Открийте ни и в

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 12 АВГУСТ: Телци, доверете се на интуицията си! Стрелци, бягайте от еднообразието!

Бъдете сигурни в постъпките си – вижте съветите на звездите

bgvoice

публикувано

на

ОВЕН

В началото на деня ще сте доста колебливи и неуверени. Следобед обаче ще започнете да черпите с пълни шепи от живота. Не са изключени също така занимания с философски или правни въпроси, както и пътувания в чужбина или работа с чужденци. Следобед ще имате и нововъведения в работата. Не е изключено да имате смяна в колектива и да ви се наложи да работите повече от обикновено. Има вероятност да издадете деликатни неща, които впоследствие да ви създадат проблем.

 

ТЕЛЕЦ

Днес се доверявайте на интуицията си по отношение на хора, влезли наскоро в обкръжението ви. Опитайте се да не проявявате прекалена мнителност, защото тя по-скоро би ви се отразила негативно, а няма да ви предпази от допускането на кардинални грешки. Ако днес проявявате търпение, това ще помогне да разрешите редица въпроси, свързани с личния ви живот и с членовете на семейството.

 

БЛИЗНАЦИ

Отделете време за развлечения и за занимания, които ви помагат да релаксирате пълноценно. Много от вас ще се насочат към изграждане на емоционална сигурност в любовта, която може да е свързана с трайно обвързване. Не е изключено част от вас да копнеете броят на членовете на семейството ви да се увеличи. Желанията на много от вас ще се изпълнят, а това ще ви помогне да постигнете стабилност във всички житейски направления. Пълноценните ви взаимоотношения ще се превърнат в източник на положителни емоции.

 

РАК

Днес ще се създадат необходимите условия да осъществите полезни контакти в личен план. Пътуванията ще имат позитивен ефект, така че не се лишавайте от тях. Опитайте да се съобразите с изискванията на възрастните членове на семейството си. Напълно възможно е част от вас да се заемете с извършване на реконструкция в дома си, благодарение на която ще може да разрешите конкретен проблем от битов характер. Денят е подходящ да се отправите на път за удоволствие.

 

ЛЪВ

Старайте се при контактите с хората от прякото си обкръжение да действате съобразно обстоятелствата. Не допускайте да губите ценно време за изпълнение на ангажименти, от които не бихте могли да извлечете каквито и да било ползи. Направете необходимото, за да се освободите от натрупалите се до момента у вас умора и напрежение. Стремете се с подбрани ходове да си осигурите материална стабилност, като на първо време намалете чувствително разходите си.

 

ДЕВА

Заемете се с уреждането на проблемите от личен характер, за които обикновено не ви остава достатъчно време. Бъдете достатъчно обективни спрямо колеги и делови партньори. Необходимо е да постигнете пълен синхрон с интимната си половинка, тъй като всяко разногласие помежду ви ще има цялостен негативен ефект върху връзката ви. Пълноценното общуване с близките ще ви помогне да превъзмогнете голяма част от трудностите, които изпитвахте напоследък.

 

ВЕЗНИ

Добре е да направите цялостна равносметка за случващите се събития, също да преосмислите приятелствата си с хора, с които сте имали контакти в последно време. Освободете се от рутината на ежедневието и се отдайте на занимания, които ви носят наслада. Старайте се да сте последователни в желанията си, за да може по-лесно да ги превърнете в реалност. Днес вероятно на много от вас ще се наложи да изпълните обещание, което неотдавна сте дали пред член на семейството си.

 

СКОРПИОН

Стремете се в личен план да сте активната страна, особено ако се надявате на конкретни резултати. Намерете начин да се разтоварите пълноценно. Намерете логично разрешение на въпросите, тревожещи мислите ви в последно време. Имайте предвид, че се очаква ситуациите, в които попадате, да са много благоприятни за вас. Пълноценното общуване с приятели и колеги ще ви осигури възможности, от които ще успеете да се възползвате на по-късен етап. Направете преоценка на приятелствата си, но не правете драма от това.

