Открийте ни и в

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 15 НОЕМВРИ: Овни, тревогите остават в миналото! Телци, обърнете внимание на храненето

bgvoice

публикувано

на

ОВЕН
Бъдете внимателни с домашните любимци. Ако имате куче, не го дразнете и с нищо не провокирайте агресията му. Събитията, които са безпокоили душата ви, остават в миналото. За вас настъпва период на спокойно съзерцание, когато емоциите са в равновесие, няма радост и тъга, няма нужда нищо да се променя. Период на спокойствие, добър за размишления, също така за по-добро решаване на проблеми в работата. Пред вас ще се открият нови хоризонти и нови възможности.

 

ТЕЛЕЦ
Обърнете внимание на храненето си и дали получава тялото ви достатъчно количество минерали, витамини и хранителни вещества. Денят е идеален за започване на нов хранителен режим, да направите за себе си здравословно и вкусно меню. Но не предприемайте прекалено строг, едностранчив вариант – може да навредите на стомаха си. Опитайте се да се отървете от рутината, станете по-любопитни. Сложете ред в личните финанси и се ограничете в покупките, повечето от тях ще бъдат напълно безполезни.

 

БЛИЗНАЦИ
Днес ще получите новини, които касаят живота на дете или млад човек от близкия ви приятелски кръг. Събитие в живота на този човек може да окаже дълбоко влияние върху личния ви живот, начин на мислене и битие. Идва време за сериозна промяна в личния ви живот – гответе се, връщане назад няма. Подобна промяна може да бележи преместване, започване на нова работа, закупуване на нов дом или друг имот, старт на нова романтична връзка. Към всичко ще се отнасяте с въображение и фантазия.

 

РАК
Появата и развитието на неочаквани събития през днешния ден ще ви накарат да прекратите някои от професионалните си или приятелски отношения. Конкретни събития, пред които предстои да се изправите, ще бъдат изпитание за вашия дух и воля. Невинаги това се дефинира като нещо лошо – ако такава ситуация се появи, претеглете добре позитивните и негативните страни, преди да се измъчвате напразно. Не е изключено да се сблъскате с финансови проблеми. Това не трябва да ви притеснява, защото всеки проблем ще бъде решен.

ЛЪВ
Фокусирайте вниманието си върху хармонизирането на взаимоотношенията ви с хората, с които имате ежедневни семейни или професионални контакти. Всички недоразумения или противоречия през последните дни трябва да бъдат изгладени в рамките на идните дни. В никакъв случай не продължавайте да живеете с психологическа тежест, която само вреди и затруднява развитието ви. Новина или предложение от колега, съсед или клиент ще ви изненадат.

 

ДЕВА
По-разпалените ви емоции ще станат причина за повече преживявания, желания и стремежи, свързани с любовния ви живот. Някои конкретни събития ще ви позволят да покажете чувствата си по естествен начин, без никаква претенция. Определено ще бъдете много чувствителни, романтични, жадни за любов и внимание, което в никакъв случай не е лошо, стига, разбира се, да търсите ласки на правилните места от правилните хора. Ще наблюдавате и коментирате различни събития, свързани с хора, живеещи в други градове или държави.

ВЕЗНИ
Избягвайте да създавате или разпространявате клюки, непроверена информация, базирана на различни предположения, защото ще си навлечете лоша слава. Представителките на зодията с охота ще приемат новина или документи, които им създават особено притеснение и дори известно объркване през последните месеци. Господата ще обмислят оферта или възможност да получат обезщетение чрез някакъв документ или договор. Финансовите ви отношения ще имат добро развитие.

 

СКОРПИОН
Действията или решенията на ваш роднина или приятел през този ден ще бъдат озадачаващи. Опитайте се да получите повече информация, преди да реагирате остро. Това би било най-мъдрото и разумно решение, което може да вземете, вместо да правите грешка с прибързана реакция. Възможно е да възникне ситуация, която ще наложи промяна в плановете ви за предстоящите седем дни. Собствената ви липса на толерантност към безполезни действия на хората около вас може да ви провокира да вземете решение за прекратяване на връзка или отказ от проект.

СТРЕЛЕЦ
Някои от събитията през този ден може да се окажат неочаквани като развитие за вас, което на свой ред да промени много в живота ви. Денят ще бъде благоприятен е за постигане на професионален успех, особено ако работата ви включва пътуване с клиенти от друго място. Предстои осезаемо да разширите кръга си от приятели или последователи в някаква кауза. Бизнесът и финансовите ви дела ще търпят добро развитие. Някои от вас вероятно ще се чувстват емоционално натоварени с различни неприятности в брака или връзката си.

