Открийте ни и в

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 15 ОКТОМВРИ: Телци, дайте си кратък отдих! Везни, не забравяйте за дадено преди време обещание!

Как да преминете успешно през днешния ден – вижте съветите на планетите

публикувано

на

ОВЕН
Днес са възможни досадни недоразумения и малки неприятности. Но те няма да развалят настроението ви – към всичко се отнасяте спокойно. Не се съмнявайте, че ситуацията ще се промени към по-добро. В първата половина на деня ще имате поводи да сте нервни, но ситуацията ще започне да се променя. Ще имате шанс да се справите с някакъв стар проблем. След това ще се почувствате много по-добре. Ако си дадете ясна сметка, ще видите, че се чувствате уморени от всичко в последно време.

ТЕЛЕЦ
Дайте си кратък отдих, за да може да се обновите и възвърнете към живота. Придържайте се към спокойната обстановка и вкъщи, и в офиса. Някои от вас обаче ще се чувстват изнервени, притеснени, ще приемат всичко, което се случва, навътре в себе си. Не са изключени разногласия с други хора, включително с най-близките. Вероятността за семейни кавги е висока и за да се възобнови мирът, ще е необходимо да положите усилия и да сте готови на компромиси.

БЛИЗНАЦИ
По-голямата част на деня ви ще бъде нервна и напрегната. Възможно е да срещнете пречки и някои затруднения. Някои хора няма да удържат на обещанието си и това ще ви ядоса. По-късно през деня обстановката ще започне да се хармонизира. Може да има двусмислени ситуации, но много от проблемите ще бъдат решени по-късно от само себе си и появилите се проблеми скоро ще загубят значение. Не всичко е толкова сложно и объркващо, колкото изглежда на пръв поглед.

РАК
Днес ще трябва да проявите ловкост, гъвкавост, търсене на компромиси за излизане от трудно положение, както и способност да балансирате на ръба и да можете да се задържите в същото време на повърхността. Денят предлага и стресиращи елементи. Проблеми могат да възникнат оттам, откъдето най-малко очаквате. Някои ваши постъпки ще предизвикат объркване у другите. Може да ви критикуват. Не е изключено да имате разногласия с някого. Ще имате обаче шанс да обърнете някаква ситуация в своя полза.

ЛЪВ
Дори ако обстоятелства не ви благоприятстват и има усложнения, ще имате възможности да насочите нещата в посоката, в която искате. Днес ще ви се отдаде възможност да се освободите от един голям проблем, да възстановите физическите и душевните си сили, да се погрижите за здравето си и спокойно да вземете решение как да продължите напред. Нещата може да се наредят добре, ако разчитате предимно на себе си и нямате много очаквания от околните. Вземайте решенията с разума си.

ДЕВА
Дори онези, които неведнъж са ви подкрепяли и са ви обещали помощ, днес ще са заети със собствените си дела. Денят няма да е лесен, но е малко вероятно да се стигне до сериозни проблеми. Често интуицията ви подсказва как да действате най-добре. Възможно е да има незначителни разногласия с някой от близките ви. Още в началото на деня мнозина от вас ще се ангажират с промени, които предстоят в семейството. За някои може да бъде подготовка за сватба или събиране по важен повод.

ВЕЗНИ
Благоприятен ден за ангажиране със съдебно дело, особено ако е свързано с някакъв вид собственост. Днес ще имате благоприятни възможности за професионални или бизнес изяви, за започване на нова работа или за преместване на нова позиция. Повечето от вас ще могат да постигнат важно споразумение, но не на всяка цена и не единствено за ваша изгода. Не забравяйте за ваше дадено преди време обещание. Малко вероятно е то да бъде забравено. Ще трябва да го изпълните.

СКОРПИОН
Бъдете внимателни с всичко, което касае финансите ви. Много вероятно е да сте прекалили с разходите с неразумни и излишни покупки. Въведете ред в харченето на спестените си пари. Днес ще може да се отпуснете. Използвайте момента, за да разберете какво точно искате от живота. Бъдете честни със себе си. Ще може да си починете от много притеснения. Радвайте се на тишината и спокойствието около вас. Всичко може да бъде планирано, дори и щастието ви.

СТРЕЛЕЦ
Не се отдавайте на безкрайни обвинения за ненаправени неща. Сега е време, в което трябва да сте широко скроени и честни. Намислете си актуално желание, повярвайте, че то ще се сбъдне. Днес ще разберете колко малко ви трябва, за да бъдете щастливи. Потърсете своя начин за изява. Положете усилия, за да се представите добре. През този ден не бъдете прекалено лековерни. Добрите намерения са едно, но някой ще се опита да се възползва от добрината ви. Не го позволявайте.

КОЗИРОГ
Днес ще понесете огромен товар. Помислете следващия път, преди да поемете ролята на пръв изповедник и помощник. Всичко си има граници и е време да го разберете. Потърсете най-честния начин за действие. Ако може да се позовете на съвестта си, ще намерите най-правилния начин за противодействие на непредвидени проблеми. Бъдете внимателни при взимането на неотложни решения. Доверете се на разума си, а не на емоциите си, които могат да ви подведат.

ВОДОЛЕЙ
През днешния ден ще може да поемете сериозно бизнес задължение. То ще ви донесе много дивиденти, но ще трябва да се потрудите здраво. През този ден не се осланяйте на късмета си. Много е важно да предвидите всеки възможен развой на ситуацията, в която се намирате. Това ще бъде един сложен ден, в който от вас ще се изиска хармония в мисли и в действия. Може да ви се наложи да вземете трудни решения, да уредите различни дела с роднини или с приятели.

РИБИ
Днес ще имате благоприятно време да прекарате по-голяма част от деня извън дома си. Сутринта ще благоприятства също разрешаване на жилищни или битови въпроси. Късмет днес могат да ви донесат срещи или контакти с хора, родени под знака на Близнаци. Ако пътувате с цел грижи за допълнителен имот, който семейството ви притежава, ще може да разчитате на задоволяващи ви резултати. Старайте се да бъдете креативни в решаването на всякакви проблеми.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

⇩ Коментирайте ⇩

Най-четено

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 25 НОЕМВРИ: Телци, много сантиментални сте! Деви, у вас ще бушуват страсти!

Как да организирате днес времето си – вижте съветите на звездите

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
Ще искате да отхвърлите старомодните разбирания и ограниченията на обществото. Ще имате печалба от хазарт или ще се възползвате от щедростта на член от семейството. Ще бъдете изненадани от жена с неочаквани подаръци. Въпреки всичко днес ще бъдете песимистично настроени. Разходите ви ще превишат бюджета ви и трябва да намерите начин да избегнете повторението на тази ситуация. Отделете достатъчно време и за почивка, освен за работа.

ТЕЛЕЦ
Много сантиментални моменти ви очакват днес. Очакват ви и изненади в емоционален план, свързани с половинката ви. Може би ще започнете вълнуваща и необикновена любовна история. Всичко може да се случи по време на пътуване, което ще има значително влияние по-късно в живота ви. В края на деня свободата ви ще нарасне, също и умението ви да се занимавате с важни семейни въпроси. Взаимоотношенията ви обаче могат да станат неясни и трудни.

БЛИЗНАЦИ
Възможно е да попаднете на хора, които ще се опитат да ви разубеждават да се откажете от действия, които са извършвани от години. Денят не е подходящ да се заемате с каквито и да било преговори или договори, дори и хората, с които ги осъществявате, да са напълно честни и откровени в решенията си. Колкото по-малко са намесени в ситуацията, толкова повече свобода на действие ще имате. Ако обаче имате конкретни стремежи, ще постигнете желаното.

РАК
Благосклонността на шефа ще ви позволи да работите свободно и да получавате един след друг по-впечатляващи финансови резултати. Може да разчитате в скоро време и на повишение. Само не се увличайте в задкулисни игри и не се опитвайте да постигате целите си за сметка на колегите. Не забравяйте, че добрите професионални резултати сега ще бъдат много по-полезни от гледна точка на израстването в кариерата, отколкото умело заплетените интриги, в които не трябва да участвате.

ЛЪВ
Днес ще можете да организирате времето си, да отделите важното от маловажното и да се отървете от ненужните мисли. Най-вероятно ще имате шанса да спечелите честна победа в конкурентна борба. За да успеете, обмислете внимателно всичките си действия, не рискувайте напразно и не влизайте в словесни престрелки с околните. В личните взаимоотношения не очаквайте спокойствие. Половинката ви има нужда от подкрепа за разрешаване на нейни работни проблеми.

ДЕВА
През деня у вас ще бушуват страсти, ще възникват подозрения и конфликти с последващо бурно помирение. Събитията от деня ще ви накарат да нервничите и в същото време ще ви дават усещане за пълноценен живот. Потопете се в емоциите, но все пак се постарайте да се въздържате от крайни решения. В действителност, вероятността те да доведат до голямо разочарование, е доста висока. Неспокойствието в любовния ви живот ви прави нервни.

ВЕЗНИ
Събитията днес ще извадят на показ някои нерешени проблеми в личните или професионалните ви взаимоотношения. Разговорите няма да бъдат особено лесни и приятни, но може би във ваша полза ще бъде, ако обсъждате проблемите, вместо да ги избягвате с надеждата, че ще се разрешат от само себе си. Нещо повече, има вероятност да се окажете принудени да го направите заради друг човек, заради обстоятелствата или поради натрупалото се у вас вътрешно напрежение.

СКОРПИОН
Вниманието на много от вас ще бъде заето с професионални ангажименти и въпроси – моментът е особено подходящ да спрете за момент, да анализирате положението и да решите какво ще правите по-нататък. Ако сте замислили нещо ново, действайте – денят е подходящ за планиране, но не и за впускане в нови бизнес начинания. Може би ще трябва да направите някакъв избор, да вземете важно решение или да се ангажирате с позиция по семеен или служебен въпрос.

СТРЕЛЕЦ
Ще трябва да вземете предвид нечии чужди желания, но в същото време не бива да изневерявате на себе си – и от вас зависи как ще разрешите успешно за всички тази дилема. Ако днес се влюбите, имайте си едно наум, че е възможно да се озовете в сложна ситуация – например да се окаже, че обектът на чувствата ви е обвързан или да се опитва да скрие нещо важно за връзката ви от вас. Събитията днес ще ви предизвикат да усъвършенствате уменията си да общувате с околните.

КОЗИРОГ
Независимо дали трудната ситуация засяга личния ви живот или деловите ви взаимоотношения, ще бъдете подтикнати да изразите онова, което мислите и чувствате – нещо, което няма да е лесно за доста представители на знака. Ако сте търпели положение, което не е било по вкуса ви, сега има вероятност не само да нададете глас, но и този глас да премине във вой, който хората около вас няма как да не чуят. Имайте предвид обаче, че при някои от вас съществува риск да минете в другата крайност.

ВОДОЛЕЙ
Продължавате да държите на своето на всяка цена и да смятате, че единствено вие сте прави – нагласа, която едва ли ще ви донесе нещо добро във взаимоотношенията ви с другите. Денят е много благоприятен да уредите въпроси, свързани с образование и обучение – дори в миналото да сте удряли на камък, сега ще имате възможност да постигнете напредък или да довършите започнатото. Успехът ви ще зависи от това какви усилия сте полагали досега да подновите връзките си.

РИБИ
Що се отнася до финансите ви, днес ще постигнете материална стабилност, а нищо чудно и да получите подкрепа, за да финансирате някакво свое начинание. Ще се създаде възможност и да се изявите, като покажете дарбите и уменията си в някаква област. Мислите ви обаче ще бъдат заети с намирането на изход от някаква по-трудна ситуация – емоционална или финансова. Бъдете спокойни – ще имате възможност да я разрешите.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 24 НОЕМВРИ: Близнаци, не се вманиачавайте! Раци, ентусиазмът ви ще бъде заразен!

Как да преминете успешно през днешния ден – вижте съветите на планетите

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
Ентусиазмът ви ще бъде заразен за хората около вас. Ще можете да подкрепите и утешите партньора ви и ще го обнадеждите за бъдещето. Опитайте се да затвърдите позицията си в професионалната сфера, като се изясните с началник, който напоследък се е държал враждебно с вас. През този ден ще се почувствате отпаднали, може би това е грип. Не започвайте веднага с лекарствата, опитайте нещо от народната медицина. Сварете си чай от мента и мащерка, стойте на топло.

ТЕЛЕЦ
Няма да се хвалите и възгордявате, дори когато сте постигнали достойни за похвала неща. Включвайте повече половинката ви в мечтите си за бъдещето ви, вслушайте се в съветите му. В работата ще се захванете с нов проект с голям ентусиазъм, това ще ви изглежда доста обещаващо. Ще усетите вкуса на успеха. Възможно е да почувствате тревога и безпокойство, причинени от ежедневния стрес. Опитайте да се разхождате в свободното си време, за да туширате стреса с движение.

БЛИЗНАЦИ
Вашата самоувереност ще помогне на добрите ви отношения с другите. Ще намерите начин да подобрите комуникацията си с партньора. В професионалната сфера ще претърпите незначителен провал и ще си извадите поука от това. Опитайте се да не се ядосвате и научете нещо от това. Не се вманиачавайте в правилата, които трябва да спазвате, като стигате до крайности. Организирайте си семейна вечеря с най-близките си хора. Те отдавна се надяват на сериозен разовор с тях.

РАК
Ентусиазмът ви ще бъде заразен за всички около вас. Ще бъдете изключително привлекателни и ще спечелите партньора си по ваш си начин, най-вече с разумните си решения. В работата трябва да се противопоставяте повече на промените в бизнес плановете ви. Някой ще се опита да загуби времето и енергията ви с безполезни задачи. Обмислете как ще постъпите най.добре. Периодът не е подходящ за започване на диета, така че изчакайте по-благоприятен момент.

ЛЪВ
През този ден ще бъдете изморени и психически изтощени заради неразрешени досега проблеми. Трябва да включвате партньора си повече в събития, които засягат и двамата. В работата някой ще се опита да скрие информация от вас, но вие ще успеете да разкриете плановете му и ще намерите решение на тази ситуация. За да бъдете отново във форма, е препоръчително да започнете някакъв спорт или да плувате. Така ще можете да се отървете от стреса и напрежението в офиса.

ДЕВА
В любовта връзката ви ще се затвърди и ще се движите напред благодарение на вашите усилия да обръщате внимание на всички проблеми. Ще си направите важни планове, които ще променят бъдещето ви. В професионалната сфера ще се нуждаете от голямо количество търпение заради завистливи колеги, които ще заговорничат срещу вас, за да ви злепоставят. Ще се почувствате леко отпаднали, така че се обличайте топло. Пазете здравето си, пригответе си чай от мащерка с мед и лимон.

ВЕЗНИ
Ще гледате от положителната страна на нещата и ще се чувствате по-спокойни. Посветете повече време на партньора си или ще бъдете обвинени, че не го правите. В работата ще трябва незабавно да се намесите в решаването на проблем, в противен случай рискувате да не се справите с въпрос, с който трябваше да приключите преди време. Ще можете да си почивате на спокойствие през празничните дни, сега правете повече упражнения, за да не ви застигне стресът..

СКОРПИОН
Ще бъдете склонни да избирате приятели с общи интереси. Ще можете да се изразявате открито за всичко, свързано с работата ви. В професионалната сфера способностите ви ще бъдат подложени на изпитание. Опитайте се да запазите самообладание или рискувате да влошите ситуацията. Предложете на работодателите си новия ви бизнес проект, ще успеете да ги убедите в печалбите ви. Вероятно е да имате проблеми със зъбите, не отлагайте и веднага отидете на стоматолог.

СТРЕЛЕЦ
Ще мислите, че само вие сте прави и няма да имате никакво желание да слушате другите. Трябва да прекарвате повече време с партньора си, да разберете какви са неговите притеснения. В работата ще бъдете особено докачливи, така че внимавайте да не се изложите. Оставете настрана омразата отпреди и следвайте плановете си, без да се влияете от другите. Запазете спокойствие, ако се сблъскате с неочаквани събития. Очакват ви добри финансови постъпления.

КОЗИРОГ
Ще имате много добри идеи за подновяване на позабравен от началството бизнес проект, но няма да можете да ги представите добре. За да избегнете недоразумения, бъдете възможно най-честни и лоялни. В професионалната сфера ще получите страхотно предложение за добре платена работа, но не бързайте да приемате, а го обмислете внимателно. Опитайте се да не се подлагате на стрес, избягвайте напрежението, особено вкъщи. Отделете време на половинката и децата си.

ВОДОЛЕЙ
Склонни сте да бъдете лицемери, само за да успеете да постигнете това, което искате. Ще ви липсва самоконтрол и това ще подразни партньора ви. В професионалната сфера ще имате възможност да осъществите страхотно пътуване, което ще доведе до ново успешно развитие в кариерата ви. Ще разполагате с големи количества енергия и ще постигнете по-добри резултати от обикновено. Споделете успехите си с най-близките си хора. Това много ще ги зарадва.

РИБИ
Опитайте се да не бъдете твърде горделиви или по-късно ще съжалявате за това. Просто бъдете себе си, в противен случай някой ще разбере, че не сте искрени. В работата трябва да се опитате да обсъждате проблемите по-често с другите. Възможно е да бъдете упрекнати в неприятелско поведение. Ще се чувствате отпаднали, причината за това може да е храна. Сварете си чай от джоджен с мед и лимон.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 23 НОЕМВРИ: Лъвове, поставете си ограничения! Козирози, с което се захванете, ще е успешно!

Защитавайте това, в което вярвате – как да го направите, вижте съветите на звездите

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
За да прикриете отчаянието си, ще искате да изглеждате жизнени, радостни и като наставник в очите на другите – и на близките си, и на приятелите си. За съжаление колебанието ви при взимането на решения ще ви попречи. Възможни са конфликти с партньора ви заради неизпълнени домашни задължения. Очакват ви умствени занимания и предизвикателства. Поискайте съвет и се опитайте да бъдете креативни в преодоляването на пречките и споделете проблемите си.

ТЕЛЕЦ
Любовните ви връзки ще бъдат успешни през днешния ден. Насладете се на тези силни моменти. Желанието ви да се свързвате с по-млади хора може да накара някой от близките ви да се чувства разочарован. Това ще бъде краят на относително неблагоприятен период в живота ви и сега се изкачвате постепенно нагоре. Не трябва да пренебрегвате личния и семеен живот в погрешен опит да се издигнете в кариерата. Осигурете си малко почивка в семейната среда и с най-близките си хора

БЛИЗНАЦИ
Някои от взаимоотношенията ви може да прекъснат точно днес. Сега имате шанс да създадете нови контакти, които ще отговарят най-добре на начина ви на живот. Усилията във взаимоотношенията с хората от прякото ви обкръжение са възнаградени, а тези, които градите от години, започват да дават резултати. Сега вече можете да си дадете ясна сметка кои от тях са си заслужавали и кои не. Комуникацията с половинката ви тече по-гладко и заздравява връзката ви.

РАК
Денят ви ще бъде изпълнен с възнаграждения, от които можете напълно да се възползвате. Опитайте късмета си в някакви игри или поискайте повишението, което толкова време отлагате. Ще имате голямо желание да се борите за власт и успех. Обаче е възможно усилията ви в тази насока да получат доста голяма съпротива от другите. Вероятно е някой, когото не сте искали да предизвиквате, да бъде замесен в трудна ситуация с висшестоящите. Погрижете се за здравето си.

ЛЪВ
Защитавайте това, в което вярвате, но първо се уверете, че не сте направили никакви грешки. Пазете се от капаните на безскрупулни близки хора. Нетърпението ви ще доведе до ненужно напрежение. Поставете си някакви ограничения, опитайте се да преодолеете разрушителната страна от характера ви и използвайте цялата тази енергия, за да защитите себе си от евентуални нападки. Намерете подходящо място и не допускайте хора, които не заслужават да са около вас.

ДЕВА
Най-добре за вас е да работите самостоятелно, защото изискванията ви са високи. Ако пътувате, всички места, които посетите, ще ви се сторят тривиални. През този ден ще бъдете добри във всичко, с което се захванете. Денят е подходящ за разширяване на бизнеса, започване на нов или развитие в нова област. Няма да бъдете особено заинтересувани да бъдете с други хора. Момента е добър да избягате някъде и да обмислите нещата, за да може да си поставите ясни цели.

ВЕЗНИ
Възможно е да се опитвате да се държите покровителски с хората около вас, ще искате да ги защитите и ще се отнасяте с проблемите им като с ваши собствени. Започнете, като организирате и разрешите останали неуредени въпроси. Разговаряйте с близките си, чуйте какви са техните желания. Релаксирайте повече, като се срещате със стари приятели. Ще видите непозната досега страна на любовта. Ако сте обвързани, съвместният ви живот с партньора ще бъде по-лесен и приятен.

СКОРПИОН
Необвързаните от вас е възможно да бъдете привлечени от човек, който е доста различен от тези, които сте срещали досега. Бъдете готови за това ново навременно предизвикателство. Ако досега сте имали относително малък приятелски кръг и познати, ще се разшири и ще срещнете хора, с които обикновено нямате възможност да контактувате, в това число богати, известни или високопоставени личности. Вземете инициативата за нов бизнес проект във ваши ръце.

СТРЕЛЕЦ
Погрижете се да се възползвате максимално от нови познанства и да се развивате чрез тях. Трябва да внимавате да не придобиете надменно отношение и да си мислите, че така е по-добре, отколкото е в действителност. Днес ще се наложи да сте стабилни и ще си давате ясна сметка в какво положение сте. Малка е вероятността да се опитате да станете независими и да реализирате собствен бизнес. Имате склонност да се заемате с дейности, които не са напълно сигурни и са рисковани.

КОЗИРОГ
Всичко, с което се захванете днес, ще бъде успешно и печелившо. Умеете да изпълнявате почетни, доходни и престижни длъжности. Все пак чувствате, че всичко е предвидимо, и всичко в живота ви придобива известна монотонност. През този ден е вероятно неочакван бизнес да доведе до успехи, които ще доведат и добри финансови доходи. Развлеченията са важни. Съсредоточете се върху почивката от задълженията. Организирайте семейна вечеря с най-близките си хора.

ВОДОЛЕЙ
Днес важна за вас е комуникацията, тя ще ви помогне да изразите себе си по артистичен начин в отношенията с децата и най-близките си хора. Ако има някакви пречки в отношенията ви с тях, денят е подходящ да ги преодолеете. Днес ще откриете много нови аспекти на живота, част от вас, която досега не е била проявена или е била извън обсега на сетивата ви. Погрижете се за здравето на ваш близък роднина. Ще останете доволен от резултатите от неочаквана среща с мъж.

РИБИ
Магнетизмът ви ще ви отвори врати, което ще стане причина другите да се възхищават на откровеността ви и ще вярват в това, което правите, дори и да не споделяте едни и същи възгледи. Ще се отдадете на пропуснатите удоволствия и ще им се насладите максимално. На преден план ще бъдат любовта и развлеченията. Ще изразявате свободно чувствата си. Животът ви през този ден ще бъде бохемски.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Всички права запазени © BG VOICE е най-влиятелният български вестник в Чикаго, САЩ и Канада BG VOICE is the Bulgarian newspaper leader in Chicago, USA and Canada

Предишна публикация:
Астрономи откриха метанов сняг по планински върхове на Плутон

Снегът на Плутон обаче не се образува по същите причини, както земния, обясняват учените

Затвори