Открийте ни и в

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 18 ОКТОМВРИ: Телци, не губете вяра в успеха! Близнаци, бъдете внимателни!

Срещите ви ще протичат както сте ги планирали

публикувано

на

ОВЕН
Днес много от вас ще се подготвят за приятно пътуване, ще ходят или посрещат гости. Събитията ще са уморителни, но ще ви подарят приятни емоции. Ще е добре да не започвате нови неща и да намерите начин да си починете от натоварването през последните дни. Срещите обаче ще следват една след друга и всяка от тях ще ви удовлетвори. Може да проявите скрити възможности. Нещо ще ви настрои към вземането на приятни кардинални решения. Ще купите нещо голямо, отдавна търсено за дома си, и ще го настаните на определеното му място.

ТЕЛЕЦ
Не губете вяра в успеха на това, което правите, също и за това, което планирате, макар че много от плановете ви ще претърпят изменения. Обръщайте внимание и на подробностите и няма да имате провали. Днес много от вас ще тръгнат за някъде при много близки хора, водени от притеснение или приятно събитие. Тези, които си останат по домовете, да се понатоварят физически – разходки, работа в градина, екскурзии, развлечения. Вечерта систематизирайте вижданията и подходите си и прегледайте финансово-счетоводната си документация. Душевното равновесие е важно за вас.

БЛИЗНАЦИ
Днес избягвайте дори най-малките конфликти. Може да имате проблем с роднина. Постарайте се да прекъснете разговора с него още в началото. Очакват ви обаче много успешни срещи и обмен на полезна информация, която ще ви донесе сполучливи договори. Много къси делови пътувания до близки места ще ви помогнат да намерите сигурни партньори за съвместна дейност. Стар приятел ще ви избави от някакво професионално затруднение. На работното си място бъдете внимателни с всяка дреболия и всичко ще се получава, както го искате.

РАК
През днешния ден ще се занимавате с домашни проблеми. Не отлагайте обаче дори незаплануваните срещи. Не се мяркайте пред началници и ще избегнете конфликти. Ограничете се само с най-бързата работа. Прекрасен ден за творческа изява. Може да се възползвате от съветите и помощта на приятелите си. Най-добре е днес да довършвате вече започнати неща. Ще сте готови със съгласието си за допълнителна дейност. Сега остава да подредите нещата си така, че ангажиментите ви да не си пречат един на друг. Няма да го постигнете лесно.

ЛЪВ
Не бива да бързате, но щом сте решили, действайте, защото тази нова работа ще ви носи пари. Отсега се чувствате по-силни. Това не бива да ви прави небрежни. Точно днес във връзка с нещо спешно ще имате нужда от помощ. Чувствителността ви е изострена, но не бива да се поддавате на емоциите си. Предчувствие за победа ви прави много по-приятни за околните. През целия ден в офиса си търсите съмишленици, не намирате недостатъци, не сте докачливи, както обикновено, пускате чара си в действие. Ще имате приятни запознанства по различни поводи.

ДЕВА
Срещите ви ще протичат както сте ги планирали. За вечерта си организирайте среща с приятели, на която ще потърсите и тяхната подкрепа. Очертава се интересен ден за хората, които се занимават с търговия и предприемачество. Очаквайте много приятна изненада от страна на досегашен партньор. Ще получите от него примамливо предложение за разширяване на дейността, като ви предлага и инвестиции. Това е неочаквана, но много навременна помощ. Желанието ви да сте много прецизни ще изнерви хората около вас. Ще ви изненада съобщение за гост от чужбина.

ВЕЗНИ
Приятел Лъв ще предизвика криза в отношенията ви. Ще се скарате на работното си място. Трудностите в повечето случаи си ги предизвиквате вие. Имотен проблем, който сте смятали за приключен, ще изплава от миналото. Има вероятност за разправии с роднини. Възможно е да претърпите финансови загуби. Намерете си добър юрист, ако не искате да губите. Лични разправии с близки хора ще развалят настроението ви. В дома ви здравословен проблем с дете ще създаде напрежение. Очаквате среща с високопоставена личност, от която зависите, но тя няма да протече както ви се иска.

СКОРПИОН
В деловата си дейност действате хазартно и не печелите. Отложете всичко, което може да бъде отложено, за следващите няколко дни. Починете си добре, важно е да се наспите. За много от вас днес ще е наложително кратко пътуване из страната. Командированите ще трябва да се задоволят със скромни успехи при изпълнението на задачите си. При пътуването по лични причини много от вас ще се сблъскат с неуредени имотни въпроси и разправии. Ще са ядосани, разочаровани и озлобени. Неприятностите ви ще са до вечерта, за това бъдете търпеливи и сдържани.

СТРЕЛЕЦ
Ще намерите начин професионално да се докажете. Достатъчно е, че около вас ще се създаде дух на съревнование и рискова надпревара. Ако се налага да подписвате документи, правете го до обед. Извънредни задачи ще объркат плановете ви. Ще се наложи да пътувате внезапно из страната. Това ще разстрои тези, които правеха планове за романтични срещи. Едно подмятане за вашата прецизност ще ви амбицира. Това ще ви помогне да решите нещо преди определения срок и ще ви забележат. Ще получите похвала. Ако учите, изтеглете изпитите си преди определената дата.

КОЗИРОГ
Денят е благоприятен за интервюта и за търсене на нова работа. Активността ще ви спаси от мрачни настроения и самосъжаление, а любовта ще ви стопли и ще върне самочувствието ви. Разпределете добре времето си. Някой ще ви ядоса със забравено обещание. Това, което сте запланували, не започва както искате. Разправии с колеги за дреболии. Концентрирайте се. Предлага ви се нова работа, която на пръв поглед сте готови да откажете. Не го правете, не бързайте с решението си. Ако се организирате добре, допълнителната делова дейност ще ви донесе добри приходи.

ВОДОЛЕЙ
Раздразнителни сте. Днес не ви очакват особени събития. Нещата ви ще вървят, ако не допуснете натиск отстрани. Срещите, които ще трябва да проведете с различни хора, ще се превърнат в събития с неочакваните си предложения. Потърсете помощ от близък роднина или приятел, с когото имате много допирни точки. Жените ще направят поход по магазините. Вечерта ще премине в романтична среща. Не бъдете прекалено капризни в личния си живот. Хора от път ще ви предлагат допълнителна дейност. Пак хора от път ще поискат съдействие от вас.

РИБИ
Днес ще привлечете важни хора за плановете си. Ще ви декларират подкрепата, а вие ще настоявате да определят и срокове. Ще сипете остроти по адрес на колегите и близките си, а това е излишно да го правите. Ако приказвате и споделяте по-малко, ще е по-добре. На самотните им предстои приятна среща с човек, който ще навлезе в живота им. В дома си опазете атмосферата от дребни остроти, отпуснете се и оставете половинката ви да се погрижи за вас. Не бъдете много настоятелни, не се опитвайте да изпреварите събитията, не правете никакви инвестиции.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

⇩ Коментирайте ⇩

Най-четено

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 21 ЯНУАРИ: Раци, не се доверявайте на ласкателите! Деви, трудът ви ще бъде оценен!

Деловите ви контакти подхранват у вас самочувствие

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
Ще се радвате на повишено внимание от партньора си и от хора, които никога не са криели чувствата си към вас. В усърдието си да направите по-добри условията ви на работа и живот, ще вложите старание и време. Много от идеите ви ще намерят реализация, а с позитивното си въздействие върху околните ще включите в проектите си и свежи сили. Към променящите се обстоятелства около вас ще се отнесете положително и с гъвкави решения ще ги направите печеливши за себе си и хората около вас. Такива и други смели ваши амбиции ще ви позволят да получите повече от нещата, които желаете.

ТЕЛЕЦ
Промяна на месторабота, предложение за по-отговорен пост или просто по-добър бизнес климат ви очакват през днешния ден. Ще се сближите с хора, с които предстои да развиете добри взаимоотношения, делови и лични. Повлияни от градивната атмосфера около вас, ще направите усилия, за да освежите връзките си, като покажете разбиране и компромиси. С доброто си сърце и усета ви към печеливши проекти ще се превърнете в желани партньори. Помислете и за себе си, като се възползвате от благоприятните моменти около вас. С желание и енергия ще започнете със задачите, към които храните най-големи надежди.

БЛИЗНАЦИ
Деловите ви контакти подхранват у вас самочувствие на уважавани професионалисти и това е напълно заслужено. Някои ще получат избор на възможности за нова работа. Ако прецените, че новото място отговаря на вътрешните ви потребности и усещания, а също и на финансовите ви претенции, не се колебайте. Въздържайте се обаче да споделяте плановете си с когото и да било, след като ги осъществите, говорете за тях. Отнасяйте се с търпение към околните, бъдете великодушни към несъвършенствата им. Освободете ги от прекалените си грижи. Нека всеки от вас намери себе си и онова, което силно желае.

РАК
Със самочувствие, подобаващо само на вас, ще се справяте отлично с възникващите проблеми. Не се доверявайте на ласкателите, за да не станете жертва на интригите, които се плетат зад гърба ви. Пазете дома, офиса и всички места, където държите пари и ценни предмети. За повечето от вас здравето ще бъде проблем номер едно. Великодушни сте към близките си, но трябва да се погрижите и за себе си. Не проявявайте нетърпение, защото рискувате да вземате грешни решения. Преди да се хвърлите в ново удоволствие, помислете и за партньора си. Той търпеливо присъства до вас, но и това може да има граници.

ЛЪВ
На вас ви се предоставя възможността да подготвите предстоящите в семейството промени, и то по най-приемливия начин. През днешния ден ще реализирате намеренията си до подробностите, които сте предвидили. Благоприятните възможности ще ви позволят да се изявите в много посоки и следвайки плановете си, ще се застраховате от грешки и необмислени действия. Добрата ви организация ще проличи и в подреждането на приоритетите и без да губите енергия за излишни спорове, ще създавате условия за развитие на проектите си. Толерантност в общуването и уважение към труда на другата страна са част от качествата, с които ще си осигурите подкрепата на партньори и приятели.

ДЕВА
С толерантност, разбиране и с дискретното си поведение в деликатен момент ще повишите доверието към себе си. Не афиширайте позициите си, а работете в полза на интересите на всички. Повярвайте, трудът ви ще бъде оценен. Ще се вълнувате приятно от развитието на отношенията ви с интимния ви партньор. Ще усетите любовта му като топла и нежна ласка. Проникновено гледайте напред, предстоящите промени ще ви отредят водеща роля в много отношения. Нови предизвикателства ще ви изправят пред конкуренцията и ще можете да сверите критериите си за успешен бизнес.

ВЕЗНИ
Няма съмнение, че днес ще направите всичко, което е по силите ви, за да успеете във всичките си задачи. Мотивирани сте да работите и няма да ви липсва концентрация. Сами ще налагате темпото и ще търсите по-ефективни начини за реализации и проявления. Няма да робувате на вече усвоените си стереотипи, а ще прилагате нови стратегии и ще експериментирате. Съдбата ще ви толерира, като ще ви пробужда с нови хрумвания и идеи, не ги пренебрегвайте. Работете и се наслаждавайте на постиженията си. Има с кого да споделите успехите си. Няма да ви липсват внимание, обич и любов.

СКОРПИОН
Ще живеете в хармония със себе си, съчетавайки в едно разум и интуиция, нещо, което се отдава трудно на много други. Следвайки намеренията си, ще вземате правилните решения и ще постигате целите си. Спокойни сте, че в трудните моменти има на кого да се опрете и това не е измамно чувство. Анализирайки събитията, ще отвръщате на провокациите с точни и навременни действия. Ще овладявате емоциите си, без да усложнявате обстановката. Много от вас ще получат материални бонуси, позволявайки им да задоволят нуждите си, собствените и на близките си.

СТРЕЛЕЦ
В повечето случаи днес няма да се натъквате на съмнения в правилността на действията ви. За това не е нужно да убеждавате, но ако ви се наложи, вие го можете. Въпреки напрегнатото ежедневие ще внасяте настроение сред околните със свежото си чувство за хумор и добро настроение. В края на деня са вероятни кратко пътуване или посрещане на гости. Зимните температури няма да попречат на ентусиазма ви да подобрявате професионалните си умения. От качеството ви на работа ще зависят както финансите ви, така и бъдещите ви ангажименти. Ще продължите да търсите най-доброто за себе си, на работното място и у дома.

КОЗИРОГ
Упоритостта ви да довеждате делата си докрай ще благоприятства постигането на целите ви. Ще засилите деловото си общуване и в сътрудничество с хора, чиито интереси са близки до вашите, ще разширявате контактите и възможностите си. Практично ще влагате средствата си в печеливши начинания. Не се поддавайте на изкушения, провокирани от нездрави интереси. В интерес на доброто си име и бъдеще, трябва да не позволявате да ви използват за користни цели. Изпълнени с любов, ще се радвате на взаимност и ще живеете активно. Ще споделяте вълненията си с любимите ви хора и заедно ще планирате бъдещето си.

ВОДОЛЕЙ
Лесно ще постигате целите си, защото имате рутината и сте намерили верния тон в общуването си. Работните ви проекти няма да ви натоварват и предвид интересите си, ще бележите напредък. С днешния ви успешен ден започва добър период за бизнеса ви и за трайни материални придобивки. Не изоставяйте в темпото и нищо няма да спре устрема ви напред. Любовта ще заема централно място в живота ви, ще ви вълнува и създава неповторими изживявания. Позволете си повече удоволствия, ще ви заредят позитивно, особено по време на вечеря с близки роднини или приятели, организирана лично от вас.

РИБИ
Лекотата, която ще усетите през днешния ден, ще е допълваща съставка и в продължилата вече традиция да сте добронамерени, ведри и усмихнати. Насочете потенциала си към дейности, свързани с образование, туризъм, правни науки, реклама. Давайте най-доброто от себе си и на такова ще се радвате да получите. Живеещи в чужбина ще ви проводят добра новина и това ще ви накара да станете по-силни и борбени. Добре ориентирани в обстановката, ще откриете за себе си нови възможности за бизнес и професионално развитие. По-будните от вас ще пристъпят и към изпълнение на крайно смели решения, залагайки всичко, с цел бързи печалби.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 20 ЯНУАРИ: Козирози, погрижете се за делата си! Риби, не изпадайте в крайности!

Ще имате трудности при решаване на семейни проблеми

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
През днешния ден препоръката към вас е да се концентрирате не върху проблемите и препятствията, а върху желанията си и възможностите да ги осъществите – такива ще има, само трябва да ги забележите. Някои от вас все още ще водят битка със себе си, която не е нова, но не е съвсем приключила. Подобни битки винаги са трудни, но точно сега звездните влияния ще ви дадат възможност да разберете накъде ви тегли сърцето и да направите крачка напред. Старайте се с половинката си да правите съвместно интересни неща, независимо от колко отдавна сте заедно, защото така ще освежите връзката си.

ТЕЛЕЦ
Възможно е да стигнете до някакво осъзнаване, да ви осени идея или да проведете важен делови разговор. Ако се чудите дали дадено решение е правилно, преценете как се чувствате – ако изпитвате усещане за свобода и дишате по-леко, значи сте на прав път. Много от вас ще бъдете обхванати от порив за приключение. Еднообразието ще ви отегчава и ще търсите начини да го избегнете по всякакъв начин – това важи както за работата, така и за свободното ви време. Вероятно ще пътувате, ще се отдадете на социален живот или ще си намерите някакво ново забавление или хоби.

БЛИЗНАЦИ
Вие по принцип сте хора, които слушат най-вече вътрешния си глас и правят това, което ви иска душата. Тези ваши наклонности ще се изявят особено ясно през днешния ден. Ще сте настроени авантюристично и няма да понесете някой да ви казва какво да правите. Това е ваше право, но все пак не се сърдете на хората в обкръжението си, които не са на същата вълна или които, според вас, са прекалено големи традиционалисти – те също имат право да живеят както искат. Ще може да му отпуснете малко края и да си позволите повече развлечения и приятни занимания, вместо да мислите за работа и ангажименти.