 

СТРЕЛЕЦ

Не се заседявайте на едно място, съчетавайте полезното с приятното, бягайте от еднообразието. Очакват ви големи делови успехи, особено ако успеете да организирате правилно времето си. Старайте се и да изпълнявате отговорностите си спрямо членовете на семейството. Не се опитвайте да доминирате в любовта, тъй като това би имало цялостен негативен ефект върху интимната ви връзка. В случай на колебание, потърсете съвет от човек, на чието мнение държите.

 

КОЗИРОГ

Скоро ще успеете да използвате получените знания на практика. Тези знания също ще ви дадат възможност да заработвате добри пари. Не се страхувайте да поемете ролята на наставник за тези, които току-що започват да се стремят към кариера. Навреме отстранете трудностите във финансовата сфера. Ако са ви необходими пари, се обърнете  към банка, за да изтеглите кредит. Шансовете са добри да попаднете на доброжелателен сътрудник, който да подбере за вас най-добрите предложения.

 

ВОДОЛЕЙ

Прогрес в професионалната сфера очаква мъжете. Планетите ще ви дарят с увереност в днешния ден, ще ви направят по-настойчиви. Пред вас ще се отворят всички врати. Научете се бързо да реагирате на смяната на обстоятелствата, за да не се сблъскате с проблеми като срив на важните договорености. В началото на деня трудно ще контролирате емоциите си. Заради това ще се влоши общото ви самочувствие. За възстановяване на моралния баланс и равновесието обърнете се към специалист по автотренинг.

 

РИБИ

Непременно се обърнете към лекар за комплексно изследване. Най-добре е това да направите в средата на деня. Ако ви открият някакво заболяване, не отлагайте началото на лечението, бъдете активни. Ароматерапията ще ви помогне да се отпуснете и да се възстановите. Вместо да лежите на дивана пред телевизора, излезте сред природата. Пешите разходки ще дадат тонус на организма, а също ще подобрят настроението ви. Активната почивка е ключ към енергийното възстановяване, което ви е така необходимо.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

⇩ Коментирайте ⇩

Най-четено

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 1 МАРТ: Близнаци, ще решите важен финансов проблем! Деви, бъдете внимателни при работа с документи!

Как успешно да преминете през днешния ден – вижте

bgvoice

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
Денят няма да е подходящ за инвестиции, но можете да разчитате на парични постъпления или дарение на свои интимни приятели или роднини. Съвместните начинания са за предпочитане. Възможно е в средата на деня да получите информация под секрет и от вашата правилна интерпретация ще зависи предвижването ви по служба. Нерешени проблеми с чужденци или чуждестранни фирми ще имате шанс в края на деня да разрешите успешно. Мнозина от вас ще се занимавате със своя дом.

ТЕЛЕЦ
Днес ще обръщате по-голямо внимание на любимите си хора, а самотните представители на знака ще имат шанс да срещнат своята голяма любов. Предстоят ви интересни романтични запознанства, които на по-късен етап могат да прераснат и в съвместно съжителство. През целия ден обаче ще трябва да сте много внимателни в дейностите, с които се занимавате, заради вероятни проблеми и неразбории с много служебни ангажименти. Възможно е и да получите интересни работни предложения.

БЛИЗНАЦИ
Ден на изясняване на партньорските отношения, както интимни, така и делови. В началото на деня някои представители на знака е възможно да имат интересни запознанства, които да изиграят положителна роля в техния живот. Важни бизнес проекти ще можете да доведете до успешен край. Много е вероятно хора от миналото ви отново да се появят на хоризонта или стари бизнес проекти отново да станат актуални. Ще имате възможност да решите в благоприятна за вас светлина важен финансов проблем.

РАК
Активни контакти с чужденци ви очакват днес, което включва както бизнес начинания, така и романтични отношения. През деня не е желателно да се забърквате в задкулисни действия, клюки и интриги. Днес ще трябва да сте внимателни на пътя, както и да не се карате със съседи или роднини. За да разчитате на успех, ще трябва да се доверите на своята интуиция и да покажете своите професионални възможности. Самотните представители на знака ще имат възможност да срещнат подходящ партньор.

ЛЪВ
Много са вероятни битови проблеми и неразбории с близкото обкръжение. Необходимо е да обръщате внимание и на своето здраве, защото са възможни възпалителни процеси или сериозни настинки. Постарайте се да сте много внимателни и да избягвате екстремни събития, свързани не само с професионалната дейност, но и с личния ви живот. Притежавате голяма творческа енергия и решителност. При решаването на много въпроси използвайте хитрост и предприемчивост за решаването им. Ще имате необичайни източници за информация.

ДЕВА
Напрегнат ще бъде денят за мнозина от вас. Ще трябва да сте внимателни при работа с документи и пари. Някои представители на знака вероятно ще стартират тайни любовни връзки, други могат да развалят стари приятелства или дружби благодарение на неправилно казани или разбрани думи. Основната ви тема днес ще бъдат финансите, домът, родители и роднини. Ще се радвате на добри финансови постъпления, ще измислите оригинални начини за подобряване на финансовото си състояние.

ВЕЗНИ
Работният ден ще стимулира интелектуалните и образователните дейности на мнозина от вас. Ще имате много контакти и кратки пътувания, които в по-голямата си част ще бъдат доста успешни. Възможно е нова полезна информация да ви донесе неочаквани промени в бизнес дейността, нова работа, нов началник или преместване в друг отдел. Мнозина от вас ще имат шанс да решат сериозни проблеми, да подпишат важни договори. Възможно е обаче заради неразбирателство да се разпаднат приятелства.

СКОРПИОН
Денят ще бъде напрегнат за по-голяма част от представителите на зодията. Вероятни удари под кръста, забъркване в интриги, проблеми в дома, любовни неприятности. Не прибързвайте с решенията си, мислете кое ваше поведение ще ви донесе благоприятен изход в ситуациите. Тези от вас, които се занимават с изкуство, ще имат възможност да завършат своите произведения, други пък ще направят промени в декорацията на своите домове. Помислете днес за релакс почивка в утрешния ден с вашия любим човек.

СТРЕЛЕЦ
Мнозина от вас ще посветят деня на своята работа, други ще се занимават със своето здравословно състояние и поставянето на правилна диагноза. Други ще имат възможност да стартират нови начинания или работни проекти. Ще имате възможност да научите дълго пазени тайни за партньорските ви взаимоотношения. Възможни са интересни запознанства, както романтични, така и бизнес. Възможно е да изникнат и въпроси относно съвместните финанси, но ще имате възможност да получите облага от създалата се ситуация.

КОЗИРОГ
Днес е добре да се занимавате с философия, йога или да планирате далечни пътешествия. Възможно е стари проекти отново да станат актуални. Някои представители на знака ще имат възможност да получат внезапни печалби, други ще имат интересни запознанства с чужденци. В началото на деня мнозина представители на знака е възможно да получат интересни предложения, на които няма да могат да откажат. Желателно е все пак да не действате прибързано. Възможни са проблеми с близкото обкръжение.

ВОДОЛЕЙ
Възможно е стари нерешени проблеми да напомнят за себе си. Мнозина представители на знака ги очаква интересен сюрприз, предложение за добре платена работа, обяснение в любов или предложение за далечно пътешествие. Ще ви се наложи да преодолеете немалко препятствия, за да успеете. Различните ситуации ще ви стимулират да сте по-отговорни и разумни в решенията си, което ще доведе до укрепване на връзките ви. Ще имате шанс да си осигурите добри финансови постъпления.

РИБИ
През днешния ден ще се занимавате основно със своите финанси и тяхното разрешаване във ваша полза. Едновременно с това можете да преразгледате своите приятелски отношения и нелоялните партньори да отпаднат от приятелския ви кръг. Днес ви очаква много работа с документи, плануване на неотложни пътувания. Възможно е получаване на допълнителни доходи благодарение на приятели или познати. Можете да направите и разместване в дома си с цел създаване на по-голям домашен уют.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 28 ФЕВРУАРИ: Скорпиони, бъдете внимателни! Козирози, заложете на стабилност и надеждност!

Не се стресирайте предварително – вижте съветите на звездите

bgvoice

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
Най-важното днес е да не се инатите и да не държите нещата да се случват по вашия начин и с вашето темпо на всяка цена – особено през втората половина на деня. Там, където срещате сериозна съпротива, се отказвайте по най-бързия начин, дори ако ви се струва най-важното нещо на света. Запомнете, че важи не само за професионалния, но и за личния ви живот. Подготвяйте се добре, проучвайте всичко предварително, бъдете старателни, заявете себе си и възможностите си, но не се борете за нищо.

ТЕЛЕЦ
Не се стресирайте предварително днес, каквито и негативни емоции да ви завладяват още от рано сутрин. Денят е труден от гледна точка на това, че всичко, което трябва да се реализира, ще срещне огромна съпротива. Щастливци ще са онези от вас, чиято работа им позволява да отложат или просто да забавят определени ангажименти. Не се поддавайте на инерцията, бъдете практични и организирани, скромни в амбициите си и внимателни в отношенията си с хората, на които държите.

БЛИЗНАЦИ
Днес ще ви върви в контактите ви с познати и непознати хора. Благодарение на вашата проницателност и умението ви да получавате това, което искате от хората, ще получите финансова изгода от това, с което се занимавате. За да имате сигурен успех обаче, ще е необходимо да определите своите главни цели и не трябва да се занимавате с маловажни неща. Заложете на своята интуиция и вземете под внимание всяка ситуация и положение, за да сте сигурни, че ще успеете.

РАК
За да се радвате на финансово благополучие, ще е необходимо да заложите на генерални промени. Налага се да проявите своята пословична упоритост, щом се касае за важни неща, свързани с бизнеса и семейството ви. Ако можете да проявите бързина и рационално мислене, то финансовият ви успех е гарантиран. За да се радвате на финансов просперитет, не трябва мислите, че знаете всичко. Не трябва да се доверявате изцяло на чуждото мнение, по-важно е да се доверите на интуицията си.

ЛЪВ
Трябва да разберете какво искате от живота и да не се занимавате с неща, които не ви носят удовлетворение. Успехът при вас ще дойде, ако се занимавате с нещо по душа. Без труд и работа върху себе си обаче няма да можете да постигнете сериозен финансов успех. За да имате успех и в любовта, ще е необходимо да внесете в отношенията си повече разбиране на партньора си. Упоритостта и инатът ще ви вредят. И най-важното – не бъдете равнодушни към тези, които се отнасят с истинска любов към вас.

ДЕВА
Днес често ще възникват проблеми по повод кой ще ръководи дома или отношенията. За да се радвате на благополучен личен живот, ще е необходимо да дадете на своя партньор по-голяма свобода. Направлявайте своята енергия за съзидание, а не за разрушаване. Дръжте своите емоции под контрол и внимателно обмисляйте своите постъпки. Желателно е да взимате под внимание и мнението на близките хора. Благоприятен ден за укрепване на отношенията, ако вие проявите по-голяма инициатива.

ВЕЗНИ
Сега е времето да вземете всичко в свои ръце и да започнете да играете по своите си правила. За да имате успех в личните отношения, ще трябва да имате по-голяма откритост и искреност в отношенията. Не трябва да търсите проблеми там, където ги няма. Много от проблемите в интимната сфера ще се решават от само себе си. Не трябва да се доверявате на съдбата, а да държите всичко под контрол. Време е да помислите за бъдещето си с избраника на сърцето си, като се съобразите с неговите мечти.

СКОРПИОН
Очакват ви много положителни промени, които е възможно да доведат до безоблачно лично щастие. Ще е необходимо обаче да направлявате своята енергия в мирно русло. Да обръщате по- голямо внимание на тези, които ви обичат. За да се радвате на положителни емоции, е желателно да бъдете по-внимателни с любимите си хора. По този начин те ще оценят какво точно притежават. Мнозина от вас ги очакват много положителни емоции, но главното е да не измените на своите принципи.

