Открийте ни и в

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 14 МАЙ: Телци, заложете на повече движение! Близнаци, бъдете внимателни!

На мнозина от вас ще им се наложи да вземат решения – вижте съветите на планетите

bgvoice

публикувано

на

ОВЕН
Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели. Добре ще ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Денят е благоприятен за реализация на цели, свързани с обществените среди, включително за намиране на нова работа или допълнителен трудов ангажимент. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. Вашата безкористност е обект на забележки от страна на някои хора, не им обръщайте внимание, водете се от съвестта си.

ТЕЛЕЦ
Заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Работата ви ще бъде успешна, ако не си поставяте нереални цели. Не позволявайте на колегите си да отвличат вниманието ви. Нуждата ви от пари е голяма, но трябва да знаете, че допълнителни средства идват от допълнителна работа, oт основната си не очаквайте повишение. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Добре е да не прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

БЛИЗНАЦИ
Денят може да е изпълнен с повече напрежение, свързано с работата ви. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си. Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето ви. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това. Бъдете внимателни, ако развивате успешен семеен бизнес, защото роднини искат да се присламчат и да работят с вас. Парите ще идват по линия на успешно сключени сделки и финансови проекти.

РАК
Този ден вас ще бъде време за промяна във всяко едно отношение, но разбира се, след като обмислите много добре нещата и имате готов план за действие. Ако сте наясно какво искате и как да го постигнете, късметът ще бъде изцяло на ваша страна. Предстоят промени, които ще бъдат от емоционален характер. Но в никакъв случай не трябва да се обвързвате, защото това ще донесе само отрицателни и негативни емоции за вас. Ще изникнат много неприятности с родители или финансов партньор.

ЛЪВ
Срещите и разговорите ви днес в семейството ще са напрегнати, сложни, продължителни. Но, разбира се, винаги има някакво разумно, рационално разрешение. Денят за вас ще бъде много динамичен и в никакъв случай не бива да ви прави лесно доверчиви към всяко хубаво нещо, което ви се случва, примамливо предложение или интересна връзка. Най-вече внимателни в това отношение да бъдат младите жени. Ще възникнат сериозни недоразумения с млада дама. Ще имате конфликти, но в крайна сметка късметът е на ваша страна.

ДЕВА
Мнозина от вас ще им се наложи да поемат по-сериозен ангажимент и грижи към дома на родители или други близки роднини. Водещото чувство днес при вас ще бъде силната привързаност към семейството и дома. Възможни са събития или действия, свързани с наследствен имот, реставриране или продажба, отдаване под наем и др. Предстоят ви малки спорове за този или за друг наследствен имот, който може да бъде причина за проблем или оспорване на права, най-вече когато става дума за даването му като завещание на човек извън семейството ви.

ВЕЗНИ
Пазете дома си от всякакви инциденти и ако нямате застраховка, не пропускайте да си направите такава своевременно. В личния си живот често ще преживявате всяка дисхармония в отношенията си твърде емоционално и болезнено. Възможни са прояви на ревност както от ваша страна, така и от страна на партньора ви. Като цяло денят и времето занапред не предполага раздели или разводи, но ако се стигне до такъв момент, то ще е вследствие неконтролируеми емоции и гняв от ваша страна.

СКОРПИОН
Днес може да възникне неочаквана нова и благоприятна възможност за работа извън мястото, където се намирате в момента – град или държава. Тази тенденция ще е особено силна при мъжете. Възможни са различни делови и бизнес отношения с мъж от друг град или държава, които да повлияят благоприятно на сегашната ви позиция или бизнес. Неочаквано пътуване, свързано с работа или лечение, при мъжете над 35 години. Семейните ви отношения, като изключим някои неприятни моменти, ще се развиват в рамките на нормалното.

СТРЕЛЕЦ
Ще се следи и обсъжда уредена от едно семейство сватба или сватба по сметка, което не е задължително да ви засяга вас лично. Това може да е събитие, свързано с ваши приятели, съседи или роднини от страна на партньора ви. Възможна е парична подкрепа или наследство чрез роднини от страна на партньора ви. Мнозина от вас ще потърсят контакт със стара своя любов или ще търсят истината за преживяна вече раздяла. Може да се очаква някакво възстановяване на отношения с подобна личност, особено ако между вас има далечно разстояние.

КОЗИРОГ
Отношенията ви с новата ни половинка ще са на ниво приятели и не бива да се очаква възраждане на любовната ви връзка. Всеки подобен натиск ще провали и охлади и малката възможност за добри отношения. Ако имате настоящ партньор, който живее или работи зад граница, той ще забави или усложни някои от вашите планове за съвместно съжителство или брак, събиране и преместване в един дом. Днес при вас ще възникне ситуация, която може да се определи като кражба, посегателство върху ваш имот, имущество или интелектуален труд.

ВОДОЛЕЙ
Внимавайте много във всеки един документ или договор, в който се уреждат някакви финансови отношения. Не поемайте отговорност за чужди действия от финансов характер, банков заем и др. Отлагане или отказ на някакъв договор или споразумение, свързано с парични отношения с човек, роден под знака Телец. Ще възникне неприятна ситуация, свързана с работата или образованието на жена от семейството ви – сестра, дъщеря. При вас самите ще възникне неприятен момент на работното ви място, също свързан с жена.

РИБИ
Може да получите предложение за нова работа, която или ще се окаже не толкова добра, колкото ви я представят, или ще разберете твърде скоро, че това не е вашето място. Изненадата ще бъде свързана по някакъв начин с дете на ваша приятелка или приятели. Неочаквана бременност или раждане, за които ще разберете със закъснение. Ще се случат разрешаване на важни за вас лични отношения. Ще създадете нови връзки, ще имате много яснота по отношение развитието на създадени вече такива. Ще преживеете емоционално житейска драма в живота на ваши приятели.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

⇩ Коментирайте ⇩

Най-четено

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 12 ЮНИ: Раци, останете спокойни! Стрелци, бъдете внимателни в действията си!

Вижте съветите на планетите за успешния ви днешен ден

bgvoice

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
Ще трябва да вземете предвид нечии чужди желания, но в същото време не бива да изневерявате на себе си – и от вас зависи как ще разрешите тази дилема да е и във ваша полза. Ако днес се влюбите, имайте си едно наум, че е възможно да се озовете в сложна ситуация – например да се окаже, че обектът на чувствата ви е обвързан или да се опитва да скрие нещо от вас. Събитията днес ще ви предизвикат да усъвършенствате уменията си да общувате с околните. обърнете внимание и на половинката ви.

ТЕЛЕЦ
Независимо дали трудната ситуация засяга личния ви живот или деловите ви взаимоотношения, ще бъдете подтикнати да изразите онова, което мислите и чувствате – нещо, което няма да е лесно за доста представители на знака. Ако сте търпели положение, което не е било по вкуса ви, сега има вероятност не само да нададете глас, но и този глас да премине във вой, който хората около вас няма как да не чуят. Имайте предвид обаче, че при някои от вас съществува риск да минете в другата крайност.

БЛИЗНАЦИ
Продължавате да държите на своето на всяка цена и да смятате, че единствено вие сте прави – нагласа, която едва ли ще ви донесе нещо добро занапред. Денят е много благоприятен да уредите дълго отлагани въпроси, свързани с образование и обучение – дори в миналото да сте удряли на камък, сега ще имате възможност да постигнете напредък или да довършите започнатото. Успехът ви ще зависи от това какви усилия сте полагали за разрешаването на възникнали наскоро проблеми.

РАК
Що се отнася до финансите ви, днес ще постигнете материална стабилност, а нищо чудно и да получите подкрепа, за да финансирате някакво свое ново бизнес начинание. Ще се създаде възможност и да се изявите, като покажете дарбите и уменията си в някаква област. Мислите ви обаче ще бъдат заети с намирането на изход от някаква по-трудна ситуация – емоционална или финансова. Бъдете спокойни – ще имате възможност да я разрешите успешно в следобедните часове на деня.

