Открийте ни и в

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 14 ЯНУАРИ: Телци, чака ви предизвикателство! Близнаци, бъдете търпеливи!

публикувано

на

ОВЕН

Бъдете въздържани в изяви, в участия в масови мероприятия и там, където се събират много хора. Ще имате подкрепата да направите добро впечатление на важен за вас човек и да получите необходимото ви, стига да сте наясно какво точно искате. Навременни комуникации ще ви помогнат да намерите верния подход в общуването с околните. Избягвайте споровете и конфликтите. Старайте се да водите диалог, така ще намалите напрежението в ежедневието. Бъдете арбитър и балансьор, така ще сте най-полезни.

 

ТЕЛЕЦ

Изправени сте пред предизвикателство и се налага да покажете кои са житейските ви приоритети, затова избирайте внимателно. Това е чудесен повод да се раздвижите – и физически, и емоционално, да се запознаете с нови хора, да разширите кръга на близките познати и дори приятели. Бъдете внимателни във финансовите дела, особено ако са намесени близки хора. Към посредничество между отделни хора или фирми се отнасяйте с по-голямо внимание. Не бързайте да се обвързвате с дългосрочни бизнес ангажименти.

 

БЛИЗНАЦИ

Бъдете добронамерени и търпеливи, не драматизирайте излишно ситуациите, запазвайте хладнокръвие при решаването на какъвто и да е проблем. Силната ви интуиция ще ви подскаже какво и как да правите, но всичко трябва да бъде в името на общото удобство и общия бизнес интерес. Някои начинания, които изискват повече средства от вас и от партньора ви, ще трябва да бъдат преразгледани. Отделете време за обсъждане на проблемите в тесен семеен кръг. В края на деня може да се изправите пред трудни професионални ангажименти.

 

РАК

Чудесен ден за обща съзидателна работа, за чертаене на планове за преустройство на семейното гнездо, така че то да стане още по удобно и уютно. Засилва се решимостта ви да правите нещата по начина, по който ги виждате, независимо от различията с мненията на околните. Заети сте с множество бизнес задължения, ще ви бъде все по-трудно да намирате време за близките си. Някои ваши идеи и планове могат да претърпят промяна в една по-конструктивна и конкретна посока. Доверете се на интуицията си.

 

ЛЪВ

Денят е добър да разширите кръгозора си с четене на подходяща литература. Бъдете съсредоточени в подробности и детайли, които могат да се окажат важни впоследствие. Време е за активна умствена дейност, на раздвижване в сферата на бизнес проектите и на всичко онова, което сте складирали в ума си да осъществите по-нататък. При мнозина вниманието ще бъде съсредоточено изцяло върху децата – техните планове, намерения, проекти и образователни ангажименти. Заложете на работа, изискваща точност и съсредоточеност.

 

ДЕВА

Навлизате в креативен за вас период, в който ще се активират въображението и фантазията ви, което ще ви кара да творите и наяве, и насън. Напрегнатите часове на този ден може да не ви се отразят директно, но на подсъзнателно ниво тревогата може да породи безпокойство за собственото ви здраве или за това на близък човек. Спазването на някои правила и ограничения могат да бъдат пряко силите ви, а недоволството и острата реакция да доведе до усложнения във взаимоотношенията с околните.

 

ВЕЗНИ

Дългосрочно обвързване може да ви създаде известно притеснение, но не се тревожете. За много от ангажиментите си сте подготвени, няма да липсва и подкрепа, така че живейте по-спокойно. През втората половина на седмицата сте склонни към критичност и аналитично мислене, което ще има различни проявления. В работата ще трябва да използвате въображението и креативността си, за да решите някои делови въпроси. Възможно е да има пречки пред изпълнение на работните задачи, но можете да ги преодолеете.

 

СКОРПИОН

Предстои ви натоварен с ангажименти ден. Много от това, което идва при вас сега, е подготвяно от дълго време. Имайте нагласата да срещнете неразбиране и съпротива, която да преодолявате с още повече усилия и убеденост в собствената правота. Не всичко ще става според вашия предварителен план, ще ви се налага да разчитате повече на интуицията си, отколкото на логиката. Денят е идеален за самостоятелна работа. Бъдете внимателни: днес имате възможност да получите полезна информация, която скоро ще ви бъде полезна.