СТРЕЛЕЦ
Нови запознанства и срещи ви очакват през днешния ден. Много от вас ще имат шанс да намерят своята половинка. Мнозина представители на знака ще имат много изкушения и илюзии, но главното е да не предадете своите принципи. Денят е подходящ за преход към нов етап на отношенията в семейството ви и с любимите ви хора. Необходимо е да знаете, че в много случаи ще ви се наложи да правите много компромиси и отстъпки, за да съхраните своите отношения.

КОЗИРОГ
Очакват ви много приятни мигове. За да имате успех в личните отношения, ще е необходимо да заложите на стабилност и надеждност и най-важното – да не си правите илюзии по повод идеалния партньор и идеалните отношения, такива едва ли ще намерите. Днес може да получите покани за далечни пътувания с привкус на романтика. Мнозина от вас ще се сблъскат с опасни ситуации, но благодарение на поддръжката на приятели и роднини всичко ще мине без особени сътресения.

ВОДОЛЕЙ
Благодарение на невероятната ви интуиция някои от вас ще се придвижат в кариерата, а други ще предприемат успешни пътувания. Мнозина ще се радват на подобряване на финансовото си състояние. Ще ви се наложи обаче да разгадавате тайни, други ще са със спаднал жизнен тонус с усещане за безсилие, което ще нагнети още повече обстановката. През целия ден трябва да сте внимателни в дейността, с която се занимавате, вероятни са неразбории и проблеми.

РИБИ
През днешния ден ще бъдете в центъра на внимание и ще участвате във важни обществени мероприятия. Денят е благоприятен за стартиране на нови начинания, но защото са възможни екстремни събития, ще е необходимо да сте внимателни навсякъде и във всичко. Някои от вас ще експериментират с нова прическа или нов начин на обличане, с което ще направят фурор в обществото. Ще е необходимо да обръщате по-голямо внимание на близкото си обкръжение.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 27 ФЕВРУАРИ: Стрелци, бъдете внимателни! Риби, възползвайте се от шансовете си!

Бъдете целенасочени и креативни в решенията си – вижте съветите на звездите

bgvoice

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
Свикнали сте с малки, но уверени стъпки да постигате своите цели, но днешният ден ще ви донесе свършено нов ритъм на живот. Представителите на зодията трябва бързо да се организират и да действат решително. Ако постоянно отлагате своите дела и планове, трудно ще постигнете успех. Главното е да проявите решителност, увереност и да не се страхувате да рискувате. За да се радвате на финансов успех, е желателно да се вслушвате в мнението на близкото си обкръжение и адекватно да реагирате на критиките.

ТЕЛЕЦ
През днешния ден не трябва да се доказвате, просто трябва да правите това, което е нужно, и да се занимавате с това, което ви е по сърце. Тогава парите ще се появят при вас, и то в голямо количество. Ще можете да увеличите своите доходи, ако направите кардинални и решителни навременни промени – като поискате и се обосновете пред своите ръководители за повишение на възнаграждението или си намерите допълнителна работа, като откриете собствен печеливш бизнес.

БЛИЗНАЦИ
Ако не промените положението си, не можете да очаквате и промяна на материалното си положение. За да имате финансов успех, ще трябва да се стремите към нови запознанства. Много е възможно именно чрез тяхна помощ да добиете сериозен финансов успех. Също така ще е необходимо правилно да използват своите ресурси, за да получите финансова изгода. Ще е необходимо да си поставите конкретни реални и изпълними задачи. Ако сами не знаете какво искате, нищо няма да се получи.

РАК
Определено не ви очаква най-устойчивият и спокоен ден, но ще намери добро решение за изход от ситуацията. По-конкретно – ще намерите разрешение на свой проблем, минавайки по не най-приятния и в никакъв случай по не най-лесния път. Освен че ще трябва да се справяте със собствените си проблеми обаче, ще ви се наложи да помагате доста активно и на свои близки роднини или приятели, които преживяват трудности от финансово или друго естество. Това ще отнеме голяма част от времето ви.

