Открийте ни и в

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 1 ЮЛИ: Телци, овладейте емоциите си! Раци, вниманието на хората към вас ви ласкае!

За някои от вас събитията ще бъдат направо съдбовни

публикувано

на

ОВЕН
През днешния ден няма да ви бъде скучно – предстоят ви събития и преживявания, които ще разнообразят всекидневието ви. Има голяма вероятност да пътувате, да се срещате с повече хора или да прeдприемете някакви промени. Необходимо е да се настроите и на вълна “отговорности и задължения”. Денят ще бъде изпълнен и с известно напрежение на работното място, което ще ви направи заядливи и в лошо настроение. Не си го изкарвайте на околните – опитайте се да бъдете дружелюбни. Когато разговаряте с близки и познати, изслушвайте ги и не се опитвайте да се налагате – така ще избегнете излишни разправии.

ТЕЛЕЦ
Има вероятност между вас и любимия човек да се появи известно напрежение, но ако не се палите прекалено и овладеете емоциите си, всичко ще премине бързо. Крайно време е да започнете да мислите за себе си и своите интереси. Предстои ви вземане на важно решение, което трябва да обмислите добре. Не изхождайте от гледна точка на това какви ще се последствията за околните от вашите действия, а помислете как решението ви ще се отрази на самите вас. Основната препоръка към вас е да не се вкопчвате в нищо – дори в собствените си желания, и да се опитате да бъдете малко по-гъвкави.

БЛИЗНАЦИ
Ще ви бъде трудно, тъй като когато вие искате нещо, го желаете силно, но вкопчването в определен човек или в една цел може да ви попречи да се радвате на това, което имате в настоящето, а и да откриете някаква алтернатива. Звездите ще ви помагат желанията ви да се сбъдват по-лесно, а нищо чудно да научите радостни новини. Търпението и старанието, които сте положили досега, ще дадат резултат и може да постигнете нещо, което сте искали, но по някаква причина не сте получавали. Харесва ви да бъдете в центъра на вниманието и изобщо няма да напуснете това място.

РАК
Вниманието на хората към вас ви ласкае и сте готови на всичко, за да го задържите. Що се отнася до любовния ви живот, възможно е да се сблъскате отново с някои стари страхове, които сте си мислили, че сте преодолели. Ако сте необвързани, излизайте повече – ще привличате лесно вниманието на околните. Приоритетите ви условно са разделени на две групи – лични и служебни желания и цели. Не можете да прецените кое е по-важно за вас в момента – работата или личният живот. На кръстопът сте, а решението ви е от особено значение за вас и семейството ви.

ЛЪВ
Очаква ви един особено динамичен ден, изпълнен с разнообразни преживявания. Може да очаквате раздвижване по дела, които досега са вървели твърде бавно и трудно – например ремонт, финансови преговори или разрешаване на юридически въпроси. Ключът към успеха е да подхождате добронамерено – тръгнете ли с лошо, има голяма вероятност да срещнете отпор. Следвайте тази препоръка и при проблеми с партньора си – едва ли ще бъдете на едно мнение с човека до вас, но ако успеете да запазите самообладание и да обясните спокойно какво не ви харесва, има голям шанс да преодолеете кризата.

ДЕВА
За някои от вас събитията ще бъдат направо съдбовни и ще имат важни последствия в дългосрочен план. Ако трябва да се откажете от нещо, значи такава е волята на съдбата – съпротивата само ще усложни ситуацията. За останалите – тези, които не преживяват чак такива драматични събития, през днешния ден ще имат както приятни моменти, така и предизвикателства – най-вече в емоционален план. Дайте път на мечтите си. Изглежда сякаш сами не им позволявате да се сбъднат и спирате развитието си заради предразсъдъци, които само ви пречат. Променете поведението си – за ваше добро е.

ВЕЗНИ
Каквото и да правите през днешния ден, ще бъдете много отдадени на целите си и съответно има голям шанс да бъдете много удовлетворени от постигнатото. За работа, кариера и пари точно сега едва ли има основания да се притеснявате, особено ако сте по-амбициозни и полагате труд – в тези области всичко ще върви гладко и ще се радвате на финансова стабилност. Творческите ви занимания също ще получат тласък – не е изключено някои от вас да се върнете към проект, който сте изоставили или не сте довършили. Що се отнася до любовта, там положението ще бъде доста горещо – и в сексуално, и в емоционално отношение.

СКОРПИОН
Днешният ден за вас ще бъде наситен с различни и вълнуващи преживявания, които ще ви заредят с емоции за дни наред. Ако обаче очаквате всичко да тече спокойно, а всекидневието ви да бъде монотонно, ще се разочаровате. Както се казва, топката ще бъде във вас, и макар че не вие ще диктувате положението, от вашите реакции ще зависи какво ще се случи в крайна сметка. Ще трябва да взимате решения, да водите по-трудни разговори и да правите компромиси. Пред вас може да се открият и нови възможности за израстване или за утвърждаване в кариерата, но имайте предвид, че всичко зависи от вас и от личната ви мотивация.

СТРЕЛЕЦ
Сравнително лесно е да давате съвети на другите, но когато става въпрос за вас и вашия живот, нещата не изглеждат толкова прости. Изправени сте пред дилема, която трябва да бъде разрешена до края на днешния ден. Ако не успеете да се справите сами, то някой друг ще вземе решение вместо вас. Хубавото е, че все пак ще се почувствате облекчени, защото някои грижи ще останат в миналото още до средата на деня. В по-общ план денят е чудесен за социалния ви живот – ще общувате повече и ще се радвате на приятна компания. Идеален момент е да си организирате някое малко бягство в края на деня. Вземете със себе си любимите хора и прекарайте време с тях.

КОЗИРОГ
Началото на деня ще бъде еднообразно и нищо вълнуващо няма да се случи в живота ви, колкото и да се надявате на обратното. Краят му обаче изглежда обещаващ – просто трябва да бъдете нащрек, за да не пропуснете появяването на важен човек в ежедневието ви. Ако получите предложение за бизнес сътрудничество, обмислете го сериозно – вероятно е добро и ще бъде във ваша полза. През деня важи препоръката да сте по-внимателни с хората около вас и да не стигате до крайности, които биха могли да разрушат важна за вас връзка или да се отразят зле на здравето ви.

ВОДОЛЕЙ
Що се отнася до любовта и взаимоотношенията, денят е особено интересен и повдига важни въпроси. У вас може да се породи усещането, че миналото по някакъв начин ви напомня за себе си – например да срещнете човек, с когото сте имали връзка преди, да се върнат предишни чувства или да се окаже, че не сте довършили нещо важно. Обърнете внимание на тези знаци – те сочат, че има още какво да направите, преди да поемете напред. В служебно отношение денят е много благоприятен за вас – стига да сте здраво стъпили на земята и да не храните прекалено високи очаквания.

РИБИ
Най-важното е, че на работното си място сте във върхова форма и се справяте успешно и навреме с всяка поставена задача. Това ще бъде забелязано от правилните хора и ще ви се отрази отлично. Искреността ви ще бъде нож с две остриета, тъй като ако не използвате правилните думи и не сте достатъчно деликатни, не само че никой няма да ви чуе, но и може другият човек да реагира по-остро или да се затвори в себе си. Любовният ви живот ще бъде по-спокоен, ако вместо да си правите изводи, задавате въпроси. Вечерта си дайте почивка – обърнете внимание на себе си и на близките си хора.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

⇩ Коментирайте ⇩

Най-четено

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА