Открийте ни и в

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 14 ЯНУАРИ: Овни, не правете отново грешките от миналото! Близнаци, не изпадайте в паника!

Проверявайте в детайли всяка важна информация

публикувано

на

ОВЕН
Ще се наложи да приемете последствията от някои свои решения, които сте взели в миналото, и ако се налага, да внесете корекции. Днес на преден план ще излязат взаимоотношенията – лични или делови. Има риск да жертвате собствените си потребности заради друг човек и после да страдате заради това. За да не се случва, поучете се от опита си и не правете отново същите грешки от миналото. Не позволявайте да изпадате под влиянието на хора, които имат нужда от вас, но не са способни да ви бъдат пълноправни партньори в съвместното начинание.

ТЕЛЕЦ
Макар че моментът не е най-удачният да започвате нещо ново, включително и любовна връзка, при някои от вас именно сега нещата ще дойдат по местата си и ще се впуснете в начинанието. И все пак не очаквайте скоростно развитие – ако сте на прав път, до дни ще поемете с пълна сила напред. Не се втурвайте в ново начинание, ако имате много недовършена работа – това важи както за служебните проекти, така и за любовните авантюри. Ще трябва да се разделите с някои ваши надежди и да погледнете по-реалистично на планове, които ще се наложи да направите за началото на новата 2022 г.

БЛИЗНАЦИ
Няма да има драми или тегота в случващото ви се през днешния ден, а реално осмисляне на възможностите, които имате, или приоритетите, които ще са важни за вас. Не изпадайте в паника, ако трябва да промените някои от тях, тъй като това ще ви съхрани от загуби или попадане в неловка ситуация. Ще ви разстрои обаче неприятно събитие в живота на човек, който е добре известен с некоректността си, лицемерието или други подобни прояви. Въпреки сложната му личност, вие ще съчувствате на това, което преживява. Вечерта ще бъдете поканени на среща или събиране свързано с човек от кръга ви приятели.

РАК
През днешния ден може да създадете интересни приятелства, които да рефлектират благоприятно не само върху вашия личен живот, но и върху живота на цялото ви семейство. Може една личност в кръга ви близки роднини или приятели да ви изненада с нещо много приятно. Едно ново познанство ще ви помогне за реализация на ваша задача или ангажимент. Може да не се случи още в първите часове на деня, но нещата ще се развият в тази посока. Внимание ще изискат ваши лични пътувания или контакти с хора от друго населено място. Внимание ще изиска мнението или желанието на жена, която ще се води от някакви свои вътрешни предчувствия в това, което ще ви каже.

ЛЪВ
Проверявайте в детайли всяка важна информация и не допускайте пропуски по невнимание. Мъжете ще завършат и започнат новата година по един неочакван начин или с неочаквани преживявания. Много наситен ден откъм събития и преживявания. Ще преминете образно през една бариера, след което идва нещо ново за вас, за което сте готови, или ще нещо, което ще се наложи бързо да приемете. Ще се срещате и събирате с приятели, наслаждавайки се на това, което са постигнали през изминалата година. Много важни теми ще имате за обсъждане както с тях, така и с хора от кръга си роднини или партньори.

ДЕВА
За някои от вас това ще бъде ден, в който ще се вземе финално решение относно бъдещето на едно романтично или специално приятелство. Жените ще са нетърпеливи, искащи всичко да върви „по ноти“, но ще се окаже, че трябва да приемат събитията такива, каквито са. Това не означава, че нещо лошо ви предстои, а че трябва да намалите темпото, да успокоите емоциите и чувствителността си. Ще ви се наложи да се ангажирате с разрешаването на неприятности и проблеми, свързани с близък човек. Днес може да ви изненада с неприятна новина или събитие, свързано с мъж.

ВЕЗНИ
През днешния ден избягвайте рискови действия, екстремни спортове и занимания, неправилно шофиране и др. Днес трудно ще реализирате планове, свързани с вашата работа или бизнес, това е по-скоро време за почивка и за организиране на плановете ви за следващите дни. Възможно е доходите ви да бъдат по-малки, да ви се наложи да отсъствате от работа или ще срещнете други затруднения. В някои случаи е възможно забавяне на пари, които очаквате да получите от заплата, затруднения при работа с пари и други. Неприятностите няма да са толкова сериозни, за да изпадате предварително в паника.

СКОРПИОН
Някои събития в живота ви ще следват естествения си ход, ще пренастройвате някои ваши планове и приоритети. Ще преживеете емоционално събитие в живота на човек, роден под знака на Везни или Близнаци. Мъжете ще преживеят изненади в личния си или социален живот. Някои изненади могат да ви донесат разочарование или тъга поради разминаване в очакванията, които имате за конкретно събитие. Парите едва ли ще бъдат проблем за вас, което не означава, че трябва да ги пилеете с лека ръка. Някои приятели ще се опитат да разговарят с вас по теми, които са важни за тях или които имат връзка с вас.

СТРЕЛЕЦ
Мъжете ще трябва да приключат с някои финансови или документни работи и задължения. Отношенията ви с други мъже ще са основно по работа или бизнес. Настроението ви днес ще бъде микс от положителни емоции и притеснения за различни неща или хора. Някои от вас ще се ангажират с избор на подарък за близък човек. Жените ще продължат с някои свои притеснения относно здраве или събитие в живота на човек, роден под знака на Близнаци. Ще имате повече контакти и ще общувате предимно с жени, независимо дали това ще има връзка със семейството, с работата или със социалния ви живот.

КОЗИРОГ
Конфликтите през днешния ден лесно ще рушат отношения и планове. Ще научите неща, които ще ви покажат ваши грешки или заблуди в плановете ви. Вие ще имате достатъчно време да направите нужните корекции и да се предпазите от загуби, затруднения или усложнения. Внимателно проверявайте информация или предложения, които ще получите от хора, родени под знака Риби. В никой случай не е сложно или драматично време за вас, напротив. Може да очаквате да преживеете много хубави неща или приятни изненади. Ще ви зарадва събитие или новина, свързана с човек роден под знака на Дева.

ВОДОЛЕЙ
Новите познанства, които ще създадете днес, ще ви срещнат с полезни и интересни хора. Ще планирате или ще очаквате среща или разговор с непознат човек. Ще успеете да си изясните някои съмнения или подозрения, които са ви притеснявали напоследък. През деня ще възникне неочакван, но неотложен разход на пари, свързан с дете или с човек от семейството ви. Финансовите ви дела и ангажименти към хора от семейството ви могат да бъдат причина за кратко напрежение. Ще сте част от различни събирания както във вашия дом, така и в дома на приятели или роднини.

РИБИ
Ще научите за неочаквана промяна в живота на ваша връстничка или приятелка. Жените ще вземат неочаквано решение, което ще изненада мнозина. Повод за събиране или емоции ще бъде млад мъж роден под знака на Козирог. За мъжете денят носи повече напрежение в семейството, най-вероятно поради по-големите очаквания и ангажименти, свързани с работни ангажименти. Стари проблеми могат да предизвикат нови вълнения. Разходите на пари ще са по-големи, приходите несигурни или ще има забавяне около тях. Мислите ви ще циркулират върху причините и начините за разрешаване на неприятности.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

⇩ Коментирайте ⇩

Най-четено

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА