На събитието някои ученици били забелязани да носят униформи на SS и залата била украсена с нацистки емблеми, докато един от студентите бил облечен като Адолф Хитлер.

Докато снимките от събитието, споделени в официалния акаунт на полицията в Тулуа в социалните мрежи, предизвикаха реакции, директорът на полицейското училище “Симон Боливар” беше уволнен.

Колумбийският президент Иван Дуке, от друга страна, направи изявление относно инцидента и подчерта, че организаторите и участниците в събитието ще бъдат подведени под отговорност.

Дуке използва изразите „Осъждам всяка демонстрация, която използва или препраща към символите на хората, които извършиха Холокоста“.

Посолствата на Германия и Израел призоваха Колумбия да образова повече гражданите си за Холокоста.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

⇩ Коментирайте ⇩

Най-четено

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА