Открийте ни и в

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 17 ЮНИ: Водолеи, споделете приоритетите си! Риби, ще разрешите финансовите си притеснения!

Идеално време за кроене на планове – вижте какво ви съветват звездите

bgvoice

публикувано

на

ОВЕН
Денят е много подходящ да опитате да намерите изход от заплетена ситуация, която досега ви е измъчвала. Не е нужно да влагате кой знае какви усилия – ако сте взели правилно решение или сте поели по собствения си път, тогава всичко ще се случва сравнително лесно и у вас ще се породи усещането, че някой или нещо ви помага. Ще блестите с качествата и умения, заради които ще бъдете предпочитани като партньори. Дори да възникнат проблеми, лесно ще откривате начин как да ги разрешите.

ТЕЛЕЦ
Преобладаващата част от усилията ви ще са насочени във финансовата сфера, като наред с това ще се стараете да печелите уважението и доверието на колегите и партньорите си. Нечии планове включват пътувания, средствата за които трябва да осигурите вие. Обществената ви ангажираност ще ви срещне с хора, на които можете да въздействате позитивно. Ще осъзнаете нуждата от бърза промяна, за да се подобри животът ви. Би трябвало да имате добри новини покрай някой от семейството или раздвижване в личния живот.

БЛИЗНАЦИ
Идеално време за кроене на планове. Не са изключени задкулисни договорки и сключване на тайни споразумения. Ще влагате доста от енергията си за печелене на пари. Много вероятно е да започнете нови дейности. Подходящо би ви било да се занимавате с разкрасителни процедури, правни въпроси и различен тип консултации. В семействата ви може да възникнат конфликти. Важното е, че всичко ще се забрави с времето. В любовен план е много вероятно някоя започнала връзка да завърши със сериозен ангажимент.

РАК
Ако имате къща извън града, намерете време да отидете. Дейности като почистването на двора ще ви покажат красотата от близкото съдействие с природата и по един необикновен начин ще повдигне самочувствието ви. Не се страхувайте и да изкажете на глас мечтите си, колкото и смели да са те. Вие сте достойни за всичко, което си пожелаете, защото сте си го извоювали. Единственото, от което трябва да се въздържате, е това да натрапвате вижданията си на останалите. Не очаквайте, че всички може да ви разберат.

ЛЪВ
Не говорете много, за да си спестите главоболия. Следвайте личните си интереси и не се съобразявайте с другите, особено ако техните желания са в разрез с вашите. Имате реални шансове да подобрите значително материалното си положение, затова бъдете активни и отстоявайте позициите си. Не подценявайте възможностите и уменията си, за да не пропуснете добро предложение за работа. Ще се изискат от вас повече усилия по отношение на мястото, което обитавате. Вероятно ще се наложат някои промени. Направете така, че вие да сте инициаторите за тях.

ДЕВА
Дните ви занапред са свързани с промени, които самите вие очаквате. Постарайте се да вземете дейно участие в бъдещите си ангажименти. Огледайте документацията си и сложете ред в счетоводството. Първо се погрижете за финансите, а после решавайте от какво имате нужда. За да реализирате проектите си, заложете на контактите и общуването, на воденето на преговори и сключването на споразумения. Колкото и да ви е трудно, ще ви се наложи да общувате повече, отколкото ви се иска. Унесени в динамиката, сте проявили неволно безразличие, което е натъжило близките ви.

ВЕЗНИ
Като истински реалисти и добри хора, делата ви ще се развиват според енергията, вложена в тях, без да е необходимо да изпадате в крайности. Важно е да не мислите за миналото и да не се връщате към него. Потърсете нови предизвикателства или сменете мястото, където работите. Промени от всякакво естество сега са добре дошли, а семейството ви ще ви бъде от помощ дори в ситуации, в които не разчитате на това. Всички усилия, които положите дори извън вашето желание, ще са във ваша полза. Някои от вас може да намерят партньора, за когото са мечтали.

СКОРПИОН
Изправени сте пред дилема и мнозина от вас ще се колебаят накъде да поемат. Каквото и да изберете, постоянството и вярата в собствените ви сили ще ви бъдат особено необходими. Ще имате доста възможности да задоволите желанието си да се забавлявате. Трудностите, с които ще се сблъскате сега, няма да ви притесняват, а по-скоро ще ви амбицират. Доброто ви настроение и оптимизмът ще ви помогнат да се преборите с конкуренцията. Ще ви се предостави възможности за развитие най-вече в професионален аспект.

СТРЕЛЕЦ
Денят е подходящ за записване на курсове за професионална квалификация, изучаването на чужди езици или шофьорски курсове, но на първо място за вас трябва да е семейството. Не се страхувайте от откровените разговори с половинката ви. Много е важно да няма недоизказани неща между вас и любимия ви човек. Няма да има проблем, който да ви тормози, или недовършена работа, която да изисква да отделите извънредно време за нея. Истината е, че едва изчакахте този ден, за да започнете промените в живота ви.

КОЗИРОГ
Финансова или друга придобивка ще повиши настроението ви и ще ви подтикне към по-голяма активност. Няма нужда да влизате в конфликти с колегите си, затова се опитайте чрез дипломатичен подход да разрешите разногласията между вас. Този ден е добър да намерите оптимални решения, свързани не само с работата ви, но и с ежедневния ви режим и здраве. Ако имате здравословни проблеми, сега е моментът да ги разрешите, като отидете на лекарски преглед. Намерете творческото изражение на мечтите си. Имате много начини да го направите, без да обърквате живота си.

ВОДОЛЕЙ
Развитието на делата ще ви срещне с нови хора и от съвместната работа ще подобрите уменията си. Споделете приоритетите си. Ще успеете най-лесно да постигнете желаните резултати, ако действате заедно с партньори и ако създавате или се включвате в съдружия. Критиката от страна на партньорите ви ще бъде изключително полезна за вас, ако се вслушате спокойно и не се обиждате заради дребни забележки. Не пренебрегвайте нуждата си от любов и закрила. Запълнете всекидневието си с колкото се може повече работа.

РИБИ
Високите ви изисквания ще ви натоварят с повече работа и ще повишат напрежението край вас. Доверете се на сътрудниците си и ги оставете да поемат част от работата. Ако търсите нови източници на печалба, сега имате добри шансове да ги намерите. Обсъдете вероятните възможности с партньорите си, защото от тях ще получите интересни предложения. Институции ще ви оказват съдействие и ще успеете да разрешите финансовите си притеснения. Съдбата ви предложи разрешение с нужните за вас промени, нови хора и приятели, които очакват точно вас, за да ги достигнете.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

⇩ Коментирайте ⇩

Най-четено

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 25 ЮЛИ: Лъвове, харчете разумно! Везни, погрижете се за близките си!

Какви шансове имате през днешния ден – вижте

bgvoice

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
Денят ще е благоприятен да поканите ваши приятели у дома ви на гости, в компанията на които се чувствате свободно и приятно. Бъдете максимално естествени, фалшивата скромност няма да бъде приета добре. Като цяло се очертава ден, в който да се заредите с положителни емоции и настроение. Едва ли ще бъде разумно да заложите на прибързаните решения, особено днес. Шансовете ви за успех са големи и е препоръчително да планирате вашите задачи във всяка една област без излишни емоции, ако искате да постигнете желания успех.

ТЕЛЕЦ
Днес имате всички шансове да стоплите отношенията с партньора ви. Постарайте се да забавлявате половинката си и да повдигнете настроението й. В никакъв случай не се връщайте назад, не говорете за неща от миналото ви и стари конфликти, тъй като това може да ви навлече само неприятности. Бъдете изключително внимателни, когато се сприятелявате с хора, с които желаете да изградите много добри взаимоотношения. Възможно е да усетите, че нещо нередно се носи във въздуха, а това може да има лоши последствия.

БЛИЗНАЦИ
Чудесен ден за романтичните връзки. Дори да сте имали някои дребни спорове, денят вещае страст и любов при двойките. Скъсайте с рутината и отидете на ново място, където да си прекарате деня повече от прекрасно. Както знаете, във всяко едно приятелство възникват спорни моменти, затова не се увличайте много в намеренията си. Може да дишате спокойно, защото късметът ще ви бъде най-добрият приятел през този ден, ще се появи през деня, важното е да го уловите навреме.

