Открийте ни и в

Астрология

ХОРОСКОПЪТ ЗА 10 АВГУСТ: Скорпиони, трудностите ще ви направят по-силни! Риби, ще преодолявате препятствия и проблеми!

Заобикаляйте се с положително настроени към живота хора

публикувано

на

ОВЕН
Много от вас ще имат възможност да заздравят личните приятелства, които създадохте неотдавна. Действайте решително, за да постигнете личните си желания, но се съобразявайте и с потребностите на човека до вас. Избягвайте обаче сблъсъците с хора, които на работното ви място заемат по-високо място в йерархията. Постарайте се да предвидите как ще се развиват делата, заради които очаквате напредък в професионалната сфера и увеличаване на приходите. Обстоятелствата около вас ще се подреждат благоприятно, ако знаете как да се възползвате от възможностите, които съдбата ви предоставя.

ТЕЛЕЦ
Много от вас ще съумеят да се справят с редица предизвикателства, съществуващи на работното ви място. Моментът е подходящ да разширите знанията си. Кандидатствайте за нов пост, учебно заведение или се явявайте на всякакви конкурси, които биха могли да ви осигурят по-добро положение – в професионален план или материално. В лично отношение действайте с предпазливост. Цялостен положителен ефект върху живота ви ще окажат хората от прякото ви обкръжение. Напълно възможно е много от вас да замислят промяна, която да ви донесе повече стабилност.

БЛИЗНАЦИ
Заобикаляйте се с положително настроени към живота хора. Пътувайте и се забавлявайте както намерите за добре. Опитайте се отговорно да изпълните текущите си задължения от личен характер, но не очаквайте всички да се съобразяват само и единствено с вашите желания. Много от вас ще се посветят на разрешаването на лични въпроси, които не позволяват отлагане във времето, а разрешаването им доста сте забавили. Опитайте да бъдете лоялни партньори в любовта, особено ако сте трайно обвързани, а сте привлечени от нова тръпка в обкръжението си.

РАК
Нещата около вас в професионално, в материално и в лично отношение ще се придвижват напред – според очакванията и желанията ви. Не поемайте излишни рискове в нито едно направление, тъй като изпълнението на по-голямата част от инициативите ви ще бъде осуетено и ще изпитате разочарование. Имайте предвид, че сблъсъците и противоречията на работното място може да имат негативен ефект за вас. Стремете се да обсъждате задълбочено въпросите, които играят важна роля в живота ви, като бъдете готови на компромиси в името на по-висшата цел.

ЛЪВ
Не ограничавайте интимната си половинка с предразсъдъците си. Не разчитайте на външна подкрепа, ако не сте успели да се преборите със собствените си колебания. Имайте предвид, че за много от вас ще се създадат отлични условия, при които ще успеете да реализирате своя стара идея. Много от вас ще имат възможност да се заемат с осъществяването на инициатива, която може да ви донесе по-голяма стабилност на работното място. В случай че има възможност да осъществите пътуване с цел почивка, то не се колебайте твърде дълго. Много от вас ще се отправят на път, а други ще предпочетат да се усамотят далеч от приятели, близки и роднини.

ДЕВА
Опитайте се да организирате времето си спрямо желанията, но също така се съобразете и с изискванията на интимната си половинка. Напълно възможно е да се открие възможност да се заемете с осъществяването на промяна в дома си. Моментът ще се окаже от изключителна важност за вас, особено ако искате да направите конкретна промяна в лично отношение. Жаждата ви към повече знания и информираност по всичко, което ви вълнува, ще определя посоката ви на поведение. Нещата, до които ще се докосвате, ще ви зареждат с енергия и желание да успявате. Хоризонтите са открити и успехът ви е в ръцете.

ВЕЗНИ
Всичко днес зависи от вас и вашата предприемчивост. Настроението ви на моменти ще бъде колебливо и това ще причини забавянето на очакваните резултати. Ако сте уверени в себе си – действайте, ако ли пък не, отложете за по-късен етап, когато ще имате повече яснота. Мислите ви са насочени към предстоящо събитие, свързано със семейството. Там нещата няма да променят своя ход и скоро ще имате поводи за празнуване. Гости от далече и приятелски срещи ви очакват привечер. Старото ще отстъпи място на по-светли мисли и перспективи пред вас.

СКОРПИОН
На дълго планирани действия вече е дошъл редът. Повечето от тях се отнасят до професионалните ви интереси и бизнеса. Идеите ви ще ви подтикнат към по-активни действия и ще ви изведат напред пред конкуренцията. Желанието ви да успеете ще ви обсеби изцяло и ще се отдадете със силна страст на работата си. Скоростта, с която новостите ще навлизат в живота ви, може да ви стресира и да възпре някои от вас, но ще излезете от депресията. Трудностите ще ви направят по-силни и устойчиви. Партньорските взаимоотношения не винаги ще се развиват в желаната посока.

СТРЕЛЕЦ
Понякога ще се налага да възпирате в себе си прекаленото си желание да притежавате всичко сега, веднага и единствено вие. Общият бизнес налага съвсем други правила и ако не се съобразявате с тях, ще калкулирате загуби и страдания. Вниквайки надълбоко в себе си, откривате неразкрити способности, които очакват вниманието ви. С желание ще им се посветите, ще ги направите по-изразителни и ще им дадете преднина в живота си. И това ще ви изведе бързо напред. Забързаното ви ежедневие често ще ви носи умора и отегчение, но благодарение на волята си ще успявате.

КОЗИРОГ
Освен със своите ще се ангажирате и с чужди проблеми, което си е малък подвиг в днешно време. Живейте така, както ви диктува собствената ви съвест. Много хора разчитат на вас и никой няма да се почувства ощетен, ако търси справедливост. Не крийте чувствата си от тези, които обичате, позволете им да ви обградят с вниманието и грижите си. Така по-лесно ще минавате през трудностите, помагайки на всички край вас. Няма да ви липсват предизвикателства и в повечето случаи, за да вървят гладко нещата ви, ще зависи предимно от вас.

ВОДОЛЕЙ
Без да криете отношението си към конкретни събития, ще привличате върху себе си интереса на влиятелни хора и заедно ще работите за каузата. Ако тя е в служба на доброто, то всички вас ви очаква благополучие. Пазете се от крайности в емоциите, за да не изпаднете в неравностойно положение спрямо партньорите си. На работното място бъдете сговорчиви и ще се изненадате от бързото решаване на задачите. Заложете на разбирателството с колегите и по безспорен начин ще затвърдите авторитета и позициите си, а може да очаквате и повишение.

РИБИ
Самочувствието ви ще нарасне и ще се отрази положително на отношението ви към света. В края на деня се очертават добри възможности за реализиране на бизнес идеи и финансови придобивки. По отношение на сърдечната ви връзка, ще вземете инициативата в свои ръце, което ще ускори развитието й. Ще ви привличат предизвикателства, съизмерими с постиженията на хора, от които се възхищавате. Няма да жалите сили и енергия в постигане на по-добри резултати. Верни на себе си, ще преодолявате препятствия и проблеми, но ще реализирате мечтите си.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

Най-четено