Открийте ни и в

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 15 ЯНУАРИ: Раци, бъдете сдържани! Лъвове, не пропускайте шанса!

публикувано

на

ОВЕН

Сега не е време за фантазии, заемете се с по-практични неща. Необходимо ви е сътрудничество с други хора, за да успеете да реализирате проектите си. Внимавайте да не подведете околните с нещо, но и самите вие гледайте да не бъдете ощетени. В разговорите, които провеждате днес, се стремете да избягвате навлизане в опасни води – лесно могат да избухнат спорове и да се стигне до противоречия. Трудно ще запазвате спокойствие, тъй като сте прекалено емоционални.

 

ТЕЛЕЦ

Днес се оставете на ентусиазма ви да ви води. Имате необходимата сила и всички други ресурси да постигнете целите си, но само тези, които не са във вреда на други хора. Партньорството е важно, както в личните отношения, така и в социалните. Време е да обмислите своите дългосрочни цели по отношение на кариерата и финансите. Може би ще имате идеи за промяна или идея за бизнес проект, тогава започнете да търсите възможности за финансиране. Има вероятност да се появят семейни разногласия, но нищо сериозно няма да се случи.

 

БЛИЗНАЦИ

Днес личните ви отношения могат да пострадат както от прекомерното ви самолюбие, така и от липса на всяка решителност. Денят е подходящ за закупуване на дълготрайни стоки за дома и семейството, но само тези, които от дълго време сте планирали. Ако изведнъж се появи нова идея за нещо друго, не бързайте. Отложете покупката за ден или два. Благоприятно време за търсене на партньор. Ако вече имате създадени отношения, опитайте се да прекарате възможно повече време с любимия човек.

 

РАК

Днес ще бъдете по-сдържани от обикновено. Имате нужда да подредите мислите и чувствата си. Необходимо е да станете по-внимателни, организирани и отговорни. Подходящ момент да промените своите поведенчески стратегии и приоритети. В този ден ще се нуждаете от повече търпение и самодисциплина, докато работите върху изпълнението на дългосрочните си бизнес планове. Вероятни са успехи в романтичните отношения. Нужно е да се приспособите към променящите се обстоятелства. Така ще си върнете отново живота и самочувствието.

 

ЛЪВ

Не пропускайте добрите възможности, поемайте инициативи. Смелите решения, думи или дела привличат добър късмет и бързи пари. Нова серия от възможности се отваря пред мнозина в професионалната сфера. Може да започнат да се сбъдват мечтите ви, но постигането на успех изисква упорита и продължителна работа. Късметът като цяло ще ви придружава. Флирт, романтика и нови запознанства могат да бъдат изключително полезни за вашето емоционално състояние.

 

ДЕВА

Днес ще бъдете изпълнени с творческо вдъхновение, което можете да реализирате в домашната обстановка или при възпитанието на децата. Трябва най-накрая да сложите в ред нещата си. Това е добър шанс да продължите напред. Не позволявайте на нищо да ви разсейва от вашите набелязани цели. Движете се с малки крачки, придържайки се към правилните действия. В отношенията ви съществува вероятност да възникне конфликт, който може да е както на битова основа, така и на междуличностна.

 

ВЕЗНИ

Може да изпитвате някакво вътрешно безпокойство. Заемате се с въпросите, които е трябвало да бъдат решени отдавна, но все са били отлагани досега. Ще сте сериозно заети с работа, ще трябва да се занимавате с голямо разнообразие от задачи и да вземате отговорни решения в различни области. Нещата ще се случват спонтанно. Не е нужно да правите нищо специално, за да получите това, което искате. Периодът е благоприятен за любовта и партньорствата. Неочаквана приятна среща ще ви зарадва много.

 

СКОРПИОН

Днес може да постигнете много във всички области на живота, само при условие, че наистина знаете какво искате. Нещата се развиват успешно и в професионален план. Благодарение на стабилното финансово положение можете да се чувствате по-уверени. Като поставите нещата в ред, ще се почувствате по-добре. Магията на въздействието ви върху другите е изключителна. Въпреки това кипите от емоции, които трябва да укротите. Личните взаимоотношения преминават през етап на формиране и зависи от вас как ще се развиват в бъдеще.

 

СТРЕЛЕЦ

Изградете работата си така, че всичко да функционира като по часовник. Най-важното е да планирате всичко предварително и да го следвате неизменно. Може да се заемете с нови бизнес проекти. Един разумен подход към нещата може значително да намали вероятността от грешки, които бихте допуснали поради бързане. Не чакайте любимият човек да се досети за желанията ви и да поеме реализацията им в своите ръце. Предприемете инициативата вие. Ще имате много срещи с приятели и познати, планирани и непланирани.

 

КОЗИРОГ

Включете се активно и с пълна сила в изпълнение на работата си. Залогът за успех са решителност и енергичност. Гледайте по-леко на всички ситуации, които възникват, вместо да се захващате с техния анализ. Не бързайте да правите прибързани изводи само въз основа на интриги и клюки. Ако се притеснявате за работата, всичко ще се нареди и може дори да бъдете в по-добра позиция, отколкото преди. Добро прекарване на времето, романтика и възможности за почивка и релаксация, от които трябва да се възползвате.

 

ВОДОЛЕЙ

Вашите амбиции за самореализация ще започнат да се увеличават. Ще имате не само мотивация, но и енергия, за да постигнете целите си. Можете да разчитате на успех в делата си. Тези, които се занимават с бизнес, също. Постарайте се служебните проблеми да не нарушават личния ви живот. Не се опитвайте да убеждавате и да доказвате вашата правота пред никого, даже пред началника си. Няма да позволите на никого да се намесва в живота ви, но го правете тактично.  Старайте се да намерите общ език с близките ви.

 

РИБИ

Денят изисква завършването на недовършената работа. Това ще ви донесе нови цели и нагласи. Отделете повече внимание на професионалните си отговорности. Време е за търсене на нови начини за печелене на пари. Мнозина ще се окажат пред избор за нов път на своята кариера. Бъдете крайно внимателни с финансите си. Избягвайте състояние на преумора. Благоприятен период за вас да се забавлявате. Намерете време да се поглезите, да релаксирате с приятели, да излезете на кафе.

Коментирайте

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 8 АПРИЛ: Овни, сдържайте се! Лъвове, бъдете отстъпчиви и мъдри!

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН

Бъдете сдържани, за да отстраните недоброжелателите от пътя си. През деня ще ви се наложи да изплатите дълговете си към приятели и партньори. Разделяйте се леко с парите – тогава те ще се връщат при вас в по-голямо количество, така можете в бъдеще да очаквате внушителен финансов приход. Парите ще стигнат за всичко, което сте планирали. В промеждутъка между работата ще успявате да си почивате, да пътувате наблизо и да се развличате. Възможно е някои от вас да срещнат стар обожател.

 

ТЕЛЕЦ

Може би през днешния ден ще решите да промените имиджа си в стила и облеклото. Решението ви е прекрасно, така ще се чувствате добре и много уютно. Трябва обаче да бъдете много внимателни, когато шофирате. Аварийните ситуации на пътя с по-топлото време нарастват, възможни са леки травми при грешни решения от ваша страна. Желателно е да не злоупотребявате със спиртните напитки и да спазвате хранителен режим. Започнете сутрин да правите леки фитнес упражнения вкъщи.

 

БЛИЗНАЦИ

Обновете гардероба си, отидете на фризьор и козметик. Погрижете се и за здравето си – и за духовното, и за емоционалното, и това на тялото си. Планирайте си няколкодневна почивка с най-близкия си човек. През деня ще бъдете изпълнени с романтични пориви, които ще ви позволят да подредите личния си живот. С любимия човек се опитайте да организирате страхотна почивка извън града. Страстта и сексуалният ви магнетизъм ще бъдат отличителните ви черти през днешния ден.

 

РАК

Днес особено внимание трябва да обърнете на родени под знаци от стихията Въздух. С тези хора можете да създадете щастливо семейство. Възможна е неочаквана среща с бивш обожател, която сериозно ще ви развълнува, но не трябва да се доверявате само на чувствата си. Разумността в близките отношения ще ви помогне, няма да ви навреди. Ще ви се иска комфорт и уют в дома, но членовете на семейството ви постоянно ще ви отдалечават от почивката.

 

ЛЪВ

През днешния ден не трябва да забравяте за себе си и за своя външен вид. Коригирайте фигурата си, заемете се със спорт, сменете прическата си. Всичко това ще ви направи привлекателни и ще промени настроението ви в добра посока. Възможни са конфликтни ситуации с възрастни роднини. Бъдете отстъпчиви и мъдри, за да не доведете нещата до скандал. По-често мислете за тези, които са ви скъпи.

 

ДЕВА

Представителите на знака ще се чувстват спокойни и уверени на професионалното поприще. Не се предвиждат особени проблеми и спорове в службата. Очаквайте значителна подкрепа от страна на деловите си партньори в начинанията ви. Днес е възможно да подпишете нови перспективни договори, които в бъдеще ще ви гарантират отлично материално положение. Пари ще постъпват от допълнително работно място, но не бързайте да ги харчите за безполезни покупки.

 

ВЕЗНИ

В средата на деня трябва да се пазите от тежка конкуренция. Някого няма да устройва вашата тенденция за нововъведения и получаване на независимост в бизнеса. Трябва да се въоръжите с търпение и да бъдете много сдържани в преговорите. Преди да се доверите на някой от партньорите си, съберете повече информация за бизнес дейността му. Финансовото ви положение ще бъде благоприятно, но доста пари ще отидат за развлечения, почивка и семейни занимания.

 

СКОРПИОН

Ако имате спестени пари, то може без съмнение да ги използвате за планиране на отдавна мечтано пътешествие. Ако сте необвързани, може да осъществите красиви срещи и да се влюбите в човек, подобен на вас, с много общи интереси и който ще харесва вашия стил и начин на правене на нещата. Възможности за нови приятелства няма да липсват и някои от тях, с течение на времето, могат да станат особено интересни и да ви донесат прекрасни емоции, докато не прераснат в голяма любов.

 

СТРЕЛЕЦ

Харесвате романтичните запознанства, дори извън собствения град, така че ако планирате да пътувате, не забравяйте да посещавате нови места, които са особено притегателни и за другите хора. Младите ще жънат много победи, а тези, които вече са над 40-годишна възраст, може да намерят зрял, сериозен човек, за съвместно съжителство. И не трябва да забравяте, че решението дали да заживеете с някой, да изберете дата за брак, а в някои случаи избор да имате дете, ще зависи само от вас.

 

КОЗИРОГ

Ако необвързаните от вас най-накрая ще могат да завладеят света на любовта, то онези, които имат дългогодишна любовна връзка, могат да направят значителна крачка напред. Вероятно сега ще може да помислите за брак, да се решите на съвместно съжителство, да купите или наемете дом, за да бъдете заедно или дори да планирате дете. Денят за вас определено ще бъде много позитивен и положителен в много области на вашия живот.

 

ВОДОЛЕЙ

Твърде вероятно е при много от вас, които сте имали правни проблеми или е трябвало да се изправите пред съдебен процес, или сте имали нужда от адвокат, през днешния ден да се разрешат някои доста сложни бюрократични ситуации. Загрижеността, свързана с тези проблеми, скоро ще свърши, защото ще успеете да поправите такива ситуации или те ще се развият благоприятно за вас. Доверете се за съвет от близък роднина или дългогодишен ваш приятел.

 

РИБИ

Най-хубавите неща и най-благоприятните и неочаквани събития за вас могат да се случат по време на някои пътувания за забавление или по работа. Може да имате значително увеличение на парите във вашия портфейл, особено ако сте на свободна практика, но и разходите ви значително и рязко ще се увеличават, най-вече ако започвате нова кариера. Ще имате късмет и отлични възможности във всеки сектор, но най-вече в работата и финансите. Всъщност има вероятност и за отлични бизнес срещи.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 7 АПРИЛ: Раци, не харчете пари за дреболии! Лъвове, икономисвайте!

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН

Днес ще ви бъде трудно да се настроите на романтична вълна. Възможно е сериозно да сте се „опарили“ в любовта, затова сега ви е трудно да повярвате в това чувство. Но срещата между вас и избраника ви така или иначе ще се състои. Този човек толкова много ще ви очарова, че всичките ви успехи в личния живот ще останат на втори план. Не преследвайте идеала си, едва ли ще успеете да намерите този, който ще съответства на всички ваши желания. Приеме възлюбения такъв, какъвто е.

 

ТЕЛЕЦ

Ако днес сте по-непретенциозни, то е много възможно да се сблъскате буквално със своята половинка. Дори и лекият флирт може да прерасне в стабилни любовни отношения. При обвързаните е възможно попълване на семейството. През деня половинката ви постоянно ще ви ревнува – както от противоположния пол, така и от работата. Много от вас няма да могат дълго да търпят този психологически натиск. Няма да мине без сериозни разправии в семейството.

 

БЛИЗНАЦИ

Трябва по-често да намирате време за общуване с децата, роднините и любимия си човек. Тогава поводите за недоверие към вас ще бъдат по-малко, ще можете и спокойно да си свършите работата извън дома. Опитайте се по-често да се вслушвате в тези, които имат по-голям опит и са по-възрастни. Тези хора много ще ви помогнат да решите професионалните си проблеми и да вкарате енергията си в нужното русло.

 

РАК

Ситуацията в бизнеса ви ще бъде нееднозначна – някъде с успех, в други дейности късметът няма да е на ваша страна. Тези от вас, които са насочени към кариерно израстване, ще бъдат откровено разочаровани от незавидното си положение, но ръководството именно в този ден ще ви назначи за отговорници на нов, изгоден бизнес проект. Тази новина ще стане за вас една от най-значимите и приятни изненади през този ден. Ако имате спестени пари, не ги харчете за дреболии.

 

ЛЪВ

Финансовото положение ще бъде неустойчиво, затова няма да бъде лошо да икономисвате от каквото можете. Избягвайте конфликтите с колегите, някои от които са твърде агресивни към вас. Желателно е да намерите нови делови партньори и да планирате да отидете в командировка. Важни преговори ще ви донесат положителни резултати. Не трябва обаче да бързате, защото някои ваши действия ще подронят авторитета ви и ще загубите голяма сума пари.

 

ДЕВА

Разходите ви през днешния ден ще бъдат свързани предимно с личния ви живот и семейните нужди. Половинката ви или децата ще имат необходимост от важни придобивки за дома или за училището. На представителите на знака, които работят в сферата на търговията или строителството, успехът ще им се усмихне. Ситуацията с финансите при тях ще бъде прекрасна, само не забравяйте да планирате бюджета си и да спестявате. Пазете се от неразумни харчове за офиса или дома си.

 

ВЕЗНИ

Днес денят ви обещава една съдбоносна среща. Лекият роман ще прерасне в истински отношения. При семейните представители на знака периодично ще възникват спорове, но те само ще укрепят съюза. Не трябва да злоупотребявате с алкохол и солена храна. Погрижете се за своето здраве и в случай на болест непременно се обърнете за помощ и лечение към лекар. Самолечението няма да даде положителни резултати, а само ще си добавите проблеми и усложнения.

 

СКОРПИОН

През днешния ден особено внимание отделете на състоянието на кръвоносните съдове и работата на сърцето. През последните дни сте много натоварени с работни задачи, определено умората ще надделее. Трябва да укрепвате имунната си система, правейки разходки преди лягане и гимнастика сутрин. За повечето от вас денят ще се окаже плодоносен за романтични запознанства и искрени отношения. Вашето настроение ще е добро въпреки някои недоразумения в офиса или препирни с колеги.

 

СТРЕЛЕЦ

Днес не трябва да изпускате великолепния шанс, за да устроите своя личен живот. Особено ако все още сте сами и сте в процес на търсене на своята половинка. Бъдете настойчиви в действията си, послушайте сърцето, но и интуицията си. Не мислете за предишната си любов, нея вече няма да я върнете. Трябва да живеете в настоящето, което сами, със свои сили, правите безоблачно и интересно. Ако вече имате любим, то без съмнение може да му направите предложение.

 

КОЗИРОГ

Семейните ще претърпят дребни недоразумения с половинката си. Не се затваряйте в себе си, а предизвикайте половинката си на откровен разговор. Така ще успеете да укрепите брака си, правейки го още по-устойчив. Вие вече сте проверили своите чувства и съюзът ви ще бъде здрав и хармоничен, само ако е основан на доверие и разбирателство. Ще трябва да направите доста отстъпки, което ще окаже благоприятно влияние върху отношенията с роднините ви.

 

ВОДОЛЕЙ

Ако сте заети с търговия или работите в строителна компания, то през днешния ден успехът ще ви се усмихне. Може да получите не само високоплатена, но и интересна длъжност. Поначало сте творчески натури, затова ще се радвате на това приятно стечение на обстоятелствата. Отношенията в колектива ще бъдат отлични, но началството ще се заяжда с вас за дреболии. Ако обаче не допуснете грешки в работата, то ще можете да разчитате на повишение на надницата. Намерете време за релакс и приятна почивка.

 

РИБИ

Не се отнасяйте небрежно към парите. Ако имате възможност, оставете големите покупки за следващите дни. Относно финансовото ви положение, може да се иска повече, затова икономисвайте. Тези от вас, които имат собствен бизнес, ще бъдат успешни. Вие можете смело да внедрявате нови бизнес проекти и технологии за производство. В края на деня обаче ще се обострят отношенията ви с конкурентите. Налага се да предвидите всичко това, за да не си създадете проблеми.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 6 АПРИЛ: Раци, уморени сте! Деви, старайте се и ще успеете!

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН

Ако вашите отношения продължават в течение на много години и се основават на сериозност и мъдрост, тогава наистина може да изградите съвместно бъдеще и през следващите дни дори да помислите за сключване на брак. Ако вместо това любовните ви взаимоотношения са банални и повърхностни, тогава трябва да решите дали да продължите или да приключите и да останете сами, очаквайки нещо по-добро. Що се отнася до необвързаните, трябва да се каже, че денят е благоприятен за запознанства с емоционално стабилни хора.

 

ТЕЛЕЦ

Трябва днес да внимавате и да избягвате всички хора, които нямат намерение да създават отношения, основани на взаимна любов и сериозна продължителна връзка. Ще имате пречки да покажете истинските си чувства и може да сте по-резервирани или да се запознаете и влюбите в човек, който е достатъчно тих и сдържан. В този случай любовта няма да може да се прояви напълно, защото няма да срещнете хора, с които може да изградите дългосрочни отношения.

 

БЛИЗНАЦИ

Миналата година е била много важна и доста от вас са започнали нова кариера или сантиментална връзка. Сега трябва да сте готови за големи събития, огромна психофизична енергия и много нови възможности във всяка област на живота. Необходима обаче ще ви е достатъчна подготовка и голяма концентрация, за да успеете във всичките си нови бизнес начинания. Затова не бива да разхищавате прекалено енергията си, защото така всеки следващ ден ще ви бъде много тежък.

 

РАК

Късметът през днешния ден ще бъде на ваша страна, но не трябва да очаквате някаква много положителна и благоприятна възможност от съдбата. Всичко, което идва, ще е за добро, но ще се дължи единствено на вашите твърди качества и упоритост. Психофизичните енергии няма да са на ниво и често ще се чувствате много уморени. Затова посетете лекар, когато сте на пределите на силите си, в противен случай рискувате да изпаднете в песимизъм и депресия.

 

ЛЪВ

Въпреки че любовта не изглежда да е вашата късметлийска област този ден, преобръщането на ситуацията може да се превърне в приятен сюрприз. Нещата, които не изглеждат добре, могат да се променят радикално и да ви изненадат. Ще преживявате изключителни ситуации, с изненадващи размери, сензационен любовен живот, напълно различен от това, което сте имали досега, ситуации, за които не сте предполагали дори в мислите си. Възможно е да има внезапно приключване на приятелски и романтични отношения.

 

ДЕВА

Някои ваши бизнес връзки, в които има проблеми, внезапно през днешния ден ще се подобрят, а отношенията ви с партньора ще се трансформират до неузнаваемост. Няма да имате сериозни притеснения на работното място, нещата ще вървят добре, дори ако понякога не обръщате твърде много внимание на кариерата си. Ако сте достигнали определено ниво на удовлетворение, вероятно смятате, че трябва само да го поддържате, без да правите никакви промени. Това е грешно мислене, старайте се и ще успеете.

 

ВЕЗНИ

Необмисленото ви поведение може сериозно да застраши всичко, което сте съградили с толкова много труд. Има вероятност обаче и за интересно развитие на събитията, което ще става на пръв поглед случайно, но ще засегне неща, които не сте взели насериозно. Професионалните амбиции на по-младите ще са много високи. За да постигнете дългосрочни резултати обаче, трябва да действате с дипломация и упоритост. Желанията ви са големи, ще искате повече от другите, но и от себе си изисквайте същото.

 

СКОРПИОН

Понякога нещата може да изглеждат трудни, обременителни, но с концентрация, активност и отговорна работа е възможно да преодолеете всичко. Леко незрелият подход, сякаш всичко е шега, се цени от колегите, но не и от шефовете. Подхождайте към всички задачи сериозно и ще получите желаното признание. За всеки лев, който изкарвате, влагате много труд и работите упорито, но може да ви потрябват повече пари и да се наложи да събирате необходимата сума за малки разходи и дори за някои инвестиции.

 

СТРЕЛЕЦ

Ако организирате правилно бюджета си, ще успеете. Трябва да сте предпазливи, защото могат да възникнат непредвидени ситуации, които коренно да променят сметките, а кредитите са трудни за получаване, най-вече за изплащане. Необходим е контрол на разходите. Много проекти не сте могли досега да реализирате, а много професионални ситуации не са имали задоволителен успех. За щастие следващите дни ще са различни и ще постигнете много неща, включително отлични професионални резултати.

 

КОЗИРОГ

Различни непредвидени срещи ще ви помагат и в някои случаи ще ви дадат възможност да промените живота си. Затова бъдете готови да се възползвате от възможностите, които могат да дойдат особено по отношение на работата. Сътрудничеството с другите е за предпочитане, но само за тези от вас, които обичат да работят в екип. Тези, които обичат да се справят самостоятелно, ако работата им вече не е печеливша или не позволява да се правят добри пари, ще трябва да поемат по нов път и да сменят професионалното направление.

 

ВОДОЛЕЙ

Най-добрите дни за кариерата ви предстоят, също и периоди, през които може да се появят важни възможности за увеличаване на доходите. Ако сте на свободна практика, тогава вероятно ще ви забележат и ще привлечете повече клиенти. Тези, които учат, сега могат да постигнат големи успехи. Брилянтно ще се представите на изпити и тестове. Ще бъде оценена вашата интелигентност и интуиция, които преди това не са били забелязани. Благоприятен ден за инвестиране на малки суми във вашата професия.

 

РИБИ

Ако трябва да създадете нова фирма или да започнете нова професионална дейност и нямате достатъчно пари, тогава може да срещнете подходящ човек, който да финансира вашите идеи. През този ден сътрудничеството е много популярно и всеки път, когато решите да започнете нещо ново, ще разберете, че обстоятелствата са на ваша страна. Любовта ще се развива сравнително добре и ще бъдете особено привлекателни за околните. Тези, които нямат връзка, трябва да знаят, че любовните ситуации ще бъдат в тяхна полза.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама

Най-четено

Всички права запазени © BG VOICE е най-влиятелният български вестник в Чикаго, САЩ и Канада BG VOICE is the Bulgarian newspaper leader in Chicago, USA and Canada