Открийте ни и в

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 15 ЮЛИ: Близнаци, чака ви успешен ден! Скорпиони, доверете се на интуицията си!

Ето какво ви съветват планетите за днешния ден

публикувано

на

ОВЕН

Очаква ви динамичен ден, пълен с предизвикателства и интересни предложения. Трудно ще ви бъде да се задържите на едно място и да си починете. Работата и печеленето на пари ще ви бъдат приоритетни и е много вероятно да сте много успешни, докато отмятате задачите си и контактувате с колегите или клиентите си. Ще се фокусирате върху личните си отношения и върху половинката. Възможно е да имате моменти на изясняване с най-близкия до вас човек, но те ще са градивни.

 

ТЕЛЕЦ

В началото на деня може да поискате да се затваряте и изолирате от околните. Не е изключено да сте докачливи и конфликтни, не са изключени и неразбирателства с партньора. Добре е да внимавате да не развалите отношенията си с хора, които са ви близки и не го заслужават. Ще успеете да намерите вътрешния си баланс и да погледнете положително на нещата, които ви се случват. Възможно е да започнете важно за вас начинание, което ще ви осигури допълнителни доходи.

 

БЛИЗНАЦИ

Чака ви успешен ден, защото ще сте доста общителни и харесвани. Внимавайте все пак да не се увлечете в забавления и да не прекалите с консумацията на алкохол и храна. Свободните от вас по всяка вероятност ще се натъкнат на човек, който силно ще ви впечатли, докато заетите ще имат шанса да изкарат ползотворно време с партньора. Поглезете се, отидете за час поне на спа процедури. Много е вероятно да въведете нещо ново в живота си – например да промените визията си.

 

РАК

Впускате се в активен социален живот, ще имате възможност да срещнете интересни и нестандартни хора, които да ви развълнуват и разнообразят. Напълно нормално ще е обаче да сте вглъбени в себе си и да предпочитате компанията не на приятели и познати, а на интересна нова книга или на филм. Възможно е да имате вълнения, породени от среща, или от неочаквани новини, които ще ви заварят неподготвени, но е добре да ги обмислите, тъй като ще си заслужават.

 

ЛЪВ

По всяка вероятност доста ще си развържете джобовете и ще успеете да демонстрирате престижа си с материално положение или нови придобивки. Внимавайте обаче да не изхарчите пари над лимита си. Непременно потърсете специалист, който да ви окаже помощ за разрешаването на здравословния ви проблем. Финансовото ви състояние е стабилно, може да си разрешите някои по-скъпи покупки за дома, но и лично за вас. Направете си подарък, нещо за четене или дребен уред за дома.

 

ДЕВА

Ако можете да се справите без чужда помощ по нов бизнес проект, ще си спестите много негативни емоции и дребни неразбирателства. Избягвайте излишни контакти с шефовете си, защото и те няма да са в добро настроение и може да пострадате незаслужено. Отново сте в зоната на професионалната реализация и ще ви сполети ново издигане във фирмата. Много е вероятно да изживеете силно романтични моменти и да успеете да разпуснете в приятна атмосфера. В любовта ви очакват силни трепети.

 

ВЕЗНИ

Ще пожънете обществено внимание. Ще сте ангажирани с по-възрастен роднина или с друг член от семейството заради здравословен проблем. Ще успеете да намерите неповторим начин да направите впечатление на заобикалящите. Ако искате да ви върви и в любовта, не бъдете праволинейни. На романтична вълна сте и заетите от вас ще изненадат половинката с мил жест или дума, докато свободните ще имат шанса да пофлиртуват и да задълбочат отношенията си с човек, който силно ги привлича.

 

СКОРПИОН

Помнете, че животът е и екипна игра, в която трябва да знаете на кого да разчитате и да се доверявате. Трябва да си обърнете повече внимание. Останете вкъщи и обмислете по-нататъшните си действия. Нетрадиционна афера ще ви отвори възможността да срещнете онази атрактивна и привлекателна личност, с която искате да се запознаете от доста време. Ще преоткриете талант, който сте развивали в миналото, но сте изоставили днес. Доверете се на интуицията си и ще спечелите.

 

СТРЕЛЕЦ

В любовния живот откривате някаква новост. Всичко върви добре и сте склонни да преминете на по-висок етап във връзката си. Откривате, че с човека до вас можете да постигнете не само удоволствие, но и хармония. Намерете начин да изразите чувствата си, защото те са позитивни и влияят благоприятно на околните. Оставете детето в себе си да ви ръководи. В любовта всичко ще е все така приятно, защото вярвате на човека до себе си. Някои от вас ще се впуснат в ремонтни дейности вкъщи.

 

КОЗИРОГ

Не искате около вас да има граници – нито в личния, нито в професионалния ви живот. Търсите си работа, в която няма да ви казват постоянно какво да правите и да можете да използвате алтернативните си методи. Времето за преосмисляне настъпи и сега е моментът да решите какво искате от връзката си, от работата и приятелите си. Намирайте си занимания, при които не се изисква да сте сред голяма група от хора. Погрижете се за здравето си, направете си кръвни изследвания.

 

ВОДОЛЕЙ

Искате да се откъснете от партньора, но все не ви идват думи как да скъсате. Не бъдете твърде строги. Постарайте се да не го съдите прекалено строго и да не сте прекалено изискващи. Имате много очаквания, които ще се разтрогват едно по едно, но не се отчайвайте. Любовна афера на работното място няма да ви остави да си поемете дъх. Наред с човек, от когото не можете да си отлепите погледа, ще ви затрупат с хартиена работа. Забавления с приятели няма да ви се отразят зле.

 

РИБИ

Ще бъдете изпълнени с активност, находчивост, чувство за хумор и любов към многообразието. Бъдете готови да ви се наложи да балансирате между задачите и срещите, които сте си планирали. Някои избори ще се окажат много трудни, особено когато има намесен човешки фактор в тях. Ще срещнете известни затруднения в бизнеса или любовния си живот. Послушайте шестото си чувство, което ще ви подскаже как да се справите с проблемите. Много е вероятно да преаранжирате нещо в дома си.

Коментирайте

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Най-четено

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 14 АВГУСТ: Раци, не бъдете строги! Скорпиони, контролирайте финансите си!

За да успеете да реализирате всичките си планове – вижте какво ви съветват планетите

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН

Очаква ви тотално обновление. Денят обещава настъпването на грандиозен период на пробуждане на вътрешните сили. В някакъв смисъл ще погледнете света от друг ъгъл, ще откриете в него нещо интересно за себе си, ще се запознаете с ярки хора, ще се окажете в центъра на незабравими събития. Но най-важното от всичко е това, че ще започнете да се отнасяте по различен начин към собственото си „Аз“, ще започнете да уважавате себе си, собствените си принципи и стремежи.

 

ТЕЛЕЦ

Началото на деня ще бъде свързано с неприятни усещания, че се движите в неправилна посока, че сте на място, на което не би трябвало да бъдете. Не бързайте да се оплаквате от съдбата и от машинациите на недоброжелателите. Причината търсете в себе си, за това, че не вярвате в собствените си убеждения. Анализирайте своите постижения. Откажете се от всичко, което ви отвлича от най-важното, мотивирайте се. Тези, които се вслушат в този съвет, ще постигнат вътрешна хармония.

 

БЛИЗНАЦИ

Днес бързо ще се адаптирате към новите обстоятелства, ще започнете да усвоявате нова информация, да се заемете с трудна интелектуална дейност, без при това да губите много сили. Като добри стопани на своята съдба не трябва да бездействате. Времето няма да ви стигне за творческите проекти, защото ще инвестирате повече в практичните дела. Филтрирайте постъпващата информация, за да не ви излъжат. Краят на деня е добър период за реализиране на собствените ви амбиции.

 

РАК

Взимайте участие в конкурси, демонстрирайте своите таланти на околните. Не е изключено възобновяване на прекъсната романтична връзка при жените. Бившият партньор ще ви убеди, че се е променил и държи на вашата любов. Не бъдете строги, дайте му шанс да ви покаже, че е способен за отношенията ви. Ако възобновяването на любовната връзка е минало успешно, то за вашия съюз има светло бъдеще. Споделете с партньора своите фантазии, разкажете за желанията си, разберете за какво мечтае той.

 

ЛЪВ

Негативните тенденции ще придобият особена сила там, където сте най-слаби. Ако сте болнави, очаквайте заболяване да се обостри, ако сте невъздържани, готови бъдете за конфликти, ако сте уязвими – не се учудвайте на обидите. Днешният ден трябва да се възприема като своеобразен тест за издръжливост. Ако го издържите – преминавате на ново ниво, ще можете да направите живота си такъв, какъвто искате да бъде. Не успеете ли – ще трябва да се готвите за „поправителен“, но вече ще знаете точно какво да очаквате.

 

ДЕВА

Вслушвайте се в мъдрите съвети на по-възрастните членове на семейството и в личния ви живот ще настъпи желаният мир. Но не забравяйте и работата. Днес ще ви се иска да постигнете успех и признание на всяка цена. Поведението ви може да доведе до сериозен конфликт с други хора. Охладете амбициите си, за да не си спечелите репутацията на егоист. Втората половина на деня е добро време за посещение на държавни институции, оформяне и събиране на документи. Ще получите необходимото без забавяния.

 

ВЕЗНИ

Отношения, стартирали през изминалата седмица, първоначално ще изглеждат розови, но с течение на времето ще осъзнаете, че сте се свързали с неподходящ човек. Разочарованията ще бъдат сериозни и ще съжалявате, че не сте разгадали навреме характера на своя избраник. Нови, положителни промени в дългогодишни бизнес отношения ще настъпят днес. Обсъдете ситуацията с партньора си и потърсете начини за решаване на основните проблеми.

 

СКОРПИОН

Ще разберете, че все още изпитвате нежни чувства и ще решите да дадете още един шанс на отношенията си със стария партньор. Бъдете последователни и се откажете от рисковани експерименти. Старайте се да доведете започнатото до края, контролирайте постоянно финансите си, не се излагайте на риск в професионалната област. Сега не е най-доброто време за инициативи, нови идеи и иновации, особено за тези, чиято работа е свързана с високи технологии или транспорт.

 

СТРЕЛЕЦ

Това е денят, през който можете от пръв поглед да се влюбите в напълно неподходящ човек и да се замислите не само за сериозни отношения, но също така и за незабавно създаване на семейство. Не бързайте! Последиците от безразсъдни действия, извършени под влияние на емоции, ще бъдат неприятни. Денят не е и най-благоприятният за бизнес начинанията ви – много трудности и препятствия, недостатъчно сили и енергия ще ви съпътстват. Въпреки това не се отчайвайте – имате шанс да се справите с всичко.

 

КОЗИРОГ

Запазете емоционалния си баланс, не позволявайте на никой да ви манипулира, опъвайки до скъсване струните на душата ви. За съжаление има предостатъчно желаещи да се заемат с това, така че бъдете бдителни. През повечето време от днешния ден ще бъдете много уязвими. Проблемът обаче е в това, че трябва да се защитавате дори от най-близките хора. Особено трудно ще бъде за тези от вас, които по силата на обстоятелствата съчетават работа и личен живот.

 

ВОДОЛЕЙ

За съжаление днес едва ли ще успеете да реализирате всичките си планове. Но не изпадайте в отчаяние: не става въпрос за пълен провал, а за отсрочка, която може и да ви е от полза, ако я използвате правилно. Служебните романи и семейният бизнес са зони на особен риск и ако се намирате в една от тях, бъдете изключително внимателни. Това ще изисква огромно усилие, насочено основно към преодоляване на собственото ви упорство, но ще си струва.

 

РИБИ

Поканете гости, излизайте повече, поискайте повишение в работата. Но най-важното – не забравяйте любимия човек. Това е ден за духовно обогатяване, придобиване на нови знания и умения. Отдавна искате да се запишете на курс по готварство. Отдайте се на това желание, без значение какво ви мотивира – стремеж за самостоятелно развитие или израстване в кариерата. Погледнете по-реалистично на нещата и да не изисквайте твърде много от партньора си.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 13 АВГУСТ: Деви, ще получите финансова подкрепа! Стрелци, не обещавайте!

Какви стъпки да предприемете през днешния ден – вижте какво ви съветват планетите

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН

В семейния кръг ще имате доста благоприятна атмосфера, но на работното място ще бъде пълна противоположност. През целия ден ще бъдете в нервно напрежение. Старайте се да поддържате неутрална политика и да не взимате ничия страна при възникване на спор. Това ще ви помогне да избегнете трудни ситуации. Вероятно през този ден ви очакват пътувания на къси разстояния. Бъди внимателни на пътя. Опитайте се да не консумирате храна, в качеството на която се съмнявате. Има вероятност от хранително отравяне.

 

ТЕЛЕЦ

Денят за вас ще бъде емоционално богат. За щастие почти всички емоции, които ви предстои да изпитате, ще бъдат позитивни. Най-вероятно ви очакват положителни промени в любовните дела, които ще почувствате още в първата половина на деня. В много от нещата, с които ще се заемете днес, ще се срещнете с успеха. Съществена подкрепа ще получите от родителите си. А вашите приятели, разбира се, ще искат помощта ви. Вземете решенията си с разума, не с крайни емоции.

 

БЛИЗНАЦИ

Постарайте се да намерите време за близките си, тъй като впоследствие няма да можете да оправдаете своите негативни действия към тях. Може да се наложи да се заемете с домакинската работа и грижите у дома. По-възрастните членове на семейството ще се нуждаят от вашето внимание. На много от вас ще ви провърви във финансовите операции, там, където се съмнявате, че ще имате успех. Възможно е да ви поканят за участие в нов бизнес проект, приемете без уговорки.

 

РАК

Днес ще има голяма вероятност от сериозни материални разходи, свързани със здравето ви. Опитайте се в края на деня да прекарате малко време сред природата. Гората или паркът ще оставят във вас положителен отпечатък и ще можете лесно ще се отпуснете. Иначе в личен план всичко ще върви добре. Има само един недостатък – хроничният недостиг на свободно време пречи на здравето ви. Възможно е да получите информация, която ще ви отвори нови възможности.

 

ЛЪВ

През този ден ще бъдете раздразнителни и дори агресивни. Причина за това може да станат външни обстоятелства, които ще предизвикат във вас подобни емоции. Информацията, която ще получите, най-вероятно ще бъде грешна и може да ви подведе. Поради това не предприемайте никакви действия, докато не я проверите обстойно. Много от неприятностите днес ще бъдат свързани със семейството, а най-близките роднини може да се нуждаят от помощта ви.

 

ДЕВА

Вероятно днес ще получите неочаквана финансова подкрепа и настроението ви значително ще се подобри. На преден план излиза работата, възможно е успешно да стартира проект, над който работите от дълго време. Домашните ще се отнесат с разбиране към закъсненията ви след работа, тъй като разбират, че материалното благополучие на семейството е заложено на карта. За съжаление има голяма вероятност плановете ви да не се сбъднат докрай и финансовите облаги да не са толкова забележими, колкото сте очаквали.

 

ВЕЗНИ

Възможно е да срещнете съмишленик, с когото ще ви бъде по-лесно да осъществите проектите си. В сърдечните дела за вас настъпва благоприятен период. Най-вероятно ще трябва да решавате проблеми от личен характер. Ще трябва да се запасите с търпение и да покажете най-добрите си страни. Ако възникнат сложни ситуации с децата, проявете тактичност, не предприемайте груби действия. При воденето на диалог е важно мнението и на двете страни. Старайте се да не го забравяте.

 

СКОРПИОН

Ако се нуждаете от помощ, се обърнете към специалист. Проблемът ще бъде решен. Опитайте се да не харчите повече, отколкото печелите, защото не се очаква подобряване на материалното ви положение. Може да промените това, което не ви харесва, но трябва да действате обмислено. Не е необходимо упорство, а гъвкавост и предпазливост. Важно е да се обърне внимание на деловите отношения: в средата на деня е възможен разрив, който ще застраши вашата кариера и по-нататъшното развитие на бизнеса ви.

 

СТРЕЛЕЦ

Колкото по-малко експериментирате и рискувате, толкова по-добре. Старайте се да не давате обещания, ако не сте убедени, че можете да ги спазите, не надценявайте силите си и избягвайте самохвалството – то може да ви създаде сериозни проблеми. Предварително се примирете с факта, че денят няма да мине без загуби – труден е, налага се да жертвате нещо не само в деловата, но и в личната сфера. Мнозина от вас ще се радват на оригинални идеи по време на работа, в личния живот и в общуването с приятели.

 

КОЗИРОГ

Денят ще ви предложи много интересни събития, запомнящи се срещи и неочаквани изненади. Околните хора ще ви вдъхновяват и мотивират с действията си. Ако започнете нов бизнес, трябва да се заемете енергично с работата, не е правилно да се затваряте в себе си. Разговаряйте по-често за живота, за работата и бъдещите перспективи с хората, които обичате. През този ден ще бъде полезно най-накрая да се справите с проекти, които отдавна „висят“ във въздуха.

 

ВОДОЛЕЙ

Очакват ви интересни и понякога неочаквани срещи с приятели от миналото, ще можете да погледнете на себе си и на света по нов начин. Може би се съмнявате в нещо? Или, обратното, нуждаете се от повече увереност, за да вървите напред? Важното е да намерите отговора и да вземете правилното решение. През този ден трябва да се изолирате от рисковите и екстремни спортове. Полети със самолет и далечни пътувания също са нежелателни.

 

РИБИ

Очаквайте добри новини и добро разрешаване на много проблеми. Денят няма да мине без силно емоционално сътресение, след което дълго време да се възстановявате. Именно с такова събитие ще се запомни този ден. Всичко останало ще остане в сянка и ще играе второстепенна роля. Необходимо е да бъдете във форма и физически, и емоционално. Значението на здравословния начин на живот, разумното изразходване на физическите и психическите сили не бива да се подценява.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 12 АВГУСТ: Телци, доверете се на интуицията си! Стрелци, бягайте от еднообразието!

Бъдете сигурни в постъпките си – вижте съветите на звездите

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН

В началото на деня ще сте доста колебливи и неуверени. Следобед обаче ще започнете да черпите с пълни шепи от живота. Не са изключени също така занимания с философски или правни въпроси, както и пътувания в чужбина или работа с чужденци. Следобед ще имате и нововъведения в работата. Не е изключено да имате смяна в колектива и да ви се наложи да работите повече от обикновено. Има вероятност да издадете деликатни неща, които впоследствие да ви създадат проблем.

 

ТЕЛЕЦ

Днес се доверявайте на интуицията си по отношение на хора, влезли наскоро в обкръжението ви. Опитайте се да не проявявате прекалена мнителност, защото тя по-скоро би ви се отразила негативно, а няма да ви предпази от допускането на кардинални грешки. Ако днес проявявате търпение, това ще помогне да разрешите редица въпроси, свързани с личния ви живот и с членовете на семейството.

 

БЛИЗНАЦИ

Отделете време за развлечения и за занимания, които ви помагат да релаксирате пълноценно. Много от вас ще се насочат към изграждане на емоционална сигурност в любовта, която може да е свързана с трайно обвързване. Не е изключено част от вас да копнеете броят на членовете на семейството ви да се увеличи. Желанията на много от вас ще се изпълнят, а това ще ви помогне да постигнете стабилност във всички житейски направления. Пълноценните ви взаимоотношения ще се превърнат в източник на положителни емоции.

 

РАК

Днес ще се създадат необходимите условия да осъществите полезни контакти в личен план. Пътуванията ще имат позитивен ефект, така че не се лишавайте от тях. Опитайте да се съобразите с изискванията на възрастните членове на семейството си. Напълно възможно е част от вас да се заемете с извършване на реконструкция в дома си, благодарение на която ще може да разрешите конкретен проблем от битов характер. Денят е подходящ да се отправите на път за удоволствие.

 

ЛЪВ

Старайте се при контактите с хората от прякото си обкръжение да действате съобразно обстоятелствата. Не допускайте да губите ценно време за изпълнение на ангажименти, от които не бихте могли да извлечете каквито и да било ползи. Направете необходимото, за да се освободите от натрупалите се до момента у вас умора и напрежение. Стремете се с подбрани ходове да си осигурите материална стабилност, като на първо време намалете чувствително разходите си.

 

ДЕВА

Заемете се с уреждането на проблемите от личен характер, за които обикновено не ви остава достатъчно време. Бъдете достатъчно обективни спрямо колеги и делови партньори. Необходимо е да постигнете пълен синхрон с интимната си половинка, тъй като всяко разногласие помежду ви ще има цялостен негативен ефект върху връзката ви. Пълноценното общуване с близките ще ви помогне да превъзмогнете голяма част от трудностите, които изпитвахте напоследък.

 

ВЕЗНИ

Добре е да направите цялостна равносметка за случващите се събития, също да преосмислите приятелствата си с хора, с които сте имали контакти в последно време. Освободете се от рутината на ежедневието и се отдайте на занимания, които ви носят наслада. Старайте се да сте последователни в желанията си, за да може по-лесно да ги превърнете в реалност. Днес вероятно на много от вас ще се наложи да изпълните обещание, което неотдавна сте дали пред член на семейството си.

 

СКОРПИОН

Стремете се в личен план да сте активната страна, особено ако се надявате на конкретни резултати. Намерете начин да се разтоварите пълноценно. Намерете логично разрешение на въпросите, тревожещи мислите ви в последно време. Имайте предвид, че се очаква ситуациите, в които попадате, да са много благоприятни за вас. Пълноценното общуване с приятели и колеги ще ви осигури възможности, от които ще успеете да се възползвате на по-късен етап. Направете преоценка на приятелствата си, но не правете драма от това.

 

СТРЕЛЕЦ

Не се заседявайте на едно място, съчетавайте полезното с приятното, бягайте от еднообразието. Очакват ви големи делови успехи, особено ако успеете да организирате правилно времето си. Старайте се и да изпълнявате отговорностите си спрямо членовете на семейството. Не се опитвайте да доминирате в любовта, тъй като това би имало цялостен негативен ефект върху интимната ви връзка. В случай на колебание, потърсете съвет от човек, на чието мнение държите.

 

КОЗИРОГ

Скоро ще успеете да използвате получените знания на практика. Тези знания също ще ви дадат възможност да заработвате добри пари. Не се страхувайте да поемете ролята на наставник за тези, които току-що започват да се стремят към кариера. Навреме отстранете трудностите във финансовата сфера. Ако са ви необходими пари, се обърнете  към банка, за да изтеглите кредит. Шансовете са добри да попаднете на доброжелателен сътрудник, който да подбере за вас най-добрите предложения.

 

ВОДОЛЕЙ

Прогрес в професионалната сфера очаква мъжете. Планетите ще ви дарят с увереност в днешния ден, ще ви направят по-настойчиви. Пред вас ще се отворят всички врати. Научете се бързо да реагирате на смяната на обстоятелствата, за да не се сблъскате с проблеми като срив на важните договорености. В началото на деня трудно ще контролирате емоциите си. Заради това ще се влоши общото ви самочувствие. За възстановяване на моралния баланс и равновесието обърнете се към специалист по автотренинг.

 

РИБИ

Непременно се обърнете към лекар за комплексно изследване. Най-добре е това да направите в средата на деня. Ако ви открият някакво заболяване, не отлагайте началото на лечението, бъдете активни. Ароматерапията ще ви помогне да се отпуснете и да се възстановите. Вместо да лежите на дивана пред телевизора, излезте сред природата. Пешите разходки ще дадат тонус на организма, а също ще подобрят настроението ви. Активната почивка е ключ към енергийното възстановяване, което ви е така необходимо.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Предишна публикация:
Три сестри родиха в един ден и в една болница

Ражданията обаче са били индуцирани.

Затвори