Открийте ни и в

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 10 МАЙ: Лъвове, опитайте да се отпуснете! Везни, не правете стари грешки!

Семейството все още заема голямо място в ежедневието ви

публикувано

на

ОВЕН
Успехът в любовта е повече от всякога в центъра на вашите дейности. За други аспекти обаче ще трябва да промените мисленето си. В работата всеки ще защитава своята гледна точка, но ще се вслушва и във вас. В средата на деня отново ще станете съблазнителни, ще бъдете очарователни, ще бъдете напълно в унисон със себе си. В работния и семейния живот ще можете да управлявате ситуации в точното време, без да смесвате нещата. Ще ви питат за много неща и винаги имате готов отговор. Чувствате обаче вътрешна нервност, така че може да сте нетолерантни или трудни за общуване.

ТЕЛЕЦ
Не критикувайте другите за погрешно взетите ви решения. Връзката с любим човек може да бъде изпълнена с красиви страсти, ако просто се отпуснете малко. Трябва да сте много целенасочени, защото денят ще е натоварен с много работа. Ще се наложи да проведете разговор с вашия колектив. Ще се наложи и да реагирате светкавично на известие, което е свързано с близък ваш роднина или приятел. Имате шансове за нова работа. Започвате много усилено да решавате проблемите, които са свързани с бита. Ще трябва да сте много внимателни в приказките по отношение на колеги.

БЛИЗНАЦИ
В бизнеса не рискувайте. Осмислете отношенията с началника си, защото ще бъдете под напрежение. Трябва да решите въпрос, свързан с парични постъпления. Ако семейният живот напоследък не ви дава мира, време е да забавите темпото. В компанията на любимите си хора ще изживеете възхитителни моменти, ще се възползвате от тях, ще забравите за големите пречки и ще се справите с последните спешни неща към момента. През втората половина на деня можете да навлезете с нов начин на виждане на нещата. Малко гъвкавост на ума никога не е наранила никого. Бъдете по-малко твърди и по-гъвкави в работна среда.

РАК
Вашето сантиментално бъдеще се подобрява при единственото условие да се отдадете на себе си и по-малко да се дразните с партньора си или с близките си. Трябва да маркирате нещата от списъка си със задачи и да започнете да се фокусирате върху оптималната производителност. Свикнали сте да се борите и да побеждавате, днес ще покажете именно това. Ще се отворят възможности за курсове за преквалификация и е добре да не ги пропускате. Добре е да се отправите на път и това вероятно ще се случи. Неочаквана оферта ще ви изпълни с надежди. Очаква ви развитие на връзка, която сте започнали скоро.

ЛЪВ
Много важно за вас е да бъдете близо до реалността, затова не се впечатлявайте от предложения, които носят рискове. Повечето от вас ще се наложи да обмислят начин, по който да уредят проблем с имущество. Семейните проблеми ще имат приоритет пред всичко останало. Ще ви е трудно да управлявате проблемите, да намирате начини да избягате от определени отговорности. Чувството на задушаване ще спира разрешаването на ситуация, но ще намерите решение на проблемите си. За да се предпазите, не приемайте нещата твърде присърце, опитайте се да се отпуснете, за да можете да прекъснете неприятни развития.

ДЕВА
Помислете за себе си, насладете се на простите и малки неща в живота. Не губете времето си с тривиални неща. Възможно е това напрежение в началото на деня да ви накара да избягате от сложни емоции. Благодарение на вашето търпение всичко ще се нареди и ще се върнете към мотивацията. За вас в момента всичко е работа и малко забавления. Искате да правите пари сега и всичките ви действия се насочват към това. Имате прекрасна възможност да откриете скъпоценна информация, която ви позволява да разширите обхвата си. Ще се опитат да ви убедят, че за вас е по-добре да промените нещата в бизнеса си. Не го правете.

ВЕЗНИ
Тези от вас, които се занимават с обществена работа, трябва добре да обмислят позициите си. Днес ще сте под напрежение, ще се наложи да повишите тон на ваш подчинен. След обяд ви очаква кратко пътуване, за да изясните съдбата на делово начинание. Имате възможност да решите всички проблеми. В разговор с ваш конкурент ще ви стане ясно, че не бива да правите компромиси. Трябва да сте деликатни, но не и да отстъпвате. Не се връщайте към грешки, допуснати в близкото минало. Ще скриете чувствата си добре под доста очевидна студенина, като по този начин предпочитате да не ги показвате.

СКОРПИОН
Семейството все още заема голямо място в ежедневието ви, внимавате да не се карате с нито един роднина, вие сте в защитна позиция за всеки. Вие сте много реалистични за това, че хората около вас ви дават утехата, от която се нуждаете. Чак в средата на деня ще можете да усетите полъх на емоции, свързани с половинката ви. Излезте на среща, не отказвайте, но запазете вашата далновидност, защото звездите не ви обещават нова любов. Имате голямото желание да пътувате. Може и да стане в най-скоро време. Сега само подгответе нещата, трябва да сте добър организатор, защото ще се наложи да поемете повече работа.

СТРЕЛЕЦ
В личния живот се очакват нови запознанства. При семейните ще има разногласия по повод бъдещето им в бизнеса. Бъдете много експедитивни и не оставяйте днешната работа за утре. Ще имате повече работа, отколкото можете да свършите, и това ще стане причина да се чувствате преуморени. Много важно е да прецените дали може да поемете повече ангажименти. Силите ви са изчерпани, но ако имате избор, направете го, за да имате пълен контрол над живота си. Последните няколко дни оставиха незаличими следи в характера ви, сега сте по-решителни, проектите се реализират и ще вземете още по-правилните решения.

КОЗИРОГ
Днес домът ви ще се превърне в подходяща отправна точка, ще навлезете в положителен период, социалният и личният ви живот ще бъдат защитени. Вашите близки са извор на благополучие, при тях ще намерите убежище възможно най-скоро. Ще сте много близо до реализация на нещо голямо. Времето ще стане по-хармонично и спокойно и в сантиментален план ще можете да изградите отношения за бъдещето, за да разширите мрежата си от приятели. Време е да излезете и да се запознаете с нови хора. Винаги е хубаво да се срещнете с някого на кафе или на приказки.

ВОДОЛЕЙ
Някои от вас ще променят тактиката си по отношение на хора, които не са особено морални – говорете по-малко. Може да се наложи да се справите с неща, които няма особено да ви се харесат. Трябва да сте внимателни, особено при провеждането на неочаквани делови разговори, защото може да се наложи да помислите повече. Ще предприемете неочаквано пътуване, подгответе внимателно документите, които ще са ви необходими. Вашият романтизъм ще намери своето място, ще умножите проявленията си в тази посока. Един съвет: не задушавайте близките си с този афект, дори ако това е във вашия характер.

РИБИ
Днес ще се роди семеен проект и от този момент умът ви ще бъде много зает, няма да мислите за нищо друго. Ще имате щастливи инициативи, ще намерите подкрепа и гласове за вас, вашата половинка ще ви насърчава. Вашата жизненост и здраве също се качват на друго ниво и започвате да изглеждате изключително. В средата на деня може да се дестабилизират временно отношенията с партньора ви. Реагирайте бързо, за да не се влоши ситуацията. Въпреки трудностите, които изобщо не бива да ви притесняват, отхвърлете неотложните си задачи, дори и да са ви досадни.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

⇩ Коментирайте ⇩

Най-четено

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА