Открийте ни и в

Астрология

ХОРОСКОПЪТ ЗА 12 АВГУСТ: Овни, въздържайте се от пътувания! Раци, не злоупотребявайте с търпението на близките си!

Късметът ще е с вас, ако се въоръжите с търпение

публикувано

на

ОВЕН
Началото на нови занимания в този ден е нежелателно. Откажете се от договаряне на съвместна дейност. Семейните проблеми се задълбочават заради нежеланието ви да поговорите с близките си. Не отдалечавайте от себе си любимите си хора. Всички делови разговори са успешни, въпреки че сте напрегнати. На работното ви място цари хармония, която ще ви помогне да се справите със задълженията си. Въздържайте се от делови пътувания. Не се опитвайте да отхвърлите непосилни професионални задачи, само за да блеснете пред колегите си. Вечерта останете с близките си.

ТЕЛЕЦ
Ако сте семейни и не сте сигурни, че сексуалният ви живот е достатъчно активен, препоръчваме да прецените дали сте с подходящия партньор. Несемейните да очакват среща и романтично увлечение. Денят е напрегнат и за вас, и за вашите колеги. Успехите от започнатите задачи не са сигурни, ако не са обмислени. Препоръчваме ви да не действате импулсивно, ако замисленото от вас днес не носи очакваните резултати. Ще се сблъскате с неприятели, които са си поставили за цел да попречат на професионалните ви планове. В личните отношения се пазете от проблеми.

БЛИЗНАЦИ
Късметът е с вас, ако се въоръжите с търпение. Изневярата и сексуалните наслади ще ви създадат проблеми, ако сте обвързани в брак или сериозна връзка. Активността на работното място ще ви донесе очакваните резултати въпреки не малкото трудности. Успехи в професионалната област ви зареждат с оптимизъм. Денят е идеален за всички, които се занимават с творчески професии. Не се доверявайте на съвети от случайни хора. Не се поддавайте на емоцията. В личния живот промените ще са положителни за несемейните жени и неблагоприятни за семейните.

РАК
Не злоупотребявайте с търпението на близките си, ако сте решили да се разделите с половинката ви. Ще усложните отношенията с колегите и началниците си и веднага ще сте готови да предприемете крачка към смяна на работата си. Не бъдете прибързани. Оценете вашите реални шансове, за да не се провалите и да не се окажете без работа в нелеката обстановка. Не е настъпил моментът да се отказвате от поетите делови задължения. Ще платите висока цена, ако сте допускали сериозни грешки и не сте ги поправили. Стабилността в семейните отношения зависи само от вас.

ЛЪВ
За вас е удоволствие на работното място да си сътрудничите с хора, будещи вашата възхита. Има какво да научите от тях, но не прекалявайте с ласкателствата и уверенията, че те са незаменими, защото и вие имате с какво да похвалите. Реализирайте полезните промени в живота си. Бъдете готови за активна и упорита работа, ако искате да изявите вашите възможности. Липсват ви достатъчно положителни емоции в личния живот. Засегнали сте интимния си партньор. Ако не промените отношението си към любимите си хора, рискувате да се лишите завинаги от сексуалните удоволствия с тях, колкото и да ги обичате.

ДЕВА
От сутринта сте напрегнати и разочаровани заради забавянето на важна среща, която ще обърка плановете ви. Приемете спокойно ставащото, защото може да се окаже във ваша полза. За мнозина от вас денят изисква да помислите как да стабилизирате завоюваните позиции на работното си място. Не пътувайте. Следобед проведете спокойно и без агресия планираната среща. Не натяквайте на събеседниците си, че не обичате да чакате и сте разочаровани от закъснението им. Преди да правите изводи за личните си отношения, постигнете равновесие между чувствата и мислите си и си дайте отговор дали наистина сте влюбени.

ВЕЗНИ
Предприемете бързи действия. Проявете инициативност и упоритост. Търсете най-доброто решение, за да вложите печелившо парите си. Разчитайте на помощ от колегите си, за да не пропилеете шанса си за успех. Ако се занимавате с частен бизнес, бъдете перфектни в документацията си. Очаквайте да получите известие за приходи. Не пътувайте, дори да ви убеждават, че трябва да го направите и че ще е във ваша полза. В личните ви отношения ще настъпи хаос, защото ще изгубите представа за желанията си. Изплашили сте партньора си с агресията си.

СКОРПИОН
Промените, които предприемате, да са добре обмислени. Конфликт на работното място е причината за възникналата необходимостта да разрешите наболели проблеми, от които до този момент нарочно бягахте. Не приемайте влюбеността си за реалност, защото сами ще обърнете събитията в своя вреда. Не злоупотребявайте с търпението на интимната си половинка, която не е сигурна в чувствата ви. Постъпките ви няма да са добре преценени в този ден. Хвърляте се със затворени очи в начинания, които не сте преценили докрай. Пазете се от недоброжелатели.

СТРЕЛЕЦ
Ще усетите прилив на сили. Оптимизмът ви заразява и колегите ви, но няма как да ви помогне да преодолеете трудностите по пътя си. Очаквате ново запознанство или среща, която за съжаление ще остави у вас спомена за разочарования и съжаление заради напразните надежди. Нямате причина да се съмнявате в чувствата на партньора си. Днес имате възможност да проведете успешни разговори, свързани с намерението ви да смените работата си, ако вече не отговаря на знанията ви и не ви позволява израстване или скок към нов кариерен връх.

КОЗИРОГ
Въпреки че сте уморени, имате повод за гордост. Радвате се на дългоочаквани резултати от положена преди време работа и на отлично възнаграждение. На работното място се вглъбете в задачите си и ще се справите успешно с всичко, което сте си поставили за цел. Приключвате бързо с допълнителните задачи, ако се отдадете само на заниманията си на работното място. Спокойствието в дома ви е гаранция за нормални отношения с интимния ви партньор. Не се ядосвайте, ако пропуснете сексуалните мигове. Причината е и във вас, но не си давате отговор защо се случва това.

ВОДОЛЕЙ
Разрешаването на текущи делови проблеми ви носи удовлетворение и ви дава възможност да живеете спокойно. Не се надявайте на хармония и прошка от интимните половинки, които са изнервени от поведението ви. Сексуалните ви отношения са хармонични. Днес не са изключени срещи и разговори, които целят да ви провалят на работното си място. Не споделяйте плановете си. Ако се занимавате с бизнес, няма да липсват измами и разочарования заради опити да попречат на успехите ви, но ще избегнете всичко това, ако се отнасяте сериозно към служебните си задължения.

РИБИ
Проведете планираните делови разговори и насрочените срещи с хора, които ви търсят помощта. Следобед имате възможност да проведете срещи с вашите колеги. Претоварени сте с работа, която се налага да вземете за довършване в дома си заради очакваните финансови успехи. В личния ви живот са възможни конфликти, последвани от рязка промяна в отношенията. Предпазвайте се от проблеми с брачния партньор. Не реагирайте агресивно на упреците му, че сте отсъствали от дома си през целя ден. Вечерта се постарайте да забравите за разправията и се отдайте на приятни сексуални мигове.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

Най-четено