Открийте ни и в

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 16 СЕПТЕМВРИ: Овни, бъдете търпеливи! Деви, ще имате неочаквани доходи!

Как да преминете през днешния ден – вижте съветите на планетите

публикувано

на

ОВЕН
По-голямата натовареност през деня ще ви направи нетърпеливи, раздразнителни, а понякога и конфликтни. В семейството ви ще има разговори, свързани с минали събития, или с хора, които вече са преминали в отвъдното. Може да влезете в конфликт, който ще бъде свързан с пари, но ще бъде с хора извън дома ви или с представители на някаква институция. Като цяло материалните ви или имотни интереси ще имат добро развитие, но ще се премине през някои затруднения. Ще ви изненада едно познанство или телефонен разговор с някой, който живее близо до вас.

ТЕЛЕЦ
Проверете добре едно ново предложение, свързано с допълнителен доход или еднократна печалба. Денят носи запомнящи се срещи, свързани с непознати хора. Жените ще имат работа с документи от финансов характер, банкова карта, договор и др. Мъжете ще трябва да приемат по-спокойно и по-отговорно семейните си задължения. Най-много цените свободата си и най-добре се чувствате сред приятели. Бракът, с ограниченията, които налага, ще ви накара да се чувствате не на място дори в собствения си дом.

БЛИЗНАЦИ
Вашият партньор трябва да ви впечатли с оригиналността си, с нетрадиционно и освободено от предразсъдъци поведение, което в никакъв случай не бива да е пошло. Вие цените хората като цяло, но понякога може да не забележите достойнствата на човека до вас. За вас приятелството и разбирателството са изключително важни и лесно успявате да си създадете безброй приятели навсякъде, където отидете. С интерес изслушвате чуждите истории, но вашата собствена предпочитате да запазите само за себе си.

РАК
Във всичко, което правите, влагате частица от неповторимата си оригиналност. Съумявате във всяка ситуация да намерите начин да се справите блестящо. Трудностите не ви притесняват. Доста разсеяни сте обаче и може да не помните дори името на някого, но със сигурност знаете, че той носи различни чорапи или че е влюбен в някоя кинозвезда. Много често се случва да пренебрегнете любимите си хора, за да помогнете на някой приятел. Вие сте толкова постоянни в своите странности, че хората казват за вас с възхищение , че сте странна птица.

ЛЪВ
Част от събитията, на които сте свидетели, ще ви накарат да промените мнението си към някои хора от най-близкото си обкръжение. Ще преоткриете някои от приятелите си и ще ограничите контактите си с други от тях. За сметка на това, скорошните познанства ще ви впечатлят и ще спечелят доверието, а и подкрепата ви. Изобщо емоциите ще са свързани предимно с личните и романтични отношения. Едно от нещата, които не бива да правите, е да смесвате професионалните с интимните връзки.

ДЕВА
Пред вас е ден, в който ще ви се наложи да създавате хармония и разбирателство в отношенията между хора, които имат проблематични отношения. Това може да бъдат собствените ви деца, родители, брат или сестра и други роднини или приятели. Мнозина ще се зарадват на добри доходи от работа, по-добри продажби или повече клиенти и др. Клиент, ръководител или бизнес партньор ще ви помогне за един успех или ще имате финансова изгода от действията си в екип. Денят вещае получаване на пари от заплата, от приключен бизнес ангажимент или от банкова институция.

ВЕЗНИ
Ваша среща, разговор или контакт с човек от населеното място, където живеете, ще трябва да бъде премислен внимателно, преди да реагирате със съгласие или обещание за ангажимент. Бъдете предпазливи, тъй като са възможни опити за манипулация или действия, които да ви злепоставят, да наранят репутацията ви. Ще възникнат моменти на безпокойство, свързани с пътуване или със събития, които се случват в друго населено място. През деня пътувайте само ако това е крайно необходимо. Мъжете ще имат динамична седмица с повече срещи и разговори с хора отблизо и далеч.

СКОРПИОН
Жените ще приемат малките радости в живота си с много по-голямо вълнение и оценяване значението на тези преживявания. Вие сте с ярка индивидуалност и независим нрав, макар че най-често предпочитате да останете извън центъра на събитията. Вашата проницателност прави силно впечатление на околните. Във вас се събират като във фокус много качества. Вашият голям проблем обаче е какво да правите с толкова много способности и в повечето случаи предпочитате да избягате от тях.

СТРЕЛЕЦ
Вие сте чувствителни дотам, че и най-малката негативна промяна във външната среда може да ви обърка или натъжи. Лесно се поддавате на униние и депресивни състояние. А единствено вие можете да си помогнете, стига да вярвате, че нещата ще се оправят. Вашата вяра е най-силното ви оръжие. Със своите способности и приспособимост бихте могли да се реализирате във всяка една сфера на знанието и изкуството, но като че ли изкуството ви привлича повече. Там по-лесно ще можете да реализирате красивите си мечти.

КОЗИРОГ
Имате силно желание да направите нещо, за да може земята да стане едно по-уютно кътче и сте готови в името на това дори да се принесете в жертва. Ще постигнете значителен прогрес в живота си и особено във финансово отношение. Отношенията с родителите или с по-възрастни роднини също са от огромно значение за вас. Понякога е възможно да се появят недоразумения или чувство за измама, манипулация или неискреност. Но ще запомните деня с едно много специално и щастливо събитие, свързано с вас или семейството.

ВОДОЛЕЙ
С успех ще разрешите дълго проточил се имотен въпрос. За жените е възможно да се сдобият с нов дом или ще получат имуществени права от жена, която е ваша роднина. Ще имате голям късмет в един специфичен случай относно ситуация, свързана с вашия дом или наследство. Предварително ще имате възможността да осъзнаете планове и очаквания, свързани с дома или друг имот. Но имайте едно наум относно хора, които живеят наблизо, или такива, които ви посещават често без покана.

РИБИ
Някои от неомъжените ще имат възможността да създадат семейство или ще се увеличи числеността на семейството с още един член – бебе, роднина или домашен любимец. Но запомнете едно, не губете време, чувства и ресурси. Денят ще запомните с важно, съдбоносно събитие, свързано със семейството или с дома, в който живеете. Ще сте силно мотивирани за един по-добър живот и за постигане на целите си. Ако целите кариерно развитие или нова професия, то ще започвате да виждате положителните резултати вследствие на положения труд.

⇩ Коментирайте ⇩

Най-четено

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 1 ОКТОМВРИ: Лъвове, не бързайте! Козирози, време е за приятелства!

Как да преминете успешно през днешния ден – вижте какво ви съветват звездите

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
Денят ще е малко неспокоен, грижите ви ще са в повече. Хората около вас често се намесват във вашите дела, като сякаш избират най-неподходящия момент за това. Защитавайки своите интереси, сте склонни да се държите почти агресивно, затова не се изключват кавги и конфликти. Много е важно да запазвате самообладание и спокойствие. Това няма да бъде лесно, но ако се оставите на емоциите, вероятно ще направите грешки.

 

ТЕЛЕЦ
Използвайте здравия разум и ще можете да постигнете повече, отколкото сте очаквали. Ако са планирани отговорни срещи и преговори за този ден, подгответе се сериозно – ще бъде много лошо да забравите нещо важно, да пропуснете детайлите, които по-късно могат да играят решаваща роля. Вслушвайте се в интуицията и тя ще ви помогне да избегнете грешки. Възможни са добри съвпадения, неочаквани моменти, които можете да използвате във ваша полза.

 

БЛИЗНАЦИ
Денят не е лесен, но трудностите не ви плашат. Можете бързо да се справите с много проблеми, включително и най-сложните. Планетарните влияния са способни да ви тласнат към смели инициативи. Получаването на подкрепа ще е по-лесно, отколкото очаквахте. Не надценявайте обаче вашите способности, не поемайте неща, с които просто не можете да се справите сами. Разумно е да прецените своите сили и да помислите към кого можете да се обърнете за помощ. Със сигурност ще намерите съюзници, готови да ви подкрепят.

РАК
Семейните дела и отношенията с роднините ще изискват много внимание. Вашите действия говорят по-силно от думите. Вие сте в състояние да станете лидер и да водите другите, като дадете достоен пример. Отличавате се с прагматичен поглед върху нещата, оценявате всичко от гледна точка на материалните ползи. Не очаквайте денят ви да е много спокоен. Възможно е да се наложи да разрешавате финансова ситуация. Старайте се да не губите времето си напразно.

ЛЪВ
Днес трябва да свършите много неща, което означава, че всяка минута ще е важна. Не се изключват значителни промени за по-добро в професионалната сфера и важни за кариерното развитие на някои от вас. Имате желание да поемате рискове, готови сте да вземете смели решения и незабавно да започнете да действате за тяхното изпълнение. За съжаление решенията ви може да не са добре обмислени. Не бързайте. Всичко ще ви се получава добре, но съществува риск от грешки поради невнимание.

ДЕВА
Общуването може да ви отвори нови възможности и перспективи. Денят може да бъде белязан от различни нестандартни ситуации, както в работата, така и в личния живот. Вашият оптимизъм е заразителен, хората около вас са готови да подкрепят вашите идеи, да помогнат за тяхното изпълнение, но в контактите си трябва да бъдете повече предпазливи и внимателни. Избягвайте нови дейности или начинания, свързани с работата ви. Това особено важи ако работите с пари.

ВЕЗНИ
Отделете време за предишни ваши мечти и желания, които поради натиска на различни обстоятелства сте изоставили. Днес е важно да видите реално в какво сте силни, кои са най-добрите си заложби и къде имате недостатъци, слабости или от какво трябва да се откажете. Ще бъде важно да не се злепоставяте с неизпълнени ангажименти и обещания. Като цяло всичко ще зависи от чистотата на енергията ви – може да успеете, но и да изгубите. Покажете най-доброто от себе си, независимо от мнението на хората.

СКОРПИОН
Важно е днес да сте в чистота и светлина, да нямате лоши мисли и постъпки. Може да ви бъде посочена ваша грешка. Вместо да се защитавате, помислете как да не я допускате повече. Ще може да си помислите за сериозна промяна в живота ви. Вие знаете най-добре откъде да започнете, но е важно да го направите. Потърсете друг източник на информация по въпрос, който живо ви интересува. Не бързайте с решенията.

 

СТРЕЛЕЦ
Днес ще бъдете свободни да играете по вашите правила. Това обаче няма да продължи вечно и в един момент ще трябва да отстъпите. Ден, в който да помислите за бъдещето. Сега е важно мислите ви да са дългосрочни, а не краткосрочни. Не позволявайте решенията ви да бъдат критикувани. Имате право да насочвате живота си по вашите собствени убеждения. Може да се наложи да разкриете картите си. Другите вече се досещат за намеренията ви, така че няма какво да губите.

КОЗИРОГ
През този ден е важно да потърсите съмишленици. Не се подавайте на мисли за разединение. Време е за приятелства. Ще може да се отърсите от свои скорошни притеснения. Положителният опит от последните дни е добре да бъде запомнен и днес реализиран. Благоприятен ден, в който да се посветите на вашите лични занимания. Освободете се от фалшивото чувство за дълг и се наслаждавайте на свободата да избирате с какво да се занимавате през свободното си време.

ВОДОЛЕЙ
Бъдете сигурни, че това, което искате, наистина е добро за вас. Не бързайте да взимате решения. Добре ще е през целия ден да сте заети. Това ще ви отдалечи от тъжните мисли и неприятните спомени за човек, с когото досега сте били заедно поради различни житейски причини. Настъпило е време, в което осъзнавате, че една такава връзка ви създава само проблеми и пречи на развитието ви. Ще разберете истината за една интрига или лъжа, на която сте били жертва.

РИБИ
През този ден внимавайте с имотните и битовите си дела. Вероятно ще възникнат ситуации, чието разрешение е много трудно на този етап. Ако сте в процес на ремонт или строеж, не насилвайте ситуациите, водени единствено от собствения си интерес, защото може да се получи обратен ефект. Време на различни преживявания, свързани с успехи или важни събития с деца или с хора, които са предимно от кръга ви роднини. Може да постигнете незначително покачване на доходите в семейството ви.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 30 СЕПТЕМВРИ: Телци, денят ви е печеливш! Везни, бъдете внимателни с финансите!

Вижте какво ви съветват за днешния ден звездите

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
Малко повече усмивки и чувство за хумор биха свършили добра работа за подобряване на самочувствието ви. В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Грижете се за здравето си, избягвайте физическите претоварвания. Част от вас ще разрешат наболял паричен или делови проблем. Ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом ви се обадят приятелите, ще забравите всичко.

ТЕЛЕЦ
Денят е печеливш и особено благоприятен за контакти, споразумения и преговори. Повечето от вас се радват на отлично настроение. Ще имате куп неща за вършене. Здравето ви е отлично и скоро едва ли ще ви създава проблеми. Денят ще е удачен и за смели начинания, действайте. Ярки любовни постижения. Бъдете по-премерени и недейте да кокетничите, особено ако се явявате на интервю за работа. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени в желанията си.

БЛИЗНАЦИ
Денят обещава да бъде забележителен. Бъдете обаче по-премерени в думите си, че може да загубите приятел заради недомислие. Има шанс да спечелите пари и ако мислите в тази насока, наистина може да откриете начин за прилично възнаграждение. Деловият ви ден ще започне активно и в условията на повишено внимание поради засилената конкуренция в службата и деловите среди. Добре би било да посветите време на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си.

РАК
Пред вас има няколко важни задачи за изпълнение, които ще се нуждаят от добро планиране. Бъдете стриктни и отговорни в ангажиментите си, за да имате настроение за забавления. Днес успехи могат да постигнат тези от вас, които са ангажирани в дейности, свързани със строителство и ИТ техника. Следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. В интимния живот емоциите са смесени. Гледайте ведро към нещата от живота.

 

ЛЪВ
Предстоят ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност. Не бързайте да се отпускате с настроение за отдих. Може дори да организирате задачите си за следващата седмица и след това да си дадете повече време за приятни занимания. Нека днес не ви плаши рутинната и монотонна работа, резултатите от нея ще видите по-ясно през следващите дни. Добри шансове, които се отварят чрез комуникация.

 

ДЕВА
Днес обективно преценявате събитията, убедително излагате мислите си и изисквате нужното уважение от другите. Семейните дела вървят добре, но никой не е имунизиран срещу недоразумения, така че са напълно възможни. Може би някой около вас ще направи забележка, че трябва да бъдете по-сериозни и да сте отговорни. Не приемайте критиката твърде лично, освен това не се доверявайте на цялата информация, която получавате. Подходящ ден за осъществяване на нови връзки, както в бизнес общността, така и в личен план.

ВЕЗНИ
Денят може да бъде успешен, ако можете да балансирате потоците на противоречиви енергии. Потърсете поддръжници, приятели и съмишленици, които ще помогнат и ако е необходимо, ще защитят вашите интереси. Звездите ви съветват да бъдете по-внимателни във финансовите въпроси. Има възможност за увеличение на разходите, включително непланираните. Отпуснете се и опитайте да погледнете на ситуацията от различна гледна точка.

СКОРПИОН
В днешният ден можете да се срещнете със съдбата си дори в тълпата или на път за работа. Гледайте да не се разминете, без да сте разбрали. Ще се появят нови хрумвания как да увеличите доходите си. Противоречиви влияния могат да ви донесат късмет и в същото време не са изключени неприятности. Някои процеси ще протичат тайно от вас. Възможна конфронтация с някого или нещо. Погрижете се за портфейла си, приемете събитията спокойно.

 

СТРЕЛЕЦ
Денят е нестабилен и в резултат обстоятелствата може да не се развият в посоката, която сте планирали. Планетарните влияния са противоречиви, затова звездите ви съветват да бъдете внимателни, да избягвате бързането и необмислените действия. Идеите ви идват бързо и си тръгват също толкова бързо, че е трудно да се решите на какво да се посветите. Всяка мисъл ви се струва блестяща. Можете да летите на крилете на фантазията, но не си мислете, че е също толкова лесно да превърнете мечтите си в реалност.

КОЗИРОГ
Денят е подходящ за обмисляне на перспективите за бъдещето, определяне на вашите очаквания и приоритети. Преразглеждането и преоценката на миналото може да промени настоящето. Благоприятен ден за общуване. Дори и най-трудните въпроси могат да бъдат обсъдени днес, като същевременно трябва да се избягват конфликти, взаимни претенции и оплаквания. Не се изключват запознанства, което ще бъде изключително полезно за вас.

 

ВОДОЛЕЙ
Денят е перфектен да се ангажирате с текущите си дела. Бъдете тактични и деликатни. Имате шанс да повишите доверието към себе си и да намерите общ език дори и с най-неподатливите хора. Постарайте се обаче да бъдете ведри и усмихнати. Не е нужно всеки да знае, че имате проблеми или безпокойства за едно или друго. Днес е важно какво излъчвате, какво показвате. Опитайте се да забравите тревогите, тяхното разрешение в по-голямата си част не зависи от вас.

РИБИ
Днес е важно максимално да използвате всяка минута, да не допускате да губите времето си в неща, които утре няма да имат значение за вас. Това ще бъде един динамичен ден и вие ще трябва да го изживеете по този начин. Важно е да усетите, да покажете и да дадете на другите радост от живота. Проблемите ви няма да изчезнат днес и вероятно нови ще се появят, затова правете неща, които ви зареждат, които ви дават оптимизъм, които ви правят да се чувствате заети личности.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 29 СЕПТЕМВРИ: Овни, бъдете оптимисти! Раци, обуздайте нетърпеливостта си!

Как успешно да преминете през днешния ден – вижте съветите на планетите

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
Днес чувствата ви ще бушуват в различни посоки и ще заемат противоположни състояния. Въпреки това денят ви ще е изпълнен с успехи и продуктивен. Добре е да помечтаете и да направите така, че да се доближите до мечтите си. Настъпва време, в което да обърнете внимание на себе си. Бъдете оптимисти. Вашите добри намерения могат да направят чудеса за отношенията ви. Още от сутринта може да се ентусиазирате от различни нови идеи – какво ново да вложите в работата си, как да промените някои важни отношения.

ТЕЛЕЦ
Бъдете отворени да научите нови неща, да усвоите нови умения, тези неща скоро ще ви потрябват. Новите хора в живота ви идват с мисията на учител. Някои ще ви научат на полезни неща, други могат да ви научат на хитрости или начини за печелене на лесни пари, но с неясни последици. Като цяло пред вас е един много разнообразен ден, който ще има с какво да ви впечатли. Благоприятен ден за хора на изкуството. Ако възникнат неочаквани проблеми, избегнете на всяка цена паниката.

БЛИЗНАЦИ
Ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Очаква ви нова любов. Ще е удачен ден за планиране на нови проекти и начинания. Не мислете за парите, а за задълженията си, и се постарайте да ги изпълните по очаквания начин. Напрегнатата небесна конфигурация сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Умората от последните дни се отразява на всичко около вас – работа, емоции и семейството. Задължително е да намерите време и за почивка поне вечерта.

РАК
Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени. В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Днес е ден за разчистване, за извършване на промени, също и да положите грижи за здравето си. Отложете деловите разговори, свързани с пряката ви работа, за да не изпуснете някоя дума, която да вгорчи живота ви. Ще ви изненадат трудности, свързани със семейните ви задължения. Необвързаните ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност.

ЛЪВ
Парите идват и си отиват, както ще се случи и днес. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви. Ако не друго, сетете се, че имате задължения към семейството и близките си хора. Заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от вашата подкрепа. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. Ще е подходящ ден за подписване на договори, за водене на важни преговори.

ДЕВА
Бъдете умерени, грижете се за здравето и най-вече за спокойствието си. Намерете време да свършите повече работа – най-добре рутинна, а не да се впускате в нови дейности. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия. В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Добър ден за занимания с бизнес, свързан с финансови институции. Що се отнася до здравето ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета.

ВЕЗНИ
Към парите трябва да подходите разумно. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси, доста силно ще изпитват търпението ви и способността ви да намирате нетрадиционни решения. От сутринта получавате няколко предложения за допълнителна работа. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да ви изостави.

СКОРПИОН
Днес сте психически устойчиви, което ви прави твърде стабилни. Бъдете отговорни към своите постъпки. Не се обаждайте първи на любимите си хора или верни приятели с изненадващи съобщения. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Не бива да оставяте днешната работа за утре. Очертават се условия за получаване на по-голяма сума пари.

СТРЕЛЕЦ
Много активен ден ви очаква и трябва да вярвате в силите си. Ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които ви зареждат и релаксират. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Отношенията ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието ви. Възможно е да дадете пари на свои близки. В службата си не е разумно да се мяркате пред очите на шефа, все ще ви намери някоя работа.

КОЗИРОГ
Доста успешен ден за всички ви. При някои обаче определено се свежда единствено до любовната взаимност. Трябва да избягвате пътувания, работа или контакти с хора в чужбина, а в дома си – конфликтните ситуации. Времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Радостни новини, свързани с дома, децата и семейството. Въпреки затрудненията, причинени от ваши противници и неприятели, ще имате добри възможности за материален успех и парични печалби.

ВОДОЛЕЙ
Използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Може да спечелите допълнителни пари от преподавателска или консултантска дейност. Напрегнат ден обаче, особено що се отнася до здравето ви и до заниманията ви с бизнес или финансови въпроси. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел, или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от вашата подкрепа.

РИБИ
Денят ще е идеален за занимаващите се с творчески професии. Бъдете толерантни към чуждото мнение, защото е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. Парите е ви стигат, защото имате фантазия и умеете да ограничавате страстите си. Добре ще ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Постигате пълна хармония в отношенията с партньора ви.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Предишна публикация:
Алиша Кийс издава нов албум

Алиша Кийс и съпругът й Суиз Бийтз отпразнуваха 10 години от сватбата си през август

Затвори