Открийте ни и в

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 18 ЮНИ: Лъвове, бъдете бдителни! Деви, не пренебрегвайте човека до вас!

Днес може да очаквате прилив на вдъхновение и на нови идеи

публикувано

на

ОВЕН
Положителното през днешния ден е, че ще можете да откриете обяснение на неща, които са ви се стрували необясними, и като погледнете от друг ъгъл обстоятелствата, в които се чувствате ограничени, да ги преодолеете. Вероятно ще ви бъде по-трудно да овладявате емоциите си, особено ако сте подложени на по-голям стрес – у дома или на работното място. За да не се изтощите и да поддържате добро здраве, е необходимо да се грижите малко повече за себе си. Каквито и задължения да имате, си давайте почивка и намерете начин да се освобождавате от напрежението чрез любими занимания, разходки или спорт.

ТЕЛЕЦ
Днешният ден ще бъде много интересен за някои от вас, защото не са изключени изненади – може да разберете нещо ново за себе си или за хората от най-близкото си обкръжение, да разкриете някаква тайна или дори вие самите да споделите такава. Някои от вас ще открият, че притежават неподозирани сили, които може да използват, или имат вътрешни ресурси, за които не са предполагали. Помнете, че не всичко ще бъде каквото изглежда, така че не правете прибързани заключения. Ако успеете да планирате всичко, има шанс да се впуснете в начинания, които отлагате от известно време.

БЛИЗНАЦИ
Ако онова, което искате да постигнете, ви изпълва с ентусиазъм и ви осигурява по-голяма свобода за изява, значи най-вероятно сте на прав път. И все пак не очаквайте всичко да стане бързо и като с магическа пръчица – тепърва ще трябва да уточнявате подробности и да приключите с някои неща, които ви дърпат назад. Имайте предвид, че за да реализирате идеите си, вероятно ще трябва да преодолеете някои свои страхове и да се поставите за известно време в ситуация на несигурност. Не се поддавайте на тези страхове – те ще ви попречат да гледате напред и да повярвате в себе си.

РАК
Днес може да очаквате прилив на вдъхновение и на нови идеи. Обръщайте внимание на нестандартните хрумвания, защото е възможно те да се превърнат в конкретни планове, а оттам и да внесат смисъл в действията ви за месеци напред. През днешния ден ще имате желание да прекарвате повече време с половинката си. И все пак имайте предвид, че това, което получавате днес, ще зависи много от готовността ви да се отворите към другите и да постигате близост. Ако държите всичко да се случва както вие искате, а се държите на дистанция или проявявате студенина, едва ли хората ще търсят вашата компания.

ЛЪВ
Бъдете особено бдителни – обстоятелствата сами ще ви подскажат кой е правилният за вас път в работата или в личния си живот, как може да стане по-добре и какви ресурси ще ви бъдат необходими. Макар че вие сте свикнали всичко да се случва с труд и постоянство, днес може спокойно да се отпуснете и да видите какво ще ви поднесе животът. Това, разбира се, не означава да сте пасивни и да не работите, а просто да имате повече доверие в живота и да се настроите да получавате подкрепа, информация или каквото друго ви е нужно в момента. Благоприятен ден за любовния ви живот, ще имате повишено желание да флиртувате.

ДЕВА
Не пренебрегвайте човека до вас заради работа или най-малкото, имайте едно наум да прекарате повече време заедно. Ако е възможно, направете някои промени във всекидневието си, така че да поддържате баланса и да не страда личният ви живот. Много от вас ще пътуват по работа или ще имат доста динамичен график през целия ден. Ще има изясняване и дори обрат в плановете ви. Тук не става въпрос само за краткосрочни намерения, но и за по-дългосрочни цели, които ще преследвате в следващите дни. Ако досега условието беше да не бързате и да изчаквате, днес може да помислите какво бихте желали да постигнете.

ВЕЗНИ
Не позволявайте на желанието на всяка цена да става на вашето да застраши отношенията ви на работното място и да попречи на добрата комуникация. Въздържайте се от участие в интриги, излишни спорове и борби за надмощие и ако има нещо, което трябва да обясните на колегите и на подчинените си, говорете ясно и открито. Ако вие сте шефът, не притискайте прекалено подчинените си, защото ще срещнете, макар и невидима, съпротива. Има много начини да кажете едно нещо и ако изберете твърдия, но добронамерен подход, ще спечелите. Добре е да обърнете повече внимание на любовните си взаимоотношения.

СКОРПИОН
Ключът за успех в служебните ви начинания е да се организирате максимално добре. Изпипвайте всичко, което правите, не позволявайте работата да изостава и планирайте внимателно предстоящите си действия. Успеете ли да се концентрирате и да въведете ред, няма причина да не останете доволни от резултата. За ефективната работа ще допринесе и фактът, че някои неясноти и пречки, пред които досега се изправяхте, ще останат в миналото. Другото, което е добре да имате предвид, е да работите в екип с колегите си и да изгладите противоречията, ако съществуват.

СТРЕЛЕЦ
Обръщайте повече внимание на чувствата си, те ще ви покажат дали следвате сърцето си или вървите срещу него, за да поддържате установеното положение или за да стане онова, което сте си наумили. Другото важно нещо днес ще бъде комуникацията с околните, както и информацията, която получавате от тях. Ако до този момент сте работили по някакъв проект, но не сте откривали правилните хора, срещали сте пречки в общуването, през днешния ден очаквайте подобрение на ситуацията. Денят е важен за онези от вас, които се занимават с нови технологии или търговия – ще усетите как пречките една по една отпадат.

КОЗИРОГ
На някои от вас може да не се струва кой знае какво да прозрете какви да намеренията на хората около вас, но имайте търпение – прозренията може да ви изненадат. Много често си мислим, че знаем какво искаме, но всъщност следваме чужди пътища и правим нещо, по-скоро за да получим нещо от другите – одобрение, престиж или пари. Днес обаче желанията на другите ще останат на заден план, благодарение на което ще може да чуете вътрешния си глас и да разберете от какво точно имате нужда. Може да прекарате малко повече време в уединение – така околният шум няма да ви пречи и няма да заглушава желанията на сърцето ви.

ВОДОЛЕЙ
Ако през последните дни сте прекарвали повече време вкъщи или сте били прекалено заети със семейни въпроси, днес обърнете внимание на себе си и на собствените си желания. Ако сте обвързани, денят е благоприятен да си дадете яснота за потребностите в отношенията ви в близко бъдеще и да говорите открито за поривите на душата си с половинката. Ако пък в момента сте в процес на търсене на партньор, то не отказвайте възможности за нови срещи. Посещенията при роднини и близки хора ще бъдат приятни и ще ви заредят с положителни емоции. Ще бъдете по-наясно какво точно искате и от какво имате нужда, за да се чувствате добре.

РИБИ
През днешния ден вече ще имате зелена светлина да сключвате договори за покупко-продажба, да установявате нови делови взаимоотношения и да поемате нови отговорности. Имайте предвид, че ще имате големия шанс взаимоотношенията, които започнете сега, да бъдат трайни, така че подхождайте сериозно и бъдете готови да спазвате поетите ангажименти. И днес обаче основната грижа на много от вас ще бъде семейството. Ще ви вълнуват въпроси, свързани с дома, с родителите ви или със семейните финанси. Вниманието ви ще бъде насочено и към вашите лични потребности.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

⇩ Коментирайте ⇩

Най-четено

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА