Открийте ни и в

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 15 ЮНИ: Лъвове, повярвайте си! Деви, бъдете внимателни при подписване на договори!

Как успешно да преминете през днешния ден – вижте

публикувано

на

ОВЕН
Не е изключено да имате известно напрежение със средствата ви за предвижване: коли, автобуси, колела, със средствата ви за комуникация или покрай близкото ви обкръжение – колеги, съседи, братя или сестри. В семействата ви не е изключено да изникне някакво напрежение, което е важно да се постараете да потушите, без да се заяждате. Възможни са също така известни финансови колебания и е много вероятно това да ви тормози, поради което може да решите да смените работата си или да започнете допълнителна дейност, която да закрепи бюджета ви.

ТЕЛЕЦ
Денят ще бъде добър за повечето семейни двойки. Трябва да обърнете по-голямо внимание на близките членове от семейството ви. Влюбените тандеми може да попаднат в конфликтни ситуации, които вероятно ще възникнат изневиделица. Самотните най-вероятно ще бъдат лишени от възможността за установяването на сериозна връзка. Изглежда, ви очакват известни притеснения, които ще се отразят неблагоприятно на работния ви процес. Затова първо се уверете дали сте в състояние да преодолеете тези тревоги, или ги разрешете, преди да се впуснете в работните си ангажименти.

БЛИЗНАЦИ
В случай че сте самотни, не се препоръчва да се заблуждавате от всяка първа среща. Има риск едно или друго лице, с което сте разговаряли за романтика, да не се окаже човекът, за когото се е представял. Възможността да бъдете подведени е голяма. Възможно е да поемете и висящи работни задачи, освен текущите ви, и това определено ще ви натовари. Въпреки това денят е благоприятен и с малко повече усилия ще приключите успешно задълженията си. Работата обаче ще ви изтощи напълно и ще се чудите дали си е струвало да хвърлите толкова много енергия.

РАК
Работните ангажименти невинаги са душевно удовлетворение, проявата на уважение към себе си като професионалист е онзи мотиватор за препитанието ви. Възможно е да направите свръхразходи днес – ударете спирачките си навреме. Скъпите предмети или услуги ще ви изкушават. Не забравяйте обаче, че луксът често се оказва фалшив. Самотните няма да бъдат лишени от приятни изненади. От една вълнуваща среща с някой може да разцъфне дълготрайна връзка. Така че не бъдете от стеснителните, вероятно ще имате повод да празнувате.

ЛЪВ
Ако видите, че инстинктите или интуицията не дават очакваните резултати, спрете. Така трудностите ще изчезнат и ще направите мястото за следващия успех. Ако се чувствате напрегнати или уморени, съсредоточете се върху най-важното и не се занимавайте с незначителни неща. Ако правите едно нещо със страст, няма да има трудност, която да ви спре. Ако работите интелигентно, късметът ще ви помогне, но трябва и малка доза вяра. Затова – повярвайте си. Тогава всичко ще ви се случва както го поискате.

ДЕВА
Работата ще ви носи повече удовлетворение от сантименталния сектор. Изминалите дни са били добри за вас и вероятно сте завършили някои проекти и сте спечелили достатъчно пари. Вече ще може да реализирате още по-много и големи бизнес проекти, които ще ви донесат изключително добри доходи. Трябва само да бъдете много внимателни, когато подписвате всякакви договори и споразумения, защото от вас ще се изисква много мъдрост и благоразумие при взимане на решения.

ВЕЗНИ
Днес търсете съвети от по-мъдри хора и обмисляйте внимателно всеки документ, който подписвате. Междувременно проект, който миналата година не сте приключили и не е донесъл достатъчно пари, сега може да бъде реализиран, благодарение на помощта на опитен човек, който ще бъде много полезен за вашата работа и професия. Този човек може да дойде от друг град и да е много вещ във финансовия сектор, но трябва да сте в състояние внимателно да прецените всички детайли на неговите идеи.

СКОРПИОН
По отношение на инвестициите, периодът е добър, но не трябва да влагате всичките си пари, в противен случай има риск да не може да се справите с някои неочаквани разходи, които има вероятност да настъпят по празниците. Всяка ситуация, с която се сблъсквате на работното място, може да бъде преодоляна, макар и с повече усилия. Сега може да поправите вашите грешки и ако любовната ви история не е приключила и успеете да намерите перфектната хармония, ще постигнете бавно, но стабилно подобрение.

СТРЕЛЕЦ
Очакват ви нови приключения и любов, както и много важно приятелство, което може да прерасне в много силни чувства през следващите месеци. Сега чувствата ви ще са много по-сериозни и човекът до вас ще разбира вашите проблеми, грешки и ще се опитва да помогне, без да се стига до абсурдни противоречия. Ще може да се възползвате от допълнителни финанси, за да подарите на любимия човек хубаво пътуване или да го включите в интересен проект, който да донесе много удовлетворение и на двама ви.

КОЗИРОГ
Ако в миналото сте успели да преминете невредими през много сложни периоди и човекът, с когото сте, винаги е оставал до вас, тогава е настъпило времето да вземете важно решение. И ако искате да живеете заедно, да се преместите в нов дом или да имате дете, трябва да се възползвате от възможността да разговаряте без недомлъвки. Така ще постигнете хармония в любовта. Очевидно понякога може и да има малки недоразумения, кавги, спорове, но те лесно ще бъдат преодолени.

ВОДОЛЕЙ
Необвързаните ще направят отлични запознанства и ще срещнат толкова интересни и различни хора, че дори ще им е трудно да решат с кого да прекарат времето си. По отношение на работата и бизнеса, възможни са много трудности при изпълнението на всеки проект. Ще трябва упорито да се трудите, за да достигнете до минимален успех. Периодите на голям късмет ще продължат да бъдат много изморителни и с всяка положителна ситуация, която идва, ще срещате много препятствия преди успеха.

РИБИ
За щастие вашата психофизична форма ще е много добра през целия ден и песимизмът няма да може да съсипе вашия оптимизъм, качество, с което ще се движите напред, без проблеми, по пътя към успеха. Обаче трябва да обърнете внимание на физическата си форма, трябва да сте много внимателни по отношение на всякакви произшествия, причинени от работа или спорт. На път сте да откриете вътрешното спокойствие и хармония, както и ще сте готови за благоприятни и щастливи събития от съдбата.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

⇩ Коментирайте ⇩

Най-четено

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 22 ОКТОМВРИ: Телци, предстои ви ново начало! Раци, не бързайте да критикувате!

Удовлетворение ще ви носят делата, в които влагате повече сърце и разум

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
В професионалната си, обществена и социална ангажираност ще създавате трайни контакти, участвайки в събитията адекватно и с резултати. Бъдете внимателни, възможни са грешки, от които никой не е застрахован, а най-малко активните като вас хора. Насочвайте интересите си, като търсите съветите на доказали се специалисти, особено в сферите, които малко познавате. В усилията си ще срещате подкрепа и е сигурно, че няма да сте сами, но решенията и отговорностите ще са изцяло ваши. Част от вас ще се радват на придобивки, като нов дом или други, полезни за семейството ви предмети.

ТЕЛЕЦ
Удовлетворение ще ви носят делата, в които влагате повече сърце и разум. Отворете сетивата си и вникнете в смисъла на достигащите до вас послания, като се опитате да си отговорите на многото въпроси, които изникват пред вас. В този дух събитията ще ви мобилизират и дадат кураж за смели ходове, отхвърляйки нечия зависимост или опека. Предстои ви ново начало, за едни то е свързано със смяната на работното място, за други – с нова връзка или пътуване, което ще промени представите ви за живота. Във всички случаи ще обогатите познанията и опита си.

БЛИЗНАЦИ
Не оставайте безразлични към проблемите на обкръжението си и се включете в решаването им, така ще помогнете и на себе си. Много скоро ще получите възнаграждение, не финансово, но с висока морална стойност. Ще усетите силата на любовта и най-вече на вярата, което е неизразимо повече от парите, към които се стремите. С рутина ще ръководите работата на хората от обкръжението си, така щото да приключите започнатите задачи в срок и качествено. Усилията ви няма да останат незабелязани, ще се радвате на засилен интерес, проявен към вас и качествата ви.

РАК
Делово предложение ще ви накара да потърсите професионален съвет и да анализирате ситуацията. Енергията и нужните средства ще ви стигнат, за да разгърнете силите си в повече посоки. На други от вас им предстоят пътувания, срещи с непознати места и хора. Общуването с тях ще повиши способността ви да откривате нови възможности и перспективи. Възможно е не всичко да върви гладко, за това, ако нещо ви притеснява, не бързайте да критикувате и да търсите причините в другите. Говорете аргументирано и не позволявайте на емоциите да пречат на оценката ви.

ЛЪВ
Запазете добрия тон в общуването си с близките хора и приятелите си и се усмихвайте по-често. От това ще спечелите вие и ще помогнете на света да стане по-добър. С повече енергия и отдаденост ще работите, за да ускорите реализацията на намеренията си. Конкретни задачи или проекти ще се превърнат във водещи, а други ще загубят значението си днес и през следващите дни. Със стройна програма и усет ще изградите печеливша стратегия за действие. Безработните и търсещите подходяща работа ще продължат срещите си, някои от които ще бъдат решаващи.

ДЕВА
Ще получите финансова подкрепа, която ще ви позволи да се концентрирате повече върху работата си, без да се притеснявате за пари и от други неудобства. Здравето няма да ви създава проблеми, ако, разбира се, сами не си навредите с преумора и повече стрес. Повод за добро настроение ще бъде за вас и подобряващото се здравословно състояние на близък човек, което ви създаваше сериозни притеснения през последните дни. Това ще ви позволи да планирате предстоящо пътуване или друго развлекателно мероприятие. Животът ще ви поднася изненади, но те ще ви правят доволни от себе си.

ВЕЗНИ
Професионалните ви отговорности и бизнесът ви ще ви карат да се съобразявате с конкурентите ви. За да сте в крак с новостите, е нужно да повишавате непрекъснато нивото на професионалната си подготовка. Съдбата ще толерира участието ви в колективни изяви. На предизвикателствата отговаряйте без гняв. Овладейте раздразнението си и ще се предпазите от евентуални капани. При много от вас ще настъпят промени. Трайно обвързаните и семейните ще се радват на нови придобивки у дома. Те се отнасят както към движимото, така и към недвижимото имущество.

СКОРПИОН
Съществува известна вероятност да направите нещо, водени от чувство за вина – това не само няма да ви накара да се почувствате добре, но и нищо чудно да се окажете въвлечени в някоя драма. За да не навредите емоционално и физически сами на себе си, преди да действате, задайте си въпроса дали го искате или го правите за другите. Ще купувате и ще продавате. Денят е подходящ и за успешни кратки пътувания. Често ще бъдете заставени да се съобразявате с претенциите на роднините и децата си. Някои от вас ще получат покана за гостуване зад граница.

СТРЕЛЕЦ
Ако ви е нужно да си осигурите спокойствие и да се отървете от излишно бреме, очертайте граници между себе си и някои хора, били те и много близки – в противен случай ще продължавате да се товарите излишно и нищо чудно напрежението ви изненадващо да избие в най-неподходящия момент. Тъй като денят ще е напрегнат за всички, а вие сте по-чувствителни и податливи на чуждите настроения, във ваша полза ще бъде да отделите повече време за почивка и за приятни занимания. Избягвайте да общувате с хора, които ви напрягат или изискват прекалено много от вас.

КОЗИРОГ
Вие сами трябва да си изградите защита, която да пропуска полезните въздействия и да държи негативните настрана – ако не го направите, има риск да станете жертва на вредни влияния. Ако се колебаете как да постъпите в определена ситуация, по-добре изчакайте и не правете нищо, отколкото да действате под чуждо влияние, било то директно или индиректно. Ще сте по-спокойни и ще успявате да се грижите по-добре за себе си. Дори в периодите, когато сте подложени на по-голямо напрежение, ще бъде потребно да се щадите. Погрижете се за здравето си, опитайте да си помогнете с народната медицина.

ВОДОЛЕЙ
През днешния ден може да очаквате да се изправите пред смесица от възможности и проблеми. От една страна, ще имате наистина много енергия, която може да използвате, за да поработите за реализирането на професионална цел или да се докажете в някаква област. Успеете ли да подплатите ентусиазма си със солидна доза труд, бихте могли да постигнете истински и значителен напредък или да се случи промяна, която не е било възможно да извършите в друг период. Най-благодатен ще бъде денят за тези от вас, които работите за себе си, тъй като ще успеете да разгърнете способностите си.

РИБИ
Ако имате началник, с когото не се разбирате, или някой в най-близкото ви обкръжение е по-авторитарен и се налага да живеете по неговите правила, тогава може да си имате проблеми – голям е рискът нещо дребно да прерасне в ожесточен спор. Макар че ще ви предизвикват и трудно ще се владеете, опитайте се да не стигате до крайности и да не влизате в битки за надмощие. Колкото повече енергия влагате, за да се борите с хората, толкова повече те ще упорстват. А и ще трябва да преодолявате множество пречки. Ако не успеете да се проявите като по-гъвкави, не правете нищо.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 21 ОКТОМВРИ: Скорпиони, послушайте разума си! Водолеи, ще успявате в начинанията си!

Изпълнени сте с енергия и желание да покажете на света какво можете

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
Днес всичко ще се случва по-бавно, отколкото ви се иска, но нека това не стане повод да се ядосвате. Шансът ви да спечелите от бас или хазартна игра е голям, но залагането ви не трябва да е цел, защото финансовите ви възнаграждения ще се увеличат при всяко едно положение. Не правете прибързани заключения за ситуациите, от които сте заобиколени в професионалната сфера. Най-вероятно ще ви предложат допълнителни професионални ангажименти, които ще имат и завиден финансов еквивалент. Мнозина от вас ще се радват на прозорливост, която ще ги предпазва от възникването на големи неприятности в професионалната сфера.

ТЕЛЕЦ
Не е изключено заради пререкания с роднини да пострада сериозно материалното ви състояние, което в последно време не е особено стабилно поради многобройните ви занимания и интереси за инвестиране на средства. Залагайте на правилната нагласа в любовта, ако искате да не загубите доверието на интимната си половинка. Направете всичко по силите си, за да реализирате професионалните си и финансови стремежи. Ако успеете да изпълните обещанията си към началници, делови партньори и колеги, ще се радвате много по-скоро от очакваното на стабилност в делови и финансов план.

БЛИЗНАЦИ
Изпълнени сте с енергия и желание да покажете на света какво можете и как да го постигнете. Ще срещате съпротива и опити да ви разколебаят, но увереността ви ще вземе преднина и ще постигнете намеренията си. Благодарение на опита си, на прозорливостта си и интереса ви към всичко, което ви заобикаля, сте наясно с проблемите, които стоят пред вас и пътищата за тяхното скорошно преодоляване. Някои ще започнат нов бизнес или им предстои преместване на нова работа. Можете да разчитате на подкрепа от близките си и от хора, чието мнение уважавате, а това е важно за вас.

РАК
Само не бъдете агресивни през днешния ден, а деликатни, мили и услужливи. Ставате по-добри, уважавани и високо ценени хора за обществото. Хуманните ви идеи все повече ще се възприемат и намират своето приложение в живота на другите. Успешен и ползотворен ден за вас. Ако се трудите в колектив, ще пожънете много успехи в работата си. Всяка проява на умение и справяне в ситуацията ще ви направи победители. Само не разпилявайте енергията си с много неща едновременно. Концентрирайте се в най-важното и ще успеете. Целете се в големите предизвикателства за вас, подминавайте дребното и трудно забележимото.

ЛЪВ
Днес най-често ще ви занимават въпроси от политически, социален, професионален и личен характер. Резултатите, за които работите през последните дни, невинаги ще съвпадат с добрите ви очаквания, но това няма да отслаби амбициите ви да довеждате усилията си до добър край. Не се раздвоявайте и в любовта. Отдайте се само на един обект от романтичното си обкръжение. В семейството си запазете добрия тон, като бъдете достатъчно уважителни към близките си. Приемайте ги с всичките им недостатъци, за да не се чувстват некомфортно във вашата компания.

ДЕВА
Работете само с проверена информация и не се доверявайте на малко познати хора. Не рисувайте на хазарт и се пазете от крадци. Наред с разработка на нови проекти, ще използвате от времето си и за приключване на вече започнати задачи, уреждане на взаимоотношения и разплащания. Финансирането на нов проект е в ход и в тази връзка ще повишите контактите си с представители на банковите и други административни институции, които имат отношение към работата ви. Добре би било да подобрите организацията си, съобразявайки се с изискванията на пазара, предвид дългосрочните ви планове.

ВЕЗНИ
Свободолюбивият ви дух ще ви подтикне към активни действия, за да елиминирате всякаква намеса в личните ви дела. Свободата за вас е от първостепенна важност и няма да позволите на никой да злоупотреби с нея. Също така няма да позволите на никой да се вмъква в живота ви неканен и да определя пътя и мисленето ви. Отговорността и последствията от решенията ви са за ваша сметка. По-философски гледате на грешките си, като на уроци, които следва да научите. Дайте приоритет на предстоящите си проекти, ако е нужно, жертвайте от личното си време, но стигнете до края.

СКОРПИОН
Възможностите ви за бизнес ще се увеличат, а от там и финансите ви. Поради коректното си и честно отношение към хората, с които общувате, ще печелите популярност и уважение. Всичко това ще ви зарежда с амбиции и мотивира допълнително. Дайте всичко, на което сте способни, и ще се радвате на успехите си. Обърнете се в живота си към всичко, което ви заобикаля, с най-позитивната си нагласа, и ще получите топлина, обич и подкрепа. Нужна ви е повече вяра и вътрешен плам, за да постигнете целите си. Не се лишавайте от нищо, за което жадувате, но и по-често слушайте гласа на разума.

СТРЕЛЕЦ
Дистанцирате се от хора, които ви обичат, търсейки взаимност от други, стоящи встрани от вас. Да отсявате истинското от плявата е умение, което трябва да усъвършенствате. Идващите дни ще ви донесат доволство от постигнатото. И в професионалните, и в личните ви дела ще стигнете да височини, непознати досега за вас. Ще се радвате на признания и висока оценка за работата си. Ще фокусирате вниманието върху себе си не само с качествата си, но и с умението си да правите атмосферата приятна. Ще посветите енергията си на благородни цели, за подобряване условията на работа и живот и подпомагайки онези, които се нуждаят от вас.

КОЗИРОГ
Има какво да се направи, за да стане животът ви по-приветлив за вас и близките ви. Силни сте, за това и съпротивата, която ще срещате, няма да бъде по-малка, но ще ви мотивира да работите, убедени в правотата на идеите си. В тази си активност ще срещнете подкрепата и на други, мислещи като вас. Ще обедините усилия в търсене и намиране на правилните решения, за което ще бъдете приветствани. Смяна на работното място или друго немаловажно обстоятелство ще стане причина за повече вълнения. Позитивното мислене е в основата на всеки ваш успех.

ВОДОЛЕЙ
Ще откриете възможност за започване на свой бизнес и ще се съсредоточите върху нея, което ще повлияе положително на финансите ви. Събитията ще ви подтикват към активност и често ще се стараете да променяте нещата около себе си. Било защото сте неудовлетворени, било защото природата ви не търпи застой. Имате енергия, воля и желания и ще успявате в начинанията си. Близките ви имат своите изисквания, които невинаги съвпадат с вашите. Това може да породи неразбории, нужни са взаимни отстъпки. Умението ви да балансирате има значение сега.

РИБИ
Сферата на интересите ви ще ви среща с точните хора и ще ви въведе в среди, градивни за вас. Усмихвайте се по-често и привличайте вниманието им със своите качества и достойнства. Незаинтересоваността ви към другите може да ви лиши от възможности, които иначе ви се дават. Ще следвате приоритетите си, отличавайки се с разум, добра енергия и като изразители на позитивна мисъл и хуманни действия. С идеите, работата и резултатите от нея ще привличате около себе си повече хора, насочвайки ги в градивна посока. Любовта ви мотивира да се развивате, насърчавайки добрите ви чувства.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 20 ОКТОМВРИ: Деви, не влизайте в спорове! Стрелци, направете компромис!

Днес за решенията си използвайте интуицията си

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
Използвайте интуицията си при избор на нов съдружник или съмишленик. Добре ще е да освободите съзнанието си от проблемите, които ви пречат, и да добиете реална преценка за нещата, които са добри за вас, и тези, които имат по-скоро негативен ефект върху живота ви. Опитайте се да не прекалявате с капризите си към половинката. Сделките ви, свързани с чужбина, ще имат успех, но е възможно да пострадате от липсата на комуникация. Възможно е да сте прекалено взискателни към заобикалящата ви среда, но това ще се дължи по-скоро на желанието ви да сте перфектни.

ТЕЛЕЦ
Ще притежавате изключителни възможности, които могат да променят тотално стила ви на живот както в професионален, така и в личен план. Възможно е да подпишете договор, чрез който да си осигурите едно по-добро бъдеще както за себе си, така и за интимната си половинка. Случайните срещи, неочакваните телефонни обаждания, както и изненадващите писма ще ви носят приятни изненади, които ще имат отражение върху живота ви не само на този етап от време, но и в бъдеще. За мнозина нещо непредвидено определено ще промени установения до момента ред в живота ви в по-добра посока.

БЛИЗНАЦИ
Голяма част от вас ще се стремят да допълнят познанията си в сферата, в която са изцяло ангажирани в професионално отношение. Напълно възможно е някои да се насочат и към нов тип интереси, които могат да бъдат и доста доходоносни за вас. Работете предимно върху установяването на точни и ясни правила в предприетите от вас самите инициативи. Не се колебайте да изисквате от заобикалящите ви прецизност и точност, защото в крайна сметка това ще има отражение и върху крайните ви резултати. Проявените от вас търпение, постоянство и честност ще започнат да дават първите положителни резултати.

РАК
Днес използвайте интуицията си по отношение на любовните си дела. Не раздвоявайте вниманието си в това направление. Жизнеността ще ви помогне да се справите с текущите си ангажименти на работното място. Възможно е да получите новини от далеч, които могат да ви настроят и на носталгична вълна. Не съжалявайте за нищо пропуснато, защото няма да можете да се насладите с пълна сила на това, с което разполагате в момента. Не нарушавайте вече установените от преди вас правила в професионалната сфера. Иначе ви очакват неприятни обяснения за поведението ви пред някой началник.

ЛЪВ
Вие днес сте уредили делата си така, че всичко да върви нормално и без вашата намеса да продължава редовното постъпване на печалби от дейността ви. В средата на деня ще трябва да се примирите с недобра новина, свързана с присъствието на неприятен за вас човек. Опитайте се да сте последователни в желанията си и към половинката, защото рискувате да влезете в сериозен конфликт, който до нищо положително и за двама ви няма да доведе. Изтърпете това с ясното съзнание, че ще бъде за кратко. Много добре преценете с какво се заемате и колко от работата можете да свършите.

ДЕВА
Опитайте се да осигурите мир и разбирателство на работното си място, защото сега имате и много ангажименти в семейството си. Вашите колеги ще ви бъдат полезни с поемането на част от задълженията ви. От вас се иска да поемете по пътя, който ще ви изведе до успеха. Избягвайте импулсивните действия в професионалната сфера, защото едва ли ще доведат до положителни изменения за вас. Колкото по-съвестно следвате своите принципи на работа, толкова е по-малка е вероятността да имате съществени затруднения от материален характер. Опитайте се да не влизате в спорове с половинката си.

ВЕЗНИ
До средата на деня ще бъдете изправени пред предизвикателство, от което ако се страхувате предварително, то тогава със сигурност е обречено на провал. По-добре за вас е да използвате адекватно възможностите си в професионалната сфера, ако искате да поставите стабилни основи на свой проект или инициатива. Насочете вниманието си към по-активно общуване с делови партньори и полезни разговори с началници, защото те със сигурност ще са ви от полза. Възползвайте се от предоставените ви възможности в професионалната сфера.

СКОРПИОН
През днешния ден се постарайте да печелите доверието на околните, но без да прибягвате до лъжи, защото рано или късно ще бъдете хванати в измама. Звездите ще бъдат благоприятно разположени по отношение на любовта. Около средата на деня смело посрещайте изпречилите ви се на пътя предизвикателства в професионалната сфера. Като че ли ще е най-добре сами да търсите първопричинителя на проблемите си, отколкото безучастно да чакате да ви се струпат на главата, и то в най-неподходящия за вас момент.

СТРЕЛЕЦ
Днес е най-добре да се задоволите с това, което ви се предлага в ежедневието, независимо дали промяна ще засегне професионалната сфера или личния ви живот. Възможно е да възникнат известни спорове между вас и колегите ви в службата. Но като че ли именно по този начин ще достигате до реализирането на по-добри възможности. Направете компромис в името на любовта. Вечерта може да предложи редица облаги. Като че ли ще можете да сложите в педантичен ред своите чувства, като чарът и желанието ви да направите компромис ще имат положителен ефект върху резултатите, които очаквате.

КОЗИРОГ
В началото на деня се отнасяйте внимателно към чувствата на най-близките си, защото едва ли някой би взел насериозно вашите оплаквания, че сте неразбрани от заобикалящите ви. Стремете се да смекчите малко от твърдия си характер, защото трудно при тези обстоятелства ще водите преговори с делови партньори, клиенти или високопоставени особи. В любовта ще сте склонни към залитания от различен характер. Пазете се от проблеми от материален характер. Необвързаните представители на знака ще копнеят за романтични изживявания.

ВОДОЛЕЙ
Елиминирайте вътрешното си напрежение, което ви създава сериозен дискомфорт не само сред екипа, в който работите. Като че ли е по-добре да се отдалечите за известно време от служебните си ангажименти, за да можете впоследствие на трезва глава да взимате важни решения. Мнозина ще са изпълнени с предизвикателства, които ще им донесат по-добри възможности в професионалната и материална сфера. Освен че ще ви бъдат предложени по-добри постове, ще получите и награди от паричен характер, които за ваше щастие ще ви осигурят стабилността за дълъг период напред.

РИБИ
Пътуванията и контактите на широка основа ще са вашият стопроцентов ключ към щастието и успеха. На този етап от време ще се чувствате така, сякаш плувате в свои води в професионално и материално отношение. Ще имате възможност да приемете допълнителна работа или да се нагърбите с осъществяването на нови ангажименти. Успешни за вас ще се окажат всички осъществени контакти с лица, с които имате ежедневна комуникация на работното си място, или с такива, които са извън пределите на страната. Днес мнозина ще поставят начало на период, който ще бъде много по-лек и приятен от изминалите дни.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА