Открийте ни и в

Астрология

ХОРОСКОПЪТ ЗА 14 АВГУСТ: Стрелци, бъдете добронамерени на работното си място! Водолеи, освободете се от напрежението!

Използвайте почивния ден, за да подредите документите си

публикувано

на

ОВЕН
Прибързаността в почивния ден е само във ваша вреда. Важна среща, насрочена за днес, ви подтиква към промени в професионално отношение. Не се колебайте да ги осъществите, ако са свързани с полза и за вашите колеги, и с допълнителни приходи. На работното място ще се справите със задачите и с трудностите без намесата на колегите ви. Не допускайте разправия сутринта, само защото сте разговаряли по телефона и партньора ви не е дочул с кого и какво приказвате. Вечерта се отдайте на чувствата си и на приятни сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ
Постарайте се да докажете на колегите си, че и в почивния ден сте готови да им помогнете, въпреки несъгласието ви с тяхното мнение. Не позволявайте да се разгорят нови конфликти, въпреки че сте в правото си. Ако се налага да започнете ремонт у дома, направете крачката днес. Деловите ви срещи са успешни. Може да ви се струва, че е настъпила нова криза в отношенията с близките ви хора, но това е ваше мнение, което не отговаря на реалността. Не се притеснявайте от проблеми с интимната половинка, която ще ви посрещне с романтична вечеря.

БЛИЗНАЦИ
Използвайте почивния ден, за да подредите документите си и да се справите с хаоса, който сте създали заради липса на време. Подарете вещите, които няма да използвате. В този ден бизнесмените не бива да договарят участие в нови проекти и обвързване в съдружие, за да не се провалят. Вечерта ще се радвате на приятна вест отдалече, защото и отдалеч мислят за вас, а и ви предстои очаквана среща. Отношенията в семейството ви се нормализират. Сексуалният ви живот изисква да сте в добро настроение, за да не отдалечите отново любимите си хора.

РАК
През целия почивен ден се справяте бързо и без затруднение с всичките си задачи. Появата на неочаквани трудности е възможна, ако замислените нови задачи са свързани с непредвиден риск. На работното място помислете за новите си идеи и направете малка крачка към тяхната реализация, ако сте сигурни, че няма да претърпите финансови загуби. Несемейните ще срещнат подходящия партньор, но за пореден път ще прекалят с претенциите си, които могат да съсипят веднага запознанството. Не се надявайте на хармонични сексуални отношения, ако сте изневерили и са ви разкрили.

ЛЪВ
Поривът ви към успех е резултатен, но днес, въпреки че денят е почивен, ще събуди завист на работното ви място. Не е изключено да си създадете проблеми с колегите и вашите началници. Внимавайте и преценете добре вашите нови познати, ако имате намерение да ги привлечете в съвместни делови проекти. Не се впускайте в любовни връзки, за да не страдате, след като настъпи моментът на истината и разочарованието се стовари над главите ви. Сексуалните удоволствия с непознати партньори, предизвикани от желанието ви да доказвате своята уникалност, ще ви донесат сериозни проблеми.

ДЕВА
Предпазвайте се от рисковани действия в почивния ден, създаващи ви недоразумения, които ще предизвикате сами. Премълчавайте, дори и когато сте прави, защото спорът няма да приключи във ваша полза. На вашето работно място приключете със започнатите задачи, без да изразявате недоволството си. Бъдете отговорни към задълженията си. Не създавайте проблеми и в отношенията с близките си. Днес ще проявявате склонност да задълбавате повече в проблемите. Ако искате нещо силно, опитайте да не преследвате желаното на всяка цена – по-лесно ще ви бъде, ако се отпуснете и се носите по течението.

ВЕЗНИ
В този почивен ден сте устремени към материални успехи, но сега устремът ви е премерен заради годината на Уран, която наказва некоректните действия . Не прекалявайте с настояването да се заемете сами със задачите, които трябва да бъдат разпределени между колегите ви. Пътувайте само ако сте сигурни, че в този ден ще осъществите желана и значима за вас делова среща. Откажете се от романтични срещи, защото е възможна проява на ревност, проблеми в личните отношения и разправии. Вашето некоректно отношение към любимите ви и сексът със стара любов ще развихри скандал.

СКОРПИОН
Днес ще сте добре организирани, така че ще успеете да свършите доста работа. Склонността ви да въвеждате ред ще се окаже изключително полезна както в службата, така и в домашните дела. И все пак бъдете готови за някоя изненада, която по всяка вероятност ще ви поднесе друг човек. Ако сте си взели отпуск, въпреки че денят е почивен, не е изключено да ви повикат спешно на вашето работно място, за да обсъдите важни точки по новите проекти на ваш колега. Ако срещнете трудности и по-бавно се справите със задачите си, приемете, че така се предпазвате от грешки и от рисковани начинания.

СТРЕЛЕЦ
Бъдете добронамерени на работното място и не спорете с колегите си, ако сте там в почивния си ден. Ако някой ви е засегнал, не се ядосвайте, а си помислете дали причината не е във ваши действия. Погрижете се за обогатяване с нови знания. Следобед очаквайте новина, свързана с работата ви, която ще ви изненада приятно. Подгответе се, мили дами, че новото романтично увлечение ще е разочароващо. По-добре се дистанцирайте веднага. Сексуалните ви отношения с новите партньори са привидно хармонични, но се чувствате наранени и обидени от несъобразяването с вашите желания.

КОЗИРОГ
Днес сте с лошо настроение, причинено от обида, която е причина да сте с наранено его и занижено самочувствие. Разправията с колегите ви е гарантирана, ако не сте компромисни и не се вгледате във вашите грешки. Задълбочаването в задачите на работното място и умението ви да разпределите правилно времето си ще ви донесат успех. Не позволявайте на вашата мнителност и обидчивост да усложнят отношенията с близките ви. Несемейните ще изживеят неочаквани романтични мигове и сексуални удоволствия. Не отказвайте покана за парти или за среща – може да се запознаете с интересен човек.

ВОДОЛЕЙ
Днешният ден може да се окаже доста вълнуващ за вас в любовен план. Ако сте обвързани, изненадайте човека до себе си с някакъв жест на внимание. Ще имате успехи в материално отношение, които са причина за апетити към парите ви. Не се поддавайте на желанието си да блеснете с инвестиции или участие в хазартни игри. Предпазвайте се от кражби на имущество, а също и от финансови загуби. Обадете се на ваши съседи да нагледат дома ви, ако пътувате. Освободете се от напрежението в семейството и отношенията ви ще станат нормални. Докажете на любимите си хора, че чувствата ви са непроменени.

РИБИ
Предстои ви неблагоприятен ден заради опити да ви провокират, които естествено създават и конфликти. Не е изключено да изяснявате отношенията си с хората от вашето делово обкръжение. Не пътувайте. Възможен е сблъсък с грубост заради нечии некоректни отношения. Въздържайте се от натоварване с чужда работа. Ако сте съсредоточени и организирани, няма да имате проблеми. Ако обаче ви се мързелува, не очаквайте кой знае колко. Възможно е влошаване на отношенията с вашите най-близки роднини. Не променяйте убежденията си, въпреки че вредите на себе си.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

Най-четено