РАК
Ако сте си взели отпуск точно днес улучили сте подходящ период – пътуванията, хубавите емоции и забавленията ще вървят ръка за ръка. Вероятно и ще харчите повече, но по принцип вие сте достатъчно разумни – така че ако и сега не прекалявате, това няма да се отрази зле на бюджета ви. Ако обаче не сте във ваканция, днес ще успеете да уредите някои финансови въпроси. Дори да сте срещали спънки и затруднения, сега има голям шанс нещата да се забързат и неочаквано да получите това, което искате. Денят е много подходящ за сключване на сделка или за подписване на финансов договор.

ЛЪВ
Мотивирани сте да работите и да се радвате на плодовете на своя труд. Използвайки силата на духа си, ще внесете промени в живота си, превръщайки и себе си в можещи, знаещи и добри хора. Духовните ценности имат своето специално място в съзнанието ви. Принос за това носи и личност, отличаваща се с висок морал и доброта. Миналото ви ще стане отправна точка за настоящето и бъдещето. Развивате в себе си качества, позволяващи ви да стигате до същината на проблемите и успешното им решаване. Предстои да получите свидетелства в подкрепа на будното си мислене и те ще ви носят радост и удовлетворение.

ДЕВА
Добро представяне на изпити, конкурси и пред работодатели са част от перспективите за вас през днешния ден. Занимаващите се с бизнес ще постигнат разбиране и ще приведат в действие план, осигуряващ им печеливши сделки. Ще се радвате на нови придобивки и светът за вас ще стане по-добър, вие също. С интелектуалното си присъствие и последователност в действията си ще успявате да постигате добри често непредвидени доходи. Потърсете и добри начини за инвестиции, които да ви гарантират по-следващи приходи. Нарушаването на хармонията с любимия човек се задълбочава и това налага да бъдете по-премерени в думите и действията си.

ВЕЗНИ
Ще имате трудности при решаване на семейни проблеми. Такива никога не са ви липсвали, но вие можете да се справите. По-възрастните ви родители силно се нуждаят от помощта и вниманието ви. Невсякога успешно ще приключват ангажиментите ви с държавни институции, което ще предизвиква отново вашата упоритост. Погрижете се и за себе си. Видимо имате нужда от това. Промените ще ми мобилизират и без да губите духа си, ще работите, за да сте в час с новостите, които животът налага. Последващите събитията допълнително ще подхранват добрите ви очаквания с реализираните намерения и постигнати договорености.

СКОРПИОН
С вяра в себе си, ще продължите напред, преодолявайки трудности и неудобства. Такива няма да липсват, но какво лошо да са те, когато имате цел и хора, които ви подкрепят. Общото помежду ви – професионални, финансови и духовни интереси – са извор на творчество и споделени мигове. Наред с това, няма да ви липсват и разногласия, водещи до напрежение и потребност от повече спокойствие. Запазете добрия тон, смирете се и насърчете за прояви на доброто, което носите. Подготовка, свързана с предстоящо тържество или друго важно събитие, ще ви направи по-взискателни към детайлите и хората, с които ще ги реализирате.

СТРЕЛЕЦ
Окрилени от една своя идея ще преодолявате прегради, за да я наложите. Независимо от срещаните трудности, ще ви се окаже и подкрепа. Разумните ви доводи ще спечелят на ваша страна съмишленици в лицето на високопоставени люде. Работете тихо и не хабете енергията си в ненужни хватки. Сами ще стигнете до истини, които ще ви помогнат да прозрете във важността на детайлите. В часовете на усамотение ще си дадете ясна представа за ролята, която сте имали досега, и за налагащата се промяна. Всички ваши решения, свързани с нея, трябва сериозно да обмислите, за да не повтаряте вече отминали грешки.

КОЗИРОГ
Най-добре ще направите, ако превърнете желанията си в работни проекти и търпеливо ги реализирате. Погрижете се за добрия ход на делата си, така че и през следващите дни да следвате наложеното си темпо, приключвайки делови и професионални въпроси. Постигнатото ще ускорите промените в живота ви, макар че отстрани нещата са по-забележими. По-често ще се вълнувате, запазвайки в същото време яснота по целите, които преследвате. В тази връзка, ще възпрете всеки опит за намеса в делата ви, особено на онези, които заподозрете в нездрав интерес към вас.

ВОДОЛЕЙ
С добра мотивация, знания и опит ще се справите с текущите си задачи, независимо че ще ви бъде трудно. Лесното в живота не е интересно и не води до постигане на опитност, каквато всъщност е личната мисия на всеки един от нас. Специалното внимание на някого към вас ви въздейства мотивиращо и положително най-вече върху професионалната ви кариера и самочувствието. През по-голямата част от днешния ден ще се занимавате с работните си ангажименти и личните си дела. Каквито и затруднения и емоции да пораждат те у вас, е сигурно, че няма да са напразни усилията ви в нито една посока.

РИБИ
Няма да липсват предложения, клиенти, възможности, водещи до подобряване на финансите. Затова действайте, денят е благодатен за всякаква активност. Ако не с конкретни реализации, то най-малкото ще се обогатите с опит, който ще ви послужи след време. Общуванията ще ви вълнуват, защото сте от хората, които не остават равнодушни към болката на другите. Не изпадайте в крайности и запазете равновесие на емоциите си във всяка ситуация. Както и да сте добри и полезни не само за другите, но и за себе си. Често оставяте да се възползват от вас и това ви тежи, но и не предприемате нищо в своя защита.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 19 ЯНУАРИ: Везни, не се вкарвайте в клишета! Стрелци, обмислете сериозно едно предложение!

Ще имате възможности да се изявите в работата

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
Ако сте инициативни, може да получите нови впечатления и да откриете дори неподозиран талант в себе си. Благоприятен климат има за страсти, любовен плам и удоволствие от живота. Не отхвърляйте съветите на хората около вас. Има неща, които не знаете по-добре от другите или ви убягват от вниманието. Новостите ви привличат и без да се конфронтирате с никого, прилагайки ги, ще вървите напред. Вашата сърдечност, чувството ви за хумор са най-свежото нещо около вас и ще подобрят отношенията в семейството. Не прекалявайте с мазната и пържена храна.

ТЕЛЕЦ
Вашата пресметливост може да ви спести ненужни главоболия. Жените може да проявят излишна ревност и да предизвикат към себе си ответна реакция. Близките ви хора са обхванати от еуфория, радост и надежди, но за това най-голяма заслуга имате вие. Във всички случаи си заслужава да се стараете, вашите усилия дават резултати. През днешния ден интересните събития ще бъдат в любовната сфера или ще касаят връзката ви с важен за вас човек. Като цяло денят е чудесен за взаимоотношенията ви, тъй като самите вие ще се стремите към близост и разбирателство.

БЛИЗНАЦИ
Тези от вас, които са свикнали да правят повече компромиси, имайте си едно наум – че не бива да позволявате хармонията да се установява за сметка на собствените ви желания и потребности. Основната препоръка е да бъдете каквито сте. Така че старайте се да останете верни на себе си, докато мислите за общото благо – това на семейството, на връзката или на екипа си. Днес ще изпитвате желание да мислите малко повече за себе си и да правите това, което душата ви иска, вместо да се опитвате да угодите на другите или да спазвате някакви правила и норми. Продължавайте в този дух.

РАК
Дойде моментът да се глезите, да се забавлявате и да изразявате по подходящ начин това, което мислите и чувствате. Тези от вас, които се занимават с творчески дейности, ще бъдат във вихъра си – ще имат чудесни идеи и ще търсят пътища да ги реализират. За разлика от други дни, когато сте били по-лабилни и колебливи, сега ще осъзнаете какво точно искате. Може спокойно да проявите по-голяма смелост и ако се стремите да реализирате конкретна цел – да действате. Ще бъдете в добро настроение и ще заразявате околните с ентусиазма си. Ще получавате това, което искате, без да срещате кой знае какви спънки.

ЛЪВ
Ще имате възможности да се изявите – в работата или в някаква област, в която сте добри. Вероятността да бездействате и да скучаете наистина е много малка, но все пак не разчитайте само на случайността. За да се възползвате максимално от позитивните астрологични влияния, общувайте с повече хора, посещавайте места, на които не сте били преди, и търсете начини да вършите интересни неща. Може да се запознаете с човек, който да ви заинтригува като приятел или в романтичен план. Ако престанете да разчитате на сигурното и заложите на новото, ще си помогнете сами и ще направите всекидневието си по-интересно.

ДЕВА
Ако искате да пробвате нещо различно, направете го, ако ви хрумне някаква идея, обърнете й внимание. През днешния ден събитията ще ви подтикват да бъдете верни на себе си и да казвате това, което мислите, но за съжаление не всички ще се осмелите да се възползвате от тази свобода. Основната причина да не го направите вероятно ще бъде страхът да не заплашите нещо сигурно – било то доход, връзка или работа. Оставите ли страховете да определят действията ви обаче, рискувате нещо също толкова важно – душевния си комфорт. Добрата новина за вас е, че ще бъдете наясно със себе си и по-лесно ще правите избор.

ВЕЗНИ
Когато се налага да решавате нещо, старайте се да не се вкарвате в рамки и клишета – повече вярвайте на интуицията си, а не слушайте хората. Вместо да претегляте „за“ и „против“, просто бъдете искрени – и със себе си, и с околните. Дори дадена ситуация да ви напомня някоя друга от миналото, това не значи, че всичко се повтаря, тъй като сега има шанс да постъпите другояче и съответно – да постигнете различен резултат. Възможности да споделяте мисли и впечатления с приятели и познати няма да ви липсват, а много от вас ще бъдете направо във вихъра си.

СКОРПИОН
Ще сте стимулирани да общувате повече, да давате идеи и да ги обсъждате, а някои от вас ще се проявите в ролята на посредници. Може днешният ден да ви се стори някак странен, а за някои от вас ще бъде изпълнен с повече предизвикателства. Не се безпокойте – това не означава, че ще се случи нещо лошо, а просто че събитията са непредвидими и ще трябва да променяте плановете си съобразно с тях. Възможно е това да ви докара малко повече стрес. Не си правете стриктни планове и най-вече не се ядосвайте, ако нещата не се случват така, както сте решили. Денят е доста благодатен за вас, що се отнася до пари и сделки.

СТРЕЛЕЦ
Ако получите предложение, обмислете го сериозно – по всяка вероятност ще се окаже изгодно. Много подходящ ден за уреждане на финансови въпроси, така че ако трябва да се заемете с разрешаването им, не отлагайте. Денят ще бъде изпълнен и с приятни събития и позитивни емоции. Способността ви да се наслаждавате на живота ще се прояви с пълна сила, така че от колкото повече възможности за удоволствия и забавления се възползвате, толкова по-добре ще се чувствате. Подходящ ден за установяване на нови контакти и запознанства – както в личен, така и в служебен план.

КОЗИРОГ
Творческите начинания ще се развиват благоприятно за вас, тъй като ще бъдете креативни и ще намирате все нови и нови начини да постигнете онова, което сте замислили. Звездите ще бъдат особено благосклонни към вас, що се отнася до срещи и комуникация. Ще можете много свободно да изразите това, което мислите и чувствате. Все пак бъдете малко по-внимателни – има вероятност нервното напрежение да ви дойде малко в повече или да влезете в спор с някого, само и само да докажете, че сте прави. Ще сте подтикнати да погледнете на някои скорошни или по-отдавнашни събития от друг, различен ъгъл.

ВОДОЛЕЙ
Миналото и бъдещето по някакъв начин ще си дадат среща, за да прецените какво вече не ви е нужно и да продължите напред. Осъзнаванията и разкритията, до които достигнете, ще ви озадачат, защото вероятно ще се окаже, че досега сте гледали на нещата твърде едностранчиво или просто не сте разполагали с цялата информация, за да си направите верни изводи. Най-големият подарък, който звездите ще ви направят, е възможността да разчупите малко мисленето си и да промените някои свои убеждения, които или са остарели, или напоследък просто не ви носят нищо добро.

РИБИ
През днешния ден ще успеете да се насладите на спокойствие и на приятни преживявания. Изобщо няма нужда да се напрягате – каквото има да се случва, ще става лесно. В професионалния ви живот акцентът ще бъде поставен върху срещи, нови контакти и комуникация. Денят е много подходящ за организиране на събития, а ако работите за някаква кауза, сега лесно ще успявате да привлечете хора към нея. Разчитайте повече на харизмата си – благодарение на нея ще постигате целите си, без да полагате много усилия. В личния ви живот ще се разбирате с човека до вас, общуването с него ще ви доставя удоволствие.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА