Открийте ни и в

Астрология

ХОРОСКОПЪТ ЗА 11 АВГУСТ: Близнаци, ще разрешите успешно финансова ситуация! Лъвове, постигате разбирателство!

С добро чувство ще погледнете на нечия инициатива

публикувано

на

ОВЕН
Успехите ви ще се множат, ако включите в начинанията си и хора, доказали се като професионалисти. В семейството ще срещате разбиране и заедно ще търсите по-добри начини за почивка. Освободете се от обземащото ви понякога желание да наставлявате и сочите пътя на другите. Приемете, че всеки има свои лични приоритети, често различни от вашите, които го ръководят в живота. Свободата дава на всеки повече от всичко. Занимаващите се с бизнес ще получат перспективни предложения. С взаимни отстъпки ще реализирате сделки и ще получите придобивки.

ТЕЛЕЦ
Възползвайки се от правото ви на избор, от вас самите ще зависи до колко успешни ще са действията ви. С реален поглед върху проблемите в живота, ще правите обективни оценки за хората и събитията, но с една забележка. Не робувайте на емоциите и забравете за личното си отношение, ако трябва да правите професионални квалификации за някого. В добра кондиция, здраве и дух, ще насочите енергията си към важните неща, които ви предстоят. Ще се грижите за интересите си и за хората, които обичате. Съобразявайки се с тях и обективните дадености, ще продължите работата си по обновена програма.

БЛИЗНАЦИ
Ще разрешите успешно ситуация, целяща повишаване на финансите и подобряване условията ви на живот, във ваша полза. Направените анализи, основаващи се на опита и информацията, с която разполагате, ще насочат усилията ви в градивна посока с видими резултати. Други, принудени от обстоятелствата, ще потърсят нова работа или жилище за себе си и семейството си. На необвързаните им предстои промяна в личен план. За повечето от вас промените вече са в ход и искате или не искате ги носите в себе си. Устремени сте в намеренията си, но не живейте в очакване на светкавични резултати.

РАК
Има причини и обстоятелства, върху които не можете да влияете. За това не се гневете на себе си, а и на околните до вас. Бъдете последователни, работете и признанието ще дойде. Нещо специално и вълнуващо ще ви направи по-чувствителни и нежни. Може би среща или любовен трепет ще отвори сетивата ви и въздейства стимулиращо. Ще ви владее и направи по-добри. Приветливи и озарени, ще привличате край себе си хора, готови да ви съдействат във всичко с полезни съвети. Финансова сделка ще ви обогати и осигури средства за разрастване на бизнеса ви.

ЛЪВ
Постигате разбирателство и задълбочавате отношенията си с хора, които уважавате и чиято компания предпочитате. Не пренебрегвайте себе си, имате толкова много причини да се погрижите сега. Деловите ви изяви ще направят деня ви напрегнат и труден, но ползотворен. Договореностите, които ще постигнете, ще ви позволят да си осигурите печалби и приятели. Ще имате добро самочувствие и желание за развлечения. Интимният ви живот ще стане наситен на емоции и приятни изживявания. Необвързаните измежду вас ще получат предложения за брак.

ДЕВА
Липсващата ви досега половинка ще се появи, ще запълни празнотата и ще осмисли живота ви. Към непознатото бъдете предпазливи, не тръгвайте с агресия и лоши мисли. Само добронамереното ви отношение ще ви отвори врати и ще ви осигури добър прием. Същото се отнася и за дома ви. С припряност и гняв няма да постигнете желаното. Животът поднася изненади на всички, но в нашите възможности е да го направим по-добър и интересен. Възможни са здравословни, хронични неразположения. Потърсете точния специалист за консултация.

ВЕЗНИ
Предстоят ви срещи, които за много от вас ще са жалони за бъдещето им. Съумейте да ги разпознаете и да им отдадете нужното внимание. Новите хора до вас ще играят роля, градивна и важна, не ги пренебрегвайте. Иначе ще се лутате в търсене на една или друга истина, която за съжаление ще ви убягва или ще ви подвежда с фалшив привкус. Ще получите изгодни бизнес оферти и ако действате бързо, може да повишите приходите си. Ще обогатите знанията си и ще повишите претенциите си. Ще бъдете интересни и с възможности за избор.

СКОРПИОН
Някои от вас ще преживеят раздяла с хора, които са им създавали добри емоции и настроения, и това ще ги направи тъжни. Не бъдете агресивни към други, които харесвате, защото рискувате да ги дистанцирате от себе си. Търсете взаимност във всичко и не насилвайте събитията. Те сами ще си дойдат при вас. При много от вас денят ще премине под въздействие на вълнуващите емоции. Отпуснете душата си, почувствайте се желани и обичани. Любовта ще ви направи по-добри и прощаващи. Смекчете тона в общуването си, в отплата ще получите повече уважение и подкрепа.

СТРЕЛЕЦ
С добро чувство ще погледнете на нечия инициатива, включвайки се и вие в нея. Да забравите за миналото, което ви натоварва, и да мислите позитивно за бъдещето е препоръка, но следвайки я, ще стигнете бързо напред. Имате верни приятели, на които можете да се опрете. Насърчете ги за общи изяви, споделете им намеренията си. Идващите идеи направете вълнуващи и за семейството си, подгответе се заедно. Това ще ви даде сили да започнете работа по осъществяване на печеливш проект. Успехите на конкурентите ще ви амбицират да приемете новите предизвикателства.

КОЗИРОГ
Повишавайки критериите си за успешен бизнес, ще се наложите в пространството. За никого няма съмнение, че ще направите и невъзможното, за да успеете. Мотивацията ви е голяма и с нужната концентрация ще определяте темпото в търсене на по-ефективни начини за реализации и проявления. Без да робувате на вече усвоените си умения, ще прилагате нови стратегии и ще експериментирате. Ще се почувствате толерирани и пробудени с нови хрумвания и идеи, които в никакъв случай не бива да пренебрегвате. Денят е благоприятен за вас, работете и се наслаждавайте на постиженията си.

ВОДОЛЕЙ
Ще има с кого да споделите успехите си, стига славата не ви е главозамаяла. До себе си ще имате внимание, обич и любов. Изживейте ги пълноценно и им се насладете. Постоянството ви ще направи по-лесно осъществими намеренията ви. Инициативността ви ще ви отвори врати и ще ви даде възможности за нови постижения. Не се страхувайте да търсите и да преодолявате, динамиката ви поддържа в добра кондиция и ви носи развитие. Професионални успехи ще ви мотивират да поемате все повече отговорности. Влиянието ви ще расте и скоро ще ви предложат нова, по-висока длъжност.

РИБИ
Натовареността ви на работното място ще се отрази на отношенията в семейството. Не се гневете на близките си заради нечии недостатъци. Но и не се ангажирайте с отговорностите на другите. Разпределете работата, за да ви остава време и за нещата, които ви носят удоволствие. Сред тях са приятелите и срещите с тях. Предвид многото си ангажименти, можете сега да планирате отпуската и пътуванията си. Най-накрая успявате да се справите и да преодолеете съмненията в себе си. Промяната на плановете ви е във ваша полза. Нарастват творческите ви способности, а и уменията ви.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

Най-четено