РАК
Днес има индикации да се появят по-чести болки от общ характер. Потърсете специалист, не се лекувайте сами, за да не увредите допълнително здравето си. Вероятно някой ще възрази или ще опита да ви иронизира, но не бива да го приемате несериозно, застанете над нещата. Трябва да бъдете особено внимателни на пътя. Опасността от пътен инцидент ще е доста голяма. Шофирайте под ограничението на скоростта и избягвайте всякакъв гняв, ярост и агресия към когото или каквото и да било. Вероятно, и ще се наложи да работите повече върху себе си в духовен аспект.

ЛЪВ
Възможно е вашата мускулатура и гърбът ви да бъдат мишени на болки под всякаква форма. В случай, че спортувате или хобито ви е фитнес, пазете най-вече гръбната си мускулатура. Ще имате възможността да направите нещо много специално за партньора си и това ще бъде оценено. Самотните вероятно ще се срещнат с някого от бивше познанство или бивша връзка, но нека да не хранят големи надежди през този ден. Харчете разумно и за неща, които наистина са ви необходими.

ДЕВА
Вероятно ще бъдете подложени на много критики. Особено ако критиката идва от близък до вас човек, не я приемайте като даденост, която не ви харесва, а напротив, трябва да я оцените като насърчение, извличайки си съответната поука. Стойте по-далеч от водата. Избягвайте влизането в морските дълбочини, както и тези в басейните. Също така са възможни аварии във водната система във вашия дом или офис. Направете си подарък – книга, дребно бижу, дори малък сладкиш ще ви донесе радост.

ВЕЗНИ
По възможност не се отдалечавайте от дома си. Също така, бъдете предпазливи при извънредни метеорологични условия, както и при рязка промяна на пътните условия при шофиране. Ще се наложи да бъдете много по-умерени във всяка област от живота си. През този ден ще бъде по-добре да спестите както сили и енергия, така и средства, като не хвърляте нехайно пари за безполезни действия и непотребни вещи. Погрижете се за близките ви хора, поговорете с тях.

СКОРПИОН
Има вероятност от малки наранявания, получени по време на ежедневните ви дейности през деня. Опитайте се да не ходите по неравни настилки, освен ако не носите много удобни обувки. Също така, бъдете внимателни при слизането или изкачването на стълбища, защото има вероятност от сериозни наранявания. Ако сте семейни или в любовна връзка, избягвайте всякакви флиртове през този ден. Това може да се изтълкува погрешно и да предизвика остра ревност.

СТРЕЛЕЦ
Ако сте алергични, има вероятност днес да бъдете притеснени от алергични атаки. Също така избягвайте честото използване на таблети, смартфони, компютри или лаптопи, има голяма вероятност да си създадете проблеми с очите. С един ден почивка, ще съхраните зрението си за повече дни. Би било добре да анализирате романтичната си връзка. Може би давате повече, отколкото получавате. Така вашият партньор ще продължава да е недоволен и ще изисква повече и повече.

КОЗИРОГ
Здравословното ви състояние ще бъде цветущо. Въпреки това ще трябва да бъдете предпазливи и внимателни около огъня и други горещи предмети, ако искате да сте здрави и да избегнете неприятни инциденти. Днес е възможно инстинктът да ви изиграе лоша шега. Това ще бъде предпоставка да се заблудите в някои неща, които със сигурност ще си останат ваши фантазии. Затова бъдете в по-голяма степен реалисти, за да не останете разочаровани през този ден.

ВОДОЛЕЙ
Съблюдавайте стриктно кръвното си налягане, защото се очертават проблеми с игра на границите му. Ако не можете да се справите сами с измерването, потърсете консултация от медицинско лице, което да прецени състоянието ви. Вероятно предстоящите събития ще ви изпълнят с безпокойство, защото през този ден ще трябва да бъдете ангажирани в решаването на конкретни проблеми. Няма да можете да мислите за каквото и да е било друго.

РИБИ
Възможно е да си имате проблеми със стомашно-чревния тракт, придружени с болки в стомашната област. По възможност избягвайте тежките и мазни храни. Такива състояния могат да се дължат и на твърде много напрежение. Не вземайте прибързани решения. Има вероятност да нараните партньора си и утре да съжалявате за тази си нетактичност. Може би и половинката ви ще греши, но това не означава, че имате железни аргументи, за да я оборотите. Опитайте се да не обещавате онова, което не можете да изпълните, защото има риск да разочаровате хората, които най-много обичате.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 24 ЮЛИ: Везни, разчитайте на уменията си! Риби, бъдете откровени!

Дали шансът е на ваша страна – вижте

bgvoice

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
Вероятно за някои от вас този ден се очертава да бъде проблематичен. Въпреки това трябва да бъдете силни и да се справите, не се отказвайте заради пречките. Нищо чудно и късметът да ви помогне донякъде. Възможно е да имате проблеми със стомаха и червата. Здравето ви се нуждае от повече внимание, избягвайте всяка храна, в която има много подправки, мазнини и много въглехидрати. В случай че сте в добра физическа форма, наблегнете на физическите упражнения.

ТЕЛЕЦ
Шансът е на ваша страна днес. Вероятно ще получите звездна подкрепа и ще успеете да превърнете деня си в успешен. Въпреки това късметът и чувствата ще си останат в противоречие. Звездите намекват, че може да бъдете стресирани и преследвани от безпокойство през този ден. Това може би ще окаже относително влияние върху здравословното ви състояние. Опитайте се да си отдъхнете, макар че едва ли ще намерите време за това. Възможна е промяна в плановете ви по причини, независещи от вас. Това налага да бъдете с повишено внимание

БЛИЗНАЦИ
Може и да имате късмет в намирането на положителни вибрации днес. Ще са ви необходими за изясняването на някои ситуации, които сте отлагали по една или друга причина. С изключение на малки неразположения, здравословно ще бъдете добре. Вашият ум ще бъде много логичен и активен. Така че ще можете да се справите с ангажиментите си от всякакъв характер. Намерете време за почивка. Любовта ви ще бъде споделена и човека до вас ще се погрижи да са приятни часовете ви заедно. Придържайте се към здравословно хранене, избягвайте мазнините не само през днешния ден.

РАК
Необвързаните днес може да почувстват някой от близкото им обкръжение особено близък. Интуицията ще ви помогне да разберете, че имате доста допирни точки с този човек и че има много неща, които ви свързват. Поставете си малки цели днес и не се хвърляйте в дълбоките води, преди да сте приключили с предишните си ангажименти и задачи. Късметът не е на ваша страна и ако скочите в безумието си, най-вероятно няма да постигнете нищо.

ЛЪВ
Днес любимият ви човек ще бъде доста приключенски настроен. Очаквайте да ви заведат на непознато за вас място, което ще бъде специална изненада. Може би ще откриете много нови неща, които да правите заедно, и интереси, които споделяте. Опитайте се да не се пристрастявате в търсенето на късмет. Всяко заиграване с този фактор води до опасна зависимост. Така че има вероятност да се привържете към късмета несъзнателно и няма да имате възможност да се измъкнете от този „опиат“.

ДЕВА
Някои от вас ще искат да прекарат деня си на самотно и тихо място с любимия си човек, а други ще са настроени за купон по заведенията с общи приятели или близки роднини. Атмосферата ще бъде приятна и романтична, независимо по какъв начин сте избрали да прекарате деня си. Късметът и щастието идват и си отиват, не се притеснявайте за този ден. Подгответе се подобаващо за една среща с късмета и щастието. Дерзайте в начинанията си – ще бъде за добро.

ВЕЗНИ
Топлина, близост и любов ще се усещат днес в уютния ви дом. Осигурите си пълен релакс в компанията на вашата половинка. Говорете с партньора си за това как се чувствате и споделяйте открито всичко, което сте пропуснали да кажете на човека до вас поради забързаното ви ежедневие и многото ви ангажименти. Разчитайте на уменията си и най-вече на своята интуиция през този ден. Има вероятност да получите неочаквани финансови постъпления. Харчете ги разумно.

СКОРПИОН
През този ден ще ви се предостави възможност да изчистите всякакви пречки и недоразумения в отношенията ви с любимия ви човек. Отървете се от всичко негативно, за да сте сигурни, че няма да се разрази някоя буря, която да навреди на връзката ви. Бъдете максимално честни и открити. Твърде е вероятно късметлийската ви серия да бъде прекъсната днес. Най-добре не хранете празни надежди за това, защото късметът едва ли ще бъде на ваша страна през този ден.

СТРЕЛЕЦ
Партньорът ви днес може да демонстрира много страст и силни чувства. Ще ви покаже, че сте радостта и смисълът на живота му. Имате шанс да направите връзката си още по-здрава и силна, ако заедно направите някои промени, които касаят общото ви бъдеще. Бъдете така добри да не оставяте всичко в ръцете на съдбата. Имайте повече увереност в самите себе си. Ще имате възможността да оформите набелязаните си желания, това е правилният избор.

КОЗИРОГ
Този ден ще даде възможност на самотните да започнат нова връзка, а на семейните да заздравят и укрепят отношенията си. Този ден може да се окаже начало на нещо прекрасно и романтично, което ви предстои. Опитайте се да изолирате онези мисли, които ви карат да се отпуснете, разчитайки единствено на късмета си. Навярно ще ви подмине и днес, съобразявайки се с ниските нива на всеки ваш шанс. Отложете повечето си задачи за утрешния ден и си починете добре.

ВОДОЛЕЙ
Днес може да срещнете човек, който силно ще ви впечатли на някои доста необичайни места – в болница или аптека. Ще усетите как погледите ви се пресичат, докато чакате на опашка, и определено ще се усеща привличане помежду ви. Оставете се на течението да ви води. Опитайте се да помогнете на онези, които се нуждаят от вашата помощ. Много е вероятно техните благодарствени слова да се превърнат в благословии и да се окажат ползотворни за вас, носейки ви много късмет

РИБИ
В случай че имате да казвате нещо важно на партньора си, заявете го ясно и категорично, без много увъртане. Силата и увереността ви ще накарат човека до вас да ви обикне още повече. Бъдете директни, прями и откровени през този ден, за да си гарантирате, че денят ви ще бъде успешен. Може да останете изненадани от факта, че късметът днес дори ще ви е в излишък. Ако искате да бъдете още по-щастливи, дарете шепа радост на някой близък човек, това определено ще ви извиси днес.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 23 ЮЛИ: Раци, спазвайте строга диета! Деви, късметът ще ви преследва!

Как да се справите с проблемите си – вижте съветите на звездите

bgvoice

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
Напрегнати и нервни през този ден са много от вас, което ясно личи от обхваналото ви лошо настроение. Причините са различни – временно здравословно разстройство, противоречия с околните, професионални проблеми за работещите и прочие видимо негативни ситуации. Денят не е подходящ за нови начинания и авантюри. Съобразявайте се с променените условия около вас, за да не възпрепятствате развитието на делата си. Възползвайте се от възможностите си, но без да парадирате с начетеността и да надценявате силите си, особено в непредвидени ситуации.

ТЕЛЕЦ
Денят ви ще е наситен с работа и обвързване с нови отговорности. Професионални задачи, кратко пътуване и срочни ангажименти днес могат да ви създадат повече напрежение и да се отразят на отношенията ви с обкръжението. Ще има доста напрежение и недоволство. Опитайте се на всяка цена да овладеете напиращата да ви обсеби агресия, ако установите такава. Това е ден за въздържание от гняв, сексуални излишества и риск. Избягвайте конфликти и не изяснявайте отношенията си. Уязвими са гърбът, коленните стави и сухожилията.

БЛИЗНАЦИ
Ще бъде ден на силните емоции, ще ви предложи различни опции за изява, които ще ви държат във вихъра на емоциите. Бъдете смирени и спазвайте всички правила на действие. Започвате деня с повишен тонус, което ще се отрази на деловите ви ангажименти. Направете си самооценка, това ще ви помогне да откриете грешките си и да отстраните пропуските си. Здравословното ви състояние ще бъде много добро, тъй като най-накрая са намерили време и сте организирали почивката, която толкова дълго отлагахте. Починете си подобаващо, за да съберете свежи сили.

РАК
Осигурете си достатъчно време, за да дишате спокойно, защото вероятно ще възникнат проблеми от различен характер през този ден. Спокойствието ви е като обновена версия на вашата операционна система, която ще ви позволи да бъдете по-енергични. Налага се през този ден да отложите начертаните от вас решения. Погрижете се повече за здравето си и спазвайте строга диета. Най-добре е да планирате и да се съсредоточите върху целите си през идните дни.

ЛЪВ
Всичко ще бъде в ръцете ви, ще можете да промените дестинацията на късмета си по всяко време днес. Възможни са и такива житейски ситуации, които биха могли да променят съдбата ви. Не тъпчете на едно място, защото никой не може да ви помогне, ако сами не си помогнете. Като цяло този ден ще бъде добър от гледна точка на здравето ви. Ще бъдете щастливи, въпреки голямата заетост и многото задачи, които ви предстоят. Също така ще се справите с отговорностите си по рационален начин.

ДЕВА
Ако си мислите, че през този ден няма да имате късмет, вероятно ще сгрешите. Късметът ще ви преследва неотлъчно, за да успеете във всяко едно свое начинание. Доверете се на вашето близко обкръжение и ще бъдете крачки напред пред всяка конкуренция. Благоприятен ден се очертава за вас. Ще се радвате на добро здраве. Вашата енергия също ще бъде висока, така че ще можете да управлявате всяка една негативна ситуация. Ще бъдете позитивни към всичко и това ще ви накара да се почувствате сред печелившите.

ВЕЗНИ
Този ден се доверете на късмета си и лесно ще преодолеете някои големи препятствия в живота си. Във възможностите ви е да се справите със затрудненията си. Ще имате добър късмет при осъществяване на цели в обществените среди и на тези, които ще реализирате на партньорски начала. По-внимателни следва да сте при провеждането на контакти. Здравословното ви състояние ще бъде малко над средното ниво, така че спокойно може да се занимавате с различни видове дейности. В случай на притеснение, опрете гръбнака си до най-близкото дърво.

СКОРПИОН
Вашите парични проблеми лесно биха могли да бъдат преодолени. Направете няколко залози, било като инвестиции, покупки, а защо не и като умерено участие в хазарт – стига да ви устройва, разбира се. Късметът е горещ, така че действайте бързо през този ден. Днес енергийното ви ниво няма да е много високо. Може би ще мислите за много проблеми от различни аспекти. Слабата ви енергия няма да ви позволи да направите много днес. Отложете повечето задачи за утрешния ден и си починете добре.

СТРЕЛЕЦ
Вместо да обикаляте улиците и магазините в търсене на късмет, по-добре да се приберете вкъщи, за да се насладите на комфорта във вашето семейство или да сте в компанията на добри приятели и половинката ви. Това също е вид късмет, който не е за изпускане. Не се предвиждат особени проблеми със здравословното ви състояние и ще можете да докажете своите работни способности. Изглежда, ще си извлечете доста поуки и това би ви помогнало много за в бъдеще.

КОЗИРОГ
Има голяма вероятност да изтеглите късата клечка за късмет през днешния работен ден. Не залагайте на фактора късмет, защото непредсказуемостта на живота може да ви изненада по начин, който никога не бихте очаквали. Повечето от вас ще почувстват известни здравословни неразположения през този ден. Повече билков чай и казването на „не“ на мазните храни ще бъде от полза за здравето ви. Като цяло днес физически ще се чувствате добре.

ВОДОЛЕЙ
Подредете живота си, преди да започнете да търсите късмета през този ден. Не влагайте надеждите си в излишни химери, вместо това потърсете щастието си. Някои от вас може би са го позабравили. Ще се наложи да проявите повече внимание за доброто ви здраве. Има вероятност този ден да опъне нервите ви. Затова се опитайте максимално да страните от хора, които говорят за болести. Запазете спокойствие при всяка една ситуация и пощадете нервната си система преди всичко.

РИБИ
Необходимо е да си отдъхнете пълноценно днес. Отпуснете се и си прекарайте чудесно деня в компанията на приятели, семейство или просто сами. Едва ли ще ви липсва претоварената работна динамика. Звездите ви съветват да се погрижите добре за здравето си днес. Вероятно ще ви обземе апатия и мислите ви може да се трансформират в негативни. При възможност прекарайте повече време сред природата. В делови план ви очаква динамичен, но ползотворен ден, със значим шанс за реализация на делови или други цели в професионалния и материалния сектори.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Предишна публикация:
Пелена от бяла пяна покри плажа край Шабла

Местните хора не си спомнят такова явление

Затвори