Всяка година Gallup провежда проучване сред американците, за да определи техния избор за най-добрата дългосрочна инвестиция.

  • Недвижимите имоти са изпреварили акции, спестовни сметки и злато като най-добрата дългосрочна инвестиция сред американците за последните 7 години.
  • Вярата в стабилността на жилищата като дългосрочна инвестиция остава силна, въпреки многото предизвикателства, пред които е изправена икономиката днес.
  • От четирите изброени по-горе, недвижимите имоти са също и единствената инвестиция, в която можете да живеете (тоест да бъде използвана за допълнителни приходи, или най-малкото, за спестяване на разходи), докато парите ви в същото време са инвестирани и не губят стойността си от инфлация всяка година, както и се възползва от покачването на цените за
потенциална печалба в бъдещето
Ако имате въпроси, свързани с тази или други мои статии досега, или въобще с всичко, свързано с пазара на недвижимите имоти, ще се радвам да ме потърсите, а за мен ще е удоволствие да мога да помогна. Моят директен номер е: 773-827-7827, или ми пишете на емайл: [email protected]. Също моят уебсайт, за повече информация: GerganaTodorova.BairdWarner.comКонсултацията е винаги безплатна и не ви ангажира по никакъв начин.