ЛЪВ
Колкото по-целенасочени и конкретни в действията си сте, толкова по-успешен ще е денят за вас. Не се разпилявайте и не се размотавайте, нищо няма да ви падне от небето. Преживяхте една доста турбулентна година в личен план и сега ще трябва да поработите здраво, за да не ви сполетят драми и на работното място. Също така е важно да не се отпускате с харченето за несъществени и ненужни покупки. Моментът е неподходящ и за инвестиции, кандидатстване за субсидии и взимане на кредити.

ДЕВА
Направете нещо конкретно за себе си – купете си дрехи, сребърни бижута, козметика, което автоматично ще повдигне настроението и духа ви. Не се оставяйте на унинието, което заплашва да ви завладее. Денят крие съкровища, които не могат да се видят с просто око. Трябва да пътувате до тях, не са на една ръка разстояние. Може би става въпрос за един точно определен човек, до когото трябва да се доберете и благодарение на когото пред вас ще се открият нови хоризонти.

ВЕЗНИ
Избягвайте всякакви ограничения, ако се налага, пътувайте и се срещайте с нови хора, колкото се може повече. Завършвайте вече започнатото и анализирайте резултатите – това е най-доброто, което можете да направите. Не защото денят е „лош“, а просто защото дори най-привлекателните нови идеи, предложения и перспективи ще се окажат в по-късен момент недобри замисли и сега само ще си изгубите времето. Разбира се, много често изгубеното време всъщност се оказва натрупан опит.

СКОРПИОН
Днешният ден не ви е финансово силен, а също така има опасност от семейни войни на тема пари, така че ограничете харченето. За свободните моментът е добър за започване на тотално несериозна любовна връзка. За решенията си днес се вслушвайте единствено в себе си, не разчитайте много на подкрепа. Всякакви многолюдни сбирки и светски събития са ви противопоказни. По-добре заложете на уединението, спокойствието и дори на безделието. Разпределяйте добре силите си и не се надценявайте.

СТРЕЛЕЦ
Днес никакво напрежение и никакво форсиране на събитията. Ще ви се наложи да водите преговори по въпроси, които са от изключително значение за вас. Понякога ви липсва дипломатичност, ставате от масата за преговори с голяма лекота и без да мислите за последиците. През днешния ден отстоявайте на всяка цена себе си и собствените си убеждения и интереси в дадена ситуация. Бъдете особено внимателни през втората половина на деня, очакват ви заплетени ситуации на работното място.

КОЗИРОГ
Денят е неподходящ за започване на странични мимолетни връзки и за рисковани ходове в бизнеса. Иначе ще ви даде всичко, от което се нуждаете, но няма да поощри импулса ви да искате повече. Така че бъдете доволни с това, което имате точно в този момент. Някои от вас ще се сблъскат с проблеми в семейството си, но не става въпрос за конфликти, а по-скоро за необходимост да се ангажирате пряко с разрешаването на казус, свързан с по-възрастни ваши близки.

ВОДОЛЕЙ
Днес се въоръжете с търпение и не отлагайте никакви бизнес задачи. Колкото по-високо място в йерархията заемате, толкова повече ще ви се налага да се доказвате. Хубавото в това е, че някои от вас ще разберат, че нямат никакво желание да се доказват и че дълбоко в себе си отдавна са си тръгнали от това място. Денят не е добър за кардинални решения, но онези от вас, които са уверени в професионалните си качества, могат да предприемат първи стъпки към промяната.

РИБИ
Като цяло през този февруарски ден доброволно ще се изолирате от всичко и всички и няма да гледате с добро око на опитите дори и на близки хора да ви съветват. През деня не е добре да се занимавате с екстремни спортове и да рискувате здравето си. Много е важно да подредите приоритетите си и да не очаквате чудеса. Добри времена обаче за любовния ви живот. Можете да планирате и следващата си стъпка в това отношение. Възползвайте се и от шансове днес да оптимизирате финансовото си състояние.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Предишна публикация:
Тръмп заяви бил изненадан от решението на Байдън за Камала Харис за свой кандидат

Президентът каза, че Харис се е държала "много гадно" спрямо Байдън

Затвори