ЛЪВ
Стига да проявите достатъчно търпение и да сте готови да положите усилия, успехът днес ще бъде на ваша страна. Някои от вас може да имат натрапчиви мисли – да започнете да се безпокоите прекалено, да се самонавивате или да се въртите около едно и също нещо отново и отново. Макар че известно задълбочаване ще ви бъде от полза, не прекалявайте и намерете начин да успокоите ума си – например чрез медитация или приятни преживявания, защото в противен случай ще започнете да драматизирате и да си мислите, че проблемът е по-голям, отколкото всъщност е.

ДЕВА
Ако имате стари сметки, платете ги, ако не сте уредили финансовите си взаимоотношения с някого, направете го – така ще си спестите проблеми в бъдеще. Що се отнася до личните и интимните ви отношения с половинката ви, през този ден може да установите, че сте по-искрени с околните – ще казвате това, което мислите, дори с риск да засегнете нечии чувства. Макар че на някого това може да не се хареса, кой по-добре от вас ще изрече истината. Пазете се от настинка.

ВЕЗНИ
Денят ще бъде особено благоприятен за онези от вас, които се занимават с изкуство или сте превърнали хобито си в професия – ще имате чудесни възможности за изява и за разгръщане на творческите си способности. Едва ли ще се радвате на спокойствието, на което се надявате и от което имате нужда, тъй като ще има по-напрегнати ситуации. Отношенията ви с даден човек може да претърпят внезапен обрат или да възникне конфликт, който ще трябва да разрешите.

СКОРПИОН
Имайте предвид, че днес хармонията ще бъде нарушена в онези връзки и партньорства, при които има опити за налагане на контрол – в тези случаи проблемите сочат, че трябва да се вслушате в призива на близките си да се осъзнаете и да работите за баланс и разбирателство. Има вероятност да започнете да изисквате твърде много от другите или обратното – някой да се опита да ви накара да играете по неговите правила, като и в двата случая ще се стигне до съпротива от ваша страна.

СТРЕЛЕЦ
Днес са възможни конфликти с членове на семейството – за да бъде постигнато разбирателство, ще трябва всички страни да се изслушате и да се опитате да постигнете компромис, вместо всеки да дърпа чергата към себе си и да държи на своето. Около средата на деня бъдете внимателни в действията си – има риск да постъпите под влияние на страх, на заблуда или на грешно разтълкувана информация. Ако направите нещо по-крайно, после ще съжалявате, но няма да успеете да върнете времето назад.

КОЗИРОГ
Мислете разумно и не се поддавайте на емоциите си. Ще бъде ден на истината за много от вас. Това може да означава, че ще трябва да изясните нещо с някого, да направите разкритие или най-накрая да споделите чувства, които досега сте таили в себе си. При всички случаи, ако сте подхранвали някаква илюзия, днес ще видите реалността каквато е. От това може и да не ви стане приятно, но ако вземете предвид новата информация, бихте могли да промените плановете си.

ВОДОЛЕЙ
Каквото и да се случва – и в работата, и в личния ви живот, ще спечелите, ако се стремите към по-голяма свобода и търсите нови възможности, вместо да се задоволявате с установеното положение и продължавате да постъпвате по един и същи начин. Ако ви осени нова идея, обърнете й внимание, защото нейната реализация може да се окаже едно от най-важните неща за вас. Бъдете внимателни, в случай че се налага да давате пари или да уреждате финансов въпрос – има риск да се заблудите.

РИБИ
Не подписвайте договори. Към средата на деня може да научите неочаквана вест или да имате интересно ново запознанство. Има вероятност да сте малко по-изнервени или да се ядосвате от най-дребното нещо. Макар че в доста ситуации наистина ще сте прави, все пак имайте предвид, че безсмислените спорове и напрежението няма да се отразяват добре и на самите вас, така че се опитайте да се владеете по-добре и да не скачате срещу всеки, който не е съгласен с вас.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 11 ЮНИ: Овни, запазете спокойствие! Лъвове, разходите ще превишат бюджета ви!

