Открийте ни и в

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 18 ЯНУАРИ: Овни, доверете се на интуицията си! Телци, действайте предпазливо!

Как да преминете успешно през днешния ден – вижте съветите на звездите

bgvoice

публикувано

на

ОВЕН
Свикнете с мисълта, че няма как да се възползвате едновременно от всички съществуващи бизнес възможности. Само с две думи може да се опише днешния ден – надежда и късмет. Напредъкът ще е скокообразен. Ще успеете да планирате успешно всичко, което до този момент по една или друга причина сте били принудени да замразите. В началото на деня скоростта ще е по-ниска, ще се натъквате на сложности от обективен характер. Послушайте интуицията си.

ТЕЛЕЦ
Днес неведнъж ще си зададете въпроса дали сте в състояние да се справите и дали не е по-добре да се откажете. Отговорът е единствен, а именно, че връщане назад няма. Където и да сте, правете каквото можете със средствата, с които разполагате. След първата сполука ще се почувствате по друг начин, ще повярвате в себе си и ще увеличите оборотите. Мислете консервативно, действайте предпазливо и търсете взаимноизгодни решения. Там, където другите питат защо, вие попитайте – защо не!?

БЛИЗНАЦИ
Възползвайте се от натрупания опит със собствена интерпретация и ще оставите следа върху вече утъпканите пътеки. За да победите трудностите, трябва да преборите собствените си страхове. Преодолейте качествата, които ви пречат. Колкото и да сте мнителни, не е възможно да създавате само успешни връзки. Вие сте хора със силни и слаби страни. Нормално е да преживявате срещи и раздели. Свикнете с мисълта, че силната привързаност към някого не го прави част от вас и няма как да отнемете ничия свобода.

РАК
Ще има с какво да запомните днешния ден. Предстоят увлекателни приключения, активна дейност, важни решения, интересни запознанства. Ще можете да се възползвате от обстоятелствата такива, каквито са, и да подреждате плановете си без чужда намеса. Като се изключат дългосрочните проекти, от вас зависи дали ще стартирате нещата на чисто, дали ще забравите старите си неуспехи, дали ще прекратите изчерпаните връзки, дали ще насочите енергията си в правилната посока.

ЛЪВ
Предпоставките за професионално израстване са налице, от вас зависи да ги използвате пълноценно. Постарайте се да съчетаете оптимално служебните задължения с личните. Не забравяйте близките и най-вече не лишавайте любимия човек от вниманието си. Постиженията ви със сигурност ще бъдат забелязани и ще получат висока оценка, а вие се опитайте да забележите навреме хората, които с радост биха ви попречили, защото ще има и такива, и да ги елиминирате от пътя си.

ДЕВА
Преодолейте качествата, които ви пречат. Колкото и да сте чаровни, не е възможно да се харесвате на всички. Вие сте обикновени хора, нормално е да получавате критики. Свикнете с мисълта, че няма как да накарате целият свят да ви се възхищава. Предстоящият ден ще мине под знака на новостите. Начинания, които все сте отлагали за по-късно, днес най-после ще намерят реализацията си. Ще стартирате нов етап в личностното си развитие, мислите ви ще бъдат много по-ясни, рационални и позитивни.

ВЕЗНИ
Ще преодолеете собствените си съмнения и неувереност, което е предпоставка за небивал напредък по отношение на социалния и професионалния ви статус. Бъдете внимателни при общуването с финансите – възможни са внезапни и не съвсем оправдани разходи. Не е изключено избухване на ревност или кавга за пари между партньорите в брака. Финансовото ви състояние няма да дава поводи за тревога, но и не залагайте на хипотезата за високи печалби. Другият въпрос, който искрено ще ви вълнува, е любовта. Чувствата ви ще претърпят истинска метаморфоза.

СКОРПИОН
Необвързаните не просто ще попаднат на подходящата личност, но ще бъдат обхванати от такава силна и внезапна страст, че без никакви уговорки ще се хвърлят в дълбоките води на семейния живот. Що се отнася до семейните, най-вероятно ще се оформят две устойчиви групи: на дългогодишните и на младите семейства. И докато първите сплотено ще търсят начини за освежаване на връзката си, то при вторите съществуват реални шансове за прекратяване на отношенията и раздяла.

СТРЕЛЕЦ
Преодолейте лошите си качества, които определено ви пречат да се изявите. Колкото и да сте прецизни, не е възможно да предвидите всички детайли. Вие сте обикновени хора, със силни и слаби страни. Нормално е да грешите. Свикнете с мисълта, че не бива заради битката да загубите войната. Иначе, спокоен и благоприятен ден. Ще постигнете почти всички набелязани цели, ако разчитате най-вече на себе си. Ще има проблеми, къде по-малки, къде по-големи, но преодолими.

КОЗИРОГ
С част от днешните проблеми ще се справите, следвайки интуицията си, с друга част – действайки прецизно и с постоянство. Резултатите няма да закъснеят и ще имате с какво да се поздравите. Събитията ще ви подскажат, че е крайно време да помислите и за себе си, инвестирайки в повишаване на образованието и подобряване на здравословното ви състояние. Така ще си осигурите перспективно развитие, а не епизодични успехи. Личните отношения ще са истински извор на вдъхновение.

ВОДОЛЕЙ
Спокойни, хармонични и проникновени като никога, ще стимулирате въображението си, ще импулсирате приключенския ви дух. Възползвайте се от всеки удобен случай да си организирате кратко пътешествие или да зарадвате любимия човек с дребна изненада. Ще освежите връзката и ще разгорещите емоциите. Преодолейте качествата, които ви пречат. Колкото и да сте социални, не е възможно да бъдете винаги в предпочитаната от вас компания.

РИБИ
Нормално е на моменти да оставате сами със себе си. Свикнете с мисълта, че самотата не ви прави слаби и незначителни. Денят ще е наситен със сложни събития и ще се окаже много важен за всички вас. Ще промените отношението към самите себе си. Ако преди всяка допусната грешка ви караше да се самоизяждате вътрешно, то сега ще си дадете сметка, че сте това, което сте именно благодарение на допуснатите грешки. Те са били за вас ценни уроци, от които ще можете да се възползвате и в бъдеще.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

⇩ Коментирайте ⇩

Най-четено

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 3 МАРТ: Деви, притеснението няма да ви помогне! Скорпиони, избягвайте конфликтите!

Какви възможности за успех имаме през днешния ден – вижте

bgvoice

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
Възможно е определени нови контакти да имат връзка с настоящата ви работа, с проект, с който сте ангажирани в момента, или работата ви да бъде свързана с деца. Ще ви разстрои неприятна новина, свързана със здравословен проблем в живота на човек, когото познавате, и заради неговото неблагоприятно развитие поне на този етап. Във финансов план ще имате добри доходи или поне възможност да реализирате такива, ако сте достатъчно активни и амбициозни.

ТЕЛЕЦ
Напоследък разходите ви са големи, сега ще бъдат още по-големи, така че планирайте добре бюджета си. Пазете парите си на обществено място. Ще се реализирате според очакванията ви. Големи изненади и неприятности не ви очакват. По-добро развитие ще имат домашните ви дела, отколкото професионалните. Възможни са промени в дома ви, които ще ви създадат приятни емоции. При някои от вас ще има силен напредък в професионален план, с възможности за добро представяне на изпит, интервю за нова работа и др.

БЛИЗНАЦИ
През този ден ще имате възможности да постигнете успехи в области, свързани с финанси, в любовния си живот и всичко останало, за което ще ви бъде даден шанс или късметът ще бъде на ваша страна. Съчетанието между всички тези неща може да ви донесе незабравими преживявания и прогрес. Може да получите повишение на заплатата си, по-добре платена позиция или нова работа, възможност за допълнителни доходи и др. Повечето от вас ще отделят средства за подобрения или промени в дома си.

РАК
Днес ще имате възможност да хармонизирате важни за вас отношения с жена или да помогнете на жена да разреши свои неприятности. Ще обмисляте възможност да се върнете към свои стари бизнес идеи и планове. Сега ще получите важна за вас информация или предложение, което ще направи възможно тяхното реализиране. Благоприятен ден за ангажименти, свързани с наследство, наследствени имоти или имот на ваши родители, които ще имат нужда от помощ. Благоприятно време и за разрешаване на проблеми в брака ви.

ЛЪВ
През днешния ден ще преживеете доста изненади и у дома, и в офиса. В повечето случаи те ще имат връзка с вашето семейство, с роднини от близо и далеч, с бъдещ годеж или сватба или други подобни събития. Ще имате възможност с покана да присъствате на важно събитие, свързано с момче или млад мъж. Благоприятен ден за приключване на стари семейни проблеми и кредитни задължения. Младите ще могат да се зарадват на ново приятелство или важна лична придобивка.

ДЕВА
Пред вас е един ден на важни, но напрегнати събития, свързани с пътуване или с хора, които живеят в друг град. Ако вие имате в плановете си пътуване през този ден, то причината за това може да е твърде важна и определяща бъдещето ви. Притеснението или напрежението обаче няма да ви помогнат. Вие ще получите това, което ви се полага, или ще успеете дотолкова, доколкото ви е дадено да постигнете. Този ден като цяло ще ви донесе твърде противоположни емоции и настроения.

ВЕЗНИ
Днешните събития около вас предполагат временни раздели поради различни причини или конфликти с бивши партньори. Ще имате среща, за която ще имате по-големи очаквания. Обещанията или уверенията обаче, които ще ви бъдат дадени, ще се окажат измамни и лицемерни. Ако разчитате на тях за развитието на ваши важни планове, по-добре се подсигурете. През този ден може да ви изнерви или разстрои намесата на жена в личния ви живот или в професионалните ви отношения и ангажименти.

СКОРПИОН
Денят ще бъде благоприятен за всичко, свързано с деца, както ваши собствени, така и ако работите с деца. Може да ви се наложи да проведете важни разговори или да вземете важно решение, свързано с дете. Колкото и да ви е трудно, избягвайте конфликтите. Фактът, че сте обидени или сърдити на някого, запазете за себе си, докато се успокоят емоциите и от двете страни. Едва тогава ще можете да проведете един откровен разговор, ако все още има нужда от такъв.

СТРЕЛЕЦ
Младите жени днес ще бъде добре да преразгледат приятелите си и тяхното вмешателство в личния им живот. Предстоят ви повече ангажименти, свързани с по-възрастен от вас мъж. Те могат да са свързани със здравословен проблем или с разрешаване на друга неприятна ситуация. Отношенията между представителите на различните поколения ще бъдат по-трудни и конфликтите ще са с неприятно развитие. Нови хора в професионалното ви обкръжение ще донесат нови идеи или нов начин на работа.

КОЗИРОГ
Този ден ще е интересен по отношение на професионалното ви развитие, тъй като сега ще възникне нова или по-добра възможност там, където сте в момента. Трудно ще организирате и реализирате планове, свързани с дете или внуче. Ако работата ви е свързана с деца, то резултатите ще са незначителни или ще ви се налага да разрешавате проблеми. Доходите в семейството ви могат да са в основата на напрежение поради различни причини. Ще възникне някакво усложнение или забавяне на пари, които очаквате да получите.

ВОДОЛЕЙ
Ще имате възможност да стабилизирате положението на млад човек от семейството си, който е преживял някаква лична драма или неприятности през последните месеци. Забавянето на важна новина или информация може да се окаже доста изнервящо. Все пак ще получите такава, но тя ще породи още много други въпроси или необходимост от решения. Някои от вас обаче ще успеят да намерят разрешение на свои неприятности или неясни отношения от предишните 3-4 месеца.

РИБИ
Днес ще преживеете най-различни изненади, свързани с приятели, които са близо до вас. Ще може да създадете и нови познанства при неочаквани обстоятелства. Денят ще бъде щедър към вас във финансов план, но това не означава, че трябва да бъдете неразумни. Сега ще може да се зарадвате на регулярните си доходи, на допълнителни пари или неочаквана печалба. Ще имате и планове, свързани с пътуване – предимно по семейни причини. Мнозина ще посрещнат гости от друг град или държава, предимно родственици с цел гостуване.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 2 МАРТ: Телци, помислете за почивка! Раци, пазете нервите си!

За какво в днешния ден е необходимо да сте внимателни – вижте съветите на звездите

bgvoice

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
В днешния ден ще е необходимо да сте особено внимателни в отношенията си с властимащите. Ще ви се наложи да помагате на роднини и приятели с каквото ви е по силите. Вероятни са интересни запознанства по време на кратко и на близко разстояние пътуване. Някои представители на знака ще имат възможност да срещнат своята муза, която ще ги зареди с енергия и сила за реализиране на техните проекти. Едновременно с това ще трябва да избягвате задкулисните игри

ТЕЛЕЦ
Днес са възможни много перспективни запознанства. Вероятни са и екстремни събития, свързани със съвместни финансови отношения в бизнес проектите ви. Ще трябва да сте много внимателни и да не действате прибързано. Едновременно с това някои представители на знака ще имат възможност за получаване на неочаквани финансови постъпления от неизплатени все още отдавна реализирани бизнес проекти. Помислете за релакс и спа процедури в почивните дни.

БЛИЗНАЦИ
През целия ден ще е необходимо да се въздържате от прибързани и необмислени финансови операции. Така мнозина представители на знака ще си осигурят финансови успехи благодарение на своите усилия или помощ от приятели. Някои ще имат шанс да сменят своето работно място или ще си осигурят по-голяма свобода на работното място. Мнозина ще имат инициатива за обучение. Очакват ви пътувания, затова още днес започвайте да уреждате необходимите документи за път.

РАК
Пазете нервите си, почивайте си повече, абстрахирайки се от проблемите и общувайте с тези, които са ви наистина приятни. Бъдете по-често на чист въздух. Не се страхувайте от непостоянното време, обличайте се топло. За да не се появят проблеми със стомаха и червата, трябва да нормализирате храненето си. Избягвайте пържени и мазни храни, както и пикантни подправки. По време на пътуване ще укрепите взаимоотношенията си с половинката, а децата ще ви станат истински приятели. Самотните пък ще се запознаят с човек от друг град.

ЛЪВ
Предстои ви предопределена среща, затова не се опитвайте всичко да отричате и от всичко да се отдръпвате, а следвайте интуицията си и ще постигнете завиден успех след нея. Роднините ви ще се нуждаят не само от морална, но и от финансова подкрепа. Толкова сте погълнати от битовите си проблеми, че от време на време забравяте и за себе си, и за тях. Но това не трябва да се случва. За да изглеждате привлекателни и съблазнителни, ще трябва напълно да измените обичайния си стил.

ДЕВА
Ако до днес всичко ви е вървяло по мед и масло, то ще ви се наложи активно да доказвате своя професионализъм. Но усилията ще си заслужават. Ако шефовете оценят вашата квалификация, може да очаквате повишение на заплатата или нова перспективна длъжност. Тези от вас, които са заети със собствен бизнес, могат да очакват делата им да се развиват в положителна насока. Финансите хронично няма да ви достигат за нужните разходи. Ще разчитате да ви върнат стар дълг, но това няма да се случи.

ВЕЗНИ
Днес е важно е да не бъдете завистливи и користни по пътя към постигане на целите, но бъдете по-проницателни. Вашият талант е забелязан от много хора, затова не е нужно така ревностно да го демонстрирате. Трябва да оценявате реално ситуацията, за да не се окажете заобиколени от лицемери. Търсете съмишленици и правете изгодни връзки с делови партньори. Възможна е проверка от данъчните, затова трябва да подготвите всички необходими книжа и да оформите документите си.

СКОРПИОН
Очаква ви промяна в положението и статута ви в службата. Ръководството готви нов бизнес проект, който ще възложат именно на вас. С финансите бъдете внимателни, за да не останете без пари. При трудно финансово положение може да се обърнете за помощ към роднините си. Очаква ви среща с човек, когото ще приемете за свой избранник в живота, но уви, той няма да съответства на идеалите ви. Семейните ги очакват промени – ще сменят своя дом или ще им се роди дете.

СТРЕЛЕЦ
Днес ще ви се наложи да разрешавате проблем, който ще ви конфронтира по някакъв начин с ваш роднина, колега, ръководител, обществена личност. Жените ще имат много силен ден, с очаквани и неочаквани възможности за развитие и прогрес. Няма да имате причини за лошо настроение или депресия, но въпреки това ще преминете през подобни настроения. През този ден ще получите или изпратите пари, които ще имат връзка с жена. Ще имате и своите шансове за бизнес успехи, за които сте вложили много енергия.

КОЗИРОГ
Очаква ви благоприятен ден за покачване на доходите в семейството. Любовният ви живот обаче ще е неспокоен, с различни емоционални преживявания откъм чувства и желания. Стара драматична любовна връзка или брак отново може да ви създаде притеснения. Промяна, която сте предприели вече, може да се сблъска с нечия злонамереност или друг вид емоционална, психическа или физическа атака. Изненадите в този план ще са най-различни, но те не бива да ви отказват от пътя, по който сте поели.

ВОДОЛЕЙ
Една новина или предложение от ваш близък приятел или далечен роднина ще ви принудят да размислите сериозно и задълбочено, преди да дадете отговор. Възможно е сега успехите на ваши приятели да ви накарат да се замислите какво вие самите сте пропуснали като шанс през живота си в последните няколко години. Мъжете над 35 години ще бъдат склонни с натиск и сила да разрешават проблемите си, което може да им създаде нови такива. Погрижете се за здравето си, осигурете си време за релакс.

РИБИ
През днешния ден заедно с жена ще вложите време, пари и енергия да разрешите битови или имотни проблеми. Възможно е да имате по-големи ангажименти или грижи около ремонт, свързан с имот, който притежавате. През този ден може да следите професионалната реализация на млад човек от семейството ви, който учи или работи в друг град. Ще имате ползотворни контакти с по-млади хора от вас, в повечето случаи такива, които не познавате.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 1 МАРТ: Близнаци, ще решите важен финансов проблем! Деви, бъдете внимателни при работа с документи!

Как успешно да преминете през днешния ден – вижте

bgvoice

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
Денят няма да е подходящ за инвестиции, но можете да разчитате на парични постъпления или дарение на свои интимни приятели или роднини. Съвместните начинания са за предпочитане. Възможно е в средата на деня да получите информация под секрет и от вашата правилна интерпретация ще зависи предвижването ви по служба. Нерешени проблеми с чужденци или чуждестранни фирми ще имате шанс в края на деня да разрешите успешно. Мнозина от вас ще се занимавате със своя дом.

ТЕЛЕЦ
Днес ще обръщате по-голямо внимание на любимите си хора, а самотните представители на знака ще имат шанс да срещнат своята голяма любов. Предстоят ви интересни романтични запознанства, които на по-късен етап могат да прераснат и в съвместно съжителство. През целия ден обаче ще трябва да сте много внимателни в дейностите, с които се занимавате, заради вероятни проблеми и неразбории с много служебни ангажименти. Възможно е и да получите интересни работни предложения.

БЛИЗНАЦИ
Ден на изясняване на партньорските отношения, както интимни, така и делови. В началото на деня някои представители на знака е възможно да имат интересни запознанства, които да изиграят положителна роля в техния живот. Важни бизнес проекти ще можете да доведете до успешен край. Много е вероятно хора от миналото ви отново да се появят на хоризонта или стари бизнес проекти отново да станат актуални. Ще имате възможност да решите в благоприятна за вас светлина важен финансов проблем.

РАК
Активни контакти с чужденци ви очакват днес, което включва както бизнес начинания, така и романтични отношения. През деня не е желателно да се забърквате в задкулисни действия, клюки и интриги. Днес ще трябва да сте внимателни на пътя, както и да не се карате със съседи или роднини. За да разчитате на успех, ще трябва да се доверите на своята интуиция и да покажете своите професионални възможности. Самотните представители на знака ще имат възможност да срещнат подходящ партньор.

ЛЪВ
Много са вероятни битови проблеми и неразбории с близкото обкръжение. Необходимо е да обръщате внимание и на своето здраве, защото са възможни възпалителни процеси или сериозни настинки. Постарайте се да сте много внимателни и да избягвате екстремни събития, свързани не само с професионалната дейност, но и с личния ви живот. Притежавате голяма творческа енергия и решителност. При решаването на много въпроси използвайте хитрост и предприемчивост за решаването им. Ще имате необичайни източници за информация.

ДЕВА
Напрегнат ще бъде денят за мнозина от вас. Ще трябва да сте внимателни при работа с документи и пари. Някои представители на знака вероятно ще стартират тайни любовни връзки, други могат да развалят стари приятелства или дружби благодарение на неправилно казани или разбрани думи. Основната ви тема днес ще бъдат финансите, домът, родители и роднини. Ще се радвате на добри финансови постъпления, ще измислите оригинални начини за подобряване на финансовото си състояние.

ВЕЗНИ
Работният ден ще стимулира интелектуалните и образователните дейности на мнозина от вас. Ще имате много контакти и кратки пътувания, които в по-голямата си част ще бъдат доста успешни. Възможно е нова полезна информация да ви донесе неочаквани промени в бизнес дейността, нова работа, нов началник или преместване в друг отдел. Мнозина от вас ще имат шанс да решат сериозни проблеми, да подпишат важни договори. Възможно е обаче заради неразбирателство да се разпаднат приятелства.

СКОРПИОН
Денят ще бъде напрегнат за по-голяма част от представителите на зодията. Вероятни удари под кръста, забъркване в интриги, проблеми в дома, любовни неприятности. Не прибързвайте с решенията си, мислете кое ваше поведение ще ви донесе благоприятен изход в ситуациите. Тези от вас, които се занимават с изкуство, ще имат възможност да завършат своите произведения, други пък ще направят промени в декорацията на своите домове. Помислете днес за релакс почивка в утрешния ден с вашия любим човек.

СТРЕЛЕЦ
Мнозина от вас ще посветят деня на своята работа, други ще се занимават със своето здравословно състояние и поставянето на правилна диагноза. Други ще имат възможност да стартират нови начинания или работни проекти. Ще имате възможност да научите дълго пазени тайни за партньорските ви взаимоотношения. Възможни са интересни запознанства, както романтични, така и бизнес. Възможно е да изникнат и въпроси относно съвместните финанси, но ще имате възможност да получите облага от създалата се ситуация.

КОЗИРОГ
Днес е добре да се занимавате с философия, йога или да планирате далечни пътешествия. Възможно е стари проекти отново да станат актуални. Някои представители на знака ще имат възможност да получат внезапни печалби, други ще имат интересни запознанства с чужденци. В началото на деня мнозина представители на знака е възможно да получат интересни предложения, на които няма да могат да откажат. Желателно е все пак да не действате прибързано. Възможни са проблеми с близкото обкръжение.

ВОДОЛЕЙ
Възможно е стари нерешени проблеми да напомнят за себе си. Мнозина представители на знака ги очаква интересен сюрприз, предложение за добре платена работа, обяснение в любов или предложение за далечно пътешествие. Ще ви се наложи да преодолеете немалко препятствия, за да успеете. Различните ситуации ще ви стимулират да сте по-отговорни и разумни в решенията си, което ще доведе до укрепване на връзките ви. Ще имате шанс да си осигурите добри финансови постъпления.

РИБИ
През днешния ден ще се занимавате основно със своите финанси и тяхното разрешаване във ваша полза. Едновременно с това можете да преразгледате своите приятелски отношения и нелоялните партньори да отпаднат от приятелския ви кръг. Днес ви очаква много работа с документи, плануване на неотложни пътувания. Възможно е получаване на допълнителни доходи благодарение на приятели или познати. Можете да направите и разместване в дома си с цел създаване на по-голям домашен уют.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Предишна публикация:
Възобновяват присъствените практики на учениците: обсъждат и връщането им в клас

Връщането ще бъде поетапно, като първи в работилниците влизат предимно 11. и 12. клас

Затвори