Открийте ни и в

България

Хамид: Ананиев е Крали Марко, с фадрома не мога да го бутна, но умело изпълни плонж

Би му завидял и фуболиста Божидар Искренов, той имаше една чупка в кръста и все падаше за дузпа, казаха още Хамид

публикувано

на

„Признавам, че вчера бях надигран. Рядко допускам някой да ме надхитри в парламента, но вчера се случи. Бях така провокиран и г-н Ананиев така умело изпълни този плонж. Нали не мислите, че с тези малки ръчички мога да съборя този исполин с едно побутване. Той е Крали Марко, като камара е. Аз този човек с фадрома не мога да го съборят“, каза пред bTV Хамид Хамид от ДПС, който в петък се сбори с Настимир Ананиев в парламентарната зала.

„Г-н Ананиев само с докосването така се хвърли върху своите колеги, че би му завидял и футболистът Божидар Искренов, ако гледа тези кадри. Той имаше уникален талант с много рязка чупка в кръста така да пада за дузпа, че нямаше съдия, който да не му я свири.

Ананиев го изигра перфектно, блестящ талант е, уникален провокатор“, каза Хамид Хамид.

От ефира на bTV зам.-председателят на ПГ на ДПС Хамид Хамид се извини на депутата от „Продължаваме промяната“ Настимир Ананиев след вчерашния сблъсък в Народното събрание.

Напрежение в парламента: Настимир Ананиев и Хамид Хамид си налетяха на бой

„Поднасям своето извинение за грозната си постъпка. Не е редно, извинявайте, г-н Ананиев“, каза той.

„Отидох да защитя колегата си Халил Летифов, който е след операция и с патерици. Срещу него имаше изключително тежка агресия. През цялото време зад гърба ми г-н Ананиев бълваше всякакви ругатни и обиди. Ако ги предам точно, СЕМ ще затвори bTV поне за шест месеца“, разказа Хамид.

Той поднесе и едно признание.

Той разказа още как Настимир Ананиев преди години е провокирал цялото НСО в Народното събрание.

„Шест души го дърпаха, беше дошъл с една кофа. Той се търкаляше по земята, те го влачат, а той им крещи: „Аз имам права!“. Изключителен артист, признавам го. Той е минал през школата на ГЕРБ, управляваше с тях. Може би там е взимал уроци, защото и там има един уникален актьор – Тома Биков. Има и един самороден талант – Николай Нанков“, продължи Хамид.

Относно гласуваната оставка на председателя на парламента Никола Минчев той заяви, че никой не е правил коалиция, а просто опозицията е използвала своите регламентирани в правилника средства, за да постигне целите си.

Той направи сравнение с Гогол и заяви, че върви „процес мъртви души“ – в случая „мъртви депутати“.

„Даже инфлацията там е достигнала ужасни размери. В началото четем за 1 млн. лв., а сега са стигнали 3 млн. лв. Това е ужасна инфлация и първите трябва да се чувстват малко прекарани от цялата работа“, коментира Хамид.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

Най-четено