Открийте ни и в

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 19 МАЙ: Лъвове, не страдайте излишно! Деви, използвайте пълноценно времето си!

Промените в живота ви са на дневен ред

публикувано

на

ОВЕН
Създавайки по-ведра атмосфера, си осигурявате простор на мисълта и повече душевен комфорт. Тези неща са важни за вас, без тях светът ви ще бъде сив, а животът ви по-малко желан. Развивайки партньорските взаимоотношения, ще разширявате дейността си, паралелно с която ще растат отговорностите и финансите ви. В интимните отношения са възможни развития, водещи към трайна и сериозна обвързаност, ако не сте семейни. Други ще подготвят бъдещето си жилище, занимавайки се с ремонти, обзавеждане или покупката му. Ще се чувствате добре физически и може да ви се прииска да спортувате по-активно.

ТЕЛЕЦ
Въпроси, нетърпящи отлагане, ще ви направят по-решителни, делови, отговорни и загрижени. С прагматичен усет ще следвате приоритетите си, оставяйки на втори план желанието си за развлечение и щадящото чувство към себе си. Денят е силен, развитията са във ваша полза, за това не губете темпо и работете. Благодарение на добрите си взаимоотношения с представители на средите, които ви интересуват, и с яснота по предстоящите събития, ще напредвате по-бързо от предвижданията си. Ваша ще е заслугата и по организацията на значим проект или поне инициативата ще дойде от вас.

БЛИЗНАЦИ
Промените в живота ви са на дневен ред. Преместване на нова работа, заемане на по-висок пост, възможни са и съкращения. Не се поддавайте на емоции и избягвайте крайностите под каквато и да е форма. Пазете чисто името си, не след дълго то ще стане залог в една надпревара. Вървете напред, налагайки доброто, като стил на мислене, поведение и живот. С поглед, устремен напред, ще се посветите на всичко, в което съзирате възможности за професионално развитие. Застоят ви е чужд и в тази връзка няма да жалите силите си, а ще влияете на събитията, доколкото това ви се отдава.

РАК
Ще направите живота си по-интересен, с положителни емоции и изяви. На романтичните си вълнения ще гледате прагматично и по-малко ще залитате по неподходящи за вас обекти. Ще се концентрирате върху професионалните си задачи и ще търсите нови възможности за разгръщане на потенциала си. Въздействието на подобни с вашето мислене и поведение хора е ползотворно и се отразява не по-малко добре и върху творческите ви проекти. Ще се отличавате със силна интуиция и с верен подход към всяка обзела ви идея. Известия, свързани с работата или с други лични ангажименти, идващи от чужбина.

ЛЪВ
Убедеността, с която подхождате към делата си, ви прави привлекателни и магнетични за всички, мислещи и търсещи промяна хора. Има какво да дадете на света и няма да се поколебаете да го направите, усвоявайки и прилагайки в движение новостите. Както и досега, разумно и с прагматичен подход към събитията, ще решавате проблемите конструктивно, обмисляйки ги от всички посоки и взимайки своите решения. Всяка изживяна загуба и пропусната възможност е урок, който усвоен, носи високи оценки. За това не страдайте излишно, а вникнете в случващото се и работете за промяната му.

ДЕВА
Използвайте пълноценно времето си и работете за осъществяване на добрите си намерения. Без крайности в поведението, ще съумеете да се разграничите от недобронамерените, но овластени с позиции “посредници” и да потърсите пътя към истината. Нечии успехи ще ви мотивират да подобрите организацията си на работа и да внесете ред в живота си. В никакъв случай няма да погледнете с лошо чувство на тях, но ще се отнесете по-сериозно към себе си. На първо място здравето ви се нуждае от грижи. Сезонни неразположения ще се задълбочат при някои от вас, вземете навреме мерки.

ВЕЗНИ
Възможни са неразбирателства с роднини и излизащ отново на преден план имуществен въпрос. Специализирана консултация с юрист би внесъл повече яснота и решение на проблема, разбира се, ако имате нагласа за това. На работното място ще се отличавате с налагащо се присъствие, било като професионалисти или в чисто човешки план. В интимния живот при други от вас ще настъпи промяна. Нови запознанства, както и раздели, с други думи, изпъстрен на емоции ден. Добрите развития в делата ви правят по-сговорчиви и добронамерени към всички.

СКОРПИОН
Добра енергия се връща при вас. Променените обстоятелства ще направят възможно да получите и повече в очакванията си. Като отплата за труда и преодолените препятствия, е време да изпитате облекчение, доволство и добро настроение. Работата ще ви среща с различни хора, но вие умеете да общувате. Без затруднения ще изпълнявате задълженията си и с творчески импулс ще посрещате новостите. В състояние сте да се справите с всеки проблем, стига да го приемете като лична кауза. Но има неща, които не зависят от вас, за това не хабете излишно емоции и чувства.

СТРЕЛЕЦ
Покажете истинските си способности и качества и бъдете сигурни, че ще има кой да ги оцени. Присъствието на любимите хора ще ви мотивира да постигнете по-бързо целите си. Ще имате повече успехи, ако с търпение вникнете в главното и се съсредоточите върху него. С добра организация и с мисъл за другите, ще постигнете по-скоро намеренията си, без да пречите със себе си на когото и да било. Планираните нововъведения и дейности изискват финансов ресурс, осигуряването на който може да забави реализацията им, но в никакъв случаи и да ви откаже.

КОЗИРОГ
Дълготрайното ви обвързване с една или друга кредитна институция изисква да сте запознати с подробностите в детайли и да не прибързвате в решенията си. Приключете започнатото, без да се товарите с допълнителни ангажименти, за да не сбъркате. Ще са ви полезни познанствата с хора, ползващи се с доверие в обществото и в интересуващите ви служби. Ще научите информация, от която ще се възползвате. В интимния ви свят ще има любов и романтика, стига да ви интересуват, в противен случай ще се чувствате самотни и изпълнени с критика към света около вас.

ВОДОЛЕЙ
Денят ще е наситен с добра енергия, почувствайте я и ще обновите мисленето, действията и живота си. Много път ви трябваше да изминете, докато добиете решимост и смелост в отхвърлянето на неща, които ви затормозяват и пречат на развитието ви. В стремежа ви да подобрите живота си, ще останете верни на интуицията и разума си. Водени от такива мисли, няма да ви е трудно и без болка ще се разделите с всичко, от което не се нуждаете и би било излишен товар за бъдещето ви. Всяка привързаност е пагубна, учат мъдреците, но за себе си вие ще решите.

РИБИ
Добрите резултати няма да закъснеят, ще внесат у вас настроение и желание за себеизяви. Грижите по нечие здраве ще продължат да ви създават напрежение, но не допускайте то да ви направи по-малко отговорни и състрадателни. В семейството ще постигнете съгласие по общи задачи и заедно ще работите по реализацията им. Трудът ви ще е резултатен и в други направления: в бизнеса, кариерата, а също и с участието ви в международни проекти. Предстояща изява ще ви мобилизира да се подготвите на ниво, налагайки си ограничения от различно естество.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

⇩ Коментирайте ⇩

Най-четено

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА