Открийте ни и в

Астрология

ХОРОСКОПЪТ ЗА 1 ДЕКЕМВРИ: Телци, късметът е на ваша страна! Деви, бъдете готови да приемете новото!

Обстоятелствата ще ви предоставят поредица удобни възможности за изява

публикувано

на

ОВЕН
Събитията са такива, че изискват една по-стабилна подготовка от ваша страна. Ако не сте готови, изчакайте до точния момент за предприемане на каквото и да е действие. Миналото също ще ви напомня за себе си по един или друг начин. Възможно е мнозина да са изправени пред някакъв избор, който ще ви накара да изберете между съществуващо положение или нещо ново. Решенията ви ще имат конкретно отражение върху общественото ви положение, стабилност или взаимоотношения, които са приоритетни за вас или влияят на развитието ви в бъдеще.

ТЕЛЕЦ
През днешния ден можете да повлияете върху събитията, като ги насочвате в желаната от вас посока. Денят е подходящ да се съсредоточите върху цели, свързани с вашето развитие в бъдеще, продължаване на образование или уреждане на пътешествия до далечни екзотични места. За някои от вас това е период на разширяване на собствените граници или уреждане на юридически въпроси. Късметът е на ваша страна и всичко това отваря възможности, свързани с пътувания, нови запознанства, които ще внесат промяна в средата ви или могат да преминат в стабилни партньорски отношения.

БЛИЗНАЦИ
Възможно е сега да започнете нещо ново, собствена дейност или да разширите съществуваща. Получавате подкрепа от страна на важни за вас личности, което ще се отрази в положителна посока и на финансовото ви състояние. Ще се активират процеси, които са започнали през изминалите дни най-вече в областта на вашите дом, семейство, взаимоотношения с роднини, уреждане на имотни казуси. Можете градивно да въздействате, ако започнете подобрения, свързани с дома, или работа в посока възстановяване на нарушени взаимоотношения с роднини и приятели.

РАК
Намалете инициативата и не започвайте нищо ново. Опитайте се да довършите проектите, които по някакви причини се е наложило да преустановите. Те всъщност ще се окажат устойчива база за занимания, с които ще трябва да се справите. Не се отказвайте и не се огорчавайте, ако някои замисли не ви се получат от първия път. Приемете го като най-обикновено изпитание за устойчивостта и постоянството си. Предстоят кратки, но наситени с положителни емоции пътувания, по време на които ще се срещнете със стари познати.

ЛЪВ
Заниманията ви ще са разнообразни. Избягвайте рутинните методи на работа. Нестандартните ще се окажат доста по-ефективни. Действайте с въображение и размах, но целенасочено и организирано. По този начин не само ще подобрите резултатите, но и ще запазите постигнатия към момента напредък. Преживяванията ще са колоритни, преимуществено стимулиращи и достатъчно убедителна причина за добро настроение. Предстоят важни събития като промяна на работа, на местоживеене, на отношения. Ще се наложи да действате, разчитайки предимно на интуицията си.

ДЕВА
Бъдете готови да приемете новото, навлизащо в живота ви, но имайте предвид, че все още сме в „коридора на затъмненията“, което малко или много деформира фактите и представите за тях. Няма да ви е излишно да направите малко реклама на постиженията си и да привлечете вниманието на околните. Ще се окаже печеливша тактика за реализация на дългосрочните ви планове. Не прибързвайте с важните решения, но и не пропускайте изненадващите възможности. На фона на динамичните събития на глобално ниво, вашето ежедневие ще е повече или по-малко спокойно.

ВЕЗНИ
Днес ще можете без напрежение да се приспособявате към обстоятелствата. Много хора, включително абсолютно непознати, ще разчитат на емоционалната ви подкрепа и съпричастност. Изненадващи събития, засягащи семейството ви или близки роднини, може да ви принудят да промените плановете си, но няма да е фатално. Заниманията ще са разнообразни и на моменти ще ви е трудно да прецените степента им на важност. Лесно ще възстановите изразходваната за решаване на чужди проблеми енергия, ако си организирате кратко пътуване към място, което към момента не сте посещавали.

СКОРПИОН
Опитайте се да намалите темпото и да подредите програмата си, доколкото е възможно, да се освободите от съмненията си, да дефинирате целите. Твърде често ще разполагате с минимално количество информация и няма да е лесно да намерите онова, което ви е нужно. Не залагайте на очевидното и не разчитайте на лесните отговори. Мислете, анализирайте, сравнявайте и търсете скрития смисъл на обстоятелствата, при които сте поставени. Презентирайте уменията си винаги където и когато е възможно. Споделяйте намеренията си със семейството и близките приятели.

СТРЕЛЕЦ
Ще се удивите, осъзнавайки близките ви колко много държат на мнението ви и как са готови да съобразят замислите си с вашите предпочитания. Ако търсите работа, е много вероятно да попаднете на подходящи предложения, удовлетворяващи изискванията ви. В случай, че позицията, на която сте, е напълно приемлива за вас, то ориентирайте усилията си към маркетингови проучвания и издирване на нови пазари, дори тази дейност да е свързана с известен риск. Ще попаднете на подходящи оферти. Ангажиментите ще са доста и ще ви е трудно да се съсредоточите върху едно занимание.

КОЗИРОГ
Днес е препоръчително да подредите идеите и намеренията си по някакъв устойчив критерий за важност. Така ще си изясните с кои наистина трябва да се заемете и от кои можете да се откажете временно или изцяло. По този начин ще си осигурите време за дейностите, които предпочитате или които умеете най-добре и ще се справите с тях качествено. Обстоятелствата ще са благоприятни да възстановите сътрудничеството си със стари приятели, партньори, както и да си организирате някакво пътуване без значение дали е по работа или за развлечение.

ВОДОЛЕЙ
Обстоятелствата ще ви предоставят поредица удобни възможности за изява. Ще са толкова много, че на моменти ще ви е трудно да направите избор и да вземете решение. Често ще се намирате в центъра на вниманието и ще получавате одобрение. Много е вероятно да се промени характеристиката на някои отношения като деловите преминат в лични или обратно. Романтичното настроение понякога ще пречи на концентрацията ви, но с типичното си обаяние ще успеете да си осигурите нужното съдействие и да се справите с набелязаните задачи.

РИБИ
По различен начин ще се подреждат събитията в зависимост от това дали професията ви е свързана с творчество или с точни науки. Що се отнася до творческите личности, те ще се намират буквално в „епицентъра на бурята“. Ще бъдат заобиколени с поредица потенциални партньори, ще могат да извлекат максимална полза от всичко, случващо се около тях. Желателно е обаче да си наложат умерено темпо на работа, защото прибързаните решения ще се окажат погрешни. Пътуванията ще са кратки, но наситени с впечатления и нови запознанства. С цялата си същност ще почувствате света като нещо завладяващо.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

Най-четено