Открийте ни и в

Астрология

ХОРОСКОПЪТ ЗА 13 АВГУСТ: Деви, не се впускайте в любовни връзки, за да не страдате! Везни, не разчитайте на помощ!

Бъдете умерени в действията и думите си

публикувано

на

ОВЕН
Впечатляващо активни сте на работното си място в този почивен ден. Всички задачи, които сте планирали, ще ви донесат положителни не само финансови резултати. Пътуванията ви носят очаквания успех. Имате възможност да увеличите приходите си и да дадете насоки за правилни действия на вашите нови колеги или стажанти във вашата фирма. Не допускайте разправия сутринта, само защото сте разговаряли по телефона и партньора ви не е дочул с кого и какво приказвате. Вечерта се отдайте на чувствата си и на приятни сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ
Очакват ви промени в почивния ден, от които е добре да се възползвате, особено от деловите. Разкрийте неподозирани възможности на работното си място и ще спечелите нови привърженици на вашите проекти. Трудностите са преодолими, стига да не се притесните. В състояние сте да се изправите срещу конкурентите си, но е по-добре да отложите този момент за следващата седмица. До обед не е благоприятно общуване с роднини. Не противоречете, не говорете на висок тон и избягвате обидните изказвания. Не уговаряйте романтични срещи, защото последствията могат да са неочаквани.

БЛИЗНАЦИ
Трудностите в почивния ден възникват заради вас, но са повлияни и от странични фактори, появили се в живота ви неочаквано. Подвластни сте на желанието да подобрите финансовото си състояние, но днес това няма да е никак лесно. Не давайте обещания, че ще строите нов дом или ще се включите в строеж на ваш офис, за да не се окажете измамени от хората, които предлагат уж изгодната офертата. Струва ви се, че е настъпила нова криза в отношенията с близките ви хора, но това не отговаря на реалността. Не се притеснявайте от проблеми с интимната половинка, която ще ви посрещне с романтична вечеря.

РАК
Бъдете умерени в действията и думите си на работното място в този почивен. Промените ще ви изненадат още преди обед. Не сте подготвени за тях, затова се предпазвайте от грешки и необмислени решения. Обмислете бъдещите си планове. Време е да започнете разговори за осъществяване на проекти, чието начало ще поставите в края на днешния ден. Вечерта ще се радвате на приятна вест от далече. Отношенията в семейството ви се нормализират. Сексуалният ви живот изисква да сте в добро настроение, за да не отдалечите отново любимите си хора.

ЛЪВ
Използвайте почивния си ден и стабилизирайте постигнатото на работното място, но не правете опити да започвате новите задачи. Помогнете на колегите си да завършат в срок работата си. Не е възможно да направите скок към нов професионален връх. Приемайте смело всички предизвикателства, които ви поднася този ден. Несемейните ще срещнат подходящия партньор, но за пореден път ще прекалят с претенциите си, които могат да съсипят веднага запознанството. Не се надявайте на хармонични сексуални отношения, ако сте изневерили и са ви разкрили.

ДЕВА
Бъдете коректни, честни и отговорни в отношенията си към хората от вашето обкръжение. Ако се налага в почивния ден да сте на работното си място, ще се справите изцяло със започнат проект, от който зависи бъдещият ви успех. Разчитайте преди всичко на вашите знания. Не прекалявайте с хвалбите, защото ще пропилеете шанса да промените живота си заради намесата на ваши неприятели. Не се впускайте в любовни връзки, за да не страдате, след като настъпи моментът на истината и разочарованието се стовари над главите ви. Желанието ви да доказвате своята уникалност ще ви донесе сериозни проблеми.

ВЕЗНИ
Може да се наложи да работите до обед в почивния ден, а след това, за ваша неприятна изненада, да ви изпратят в командировка, която не сте планирали. Не бива да се притеснявате от този факт. Завършете задачите си, доколкото ви е възможно. Много внимателно се отнасяйте към своите служебни задължения. Не разчитайте на помощ от колегите си. Не създавайте проблеми и в отношенията с близките си. Намерението ви да им докажете, че сте господарите в дома си, ще ги дистанцира. Сексът няма да ви достави наслада, дори и ако сте си мечтали през целия ден за интимните мигове.

СКОРПИОН
В почивния ден, ако сте на работното място, са възможни проблеми заради трудности, породени от желанието ви да спечелите повече. Не спорете инатливо с тях, за да не си развалите отношенията. Ще се наложи да провеждате продължителни и досадни телефонни разговори с вашите делови партньори, но няма как да ги откажете. Откажете се от романтични срещи, защото е възможна проява на ревност, проблеми в личните отношения и разправии. Вашето провокативно отношение към любимите ви и сексът с ваша стара любов ще раздразни близките ви и ще се развихри скандал.

СТРЕЛЕЦ
Напрегнати сте без причина в почивния си ден, притеснени от скорошни ваши необмислени действия. В същото време ще осъзнаете, че сте вложили парите си разумно в предложената ви инвестиция и нямате повод за безпокойство. Начинанията са успешни, ако не сте прибързани и сте ги обмислили предварително. Семейните могат да се отдадат на чувствата си и да пътуват с любимите си хора за кратка почивка сред природата. Несемейните да внимават с новите запознанства. Ако не сте опознали добре новите си партньори, сексът може да ви разочарова.

КОЗИРОГ
Днес, въпреки че денят е почивен, сте задължени да създадете ваша нова лична работна група, на която да разчитате, и да поставите началото на новия си проект. От вас зависи да подберете правилно вашия екип. Ако имате намерение да направите промяна във вашата фирма, не провеждайте разговорите, защото не сте се подготвили добре. Подгответе се, че новото романтично увлечение ще е разочароващо. По-добре се дистанцирайте веднага. Сексуалните ви отношения с новите партньори са привидно хармонични, но се чувствате наранени и обидени от несъобразяването с вашите желания.

ВОДОЛЕЙ
Наложете си и в почивния ден да изтърпите критиката на вашия началник, която не е злонамерена, а градивна. Приемете забележките му, без да се противопоставяте. Не се изненадвайте, ако ваш влиятелен познат точно в този ден реши да ви занимава с финансовите си планове. Денят е благоприятен за нови делови запознанства. В личния ви живот са възможни конфликти, последвани от рязка промяна в отношенията. Сексуалният ви живот не е хармоничен. Откажете се от намерението да търсите обяснения от половинката си за поведението й.

РИБИ
В почивния ден неочаквано и за вас ще ви направят интересно делово предложение, което не бива да приемате, преди да сте го споделили с вашите началници. Избягвайте конфликтите на работното място. Вместо да си създавате проблеми на работното място, премълчавайте и се заемете със задачите си. Предпазвайте се от проблеми и с брачния партньор. Не реагирайте агресивно на упреците му, че сте отсъствали от дома си през целия ден. Вечерта се постарайте да забравите за разправията и се отдайте на приятни сексуални мигове.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

Най-четено