Открийте ни и в

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 18 ОКТОМВРИ: Телци, не губете вяра в успеха! Близнаци, бъдете внимателни!

Срещите ви ще протичат както сте ги планирали

публикувано

на

ОВЕН
Днес много от вас ще се подготвят за приятно пътуване, ще ходят или посрещат гости. Събитията ще са уморителни, но ще ви подарят приятни емоции. Ще е добре да не започвате нови неща и да намерите начин да си починете от натоварването през последните дни. Срещите обаче ще следват една след друга и всяка от тях ще ви удовлетвори. Може да проявите скрити възможности. Нещо ще ви настрои към вземането на приятни кардинални решения. Ще купите нещо голямо, отдавна търсено за дома си, и ще го настаните на определеното му място.

ТЕЛЕЦ
Не губете вяра в успеха на това, което правите, също и за това, което планирате, макар че много от плановете ви ще претърпят изменения. Обръщайте внимание и на подробностите и няма да имате провали. Днес много от вас ще тръгнат за някъде при много близки хора, водени от притеснение или приятно събитие. Тези, които си останат по домовете, да се понатоварят физически – разходки, работа в градина, екскурзии, развлечения. Вечерта систематизирайте вижданията и подходите си и прегледайте финансово-счетоводната си документация. Душевното равновесие е важно за вас.

БЛИЗНАЦИ
Днес избягвайте дори най-малките конфликти. Може да имате проблем с роднина. Постарайте се да прекъснете разговора с него още в началото. Очакват ви обаче много успешни срещи и обмен на полезна информация, която ще ви донесе сполучливи договори. Много къси делови пътувания до близки места ще ви помогнат да намерите сигурни партньори за съвместна дейност. Стар приятел ще ви избави от някакво професионално затруднение. На работното си място бъдете внимателни с всяка дреболия и всичко ще се получава, както го искате.

РАК
През днешния ден ще се занимавате с домашни проблеми. Не отлагайте обаче дори незаплануваните срещи. Не се мяркайте пред началници и ще избегнете конфликти. Ограничете се само с най-бързата работа. Прекрасен ден за творческа изява. Може да се възползвате от съветите и помощта на приятелите си. Най-добре е днес да довършвате вече започнати неща. Ще сте готови със съгласието си за допълнителна дейност. Сега остава да подредите нещата си така, че ангажиментите ви да не си пречат един на друг. Няма да го постигнете лесно.

ЛЪВ
Не бива да бързате, но щом сте решили, действайте, защото тази нова работа ще ви носи пари. Отсега се чувствате по-силни. Това не бива да ви прави небрежни. Точно днес във връзка с нещо спешно ще имате нужда от помощ. Чувствителността ви е изострена, но не бива да се поддавате на емоциите си. Предчувствие за победа ви прави много по-приятни за околните. През целия ден в офиса си търсите съмишленици, не намирате недостатъци, не сте докачливи, както обикновено, пускате чара си в действие. Ще имате приятни запознанства по различни поводи.

ДЕВА
Срещите ви ще протичат както сте ги планирали. За вечерта си организирайте среща с приятели, на която ще потърсите и тяхната подкрепа. Очертава се интересен ден за хората, които се занимават с търговия и предприемачество. Очаквайте много приятна изненада от страна на досегашен партньор. Ще получите от него примамливо предложение за разширяване на дейността, като ви предлага и инвестиции. Това е неочаквана, но много навременна помощ. Желанието ви да сте много прецизни ще изнерви хората около вас. Ще ви изненада съобщение за гост от чужбина.

ВЕЗНИ
Приятел Лъв ще предизвика криза в отношенията ви. Ще се скарате на работното си място. Трудностите в повечето случаи си ги предизвиквате вие. Имотен проблем, който сте смятали за приключен, ще изплава от миналото. Има вероятност за разправии с роднини. Възможно е да претърпите финансови загуби. Намерете си добър юрист, ако не искате да губите. Лични разправии с близки хора ще развалят настроението ви. В дома ви здравословен проблем с дете ще създаде напрежение. Очаквате среща с високопоставена личност, от която зависите, но тя няма да протече както ви се иска.

СКОРПИОН
В деловата си дейност действате хазартно и не печелите. Отложете всичко, което може да бъде отложено, за следващите няколко дни. Починете си добре, важно е да се наспите. За много от вас днес ще е наложително кратко пътуване из страната. Командированите ще трябва да се задоволят със скромни успехи при изпълнението на задачите си. При пътуването по лични причини много от вас ще се сблъскат с неуредени имотни въпроси и разправии. Ще са ядосани, разочаровани и озлобени. Неприятностите ви ще са до вечерта, за това бъдете търпеливи и сдържани.

СТРЕЛЕЦ
Ще намерите начин професионално да се докажете. Достатъчно е, че около вас ще се създаде дух на съревнование и рискова надпревара. Ако се налага да подписвате документи, правете го до обед. Извънредни задачи ще объркат плановете ви. Ще се наложи да пътувате внезапно из страната. Това ще разстрои тези, които правеха планове за романтични срещи. Едно подмятане за вашата прецизност ще ви амбицира. Това ще ви помогне да решите нещо преди определения срок и ще ви забележат. Ще получите похвала. Ако учите, изтеглете изпитите си преди определената дата.

КОЗИРОГ
Денят е благоприятен за интервюта и за търсене на нова работа. Активността ще ви спаси от мрачни настроения и самосъжаление, а любовта ще ви стопли и ще върне самочувствието ви. Разпределете добре времето си. Някой ще ви ядоса със забравено обещание. Това, което сте запланували, не започва както искате. Разправии с колеги за дреболии. Концентрирайте се. Предлага ви се нова работа, която на пръв поглед сте готови да откажете. Не го правете, не бързайте с решението си. Ако се организирате добре, допълнителната делова дейност ще ви донесе добри приходи.

ВОДОЛЕЙ
Раздразнителни сте. Днес не ви очакват особени събития. Нещата ви ще вървят, ако не допуснете натиск отстрани. Срещите, които ще трябва да проведете с различни хора, ще се превърнат в събития с неочакваните си предложения. Потърсете помощ от близък роднина или приятел, с когото имате много допирни точки. Жените ще направят поход по магазините. Вечерта ще премине в романтична среща. Не бъдете прекалено капризни в личния си живот. Хора от път ще ви предлагат допълнителна дейност. Пак хора от път ще поискат съдействие от вас.

РИБИ
Днес ще привлечете важни хора за плановете си. Ще ви декларират подкрепата, а вие ще настоявате да определят и срокове. Ще сипете остроти по адрес на колегите и близките си, а това е излишно да го правите. Ако приказвате и споделяте по-малко, ще е по-добре. На самотните им предстои приятна среща с човек, който ще навлезе в живота им. В дома си опазете атмосферата от дребни остроти, отпуснете се и оставете половинката ви да се погрижи за вас. Не бъдете много настоятелни, не се опитвайте да изпреварите събитията, не правете никакви инвестиции.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

⇩ Коментирайте ⇩

Най-четено

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА