Открийте ни и в

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 14 ЯНУАРИ: Овни, доверете се на разума си! Телци, бъдете добронамерени!

Разчитайте не само на себе си – вижте съветите на звездите

публикувано

на

ОВЕН
Разчитайте само на себе си и не прехвърляйте задълженията си на друг. Съсредоточете се върху собствените си дела и не обсъждайте чужди действия. Бъдете активни и не се възгордявайте и от малкото, с което превъзхождате някого, за да не съжалявате. Вслушвайте се в собствения си разум и интуиция, а чуждите съвети подлагайте на ревизия, защото каквото излъчвате, това и ще посрещате. За предпочитане са индивидуалните занимания, за това не е препоръчително да се обвързвате с финансови съдружия.

ТЕЛЕЦ
Бъдете добронамерени в общуването си и не завиждайте на ничии успехи. Несемейните да не бързат с решението си за сключване на брак, често и под чуждо въздействие, защото могат да сгрешат в избора си. В здравословен план не се очертават непреодолими проблеми, стига да не сте припрени и да искате да свършите всичко начаса, за да не блокирате пътя си към целта. Ще общувате с лекота и ще обменяте интересуваща ви информация, ще създавате нови приятелства и партньорства.

БЛИЗНАЦИ
В личните си отношения не проявявайте излишна корист, не се надценявайте и не изневерявайте на интимния си партньор. В моменти на униние и депресии често ви минават мисли за раздяла и нов път в живота, после нещата се променят и повтарят отново. Както и досега, в много от случаите ще проявявате собственическото си чувство и желание да обсебвате и когато усетите, че нещата излизат от контрол, да се дистанцирате. Променете поведението си към близките и половинката ви.

РАК
Време е да изясните пред себе си какво искате и с кого бихте желали да продължавате занапред, да сте коректни и да не поставяте никого в заблуда с думите и постъпките си. Сред обкръжението ви има хора, които може да се намесят неканени в живота ви, както и такива, които се чувствате пренебрегнати и озлобени към вас заради отказа ви да ги финансирате. Не си губете енергията да се обяснявате и поддавате на провокациите им. Бъдете търпеливи и умерени във всичко.

ЛЪВ
Днес ще искате да направите нещо специално за жена от кръга си роднини, като ще ви се наложи да се съобразите както с настоящата си финансова ситуация, така и с обстоятелства, от които сте зависими в момента. Жените над 35-годишна възраст ще имат благоприятен ден за осмисляне на любовните си отношения, вземане на важни решения, касаещи бъдещето на тази връзка. Някои от вас ще получат шансове за развитие в личен или професионален план, но не бива да се избързва с реакциите, водени от примамливи параметри.

ДЕВА
През този ден добро развитие ще имат професионалните ангажименти. Бъдете стриктни и изпълнителни и не пропилявайте това благоприятно за вас време. Избягвайте прояви на страх или несигурност, защото това няма да ви помогне в това важно за вас време. През деня ще се притеснявате за дете на ваши приятели, което може да има здравословни или лични проблеми. В никой случай не трябва да се гледа несериозно на каквото и да е било здравословно неразположение и сами да си поставяте диагноза.

ВЕЗНИ
В никой случай не пренебрегвайте необходимостта от лекарска помощ в случай че имате дори леки здравословни проблеми. Днес ще възникнат затруднения, свързани с разрешаването на различни домашни проблеми. Възможни са грижи и ангажименти, свързани с близки хора, различни промени или премествания, свързани с дома ви. Малко от нещата, които планирате за днес, ще успеят да се реализират. Бъдете готови за отлагания, закъснения или пълен отказ от планове.

СКОРПИОН
През днешния ден ще сте емоционално натоварени поради сложни отношения с роднини или с приятели. Преднамерена или не, обида или постъпка ще ви нарани и трудно ще простите или забравите. Ще възникне конфликт, който може да излезе извън контрол и наяве да излязат доста неприятни неща. Финансово може да преживеете нежелани проблеми с пари, които сте очаквали да получите, да спечелите от продажби и др. Могат да се наложат неочаквани разходи за нечие здраве или лечение.

СТРЕЛЕЦ
Предстоят ви по-чести разговори с роднини, приятели или съседи, които ще ви споделят сериозни проблеми от финансов характер в техния живот. За съжаление в този момент вие няма да можете да им помогнете много. Мнозина от вас ще преживеят промяна в работата си. Възможно е това да бъде непланиран отпуск, временен ангажимент на друго място, временно изпълняване на друга длъжност и др. Каквито и трудности или неприятности да имате през този ден, не си мислете, че така ще бъде за в бъдеще.

КОЗИРОГ
Съдбата ще изчисти много ненужни неща от живота ви, за да може да продължите начисто, след като тази криза премине. И преди всичко се научете на търпение. Така ще може да получите нови възможности и да се зарадвате на нови радостни моменти в живота си. Вероятно ви предстои запознанство, което ще ви разтърси и ще ви накара да разберете, че любовта може да се появи точно когато най-малко очаквате. Бъдещият ви партньор би могъл да се окаже подходящ и да ви даде така желания живец.

ВОДОЛЕЙ
Днес едва ли ще имате късмет, ако се носите по течението с надеждата, че благоприятните бизнес възможности ще дойдат от нищото, или да чакате някой да ви спусне желаното от небето. Отношенията към близките ви хора ще бъде от особена важност, затова бъдете прецизни, защото всяка дума или необмислена постъпка може да нарани някой от близките ви особено болезнено. Затова си отваряйте добре очите, за да не предизвикате излишни обидни и дори критични ситуации.

РИБИ
Вероятно ви очаква един твърде любопитен ден, който ще ви накара да осъзнаете кой е човекът за вас и каква е била причината, за да бъде положен в сърцето ви. Може би към това ще получите сериозно доказателство за чувствата и намеренията на някого, не ги пренебрегвайте, а ги приемете с цялата си душевност. Така или иначе ще останете верни на принципите си, без да се вкопчвате във виртуалният си късмет. През този ден вероятно ще имате някои усложнения в личен план.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

⇩ Коментирайте ⇩

Най-четено

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 17 ЯНУАРИ: Раци, овладейте емоциите си! Скорпиони, очакват ви негативни промени!

Погледнете в бъдещето със съветите на планетите

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
Погледнете в бъдещето с по-голям оптимизъм. Не се занимавайте с ремонт на дома или благоустройство на вилата. Умората ще ви доведе до заболяване или неприятен разговор с непочтени хора. Лесно ще се възстановите от някакво заболяване, но има вероятност да ви останат в наследство проблеми, свързани с костната система. Нарастват духовните и творческите ви ресурси. Ще се появи възможност да заработите пари. Много благоприятно време за осъществяване на съкровени мечти.

ТЕЛЕЦ
Днес са възможни фрактури или усложнения със зъбите, така че не подценявайте ходенето на зъболекар, защото може да имате някои неприятни последици. Ако ви харесва да пътувате, правете много кратки, не дълги пътувания, защото умората винаги ще бъде налице в течение на много дни. Не е изключен неочакван обрат на събитията. Началото на деня ще бъде съпроводено със сериозни провокации, приключения или неочаквани събития, които ще се окажат доста неприятни.

БЛИЗНАЦИ
Избягвайте резките, категорични изказвания или разговори с повишен тон. Възможни са разногласия с партньора по финансови въпроси и е вероятно да се наложи вие да отстъпите, позициите на противника ще се окажат по-силни. Излишната ви щедрост може да доведе до негативно отношение от страна на обкръжаващите ви хора. В дадената ситуация се постарайте все пак да подбирате думите и начина си на изразяване. Отложете срещите или покупките – по-скоро ще бъдат неуспешни.

РАК
Посветете деня на спокойния семеен отдих, четене или на любимото си хоби, колкото и странно да се струва на вашите приятели. Ще трябва да проявите много упоритост и старание, но няма да съжалявате, резултатите ще оправдаят очакванията ви. Освен това нищо няма да се случва лесно или от първия път. Затрудненията ще са, ако не на всяка крачка, то поне през една. И именно затова е желателно да заложите на присъщата си упоритост. Ще реализирате мечтите си, стига да овладеете емоциите.

ЛЪВ
Вие сте по природа стремителни, непрекъснато бързате и на моменти от желание да тръгнете по дългия път забравяте да направите първата сигурна крачка. Дайте предимство на мисълта, а не на чувствата и ще се радвате на сериозен напредък. Всичко ще е различно през този ден. От вас се очаква да прецените обективно какво искате, дали наистина ви е необходимо, какво ще се случи, ако не постигнете желанието си, и да си вършите работата без излишна припряност.

ДЕВА
Преодолейте качествата, които ви пречат. Колкото и да сте амбициозни, не е възможно винаги да сте първи. Вие сте обикновени хора, със силни и слаби страни. Овладейте стремежа си за превъзходство и забравете за неуспехите. Основната ви задача днес ще е да намерите вътрешното си аз, да промените себе си, да надскочите недостатъците, които ви връщат назад. Ще се наложи да се справите с цяла поредица затруднения. Оставайки верни на работата и на приятелите си, ще успеете да счупите всички бариери.

ВЕЗНИ
Вие принципно сте доста спокойни хора, рядко се случва нещо да ви извади от равновесие, така че затрудненията за вас ще са по-скоро предизвикателства, чрез които да проверите силата на прословутото си търпение. Без дори да си давате сметка за това, вие изведнъж ще се превърнете в еталон на стабилност и напредък. Не се главозамайвайте от постиженията си и наблюдавайте какво се случва около вас. Домашните дела ще се нуждаят от значителни усилия, повечето проблеми няма да успеете да решите от първия път.

СКОРПИОН
Жизненият ви потенциал се снижава. Активните действия ще се окажат безрезултатни и ще доведат само до умора. Очакват ви негативни промени в личния живот. Това се отнася най-вече до жените. Мъжете са длъжни да проявяват такт и благородство по отношение на половинката си. Ако приятелското око е добро огледало, то неприятелското е изкривено огледало. Победата ви може да е с размер на пшеничено зрънце, но за завистниците ще е планина, която ще се опитат да разрушат.

СТРЕЛЕЦ
Преодолейте качествата, които ви пречат. Колкото и да сте разумни, не е възможно да сте винаги прави. Вие сте обикновени хора, със силни и слаби страни. Нормално е да грешите. По-важно е да се поучите от опита си и да не допускате старите грешки. Денят е благоприятен за активна почивка, физически упражнения или работа вкъщи. Вашият жизнен потенциал е на висота. Активните действия ще ви донесат скоро резултати. Вероятно е жените да ги очакват промени в личния живот.

КОЗИРОГ
Мъжете да се въоръжат с търпение и да очакват промени за добро. Двойствеността на вашата натура може да се отрази отрицателно върху отношенията ви с околните. Ежедневието ви ще е съпроводено с поредица трансформации. С част от тях ще се наложи само да се съобразите, защото те ще се реализират на обществено ниво и няма да са свързани с личната ви воля, а с участието ви като социална единица. Друга част ще трябва да предприемете самостоятелно, решително и с убеждението, че са важни.

ВОДОЛЕЙ
Денят символизира загуба. Бъдете внимателни при общуването с финансите – възможни са внезапни и не съвсем оправдани разходи. Не е изключено избухване на ревност или кавга за пари между партньорите в брака. Много от вас е много вероятно да загубят ценности, които са важни и като пари. Важни ще са някои промени, защото ще окажат положително въздействие върху съдбата ви за дълъг период от време, а са нужни, защото ще ви дадат шанс да разгърнете широко потенциалните си възможности.

РИБИ
Ще има и неуспехи, ще има колебания, съмнения, нестабилност, но вие сте гъвкави, адаптивни и умеете да рискувате. Трудната задача е да дефинирате целта си. Очертаването на пътя към нея ще се окаже далеч по-лесно, а и разполагате с време, за да го направите. Преодолейте качествата, които ви пречат. Колкото и да сте динамични, не е възможно да бъдете едновременно на няколко места. Вие сте обикновени хора, със силни и слаби страни. Нормално е да пропуснете нещо.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 16 ЯНУАРИ: Лъвове, ще преживеете красиви емоции! Водолеи, бъдете сдържани!

Ако имате проблеми, вижте съветите на звездите как да ги преодолеете

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
Вероятно неприятната настинка няма да ви безпокои повече. Ако имате ставни болки, също ще отшумят. Хранете се повече със здравословна и питателна храна, без да използвате тлъсто и мазно. Очертават се известни напрежения в семеен и любовен план. Не е нужно да насилвате нещата, като избягвате всеки опит за спор. Борете се за по-здрави отношения. Пригответе се за един хаотичен работен ден. Не разчитайте на никого, едва ли някой ще ви помогне в тази бъркотия.

ТЕЛЕЦ
Опитайте се да избегнете ненужното пазаруване и се съсредоточете върху плащането на сметките си. Вземането на заеми в момента не трябва присъства в списъка със задачите ви. Това е натиск от съдбата, който трябва да преодолеете само с усърдна работа. Ако ви е трудно да се доверите на любимия човек, отворете сърцето си за повече упование. Съмненията са излишни, защото няма да има задкулисие в любовта ви. Възможни са изненадващи промени на работното ви място.

БЛИЗНАЦИ
Може би някои от вас ще се притеснят за определена изгубената сума пари. Най-вероятно ще я откриете в някоя от дрехите ви. Потърсете я, защото тайно ви намига отнякъде. Със сигурност е в непосредствена близост до вас. Стресът може да ви повлияе, тъй като няма да знаете как да реагирате. Задайте си позитивна нагласа и успешно и безболезнено ще излезете от този шок. Успехът ще долети, когато най-малко го очаквате, ала съдбата вероятно ще ви изненада приятно.

РАК
Любовта най-накрая се връща във вашия живот и ще може да се надявате да осъществите така мечтаните промени. Възможно е през изминалата година да сте били доста напрегнати в тази област, но сега усещате, че нещата се успокояват. През този ден ще бъдете по-сигурни и ще имате по-голямо доверие в хората. Климатът в семейството също ще се подобри и може да решите някои ситуации, които в миналото са създавали проблеми. Ще направите важни запознанства и много от вас дори биха могли да намерят сродната си душа.

ЛЪВ
Ще преживеете красиви емоции, но ако човекът, когото обичате, вече не ви задоволява, тогава може да решите да приключите историята и да започнете друга любовна интрига. В този ден, а и в течение на цялата седмица може да решите да се преместите в нов дом със семейството, да имате дете или да определите дата за брак. Романтичните отношения, които възникват днес, трябва да са сериозни, много стабилни и да се основават на голяма зрялост и мъдрост. Така с течение на времето те ще се развиват без особени проблеми.

ДЕВА
Не трябва да забравяте, че е абсолютно отрицателно мнението на повечето хора, че извънбрачните връзки могат да разрушат и най-важните любовни отношения. Необвързаните със сигурност могат да завоюват много сърца, но не трябва да бъдат прекалено импулсивни и твърде бързо да приключват връзките. Трябва да се стремите истински да обичате, използвайки вашия ум, а не да се опирате само на тръпката. Денят ще е отличен, но и последващите ще бъдат благоприятни за наслада от красивите емоции.

ВЕЗНИ
Ако имате проблеми със здравето и не се чувствате добре физически, непременно потърсете съвет от специалист. И като цяло, наистина може да откриете добър лекар, който да намери подходящ лек за вашите проблеми. Сега вашият живот ще се развива много по-добре, ще имате повече успехи, защото късметът ще е на ваша страна и във всеки сектор на живота и ще ви носи благоденствие. Възможно да сключите отлични договори и споразумения, както и да срещнете хора, които ще бъдат от съществено значение за вашия финансов и професионален успех.

СКОРПИОН
Ще имате моменти, когато ситуации ще блокират благоприятната ви енергия и това означава, че може да се сблъскате с някои трудности. Ще трябва да се борите, за да успеете и да се възползвате от положителните възможности, които идват. Може често да сте по-скоро песимистично, отколкото оптимистично настроени и да губите увереност. За да преодолеете това, трябва да се опитате да развиете своята самоувереност, да се срещате с позитивни хора, които ще стимулират вашия характер.

СТРЕЛЕЦ
Ще се наложи да се въоръжите с търпение и сили, за да преодолеете всичко, а също и да решите жизненоважните въпроси. В личната сфера също не всичко е еднозначно, особено при тези от вас, които наскоро са започнали любовен роман. Възможни са претенции от страна на избраника ви относно вашата заетост в службата. Затова разумно трябва да планирате времето и енергийния си потенциал. Защото не обичате да давате обяснения, се чувствате виновни. Трябва да промените тактиката си на общуване с близките си хора.

КОЗИРОГ
Вашият жизнен потенциал ще бъде на висота днес. Новите дела ще бъдат успешни, макар че нерешителността ви или намеса отстрани могат да се отразят негативно върху резултата. Вероятна е романтична среща със стар обожател или интимни отношения с близкия ви човек, които задълго ще останат в спомените ви. Ако искате да живеете в хармония със себе си и със света, то се старайте да направите всичко възможно за благополучното съществуване с приятели и роднини.

ВОДОЛЕЙ
Бъдете сдържани при разговорите с началството. Вашите амбиции и неотстъпчивост едва ли ще се харесат на онези, които ви дават работа и заплата. Проявявайки своята упоритост и отговорност, ще успеете да докажете истинския си професионализъм. Днес ви очакват и много ярки и неочаквани събития. Но за да им се насладите напълно, трябва да действате. Ако имате дългогодишно хоби, трябва да си спомните за него, а също и да си намерите нещо ново, което да ви е по душа.

РИБИ
През днешния ден ви очакват много промени, но не трябва да се докарвате до изнемогване от работа и проблеми. Възможни са измами и лъжи от близки вам хора. Пътуванията днес са ви противопоказани. Желателно е да сте внимателни във всички ситуации навън. Трябва да обърнете внимание на знаците на съдбата и внимателно да ги анализирате. Посветете деня на почивка, придобиване на нови източници на жизнена енергия, самовглъбяване, семейство. Постарайте се да сложите ред в своите емоции и чувства.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 15 ЯНУАРИ: Близнаци, погрижете се за здравето си! Деви, не изпускайте нервите си!

Как успешно да преминете през днешния ден – вижте съветите на планетите

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
Много е вероятно да ви се наложи да потърсите безконфликтни начини за разрешаване на семейните спорове. Не предприемайте нищо в случай че не сте готови да изпълните дадените от вас обещания или поети ангажименти. В случай че считате дадено нещо за неподходящо, изчакайте и не вземайте прибързани решения. Ако се окажат неподходящ, ще ви държат закотвени без всякаква опция за бъдеще. Така че бъдете особено предпазливи, излишно е да правите големи компромиси за сметка на вашето нещастие.

ТЕЛЕЦ
Този ден ще ви предложи много основателни причини, за да се усмихнете отново, включително и посещение на късмета, което би могло да се осъществи в живота ви под формата на нови бизнес възможности и спокойствие. Ще има различни ситуации, които ще ви дадат това, което ви липсва. Вероятно ще бъдете утешители за близките ви приятели, които се давят в проблемите си. Ще проявявате съпричастност, но не забравяйте все пак да се замислите и за себе си.

БЛИЗНАЦИ
Погрижите се за здравословното си състояние, въпреки че ще бъдете в чудесна форма. Така ще се предпазите от някои непредвидени здравословни неразположения. Бъдете предпазливи към хранителния си режим, повече сурови плодове и зеленчуци ще ви бъдат само от полза. Денят е подходящ да обсъдите финансовите въпроси, свързани с предстоящо пътуване, което планирате. Това ще ви мотивира да сте още по-пестеливи за романтичната ви семейна почивка.

РАК
Препоръчително е да си създадете стриктен списък на физическите упражнения, които ще вършите. Необходимо е постоянство във вашите тренировки, където ще може да се разтоварите от насъбралото се натоварване през изминалите дни. Накарайте партньора си да се усмихне днес, като го развеселите с някоя шега. Отклонете вниманието на половинката ви от проблемите и тревогите. След като се почувствате по-спокойни, ще можете да се гледате в очите и да споделите чувствата си.

ЛЪВ
Придържайте се стриктно към диетата си и обърнете внимание на количеството храна, което изяждате, както и целият ви калориен прием трябва да е съобразен с идеите ви за здравословно хранене. Преяждането може да допринесе за неразположения и тежки здравословни последствия. Има голяма вероятност днес да получите отговорите на въпросите, които отдавна сте задали. Навярно ще чуете нещо приятно изненадващо, което не сте очаквали, въпреки че познавате добре любимия ви човек.

ДЕВА
Вероятно днес имате нужда да излезете от интровертното си състояние и да съживите социалните си контакти. Насладете се на прекараното време с ваши приятели, които са любители на спорта. Ако нещо ви мъчи, то не отлагайте и говорете направо в прав текст с партньора си. Няма смисъл да задържате емоциите в себе си. Бъдете максимално честни и открити и заедно ще откриете правилния път, по който да продължите. Бъдете уравновесени и не изпускайте нервите си през този ден.

ВЕЗНИ
Доверете се на шестото си чувство и правете това, което обичате и ви доставя радост. Привлечете партньора си на ваша страна и направете този ден вълнуващ и изпълнен с положителни емоции. Днес е препоръчително да обърнете специално внимание на здравето си. Вероятност имате необходимост от промяна на хранителните си навици. И най-малкото раздразнение днес може да ви завиши осезателно нивото на стрес. Доверете се на интуицията си при вземане на решения.

СКОРПИОН
Избягвайте прекомерния прием на храна, защото ще ви се отрази зле, а тялото ви трябва да се детоксикира. Като цяло обаче денят ще премине без никакви здравословни предизвикателства. Ако изпитвате известни съмнения и нещо ви притеснява в поведението на партньора ви, ще е добре да поговорите с ваш доверен приятел, за да чуете една по-различна гледна точка от безпристрастен страничен човек. Така бързо ще ви се изясни ситуацията и ще си решите проблемите в семейството.

СТРЕЛЕЦ
Днес се очертава да бъдете в добро здравословно състояние. Но ако продължавате да се пренатоварвате, има риск психическият стрес да ескалира. Не поемайте толкова много ангажименти наведнъж и си почивайте по-често. Ако не сте сигурни какво да предприемете през този ден и какъв да е следващият ви ход, то оставете половинката ви да избере сред възможностите, които ще предложите. Нека последната дума да не бъде ваша, защото днес не сте в позиция на доминиращи.

КОЗИРОГ
Ще бъде чудесно, ако започнете да правите редовни упражнения, за да повишите енергийното си ниво или да повишите имунната си система, а с това и силата си на съпротива срещу всякакви инфекциозни заболявания. Преди да попитате партньора си какво му е и защо изглежда угрижен, ще гледате и слушате всяка дума и всяко действие. Наблюдавайки внимателно поведението на половинката си, много неща ще ви станат ясни. Едва тогава използвайте опцията на безрезервна подкрепа.

ВОДОЛЕЙ
Изглежда, че днес ще бъдете изнервени, което може да се отрази на мислите ви. Въпреки че соматичното ви здраве няма да пострада, но ако останете под влияние на негативизма, тогава има вероятност да се разболеете. Постоянството ви с малките жестове и дребните знаци на обич ще ви се отплати щедро днес. Любовта ви ще процъфти, навлизайки в нова фаза. И все пак не злоупотребявайте с доверието на любимите ви хора. Намерете време за тях, поговорете си за техните притеснения.

РИБИ
Днес са възможни леки здравословни проблеми, но ще се възстановите сравнително бързо. Хората на възраст да не се безпокоят, защото старите болежки ще стихнат. Препоръчително е да увеличите своята физическа активност някъде на чист въздух. През този ден ще ви предостави шансът да установите силна връзка с партньора си. Отворете сърцето си за любимия човек и направете така, че партньорът ви да се чувства сигурно и безопасно в обятията ви.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Предишна публикация:
И Snapchat блокира Тръмп за постоянно

Правим го в интерес на обществената сигурност, обяви говорител на платформата

Затвори