Ще имате много добри идеи – вижте и съветите на звездите

bgvoice

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
Ще мислите, че само вие сте прави, и няма да имате никакво желание да слушате другите по какъвто и да е повод. Трябва да прекарвате повече време с партньора си. В работата ще бъдете особено докачливи, така че внимавайте да не се изложите с някои действия и думи. Оставете настрана омразата отпреди и следвайте плановете си, без да се влияете от другите. Запазете спокойствие, ако се сблъскате с неочаквани събития. Очакват ви добри финансови постъпления още днес.

ТЕЛЕЦ
Ще имате много добри бизнес идеи, но няма да можете да ги представите добре. За да избегнете недоразумения, бъдете възможно най-честни и лоялни. В професионалната сфера ще получите страхотно предложение за добре платена работа, но не бързайте да приемате, а го обмислете внимателно. Опитайте се да не се подлагате на стрес, избягвайте напрежението, особено вкъщи и с най-близките си хора. Отделете време вечерта на половинката и децата си.

БЛИЗНАЦИ
Склонни сте да бъдете лицемери, само за да успеете да постигнете това, което непременно искате. Ще ви липсва самоконтрол и това ще подразни много партньора ви. В професионалната сфера ще имате възможност да планиране и да осъществите по-късно страхотно пътуване, което ще доведе до ново развитие в кариерата. Ще разполагате с големи количества енергия и ще постигнете по-добри резултати от обикновено. Споделете успехите си с най-близките си хора.

РАК
Опитайте се да не бъдете твърде горделиви или по-късно ще съжалявате за това си поведение към близките и към най-добрите си приятели. Просто бъдете себе си, в противен случай някой ще разбере, че не сте искрени. В работата трябва да се опитате да обсъждате наличните проблеми по-често с другите. Възможно е да бъдете упрекнати в неприятелско поведение. Ще се чувствате отпаднали, причината за това може да е храна. Сварете си чай от джоджен с мед и лимон.

ЛЪВ
Ще искате да отхвърлите старомодните разбирания и ограниченията на обществото. Ще имате печалба от хазарт или ще се възползвате от щедростта на член от семейството. Ще бъдете изненадани от жена с неочаквани подаръци. Въпреки всичко днес ще бъдете песимистично настроени. Разходите ви ще превишат бюджета ви и трябва да намерите начин да избегнете повторението на тази ситуация. Доверете се на съветите на най-близките си хора за взимането на решение за смяна на работното ви място.

ДЕВА
Много сантиментални моменти ви очакват днес най-вече в семейството ви. Очакват ви и изненади в емоционален план. Може би ще започнете вълнуваща и необикновена любовна история. Всичко може да се случи по време на пътуване, което ще има значително влияние по-късно в живота ви. В края на деня свободата ви ще нарасне, също и умението ви да се занимавате с важни въпроси. Взаимоотношенията ви обаче могат да станат неясни и трудни за разбиране.

ВЕЗНИ
Възможно е да попаднете на хора, които ще се опитат да ви разубеждават да се откажете от действия, които са извършвани от години и са доказано работещи. Денят не е подходящ да се заемате с каквито и да било преговори или договори, дори и хората, с които ги осъществявате, да са напълно честни с постъпките си към вас. Колкото по-малко са намесени в ситуацията, толкова повече свобода на действие ще имате. Ако обаче имате конкретни стремежи, ще постигнете желаното.

СКОРПИОН
Благосклонността на шефа ще ви позволи да работите свободно и да получавате един след друг по-впечатляващи финансови резултати. Може да разчитате и на повишение на работното място. Само не се увличайте в задкулисни игри и не се опитвайте да постигате целите си за сметка на колегите. Не забравяйте, че добрите професионални резултати сега ще бъдат много по-полезни от гледна точка на израстването в кариерата, отколкото умело заплетените интриги.

СТРЕЛЕЦ
Днес ще можете да организирате времето си, да отделите важното от маловажното и да се отървете от ненужните мисли. Най-вероятно ще имате шанса да спечелите честна победа в конкурентна борба за участие в нов бизнес проект. За да успеете, обмислете внимателно всичките си действия, не рискувайте напразно и не влизайте в словесни престрелки с околните. В личните взаимоотношения не очаквайте спокойствие. Доверете се на разума си при взимане на решение.

КОЗИРОГ
През деня у вас ще бушуват страсти, ще възникват подозрения и конфликти с последващо бурно помирение. Събитията от деня ще ви накарат да нервничите и в същото време ще ви дават усещане за пълноценен живот. Потопете се в емоциите, но все пак се постарайте да се въздържате от крайни решения. В действителност, вероятността те да доведат до голямо разочарование, е доста висока. Неспокойствието в любовния ви живот ви прави нервни.

ВОДОЛЕЙ
Събитията днес ще извадят на показ някои нерешени проблеми в личните или професионалните ви взаимоотношения. Разговорите няма да бъдат особено лесни и приятни, но може би във ваша полза ще бъде, ако обсъждате проблемите, вместо да ги избягвате с надеждата, че ще се разрешат от само себе си. Нещо повече, има вероятност да се окажете принудени да го направите заради друг човек, заради обстоятелствата или поради натрупалото се у вас вътрешно напрежение.

РИБИ
Вниманието на много от вас ще бъде заето с професионални ангажименти и въпроси – моментът е особено подходящ да спрете за момент, да анализирате положението и да решите какво ще правите по-нататък. Ако сте замислили нещо ново, действайте – денят е подходящ за планиране, но не и за впускане в нови начинания. Може би ще трябва да направите някакъв избор или да се ангажирате с позиция по семеен или служебен въпрос.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 10 ЮНИ: Везни, не се вманиачавайте в правилата! Стрелци, психически изтощени сте!

Всичко, с което се захванете днес, ще бъде успешно – вижте как

bgvoice

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
Погрижете се да се възползвате максимално от нови познанства и да се развивате чрез тях. Трябва да внимавате да не придобиете надменно отношение и да си мислите, че така е по-добре, отколкото е в действителност. Днес ще се наложи да сте стабилни и ще си давате ясна сметка в какво положение сте. Малка е вероятността да се опитате да станете независими и да реализирате собствен бизнес. Имате склонност да се заемате с дейности, които не са напълно сигурни и са рисковани.

ТЕЛЕЦ
Всичко, с което се захванете днес, ще бъде успешно. Умеете да изпълнявате почетни, доходни и престижни длъжности. Все пак чувствате, че всичко е предвидимо и всичко в живота ви придобива известна монотонност. През този ден е вероятно неочакван бизнес да доведе до успехи и бъдещи добри финанси. Развлеченията с приятелите също са важни. Съсредоточете се върху почивката от задълженията. Осигурете си романтична вечеря с половинката си.

БЛИЗНАЦИ
Днес важна за вас е комуникацията, тя ще ви помогне да изразите себе си по артистичен начин в отношенията с половинката и децата ви. Ако има някакви пречки в отношенията ви с тях, денят е подходящ да ги преодолеете, като разговаряте за проблемите. Днес ще откриете много нови аспекти на живота, част от вас, която досега не е била проявена или е била извън обсега на сетивата ви. Погрижете се за здравето на ваш близък роднина. Той има необходимост да поговори с вас за ново лечение на проблема му.

РАК
Магнетизмът ви ще ви отвори врати, което ще стане причина другите да се възхищават на откровеността ви и ще вярват в това, което правите, дори и да не споделяте едни и същи възгледи. Ще се отдадете на пропуснатите удоволствия и ще им се насладите максимално. На преден план ще бъдат любовта и развлеченията. Ще изразявате свободно чувствата си към половинката. Животът ви през този ден ще бъде бохемски. Опитайте поне вечерта да си осигурите малко отдих.

ЛЪВ
Ентусиазмът ви ще бъде заразен за хората около вас. Ще можете да подкрепите и утешите партньора ви и ще го обнадеждите за бъдещето. Опитайте се да затвърдите позицията си в професионалната сфера, като се изясните с началник, който напоследък се е държал враждебно с вас. През този ден ще се почувствате отпаднали, може би това е настинка. Не започвайте веднага с лекарствата, опитайте нещо от народната медицина. Направете си вечерта чай, пийте витамини.

ДЕВА
Няма да се хвалите и възгордявате, дори когато сте постигнали достойни за похвала неща. Включвайте повече половинката ви в мечтите си за бъдещето ви. В работата ще се захванете с нов бизнес проект с голям ентусиазъм, това ще ви изглежда доста обещаващо. Ще усетите скоро и вкуса на успеха. Възможно е да почувствате тревога и безпокойство, причинени от ежедневния стрес. Опитайте да се разхождате в свободното си време, за да туширате стреса с движение.

ВЕЗНИ
Вашата самоувереност ще помогне на отношенията ви с другите, и най-вече с близките ви хора и семейството. Ще намерите начин да подобрите комуникацията си с партньора. В професионалната сфера ще претърпите незначителен провал и ще си извадите поука от това. Опитайте се да не се ядосвате и научете нещо от това. Не се вманиачавайте в правилата, които трябва да спазвате, като стигате до крайности. Организирайте си семейна вечеря с най-близките си хора.

СКОРПИОН
Ентусиазмът ви ще бъде заразен за всички около вас. Ще бъдете изключително привлекателни и ще спечелите партньора си по ваш си забележителен начин. В работата трябва да се противопоставяте повече. Напоследък поемате повече ангажименти и това ви носи притеснения дали ще успеете всичко да завършите. Някой ще се опита да загуби времето и енергията ви с безполезни задачи. Обмислете как ще постъпите най-добре. Денят не е подходящ за започване на диета, така че изчакайте по-благоприятен момент.

СТРЕЛЕЦ
През този ден ще бъдете изморени и психически и физически доста изтощени. Трябва да включвате партньора си повече в събития, които засягат и двамата. В работата някой ще се опита да скрие информация от вас, но вие ще успеете да разкриете плановете му и ще намерите решение на тази ситуация. За да бъдете отново във форма, е препоръчително да започнете някакъв спорт или да плувате. Така ще можете да се отървете от стреса и напрежението в офиса.

КОЗИРОГ
В любовта връзката ви ще се затвърди и ще се движите напред благодарение на вашите усилия. Ще си направите важни не само бизнес планове, които ще променят бъдещето ви. В професионалната сфера ще се нуждаете от голямо количество търпение заради завистливи колеги, които ще заговорничат срещу вас, за да ви злепоставят. Ще се почувствате леко отпаднали, така че се обличайте топло. Пазете здравето си, пригответе си чай от мащерка с мед и лимон.

ВОДОЛЕЙ
Ще гледате от положителната страна на нещата и ще се чувствате по-спокойни. Посветете повече време на партньора си или ще бъдете обвинени, че не го правите. В работата ще трябва незабавно да се намесите в решаването на проблем, в противен случай рискувате да не се справите с въпрос, с който трябваше да приключите преди време. Ще можете да си почивате на спокойствие през празничните дни, сега правете повече упражнения, за да не ви застигне стресът..

РИБИ
Ще бъдете склонни да избирате приятели с общи интереси. Ще можете да се изразявате открито. В професионалната сфера способностите ви ще бъдат подложени на изпитание. Опитайте се да запазите самообладание или рискувате да влошите ситуацията. Предложете на работодателите си новия ви бизнес проект, ще успеете да ги убедите в печалбите ви. Вероятно ще имате проблеми със зъбите, отидете на стоматолог.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Предишна публикация:
Токов удар уби 15-годишно момче в кърджалийско село, майка му също загина в опит да го спаси

Телата са открити от бабата, която живее на първия етаж на семейната къща

Затвори