 

СТРЕЛЕЦ

Ако възникнат препятствия по пътя ви днес, не се паникьосвайте, а намерете начин да ги преодолеете. Вие ще успеете да овладеете ситуацията. Не позволявайте на емоциите да властват над вас, бъдете обективни и предпазливи, защото само спокойствието ще помогне за решаването на проблемите. Благоприятен ден за любовните отношения. Някои ще бъдат подложени на истинска съблазън. Вечерта може да бъде приятна изненада за любимия човек, но разбира се това зависи от вашите действия.

 

КОЗИРОГ

Днес трябва да проявите своята нежна страна. Не се страхувайте да покажете своята вътрешна уязвимост, без да се притеснявате, че ще бъде използвана срещу вас. Никой няма да иска да ви нарани. Включете здравия си разум и не оставяйте начинанията си в ръцете на случайността. Имате достатъчно енергия да направите всичко планирано за този ден. И все пак бъдете внимателни. Оставете се любимите ви хора да ви поглезят. Невинаги трябва да сте скромен човек, който отказва подаръци или награди.

 

ВОДОЛЕЙ

Ако днес чувствате атмосферата около вас като мрачна и потискаща, може би е време да се замислите за някаква промяна. Бъдете по-пестеливи и икономични. Трябва да сте по-сериозни и внимателни по отношение на финансовите въпроси. Много е вероятно да получите добри вести. Може да ви се открие благоприятен шанс, който обещава претворяване на мечтите ви в реалност. Ако стане това, побързайте да се възползвате. Тези от вас, които действат на пълни обороти, да внимават за свръхнатоварване.

 

РИБИ

Ако днес се чувствате уморени, спрете и си починете. Необходимо е да се погрижите преди всичко за собствените си интереси. За нещо може да се почувствате разколебани. Ако усетите, че искат да се възползват от вас, крайно време е да се освободите от тези хора. Днес избягвайте дискусиите и празните разговори, за да не се създаде излишно напрежение както на работа, така и у дома. В любовните си отношения се стремете към компромиси, търпение и толерантност.

Коментирайте

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 8 АПРИЛ: Овни, сдържайте се! Лъвове, бъдете отстъпчиви и мъдри!

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН

Бъдете сдържани, за да отстраните недоброжелателите от пътя си. През деня ще ви се наложи да изплатите дълговете си към приятели и партньори. Разделяйте се леко с парите – тогава те ще се връщат при вас в по-голямо количество, така можете в бъдеще да очаквате внушителен финансов приход. Парите ще стигнат за всичко, което сте планирали. В промеждутъка между работата ще успявате да си почивате, да пътувате наблизо и да се развличате. Възможно е някои от вас да срещнат стар обожател.

 

ТЕЛЕЦ

Може би през днешния ден ще решите да промените имиджа си в стила и облеклото. Решението ви е прекрасно, така ще се чувствате добре и много уютно. Трябва обаче да бъдете много внимателни, когато шофирате. Аварийните ситуации на пътя с по-топлото време нарастват, възможни са леки травми при грешни решения от ваша страна. Желателно е да не злоупотребявате със спиртните напитки и да спазвате хранителен режим. Започнете сутрин да правите леки фитнес упражнения вкъщи.

 

БЛИЗНАЦИ

Обновете гардероба си, отидете на фризьор и козметик. Погрижете се и за здравето си – и за духовното, и за емоционалното, и това на тялото си. Планирайте си няколкодневна почивка с най-близкия си човек. През деня ще бъдете изпълнени с романтични пориви, които ще ви позволят да подредите личния си живот. С любимия човек се опитайте да организирате страхотна почивка извън града. Страстта и сексуалният ви магнетизъм ще бъдат отличителните ви черти през днешния ден.

 

РАК

Днес особено внимание трябва да обърнете на родени под знаци от стихията Въздух. С тези хора можете да създадете щастливо семейство. Възможна е неочаквана среща с бивш обожател, която сериозно ще ви развълнува, но не трябва да се доверявате само на чувствата си. Разумността в близките отношения ще ви помогне, няма да ви навреди. Ще ви се иска комфорт и уют в дома, но членовете на семейството ви постоянно ще ви отдалечават от почивката.

 

ЛЪВ

През днешния ден не трябва да забравяте за себе си и за своя външен вид. Коригирайте фигурата си, заемете се със спорт, сменете прическата си. Всичко това ще ви направи привлекателни и ще промени настроението ви в добра посока. Възможни са конфликтни ситуации с възрастни роднини. Бъдете отстъпчиви и мъдри, за да не доведете нещата до скандал. По-често мислете за тези, които са ви скъпи.

 

ДЕВА

Представителите на знака ще се чувстват спокойни и уверени на професионалното поприще. Не се предвиждат особени проблеми и спорове в службата. Очаквайте значителна подкрепа от страна на деловите си партньори в начинанията ви. Днес е възможно да подпишете нови перспективни договори, които в бъдеще ще ви гарантират отлично материално положение. Пари ще постъпват от допълнително работно място, но не бързайте да ги харчите за безполезни покупки.

 

ВЕЗНИ

В средата на деня трябва да се пазите от тежка конкуренция. Някого няма да устройва вашата тенденция за нововъведения и получаване на независимост в бизнеса. Трябва да се въоръжите с търпение и да бъдете много сдържани в преговорите. Преди да се доверите на някой от партньорите си, съберете повече информация за бизнес дейността му. Финансовото ви положение ще бъде благоприятно, но доста пари ще отидат за развлечения, почивка и семейни занимания.

 

СКОРПИОН

Ако имате спестени пари, то може без съмнение да ги използвате за планиране на отдавна мечтано пътешествие. Ако сте необвързани, може да осъществите красиви срещи и да се влюбите в човек, подобен на вас, с много общи интереси и който ще харесва вашия стил и начин на правене на нещата. Възможности за нови приятелства няма да липсват и някои от тях, с течение на времето, могат да станат особено интересни и да ви донесат прекрасни емоции, докато не прераснат в голяма любов.

 

СТРЕЛЕЦ

Харесвате романтичните запознанства, дори извън собствения град, така че ако планирате да пътувате, не забравяйте да посещавате нови места, които са особено притегателни и за другите хора. Младите ще жънат много победи, а тези, които вече са над 40-годишна възраст, може да намерят зрял, сериозен човек, за съвместно съжителство. И не трябва да забравяте, че решението дали да заживеете с някой, да изберете дата за брак, а в някои случаи избор да имате дете, ще зависи само от вас.

 

КОЗИРОГ

Ако необвързаните от вас най-накрая ще могат да завладеят света на любовта, то онези, които имат дългогодишна любовна връзка, могат да направят значителна крачка напред. Вероятно сега ще може да помислите за брак, да се решите на съвместно съжителство, да купите или наемете дом, за да бъдете заедно или дори да планирате дете. Денят за вас определено ще бъде много позитивен и положителен в много области на вашия живот.

 

ВОДОЛЕЙ

Твърде вероятно е при много от вас, които сте имали правни проблеми или е трябвало да се изправите пред съдебен процес, или сте имали нужда от адвокат, през днешния ден да се разрешат някои доста сложни бюрократични ситуации. Загрижеността, свързана с тези проблеми, скоро ще свърши, защото ще успеете да поправите такива ситуации или те ще се развият благоприятно за вас. Доверете се за съвет от близък роднина или дългогодишен ваш приятел.

 

РИБИ

Най-хубавите неща и най-благоприятните и неочаквани събития за вас могат да се случат по време на някои пътувания за забавление или по работа. Може да имате значително увеличение на парите във вашия портфейл, особено ако сте на свободна практика, но и разходите ви значително и рязко ще се увеличават, най-вече ако започвате нова кариера. Ще имате късмет и отлични възможности във всеки сектор, но най-вече в работата и финансите. Всъщност има вероятност и за отлични бизнес срещи.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 7 АПРИЛ: Раци, не харчете пари за дреболии! Лъвове, икономисвайте!

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН

Днес ще ви бъде трудно да се настроите на романтична вълна. Възможно е сериозно да сте се „опарили“ в любовта, затова сега ви е трудно да повярвате в това чувство. Но срещата между вас и избраника ви така или иначе ще се състои. Този човек толкова много ще ви очарова, че всичките ви успехи в личния живот ще останат на втори план. Не преследвайте идеала си, едва ли ще успеете да намерите този, който ще съответства на всички ваши желания. Приеме възлюбения такъв, какъвто е.

 

ТЕЛЕЦ

Ако днес сте по-непретенциозни, то е много възможно да се сблъскате буквално със своята половинка. Дори и лекият флирт може да прерасне в стабилни любовни отношения. При обвързаните е възможно попълване на семейството. През деня половинката ви постоянно ще ви ревнува – както от противоположния пол, така и от работата. Много от вас няма да могат дълго да търпят този психологически натиск. Няма да мине без сериозни разправии в семейството.

 

БЛИЗНАЦИ

Трябва по-често да намирате време за общуване с децата, роднините и любимия си човек. Тогава поводите за недоверие към вас ще бъдат по-малко, ще можете и спокойно да си свършите работата извън дома. Опитайте се по-често да се вслушвате в тези, които имат по-голям опит и са по-възрастни. Тези хора много ще ви помогнат да решите професионалните си проблеми и да вкарате енергията си в нужното русло.

 

РАК

Ситуацията в бизнеса ви ще бъде нееднозначна – някъде с успех, в други дейности късметът няма да е на ваша страна. Тези от вас, които са насочени към кариерно израстване, ще бъдат откровено разочаровани от незавидното си положение, но ръководството именно в този ден ще ви назначи за отговорници на нов, изгоден бизнес проект. Тази новина ще стане за вас една от най-значимите и приятни изненади през този ден. Ако имате спестени пари, не ги харчете за дреболии.

 

ЛЪВ

Финансовото положение ще бъде неустойчиво, затова няма да бъде лошо да икономисвате от каквото можете. Избягвайте конфликтите с колегите, някои от които са твърде агресивни към вас. Желателно е да намерите нови делови партньори и да планирате да отидете в командировка. Важни преговори ще ви донесат положителни резултати. Не трябва обаче да бързате, защото някои ваши действия ще подронят авторитета ви и ще загубите голяма сума пари.

 

ДЕВА

Разходите ви през днешния ден ще бъдат свързани предимно с личния ви живот и семейните нужди. Половинката ви или децата ще имат необходимост от важни придобивки за дома или за училището. На представителите на знака, които работят в сферата на търговията или строителството, успехът ще им се усмихне. Ситуацията с финансите при тях ще бъде прекрасна, само не забравяйте да планирате бюджета си и да спестявате. Пазете се от неразумни харчове за офиса или дома си.

 

ВЕЗНИ

Днес денят ви обещава една съдбоносна среща. Лекият роман ще прерасне в истински отношения. При семейните представители на знака периодично ще възникват спорове, но те само ще укрепят съюза. Не трябва да злоупотребявате с алкохол и солена храна. Погрижете се за своето здраве и в случай на болест непременно се обърнете за помощ и лечение към лекар. Самолечението няма да даде положителни резултати, а само ще си добавите проблеми и усложнения.

 

СКОРПИОН

През днешния ден особено внимание отделете на състоянието на кръвоносните съдове и работата на сърцето. През последните дни сте много натоварени с работни задачи, определено умората ще надделее. Трябва да укрепвате имунната си система, правейки разходки преди лягане и гимнастика сутрин. За повечето от вас денят ще се окаже плодоносен за романтични запознанства и искрени отношения. Вашето настроение ще е добро въпреки някои недоразумения в офиса или препирни с колеги.

 

СТРЕЛЕЦ

Днес не трябва да изпускате великолепния шанс, за да устроите своя личен живот. Особено ако все още сте сами и сте в процес на търсене на своята половинка. Бъдете настойчиви в действията си, послушайте сърцето, но и интуицията си. Не мислете за предишната си любов, нея вече няма да я върнете. Трябва да живеете в настоящето, което сами, със свои сили, правите безоблачно и интересно. Ако вече имате любим, то без съмнение може да му направите предложение.

 

КОЗИРОГ

Семейните ще претърпят дребни недоразумения с половинката си. Не се затваряйте в себе си, а предизвикайте половинката си на откровен разговор. Така ще успеете да укрепите брака си, правейки го още по-устойчив. Вие вече сте проверили своите чувства и съюзът ви ще бъде здрав и хармоничен, само ако е основан на доверие и разбирателство. Ще трябва да направите доста отстъпки, което ще окаже благоприятно влияние върху отношенията с роднините ви.

 

ВОДОЛЕЙ

Ако сте заети с търговия или работите в строителна компания, то през днешния ден успехът ще ви се усмихне. Може да получите не само високоплатена, но и интересна длъжност. Поначало сте творчески натури, затова ще се радвате на това приятно стечение на обстоятелствата. Отношенията в колектива ще бъдат отлични, но началството ще се заяжда с вас за дреболии. Ако обаче не допуснете грешки в работата, то ще можете да разчитате на повишение на надницата. Намерете време за релакс и приятна почивка.

 

РИБИ

Не се отнасяйте небрежно към парите. Ако имате възможност, оставете големите покупки за следващите дни. Относно финансовото ви положение, може да се иска повече, затова икономисвайте. Тези от вас, които имат собствен бизнес, ще бъдат успешни. Вие можете смело да внедрявате нови бизнес проекти и технологии за производство. В края на деня обаче ще се обострят отношенията ви с конкурентите. Налага се да предвидите всичко това, за да не си създадете проблеми.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 6 АПРИЛ: Раци, уморени сте! Деви, старайте се и ще успеете!

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН

Ако вашите отношения продължават в течение на много години и се основават на сериозност и мъдрост, тогава наистина може да изградите съвместно бъдеще и през следващите дни дори да помислите за сключване на брак. Ако вместо това любовните ви взаимоотношения са банални и повърхностни, тогава трябва да решите дали да продължите или да приключите и да останете сами, очаквайки нещо по-добро. Що се отнася до необвързаните, трябва да се каже, че денят е благоприятен за запознанства с емоционално стабилни хора.

 

ТЕЛЕЦ

Трябва днес да внимавате и да избягвате всички хора, които нямат намерение да създават отношения, основани на взаимна любов и сериозна продължителна връзка. Ще имате пречки да покажете истинските си чувства и може да сте по-резервирани или да се запознаете и влюбите в човек, който е достатъчно тих и сдържан. В този случай любовта няма да може да се прояви напълно, защото няма да срещнете хора, с които може да изградите дългосрочни отношения.

 

БЛИЗНАЦИ

Миналата година е била много важна и доста от вас са започнали нова кариера или сантиментална връзка. Сега трябва да сте готови за големи събития, огромна психофизична енергия и много нови възможности във всяка област на живота. Необходима обаче ще ви е достатъчна подготовка и голяма концентрация, за да успеете във всичките си нови бизнес начинания. Затова не бива да разхищавате прекалено енергията си, защото така всеки следващ ден ще ви бъде много тежък.

 

РАК

Късметът през днешния ден ще бъде на ваша страна, но не трябва да очаквате някаква много положителна и благоприятна възможност от съдбата. Всичко, което идва, ще е за добро, но ще се дължи единствено на вашите твърди качества и упоритост. Психофизичните енергии няма да са на ниво и често ще се чувствате много уморени. Затова посетете лекар, когато сте на пределите на силите си, в противен случай рискувате да изпаднете в песимизъм и депресия.

 

ЛЪВ

Въпреки че любовта не изглежда да е вашата късметлийска област този ден, преобръщането на ситуацията може да се превърне в приятен сюрприз. Нещата, които не изглеждат добре, могат да се променят радикално и да ви изненадат. Ще преживявате изключителни ситуации, с изненадващи размери, сензационен любовен живот, напълно различен от това, което сте имали досега, ситуации, за които не сте предполагали дори в мислите си. Възможно е да има внезапно приключване на приятелски и романтични отношения.

 

ДЕВА

Някои ваши бизнес връзки, в които има проблеми, внезапно през днешния ден ще се подобрят, а отношенията ви с партньора ще се трансформират до неузнаваемост. Няма да имате сериозни притеснения на работното място, нещата ще вървят добре, дори ако понякога не обръщате твърде много внимание на кариерата си. Ако сте достигнали определено ниво на удовлетворение, вероятно смятате, че трябва само да го поддържате, без да правите никакви промени. Това е грешно мислене, старайте се и ще успеете.

 

ВЕЗНИ

Необмисленото ви поведение може сериозно да застраши всичко, което сте съградили с толкова много труд. Има вероятност обаче и за интересно развитие на събитията, което ще става на пръв поглед случайно, но ще засегне неща, които не сте взели насериозно. Професионалните амбиции на по-младите ще са много високи. За да постигнете дългосрочни резултати обаче, трябва да действате с дипломация и упоритост. Желанията ви са големи, ще искате повече от другите, но и от себе си изисквайте същото.

 

СКОРПИОН

Понякога нещата може да изглеждат трудни, обременителни, но с концентрация, активност и отговорна работа е възможно да преодолеете всичко. Леко незрелият подход, сякаш всичко е шега, се цени от колегите, но не и от шефовете. Подхождайте към всички задачи сериозно и ще получите желаното признание. За всеки лев, който изкарвате, влагате много труд и работите упорито, но може да ви потрябват повече пари и да се наложи да събирате необходимата сума за малки разходи и дори за някои инвестиции.

 

СТРЕЛЕЦ

Ако организирате правилно бюджета си, ще успеете. Трябва да сте предпазливи, защото могат да възникнат непредвидени ситуации, които коренно да променят сметките, а кредитите са трудни за получаване, най-вече за изплащане. Необходим е контрол на разходите. Много проекти не сте могли досега да реализирате, а много професионални ситуации не са имали задоволителен успех. За щастие следващите дни ще са различни и ще постигнете много неща, включително отлични професионални резултати.

 

КОЗИРОГ

Различни непредвидени срещи ще ви помагат и в някои случаи ще ви дадат възможност да промените живота си. Затова бъдете готови да се възползвате от възможностите, които могат да дойдат особено по отношение на работата. Сътрудничеството с другите е за предпочитане, но само за тези от вас, които обичат да работят в екип. Тези, които обичат да се справят самостоятелно, ако работата им вече не е печеливша или не позволява да се правят добри пари, ще трябва да поемат по нов път и да сменят професионалното направление.

 

ВОДОЛЕЙ

Най-добрите дни за кариерата ви предстоят, също и периоди, през които може да се появят важни възможности за увеличаване на доходите. Ако сте на свободна практика, тогава вероятно ще ви забележат и ще привлечете повече клиенти. Тези, които учат, сега могат да постигнат големи успехи. Брилянтно ще се представите на изпити и тестове. Ще бъде оценена вашата интелигентност и интуиция, които преди това не са били забелязани. Благоприятен ден за инвестиране на малки суми във вашата професия.

 

РИБИ

Ако трябва да създадете нова фирма или да започнете нова професионална дейност и нямате достатъчно пари, тогава може да срещнете подходящ човек, който да финансира вашите идеи. През този ден сътрудничеството е много популярно и всеки път, когато решите да започнете нещо ново, ще разберете, че обстоятелствата са на ваша страна. Любовта ще се развива сравнително добре и ще бъдете особено привлекателни за околните. Тези, които нямат връзка, трябва да знаят, че любовните ситуации ще бъдат в тяхна полза.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама

Най-четено

Всички права запазени © BG VOICE е най-влиятелният български вестник в Чикаго, САЩ и Канада BG VOICE is the Bulgarian newspaper leader in Chicago, USA and Canada