Открийте ни и в

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 10 НОЕМВРИ: Телци, ще получите неочаквани новини! Деви, ще имате повече разходи!

Денят вещае радостен повод – вижте какво ви съветват звездите

публикувано

на

ОВЕН
Днес ще ви се случат някои интересни или важни събития в живота на тези от вас, които са родители и чието дете и живее в друг град или държава. Ако ви предстоят срещи с приятели или познати, ще бъде много мило и впечатляващо от ваша страна, ако подарите цвете или направите друг жест на внимание. Една новина, свързана с пари, ще бъде в основата на събития през следващите дни. Ще трябва да намерите дипломатичен начин да наложите свое разрешение на проблем, който притеснява семейството ви.

ТЕЛЕЦ
Ще имате по-оптимистично или по-различно виждане на ситуациите и затова ще бъде важно да успокоите атмосферата в дома си. Ще получите неочаквани новини, покана за среща или за пътуване от страна на приятели. Въобще контактите ви с приятели през този ден ще са много емоционални, свързани с най-различни впечатляващи събития или новини. Може обаче да бъдете обект на манипулация или да бъдете ощетени по някакъв начин заради дете или от страна на млад човек.

БЛИЗНАЦИ
Денят вещае радостен повод за събиране или радост, свързана с ваш личен успех. Не отказвайте нито една покана, независимо дали имате настроение за събиране или излизане извън дома си. Мъжете над 35-годишна възраст ще преживеят емоционални проблеми, породени от техния собствен темперамент и нетърпение. Жените ще се намесят в разрешаването на различни неприятности на жена от семейството или на приятелка. Преди да вземете такова решение, преценете добре възможностите си, за да не си създадете допълнителни проблеми.

РАК
Днес ще се наложи да посетите лекар или да положите грижи за лечението на ваш роднина. Семейните проблеми, които останаха неразрешени в изминалите дни, и сега ще продължат да бъдат притеснение за вас. Хубавото е, че осъзнавате необходимостта от изчакване на по-благоприятни обстоятелства за тяхното разрешаване. Ще имате възможност да възродите своя стара идея или да дадете нов тласък на нещо, което досега е било в застой, но вещае постигане на важен успех, свързан с нещо, което вече сте започнали преди време.

ЛЪВ
Денят ще бъде благоприятен за тези от вас, чиято работа е свързана с пътуване, транспорт, контакти с хора от различни градове или държави. Някои от вас ще обмислят възможност за нова работа, свързана с преместване в друг град или в чужбина. Генералната тенденция е постигане на финансова стабилност, уреждане на финансови дела, плащания или получаване на пари. Благоприятните тенденции ще обхванат голяма част от ежедневните ви дела, а всичко останало ще зависи изцяло от вас.

ДЕВА
Една покана за събиране, която ще получите в последния момент, ще успее да ви изненада. Денят вещае за мнозина от вас кратко пътуване в страната, където живеете. Ще имате попътен вятър за реализиране на вашите очаквания и планове, свързани с дома ви. С каквото и да се захванете сега ще успеете да го свършите в рамките на деня. Ще имате повече разходи, някои от които ще имат връзка с хора извън вашия дом. Бъдете внимателни в контактите си с непознати хора, особено ако това е свързано с пари.

ВЕЗНИ
Денят ще бъде благоприятен за уреждане на документи или други ангажименти, свързани с жилището ви, с личния ви автомобил или друго имущество, което притежавате. Мнозина ще присъстват на събиране, което ще изиска специална подготовка, подарък или изискан тоалет. Неуспех или лична драма в живота на млад мъж ще бъде повод за разговори и търсене на необходимата помощ, но резултатите няма да са много позитивни. Помислете за здравето си, осигурете си малко почивка.

СКОРПИОН
Днес ще следите събитие, свързано с пътуване на жена, или промени в живота на близък, който живее в друго населено място. В повечето случаи ще бъде ваша роднина – сестра, дъщеря, майка, племенница и др. Изиска се по-голямо внимание за тези от вас, чиято работа е свързана с пари или с важни документи. Неприятностите, които ще възникнат, могат да са вследствие ваша грешка, но може да са провокирани от някой друг, който ще има за цел да ви злепостави.

СТРЕЛЕЦ
Ще ви бъде трудно да реализирате свои планове, които касаят или зависят от действията и решенията на мъж, който е ваш роднина или приятел. Възможно е здравословен проблем или други неблагоприятни обстоятелства в неговия живот да възпрепятстват изпълнението на поети от него задължения. Много е вероятно някой да се опита да ви манипулира или да се възползва от вашата неопитност или липса на определени знания, за да ви заблуди или да получи някаква облага от конкретната ситуация.

КОЗИРОГ
Някои от вас имат планове, свързани с пътуване или с комуникация с хора отблизо и далеч. Преценете правилно реалността им. В противен случай ще пропилеете ценно за вас време. Ще ви изненадат събития в семейството или в живота на роднини. Поради някаква причина те ще ви създадат моменти на тъга или неувереност в тяхното благоприятно развитие. Избягвайте подобни настроения, защото няма случайни неща, и нищо не ни се дава да преживеем, без да има някакъв важен промисъл в него.

ВОДОЛЕЙ
В любовен план денят ще бъде щедър и изпълнен с различни емоции, но не допускайте налагане на собствената си воля и следване единствено на вашите желания. Това ще създаде неприятен дисбаланс във вашите отношения, и то по ваша вина. Може да очаквате изненада, ако партньорът ви е роден под знака на Козирог, Телец или Дева. Възможни са различни спънки или забавяния в предварително уговорени срещи, събирания или различни обществени мероприятия. Мнозина ще посетят дома на роднина или приятел по неприятен повод.

РИБИ
Днешният ден ще ви донесе едно спречкване с жена, което ще ви даде смелост открито да говорите за неща, които досега сте потискали в себе си. Отговорът, който ще получите, определено ще ви изненада. Жените над 35-годишна възраст, ако съумеят да контролират раздразнителността си, ще могат да се зарадват на благополучното развитие на плановете си за този ден. Отделете повече време за ангажиментите си, които имате към деца или по-млади от вас родственици.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

⇩ Коментирайте ⇩

Най-четено

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА