Открийте ни и в

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 15 НОЕМВРИ: Телци, проверете документацията си! Близнаци, не изпадайте в крайности!

Дните ви занапред са свързани с промени – вижте какво ви съветват планетите

публикувано

на

ОВЕН
Не говорете много, за да си спестите главоболия. Следвайте личните си интереси и не се съобразявайте с другите, особено ако техните желания са в разрез с вашите. Имате реални шансове да подобрите значително материалното си положение, затова бъдете активни и отстоявайте позициите си. Не подценявайте възможностите и уменията си, за да не пропуснете добро предложение за работа. Ще се изискат от вас повече усилия по отношение на мястото, което обитавате. Вероятно ще се наложат някои промени. Направете така , че вие да сте инициаторите за тях.

ТЕЛЕЦ
Дните ви занапред са свързани с промени, които самите вие очаквате. Постарайте се да вземете дейно участие в бъдещите си ангажименти. Огледайте документацията си и сложете ред в счетоводството. Първо се погрижете за финансите, а после решавайте от какво имате нужда. За да реализирате проектите си, заложете на контактите и общуването, на воденето на преговори и сключването на споразумения. Колкото и да ви е трудно, ще ви се наложи да общувате повече, отколкото ви се иска. Унесени в динамиката, сте проявили неволно безразличие, което е натъжило близките ви.

БЛИЗНАЦИ
Като истински реалисти и добри хора, делата ви ще се развиват според енергията, вложена в тях, без да е необходимо да изпадате в крайности. Важно е да не мислите за миналото и да не се връщате към него. Потърсете нови предизвикателства или сменете мястото, където работите. Промени от всякакво естество сега са добре дошли, а семейството ви ще ви бъде от помощ дори в ситуации, в които не разчитате на това. Всички усилия, които положите дори извън вашето желание, ще са във ваша полза. Някои от вас може да намерят партньора, за когото са мечтали.

РАК
Изправени сте пред дилема и мнозина от вас ще се колебаят накъде да поемат. Каквото и да изберете, постоянството и вярата в собствените ви сили ще ви бъдат особено необходими. Ще имате доста възможности да задоволите желанието си да се забавлявате. Трудностите, с които ще се сблъскате сега, няма да ви притесняват, а по-скоро ще ви амбицират. Доброто ви настроение и оптимизмът ще ви помогнат да се преборите с конкуренцията. Ще ви се предостави възможности за развитие най-вече в професионален аспект.

ЛЪВ
Денят е подходящ за записване на курсове за професионална квалификация, изучаването на чужди езици или шофьорски курсове, но на първо място за вас трябва да е семейството. Не се страхувайте от откровените разговори с половинката ви. Много е важно да няма недоизказани неща между вас и любимия ви човек. Няма да има проблем, който да ви тормози, или недовършена работа, която да изисква да отделите извънредно време за нея. Истината е, че едва изчакахте януари, за да започнете промените в живота ви.

ДЕВА
Финансова или друга придобивка ще повиши настроението ви и ще ви подтикне към по-голяма активност. Няма нужда да влизате в конфликти с колегите си, затова се опитайте чрез дипломатичен подход да разрешите разногласията между вас. Този ден е добър да намерите оптимални решения, свързани не само с работата ви, но и с ежедневния ви режим и здраве. Ако имате здравословни проблеми, сега е моментът да ги разрешите, като отидете на лекарски преглед. Намерете творческото изражение на мечтите си. Имате много начини да го направите, без да обърквате живота си.

ВЕЗНИ
Развитието на делата ще ви срещне с нови хора и от съвместната работа ще подобрите уменията си. Споделете приоритетите си. Ще успеете най-лесно да постигнете желаните резултати, ако действате заедно с партньори и ако създавате или се включвате в съдружия. Критиката от страна на партньорите ви ще бъде изключително полезна за вас, ако се вслушате спокойно и не се обиждате заради дребни забележки. Не пренебрегвайте нуждата си от любов и закрила. Запълнете всекидневието си с колкото се може повече работа.

СКОРПИОН
Високите ви изисквания ще ви натоварят с повече работа и ще повишат напрежението край вас. Доверете се на сътрудниците си и ги оставете да поемат част от работата. Ако търсите нови източници на печалба, сега имате добри шансове да ги намерите. Обсъдете вероятните възможности с партньорите си, защото от тях ще получите интересни предложения. Институции ще ви оказват съдействие и ще успеете да разрешите финансовите си притеснения. Съдбата ви предложи разрешение с нужните за вас промени, нови хора и приятели, които очакват точно вас, за да ги достигнете.

СТРЕЛЕЦ
Не мислете, че всички са против вас. Това е така, защото сте доста самоуверени и знаете какво правите. Ще ви се предоставят възможности за пътувания в чужбина или за повишаване на квалификацията и е добре да се възползвате от тях максимално. Нови знания, които сега можете да придобиете, ще са ви от голяма полза при напредването по кариерната стълбичка. Чрез последователни и добре обмислени действия лесно ще премахнете всякаква конкуренция. Ентусиазмът ви и желанието за живот и действия ще са силни още от първите дни на годината.

КОЗИРОГ
Повечето от вас кипят от ентусиазъм да се захванат с неща, които отдавна обмисляте. Този ден с лекота ще преминавате през всички препятствия и ще получавате помощ там, където е необходимо. Вероятен е неочакван развой на събитията в службата и ако в някой момент се почувствате несигурни, членовете на семейството ви са тези, които ще ви помогнат да намерите начин за справяне. Насочете се към разрешаването на административни въпроси. Единственото предупреждение е да не се доверявате прекалено на хора, които познавате отскоро.

ВОДОЛЕЙ
Ще станете съпричастни на чуждите проблеми и ще им посветите голяма част от времето си. Не пренебрегвайте задачите си, особено онези, които са сред приоритетите ви. Потърсете съдействие от приятелите си и така ще успеете да реализирате желанията си. За да увеличите доходите си и да стабилизирате материалното си положение, заложете на нестандартни начини на печелене и разчитайте на авторитетни личности, от които може да получите подкрепа. онези от вас, които са се чувствали самотни, ще намерят своята половинка.

РИБИ
Мнението ви по много въпроси се отличава от това на хората, с които общувате. Не отстъпвайте от позициите си. Ще се наложи да се борите за идеите си, но това няма да ви затрудни. Лесно ще се справяте с конкуренцията и ще постигате желаните резултати, стига да сте активни и да не се вслушвате в съветите на другите. Може да направите промени във външния си вид, защото всичко ново ще бъде прието добре от околните. Контактите с хора на изкуството може да се окажат полезни за вас по отношение на работата ви.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

⇩ Коментирайте ⇩

Най-четено

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 19 ЯНУАРИ: Близнаци, разполагате с много творческа енергия! Деви, очакват ви битови проблеми вкъщи!

Как да преодолеете затрудненията си – ето съветите на планетите

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
Затрудненията ще са свързани предимно с професионалните ви изяви, но отстранявайки ги от пътя си, ще докажете реалните си възможности. В крайна сметка ще установите, че затрудненията са своеобразен генератор за постиженията ви. А постиженията, подпомагани благородно от ваши добри приятели, хич няма да са за пренебрегване. Може да е трудно, но ще си струва усилията. Що се отнася до личните и любовни отношения, ситуацията е нещо като затишие пред буря.

ТЕЛЕЦ
Едва ли ще преживеете съществена промяна. Необвързаните ще предпочетат да се забавляват по-скоро с епизодични флиртове, отколкото да се вричат в дългосрочни обещания. Семейните ще запазят актуалния си статут на умерен баланс между навици и безразличие. Колкото и да сте откровени, не е възможно да разчитате на безусловна лоялност. Нормално е да злоупотребят с доверието ви. Свикнете с мисълта, че наивността не оказва положително влияние на социалните ви контакти.

БЛИЗНАЦИ
Всичко, с което се захванете, ще бъде нужно и важно. Ще са ясни не само целите ви, но и пътят за постигането им, който вие предварително ще сте разчистили. Няма съмнение, че ще напреднете в абсолютно всички сфери, към които се ориентирате. Разполагате с много творческа енергия. Ще се убедите в силата на собствения си потенциал. Предстоят ви поредица сериозни изменения на битовия и социален статус, от които не бива да се отказвате, макар че на моменти може да ви се сторят стресиращи.

РАК
Денят ще е изключително благоприятен за необвързаните от вас. Почти сигурно е, че най-после ще попаднете в лапите на голямата и всепомитаща любов, ще преживеете куп изненади и романтични мигове. Наслаждавайте им се пълноценно. Що се отнася до тези от вас, които вече имат постоянен партньор, към тях препоръката е покрай бизнеса и работата да не забравят любовта. Най-добрият начин да стимулирате връзката и да освежите чувствата си е да организирате спа почивка наблизо в компанията на любимия човек.

ЛЪВ
Пред вас е ден, в който ще ви се наложи да се ангажирате с повече професионални ангажименти или други неотложни действия. Някои от тях ще бъдат свързани с ваши приятели или познати, които ще разчитат на вашия опит или контакти, за да реализират важни за тях дела. Интересно развитие ще има флирт на работното ви място, тъй като сега ще се види кой е искрен в тази връзка и кой има някакви други цели. Ще ви учуди или изненада неискреността или действията на млад мъж, който ще се опита чрез хитрост или измама да постигне нещо.

ДЕВА
Този ден определено ще бъде по-успешен от предходния, но нещата ще трябва да се правят внимателно, стъпка по стъпка и да не се избързва. През деня ще възникнат битови проблеми в дома ви или с друг вид имущество, което вие или семейството ви притежавате. Разрешаването на този проблем няма да бъде лесна работа, но ще трябва да се приключи. Нормално е част от идеите ви да бъдат отхвърлени. Свикнете с мисълта, че няма как животът ви да е приключение от начало докрай.

ВЕЗНИ
През деня може да очаквате постъпление на пари или едно по-благоприятно развитие на финансовите ви дела. Ще очаквате и важни новини или развитие на събития, които в голяма степен ще определят вашето бъдеще. Мнозина от вас ще имат притеснения относно развитието на имотен ангажимент поради неговото забавяне или отлагане на различни действия. Търсете опора и подкрепа в семейството си и близките си родственици. Ще получите новина, свързана със сериозни житейски трудности в живота на жена, която познавате.

СКОРПИОН
Ако сте ангажирани с някаква работа или бизнес, през този ден не търсете печалба на всяка цена, а по-скоро да имате някакви приходи, които да ви помогнат да се задържите стабилни. Денят ще дойде с изненади и неочаквани събития, като някои от тях ще бъдат свързани с необходимостта да се срещнете с определени хора. Непредсказуемо ще бъде развитието на вашите финансови дела, но едва ли ще възникне неприятна ситуация или драма. Фокусирайте върху важните за дома и семейството ви неща.

СТРЕЛЕЦ
Това ще бъде благоприятен ден за разговори, свързани с минали, настоящи или бъдещи събития в семейството ви. Така ще успеете да вземете важно решение, което тепърва ще има благоприятно влияние върху домашните ви дела. От мъжете ще се изиска една по-голяма активност в бизнес действията им, тъй като мнозина ще зависят от тях. Ще можете да демонстрирате всичките си таланти и умения. Ще сте по-работоспособни и по-организирани от обикновено.

КОЗИРОГ
Ден, в който финансовите ви дела ще бъдат приоритет и затова ще си има конкретна причина. Събития по-скоро ще благоприятстват тяхното развитие, отколкото обратното. Интересно влияние върху паричните ви дела ще има от страна на близък ваш роднина или приятел отдалеч. Всякакви парични приходи са възможни – от акции, от вложения, от наследство. Ще ви бъде тъжно, че няма да присъствате на важно събитие в живота на момиче или млада жена поради независещи от вас обстоятелства.

ВОДОЛЕЙ
Ще имате интересни контакти с жени, които определено ще имат благоприятно влияние върху вашите лични и професионални дела. Младите жени ще имат желание да преживеят повече емоции в личния си живот, но на този етап ще трябва да се съобразят с реалността около себе си. Мъжете пък ще имат един труден откъм емоции ден, тъй като ще трябва да се откажат от някои свои планове или да се разделят с някои хора, без да имат желание за подобни действия.

РИБИ
Жените да не се притесняват от новите познанства, а да им дадат време да се развият по естествен начин, без да бъдат натоварвани с някакви специални очаквания. Умението ви да се концентрирате над текущите цели и да разпределяте силите си правилно е кошницата, в която ще събирате плодовете на труда си. Днес може да изживеете неприятни емоции, свързани с дете или с млад човек, които може да са предизвикани от техните неразумни или рискови действия.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 18 ЯНУАРИ: Овни, доверете се на интуицията си! Телци, действайте предпазливо!

Как да преминете успешно през днешния ден – вижте съветите на звездите

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
Свикнете с мисълта, че няма как да се възползвате едновременно от всички съществуващи бизнес възможности. Само с две думи може да се опише днешния ден – надежда и късмет. Напредъкът ще е скокообразен. Ще успеете да планирате успешно всичко, което до този момент по една или друга причина сте били принудени да замразите. В началото на деня скоростта ще е по-ниска, ще се натъквате на сложности от обективен характер. Послушайте интуицията си.

ТЕЛЕЦ
Днес неведнъж ще си зададете въпроса дали сте в състояние да се справите и дали не е по-добре да се откажете. Отговорът е единствен, а именно, че връщане назад няма. Където и да сте, правете каквото можете със средствата, с които разполагате. След първата сполука ще се почувствате по друг начин, ще повярвате в себе си и ще увеличите оборотите. Мислете консервативно, действайте предпазливо и търсете взаимноизгодни решения. Там, където другите питат защо, вие попитайте – защо не!?

БЛИЗНАЦИ
Възползвайте се от натрупания опит със собствена интерпретация и ще оставите следа върху вече утъпканите пътеки. За да победите трудностите, трябва да преборите собствените си страхове. Преодолейте качествата, които ви пречат. Колкото и да сте мнителни, не е възможно да създавате само успешни връзки. Вие сте хора със силни и слаби страни. Нормално е да преживявате срещи и раздели. Свикнете с мисълта, че силната привързаност към някого не го прави част от вас и няма как да отнемете ничия свобода.

РАК
Ще има с какво да запомните днешния ден. Предстоят увлекателни приключения, активна дейност, важни решения, интересни запознанства. Ще можете да се възползвате от обстоятелствата такива, каквито са, и да подреждате плановете си без чужда намеса. Като се изключат дългосрочните проекти, от вас зависи дали ще стартирате нещата на чисто, дали ще забравите старите си неуспехи, дали ще прекратите изчерпаните връзки, дали ще насочите енергията си в правилната посока.

ЛЪВ
Предпоставките за професионално израстване са налице, от вас зависи да ги използвате пълноценно. Постарайте се да съчетаете оптимално служебните задължения с личните. Не забравяйте близките и най-вече не лишавайте любимия човек от вниманието си. Постиженията ви със сигурност ще бъдат забелязани и ще получат висока оценка, а вие се опитайте да забележите навреме хората, които с радост биха ви попречили, защото ще има и такива, и да ги елиминирате от пътя си.

ДЕВА
Преодолейте качествата, които ви пречат. Колкото и да сте чаровни, не е възможно да се харесвате на всички. Вие сте обикновени хора, нормално е да получавате критики. Свикнете с мисълта, че няма как да накарате целият свят да ви се възхищава. Предстоящият ден ще мине под знака на новостите. Начинания, които все сте отлагали за по-късно, днес най-после ще намерят реализацията си. Ще стартирате нов етап в личностното си развитие, мислите ви ще бъдат много по-ясни, рационални и позитивни.

ВЕЗНИ
Ще преодолеете собствените си съмнения и неувереност, което е предпоставка за небивал напредък по отношение на социалния и професионалния ви статус. Бъдете внимателни при общуването с финансите – възможни са внезапни и не съвсем оправдани разходи. Не е изключено избухване на ревност или кавга за пари между партньорите в брака. Финансовото ви състояние няма да дава поводи за тревога, но и не залагайте на хипотезата за високи печалби. Другият въпрос, който искрено ще ви вълнува, е любовта. Чувствата ви ще претърпят истинска метаморфоза.

СКОРПИОН
Необвързаните не просто ще попаднат на подходящата личност, но ще бъдат обхванати от такава силна и внезапна страст, че без никакви уговорки ще се хвърлят в дълбоките води на семейния живот. Що се отнася до семейните, най-вероятно ще се оформят две устойчиви групи: на дългогодишните и на младите семейства. И докато първите сплотено ще търсят начини за освежаване на връзката си, то при вторите съществуват реални шансове за прекратяване на отношенията и раздяла.

СТРЕЛЕЦ
Преодолейте лошите си качества, които определено ви пречат да се изявите. Колкото и да сте прецизни, не е възможно да предвидите всички детайли. Вие сте обикновени хора, със силни и слаби страни. Нормално е да грешите. Свикнете с мисълта, че не бива заради битката да загубите войната. Иначе, спокоен и благоприятен ден. Ще постигнете почти всички набелязани цели, ако разчитате най-вече на себе си. Ще има проблеми, къде по-малки, къде по-големи, но преодолими.

КОЗИРОГ
С част от днешните проблеми ще се справите, следвайки интуицията си, с друга част – действайки прецизно и с постоянство. Резултатите няма да закъснеят и ще имате с какво да се поздравите. Събитията ще ви подскажат, че е крайно време да помислите и за себе си, инвестирайки в повишаване на образованието и подобряване на здравословното ви състояние. Така ще си осигурите перспективно развитие, а не епизодични успехи. Личните отношения ще са истински извор на вдъхновение.

ВОДОЛЕЙ
Спокойни, хармонични и проникновени като никога, ще стимулирате въображението си, ще импулсирате приключенския ви дух. Възползвайте се от всеки удобен случай да си организирате кратко пътешествие или да зарадвате любимия човек с дребна изненада. Ще освежите връзката и ще разгорещите емоциите. Преодолейте качествата, които ви пречат. Колкото и да сте социални, не е възможно да бъдете винаги в предпочитаната от вас компания.

РИБИ
Нормално е на моменти да оставате сами със себе си. Свикнете с мисълта, че самотата не ви прави слаби и незначителни. Денят ще е наситен със сложни събития и ще се окаже много важен за всички вас. Ще промените отношението към самите себе си. Ако преди всяка допусната грешка ви караше да се самоизяждате вътрешно, то сега ще си дадете сметка, че сте това, което сте именно благодарение на допуснатите грешки. Те са били за вас ценни уроци, от които ще можете да се възползвате и в бъдеще.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 17 ЯНУАРИ: Раци, овладейте емоциите си! Скорпиони, очакват ви негативни промени!

Погледнете в бъдещето със съветите на планетите

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
Погледнете в бъдещето с по-голям оптимизъм. Не се занимавайте с ремонт на дома или благоустройство на вилата. Умората ще ви доведе до заболяване или неприятен разговор с непочтени хора. Лесно ще се възстановите от някакво заболяване, но има вероятност да ви останат в наследство проблеми, свързани с костната система. Нарастват духовните и творческите ви ресурси. Ще се появи възможност да заработите пари. Много благоприятно време за осъществяване на съкровени мечти.

ТЕЛЕЦ
Днес са възможни фрактури или усложнения със зъбите, така че не подценявайте ходенето на зъболекар, защото може да имате някои неприятни последици. Ако ви харесва да пътувате, правете много кратки, не дълги пътувания, защото умората винаги ще бъде налице в течение на много дни. Не е изключен неочакван обрат на събитията. Началото на деня ще бъде съпроводено със сериозни провокации, приключения или неочаквани събития, които ще се окажат доста неприятни.

БЛИЗНАЦИ
Избягвайте резките, категорични изказвания или разговори с повишен тон. Възможни са разногласия с партньора по финансови въпроси и е вероятно да се наложи вие да отстъпите, позициите на противника ще се окажат по-силни. Излишната ви щедрост може да доведе до негативно отношение от страна на обкръжаващите ви хора. В дадената ситуация се постарайте все пак да подбирате думите и начина си на изразяване. Отложете срещите или покупките – по-скоро ще бъдат неуспешни.

РАК
Посветете деня на спокойния семеен отдих, четене или на любимото си хоби, колкото и странно да се струва на вашите приятели. Ще трябва да проявите много упоритост и старание, но няма да съжалявате, резултатите ще оправдаят очакванията ви. Освен това нищо няма да се случва лесно или от първия път. Затрудненията ще са, ако не на всяка крачка, то поне през една. И именно затова е желателно да заложите на присъщата си упоритост. Ще реализирате мечтите си, стига да овладеете емоциите.

ЛЪВ
Вие сте по природа стремителни, непрекъснато бързате и на моменти от желание да тръгнете по дългия път забравяте да направите първата сигурна крачка. Дайте предимство на мисълта, а не на чувствата и ще се радвате на сериозен напредък. Всичко ще е различно през този ден. От вас се очаква да прецените обективно какво искате, дали наистина ви е необходимо, какво ще се случи, ако не постигнете желанието си, и да си вършите работата без излишна припряност.

ДЕВА
Преодолейте качествата, които ви пречат. Колкото и да сте амбициозни, не е възможно винаги да сте първи. Вие сте обикновени хора, със силни и слаби страни. Овладейте стремежа си за превъзходство и забравете за неуспехите. Основната ви задача днес ще е да намерите вътрешното си аз, да промените себе си, да надскочите недостатъците, които ви връщат назад. Ще се наложи да се справите с цяла поредица затруднения. Оставайки верни на работата и на приятелите си, ще успеете да счупите всички бариери.

ВЕЗНИ
Вие принципно сте доста спокойни хора, рядко се случва нещо да ви извади от равновесие, така че затрудненията за вас ще са по-скоро предизвикателства, чрез които да проверите силата на прословутото си търпение. Без дори да си давате сметка за това, вие изведнъж ще се превърнете в еталон на стабилност и напредък. Не се главозамайвайте от постиженията си и наблюдавайте какво се случва около вас. Домашните дела ще се нуждаят от значителни усилия, повечето проблеми няма да успеете да решите от първия път.

СКОРПИОН
Жизненият ви потенциал се снижава. Активните действия ще се окажат безрезултатни и ще доведат само до умора. Очакват ви негативни промени в личния живот. Това се отнася най-вече до жените. Мъжете са длъжни да проявяват такт и благородство по отношение на половинката си. Ако приятелското око е добро огледало, то неприятелското е изкривено огледало. Победата ви може да е с размер на пшеничено зрънце, но за завистниците ще е планина, която ще се опитат да разрушат.

СТРЕЛЕЦ
Преодолейте качествата, които ви пречат. Колкото и да сте разумни, не е възможно да сте винаги прави. Вие сте обикновени хора, със силни и слаби страни. Нормално е да грешите. По-важно е да се поучите от опита си и да не допускате старите грешки. Денят е благоприятен за активна почивка, физически упражнения или работа вкъщи. Вашият жизнен потенциал е на висота. Активните действия ще ви донесат скоро резултати. Вероятно е жените да ги очакват промени в личния живот.

КОЗИРОГ
Мъжете да се въоръжат с търпение и да очакват промени за добро. Двойствеността на вашата натура може да се отрази отрицателно върху отношенията ви с околните. Ежедневието ви ще е съпроводено с поредица трансформации. С част от тях ще се наложи само да се съобразите, защото те ще се реализират на обществено ниво и няма да са свързани с личната ви воля, а с участието ви като социална единица. Друга част ще трябва да предприемете самостоятелно, решително и с убеждението, че са важни.

ВОДОЛЕЙ
Денят символизира загуба. Бъдете внимателни при общуването с финансите – възможни са внезапни и не съвсем оправдани разходи. Не е изключено избухване на ревност или кавга за пари между партньорите в брака. Много от вас е много вероятно да загубят ценности, които са важни и като пари. Важни ще са някои промени, защото ще окажат положително въздействие върху съдбата ви за дълъг период от време, а са нужни, защото ще ви дадат шанс да разгърнете широко потенциалните си възможности.

РИБИ
Ще има и неуспехи, ще има колебания, съмнения, нестабилност, но вие сте гъвкави, адаптивни и умеете да рискувате. Трудната задача е да дефинирате целта си. Очертаването на пътя към нея ще се окаже далеч по-лесно, а и разполагате с време, за да го направите. Преодолейте качествата, които ви пречат. Колкото и да сте динамични, не е възможно да бъдете едновременно на няколко места. Вие сте обикновени хора, със силни и слаби страни. Нормално е да пропуснете нещо.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Предишна публикация:
Илон Мъск каза, че има умерена форма на COVID-19

Мъск се усъмни в точността на тестовете за COVID-19, но той явно има предвид бързите антигенни тестове

Затвори