КОЗИРОГ
Ако работата ви е свързана с деца, ще бъдете подложени на по-голям психологически натиск и напрежение, но дори и да не ви се вярва, нещата се обръщат във ваша полза. Очертава се днес да имате повече разходи и по-малко приходи. Вероятно ще претърпите краткосрочни затруднения при получаването на парични средства или при обработката на финансови документи. Ще преодолеете някои сложни емоционални ситуации на работното си място, което обаче ще ви помогне да придобиете по-реална представа за колеги.

 

ВОДОЛЕЙ
Днес има вероятност да получите предложение за ново начинание, което ще ви накара да помислите сериозно и внимателно върху решението си, преди да дадете окончателен отговор. Предстои да проведете важен разговор с дете или млад човек за собствените му бъдеще, образование или развитие в дадена сфера. Подобни разговори могат да се развият неочаквано за вас и дори да успеете да извлечете откровена изповед за неща, които досега са оставали загадка.

 

РИБИ
Очаквайте различни новини и информация, важни за личния или професионалния ви живот, както и събития от особено значение за личния ви свят. Денят ще бъде запомнен със силно емоционално преживяване, свързано с мъж. Денят е благоприятен за вземане на важни решения, за контакти със съдебна или правна институция. Очертава се да имате интересни любовни срещи и преживявания. Някои от вас ще могат най-сетне да разговорят по важни въпроси, свързани с бъдещето.

Получавай BG VOICE по имейл
BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Натисни, за да коментираш

Трябва да влезете в профила си, за да коментирате Login

Коментирайте

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 9 ДЕКЕМВРИ: Лъвове, защитавайте това, в което вярвате! Козирози, всичко ще бъде успешно!

bgvoice

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
За да прикриете отчаянието си, ще искате да изглеждате жизнени, радостни и като наставник в очите на другите. За съжаление колебанието ви ще ви попречи. Възможни са конфликти с партньора ви. Очакват ви умствени занимания и предизвикателства. Поискайте съвет и се опитайте да бъдете креативни в преодоляването на пречките и споделете проблемите си.

 

ТЕЛЕЦ
Любовните ви връзки ще бъдат успешни през днешния ден. Насладете се на тези силни моменти. Желанието ви да се свързвате с по-млади хора може да накара някой да се чувства разочарован. Това ще бъде краят на относително неблагоприятен период в живота ви и сега се изкачвате постепенно нагоре. Не трябва да пренебрегвате личния и семеен живот в погрешен опит да се издигнете в кариерата.

 

БЛИЗНАЦИ
Някои от взаимоотношенията ви може да прекъснат точно днес. Сега имате шанс да създадете нови контакти, които ще отговарят най-добре на начина ви на живот. Усилията във взаимоотношенията с хората от прякото ви обкръжение са възнаградени, а тези, които градите от години, започват да дават резултати. Сега вече можете да си дадете ясна сметка кои от тях са си заслужавали и кои не. Комуникацията с половинката ви тече по-гладко и заздравява връзката ви.

 

РАК
Денят ви ще бъде изпълнен с възнаграждения, от които можете да се възползвате. Опитайте късмета си в някакви игри или поискайте повишението, което толкова време отлагате. Ще имате голямо желание да се борите за власт и успех. Обаче е възможно усилията ви в тази насока да получат доста голяма съпротива от другите. Вероятно е някой, който не сте искали да предизвиквате, да бъде замесен в трудна ситуация с висшестоящите.

 

ЛЪВ
Защитавайте това, в което вярвате, но първо се уверете, че не сте направили никакви грешки. Пазете се от капаните на безскрупулни хора. Нетърпението ви ще доведе до напрежение. Поставете си някакви ограничения, опитайте се да преодолеете разрушителната страна от характера ви и използвайте цялата тази енергия, за да защитите себе си от евентуални нападки. Намерете подходящо място и не допускайте хора, които не заслужават да са около вас.

 

ДЕВА
Най-добре за вас е да работите самостоятелно, защото изискванията ви са високи. Ако пътувате, всички места, които посетите, ще ви се сторят тривиални. През този ден ще бъдете добри във всичко, с което се захванете. Денят е подходящ за разширяване на бизнеса, започване на нов или развитие в нова област. Няма да бъдете особено заинтересувани да бъдете с други хора. Момента е добър да избягате някъде и да обмислите нещата, за да може да си поставите ясни цели.

 

ВЕЗНИ
Възможно е да се опитвате да се държите покровителски с хората около вас, ще искате да ги защитите и ще се отнасяте с проблемите им като с ваши собствени. Започнете, като организирате останали неуредени въпроси. Релаксирайте повече, като се срещате със стари приятели. Ще видите непозната досега страна на любовта. Ако сте обвързани, съвместният ви живот ще бъде по-лесен и приятен.

 

СКОРПИОН
Необвързаните от вас е възможно да бъдете привлечени от човек, който е доста различен от тези, които сте срещали досега. Бъдете готови за това предизвикателство. Ако досега сте имали относително малък приятелски кръг и познати, ще се разшири и ще срещнете хора, с които обикновено нямате възможност да контактувате, в това число богати, известни или високопоставени личности.

 

СТРЕЛЕЦ
Погрижете се да се възползвате максимално от нови познанства и да се развивате чрез тях. Трябва да внимавате да не придобиете надменно отношение и да си мислите, че така е по-добре, отколкото е в действителност. Днес ще се наложи да сте стабилни и ще си давате ясна сметка в какво положение сте. Малка е вероятността да се опитате да станете независими и да реализирате собствен бизнес. Имате склонност да се заемате с дейности, които не са напълно сигурни и са рисковани.

 

КОЗИРОГ
Всичко, с което се захванете днес, ще бъде успешно. Умеете да изпълнявате почетни, доходни и престижни длъжности. Все пак чувствате, че всичко е предвидимо и всичко в живота ви придобива известна монотонност. През този ден е вероятно неочакван бизнес да доведе до успехи. Развлеченията са важни. Съсредоточете се върху почивката от задълженията.

 

ВОДОЛЕЙ
Днес важна за вас е комуникацията, тя ще ви помогне да изразите себе си по артистичен начин в отношенията с децата. Ако има някакви пречки в отношенията ви с тях, денят е подходящ да ги преодолеете. Днес ще откриете много нови аспекти на живота, част от вас, която досега не е била проявена или е била извън обсега на сетивата ви. Погрижете се за здравето на ваш близък роднина.

 

РИБИ
Магнетизмът ви ще ви отвори врати, което ще стане причина другите да се възхищават на откровеността ви и ще вярват в това, което правите, дори и да не споделяте едни и същи възгледи. Ще се отдадете на пропуснатите удоволствия и ще им се насладите максимално. На преден план ще бъдат любовта и развлеченията. Ще изразявате свободно чувствата си. Животът ви през този ден ще бъде бохемски.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 6 ДЕКЕМВРИ: Раци, ще се сбъднете неочаквано ваша мечта! Козирози, пълни сте с енергия!

bgvoice

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН

Денят ви ще бъде изпълнен с щастие и радост. Ще имате нужда да контактувате с нови хора и ще им направите много добро впечатление с прекрасното ви настроение. То ще бъде особено чувствително и мечтателно. Ще участвате в много хубава фантазия. В професионалната сфера трябва да внимавате да не бъдете въвлечени в съмнителен бизнес. Обърнете специално внимание на техниката, с която работите, защото някои електронни устройства могат да причинят голям токов удар.

 

ТЕЛЕЦ

През този ден трябва да докажете енергията и силата си. Ако наистина не сте наясно с тях, ще преживеете криза, която ще е причина за важни промени в живота ви. Това ще повлияе като насърчава амбициите ви и желанието ви за власт в доста големи размери. Ако имате безскрупулна страна на характера ви, която може да ви накара да направите всичко, за да унищожите противника си, то тя сега ще се прояви.

 

БЛИЗНАЦИ

В професионалната сфера ще предприемете борба за власт. Много от вас ще бъдат привързани към миналото, без значение дали то е било добро или лошо. През този ден ще изкорените миналото, точно тези елементи от него, които не са положителни, включително и тези, които са вече забравени. Могат да се появят отново позабравени проблеми, които несъзнателно все още влияят на живота ви. Ще се видите с далечен приятел, който се завръща от дълъг път.

 

РАК

Ваша мечта неочаквано ще се превърне в реалност. Време е да възобновите идеологиите си. Въображението ви ще бъде безгранично. Ще се събуди във вас силна социална съвест. Участвайте в групи със сходни  на вашите интереси. Очакват ви моменти на емоционално общуване с партньора ви. Приятел ще ви помоли за важна услуга, съгласете се. През този ден обаче ви очакват семейни проблеми. Любовта ви към свободата ще попречи на разбирателството вкъщи.

 

ЛЪВ

Ще проявявате егоизъм. Животът ви ще бъде динамичен, изпълнен със събития, дори и в рутината. Промените ще бъдат много важни, но ще трябва да се научите да се задържате достатъчно дълго на едно място, за да изпитате удоволствие от собствените си постижения. В края на деня бавно ще възвърнете търпението си. Ваш приятел ще ви покани на водни спортове и ще бъде склонен да ви кани отново за бъдеще.

 

ДЕВА

Днес умствените ви способности ще бъдат засилени. Ще проявите качества на лидер. Ще мислите позитивно и ще искате да бъдете независими. Характерът ви ще бъде изключително неспокоен и променлив, но ще бъдете изобретателни, иновативни, нестандартни  и безспорно независими. Важно е да бъдете информирани с последните новости и ще направите многобройни ходове и пътувания, свързани с работата ви.

 

ВЕЗНИ

Повярвали сте на някоя интрига в любовните ви отношения, която цели да ви навреди. Опитайте се да не се държите властно с приятелите си и партньора ви. Нарастването на тази любов трябва да бъде източник на радост, а не на безпокойство. Трябва да се научите да си почивате от отговорностите и задълженията. Имате талант, който ще промени живота ви. Работите около нов бизнес проект вървят на добре, ще имате и добри финансови постъпления.

 

СКОРПИОН

Днес ще чувствате, че начинът, по който е структуриран животът ви, ви потиска. Формални аспекти от него – като работата ви, взаимоотношенията и всекидневната рутина – са потенциални източници на проблеми. Хората, които ви казват какво да правите, ще ви дразнят. Ще почувствате, че сте преживели достатъчно и ще бъдете изкушени да зарежете всичко и да изчезнете някъде. Промените, които ще предприемете сега, може би ще имат голям обхват и ще направят живота ви по-интересен.

 

КОЗИРОГ

Днес ще имате неизчерпаема енергия. Ще се нуждаете от пространство и дейност, за да се чувствате добре. Необходимо е да правите физически упражнения, за да изразходите излишната енергия. Повишаването на тон в конфронтация с другите няма да ви донесе очакваната победа. Ще имате огромен творчески потенциал, който трябва да насочите към някоя от целите си. Не се излагайте на ненужни рискове.

 

ВОДОЛЕЙ

Ще изпитвате силно желание за признание и ще имате творческата способност да го постигнете. Днес ще имате възможност да бъдете щедри, общителни и приятелски настроени. Вероятно ще осъществите пътуване по работа, зад което се крие приятна изненада. Бъдете умерени в яденето и пиенето и не пропускайте възможността да спортувате. Амбицията ви да успеете в живота може да доведе да обещаете повече, отколкото е по силите ви.

 

РИБИ

Не се доверявайте дори на себе си – днес ще ви съпътстват погрешната ви преценка и прекаленият ви оптимизъм. Безпокойството и недоволството с отговорности и ограниченията на живота може да стане проблематично за вас. Ще бъдете склонни да преяждате. Ще бъдете в състояние на нервно изтощение, което може да доведе до социални неуспехи. На моменти няма да се чувствате особено щастливи. По-скоро ще се чувствате самотни и няма да имате желание да се занимавате с необичайни сфери на дейност.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 5 ДЕКЕМВРИ: Близнаци, половинката ви ви подкрепя! Скорпиони, ще сте доста объркани!

bgvoice

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН

Ще се стремите да се присъедините към групи, които сте пренебрегвали досега, и ще бъде трудно да решите при какви обстоятелства е наложително да го направите. До средата на деня ще имате много успехи в социалните отношения. Помислете за нещо, което ще може да ви сближи с партньора ви. Като цяло това ще бъде момент на безмълвно щастие. Възможни са проблеми със зрението.

 

ТЕЛЕЦ

Бъдете готови да се насладите на развлеченията, които ви се предлагат, както и на хубавите неща, които ще ви се случат. През втората половина на деня ще искате по-голяма свобода във финансовата сфера и любовта. Липсата на чувственост във взаимоотношенията ви с любимия човек ще ви кара да се чувствате несигурни. Ще защитавате интересите си с ентусиазъм. Това ще породи откриването на нови стратегии.

 

БЛИЗНАЦИ

Половинката ви ще ви подкрепя и ще ви покаже колко се гордее с постиженията ви, избягвайте да бъдете ревниви и да се държите собственически. Трябва да бъдете по-уверени и доверчиви, не си въобразявайте неслучили се събития. Ще бъдете склонни да идеализирате хората около вас. Ако в този момент се появи любовта в живота ви, тази любовна връзка ще бъде обречена, след като разберете, че партньорът ви не е перфектен, както сте си мислели.

 

РАК

Днес е вероятно да се намеси в живота ви духовен учител или някой, който ще ви насочва и ще научите нещо много ценно от него. Ще бъдете завладени от емоции, които сте сдържали досега, омраза или злоба, която все още таите в себе си и имате нужда да се освободите от това чувство, за да бъдете щастливи в настоящият момент. Възможни са избухливи реакции от ваша страна, ще се опитате да контролирате и манипулирате любимите хора.

 

ЛЪВ

Може да изживеете страстна връзка или конфликтна, с моменти на нежност или ревност. Делегирайте отговорностите, които надвишават възможностите ви, по този начин ще избегнете професионален провал, от който се страхувате. Емоциите ви не са сдържани, така че днес ще е много трудно за вас да започнете връзка. Съпътстват ви постоянни противоречия между духовността и материализма. Проявяват се проблеми със самочувствието.

 

ДЕВА

Премахнете съмненията относно способностите ви, когато се сравнявате с другите. Днес е важно да контролирате емоциите си или да не ги вземате под внимание. Ще чувствате носталгия, ще ви липсват хора, които не са близо до вас в момента. В любовта връзката ви ще става по-здрава и стабилна, ще споделяте едни и същи възгледи и интереси, за които досега не сте предполагали, че може да се наслаждавате заедно. Ще търсите удоволствие и развлечения.

 

ВЕЗНИ

Ще се противопоставяте на общоприетите правила. Пламенност, гордост, изблик на вътрешен стремеж за независимост и пълна свобода, особено финансова – върху това ще фокусирате вниманието си. Понякога това се дължи на липсата на обективност и реална самокритика. Оценете възможностите, може би  усилията ви са неуспешни, за да доведат до желаните резултати. Не се препоръчват вземането на кредити. Не смесвайте работата с любовни връзки и обратното.

 

СКОРПИОН

Ще бъдете доста неуверени и объркани. Целите ви са неясни и може да се почуствате неспособни да се противопоставяте на пречките в ежедневието ви. Един от най-добрите начини да напредвате е да опростите живота си напълно, защото в противен случай ще се провалите лесно. Увереността ви е ниска. Поставяте под съмнение почти всеки аспект от живота ви, особено целите и амбициите ви, способността ви да ги постигнете, а вие заслужавате успех.

 

СТРЕЛЕЦ

Вероятно днес ще предприемете някои промени в личния ви живот, особено в отношенията ви с другите. Някои пропуснати традиционни „роли“ в личния ви живот могат да са причина за това да се чувствате донякъде недоволни от себе си и хората около вас. Може би имате нужда от повече пространство да дишате. Ще искате да срещнете нови приятели и да не се смятате за половината от двойка, а да съществувате като независим човек.

 

КОЗИРОГ

Трябва да се борите срещу грубостта, арогантността и екстравагантността в държанието си, защото това ще ви пречи да  създадете добри бизнес контакти. Пред семейството си показвате иновативност и трудолюбие, но незаинтересоваността ви към действията може да бъде изтълкувана като студенина. Проявявайте по-малко експлоатация от ваша страна и се опитайте да се свържете с духовното.

 

ВОДОЛЕЙ

Изглежда сякаш животът ви е защитен от духовни сили и нищо сериозно няма да ви се случи. Ще имате творчески поглед за начина, по който ще се справяте с препятствията. Доволни сте от сексуалния си живот и показвате добър емоционален баланс. Ще получите подкрепа и одобрение от хората около вас. Любовният ви живот ще е на преден план. Здравето ви ще е доста стабилно. Ще се интересувате от пътувания и по-висши науки.

 

РИБИ

Бъдете внимателни с импулсивността си, дори и след това да съжалявате, за обкръжението ви това ще бъде трудно за разбиране. Също така ще се борите ожесточено за правата на тези, които имат по-малко. Вълнението ви може да доведе до инциденти или да бъде изразено чрез треска или високо кръвно налягане. Сексът и физическите упражнения са много важни, за да се справите с прилива на голямо количество енергия.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък
Реклама
Реклама
Реклама

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама

Най-четено

Всички права запазени © BG VOICE е най-влиятелният български вестник в Чикаго, САЩ и Канада BG VOICE is the Bulgarian newspaper leader in Chicago, USA and Canada