Открийте ни и в

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 19 НОЕМВРИ: Близнаци, трябва ви финансова подкрепа! Стрелци, в несигурен период сте!

публикувано

на

ОВЕН
Нерешен проблем от миналото ще създаде отново напрежение или някакъв друг вид дискомфорт. Вероятността нещата да се оправят, да се реши евентуалният проблем през този ден не е голяма. Жените на зодията не трябва да се паникьосват, ако трябва да направят неочаквани промени по плановете за пътуванията си. За господата има вероятност да останат разочаровани от неяснотата в отношенията си или жаждата за власт на жена, която е част от роднинския или колегиалния им кръг.

 

ТЕЛЕЦ
Имали сте по-добро мнение за близък до вас човек, така че ще е трудно да приемете разочарованието си. Вероятно ще търсите някакво смислено обяснение за подобно некоректно поведение в бизнеса, но не се залъгвайте в опита си да го оправдаете. Въпреки всичко негативно, бъдете отзивчиви към искания на приятели, търсете приятелска подкрепа, разчитайте на работата в екип, на общия поглед върху ситуациите. Това ще ви помогне в голяма степен да решите някои належащи проблеми, особено такива свързани с дома и близките хора.

БЛИЗНАЦИ
Някои стари планове и уговорки, изоставени през последните дни, днес излизат на дневен ред и по нов начин. Полезно е да се преразгледат стари договори, да се правят допълнения към тях и да се пренасрочва това, което не е извършено досега. Ще ви е нужна финансова подкрепа, тя при повечето ще дойде от най-близки хора. Днес ще се ангажирате със семейните дела, със сближаване с хора, на които можете да разчитате в бъдеще. Бъдете внимателни в кореспонденцията си, подсигурявайте се за грешки.

 

РАК
Денят започва с отправено предизвикателство към вашата почтеност. Някой се е почувствал засегнат от нещо казано или направено от вас. Търсете причината и направете необходимото да излезете от ситуацията с чисто лице. Бъдете открити и честни и към вас ще бъдат привлечени подобни хора. Ще имате чудесната възможност да урегулирате взаимоотношенията си и да стъпите на здрава основа. Бъдете прецизни при работа с документи, особено със счетоводни такива, при обработка на финансова информация от всякакъв вид.

ЛЪВ
Това, което сте загубили, или това, което ви е отнето, днес може да ви се върне. Възвръщате и лидерските си позиции и отново сте с висок боен дух, готови да отстоявате себе си. Вашите творчески идеи и планове ще претърпят раздвижване, макар и не съвсем по начина, по който бихте желали – ще преправяте многократно тези, които сте считали за приключени. Някои вероятно ще получат покана за работа на старо работно място или да се върнат в екип, който са напуснали преди време.

 

ДЕВА
Днес не е добър ден за подписване на дългосрочен работен договор, дори и на такъв за изпитателен срок. Но за кратки ангажименти, при ясни правила и взаимни изисквания, е най-подходящ. Към вас се отправят очаквания да поемете по-голяма отговорност в работната среда или в семейните ангажименти. Възможно е да се налага да заместите колега за кратък период или да поемете функцията на човек, който не отговаря на вашите изисквания. Ще имате добра възможност да осъществите своя идея или разработка.

 

ВЕЗНИ
Възможностите за нова работа през днешния ден са добри, макар да става дума за краткосрочен договор. Моментът не е добър за сериозен работен ангажимент. Запишете се в кратък курс за обучение, в школа, семинар, в занятия с практична насоченост. Природата ви, стремяща се винаги към ред и планиране, ще бъде провокирана от нестабилността в идеи, планове и уговорки с други хора. Това може да ви изнерви и да ви попречи да намерите общ език с колеги, партньори, работодатели.

 

СКОРПИОН
Очакват ви приятни емоции, придобивки и резултати от извършена работа. Ще ви е нужна обаче гъвкавост и бързи реакции, за да се справите с многото си ангажименти, намалявайки грешките до минимум. Погрижете се за здравето си. Напрегнатата ви работна програма може да ви донесе сериозни здравословни проблеми, свързани с нервната ви система. Опитайте се да ги преодолеете с продукти от народната медицина, например чайове от маточина и мащерка.

 

СТРЕЛЕЦ
Досега можехте да разчитате на ограниченията, които сте си наложили, и на сигурността, която имате, но днес ситуацията няма да е същата. Навлизате в подвижен и несигурен период. Някои ваши виждания могат коренно да се променят. Някои ситуации могат да изглеждат по съвършено различен начин дори в рамките на един ден. Имайте нагласата да приемете новото, генерирайте идеи, които днес едва ли ще се осъществят, но биха могли да се разработят в близко бъдеще.

 

КОЗИРОГ
Съсредоточете се върху неща, които са ви познати. Ще получите подкрепа от хора, с които ви разделят значителни разстояния, възгледи, години, но и вашата адаптивност ще бъде подложена на изпитание. Днешният ден ви предлага много възможности в сферата на обществените отношения, в това да се чувствате на добра и престижна позиция, откъдето на почерпите вдъхновение, но също така да извлечете полза за себе си и за хората, които разчитат на вас.

 

ВОДОЛЕЙ
Постарайте се в днешния ден да сте сигурни в информацията, която получавате, или тази, която вие подавате. Там има много възможности за промени и неточности, както и за манипулация. Ще трябва да вложите много от енергията на вашата дипломатична природа, за да задържите добрия си имидж и да продължите коректните си партньорски взаимоотношения. Ако ви се налага да пътувате, проверете си резервацията и внимателно подреждайте багажа си.

 

РИБИ
Внимавайте днес да не пропуснете важните неща, свързани със семейството и бизнеса ви. Предстои ви служебно пътуване, ще разрешите проблеми около проект, по който отдавна работите, което ви прави активен участник във всичко случващо се около вас. За да задържите вниманието на околните, ще трябва отново да бъдете интересни, забавни и много талантливи. Вероятно е да ви споходи творчески проблясък, който да ви насочи към най-доброто решение в заплетена ситуация.

Коментирайте

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 9 ЮЛИ: Овни, осигурете си малко почивка! Скорпиони, очакват ви трудности!

Какви препятствия може днес да избегнете – ето съветите на планетите

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН

Наложително е да внимавате много през днешния ден. Вашите мисли от различен характер биха могли да ви наранят. Приемайте всяка една ситуация като даденост. Вие вероятно сте упорити, ала не може да промените хода на съдбата. Не е препоръчително да давате заеми и да обяснявате подробно пред близките ви какви са бъдещите ви планове за финансови инвестиции. Докато всичко не стане факт, по-добре да остане в тайна. Погрижете се за здравето си, дайте си малко почивка от бизнес задълженията си.

 

ТЕЛЕЦ

Много е вероятно днес да допуснете грешка, която ще ви струва скъпо в следващите месеци. Внимавайте много с имейлите, които изпращате, тъй като нещата може да се объркат. Стойте далеч и от онлайн магазините, за да не се сдобиете с некачествена или вече употребявана стока. Опитайте се да изслушате повече мнения за ваша идея или намерение, това може и да ви обърка донякъде, но пък ще ви даде по-ясна картина в една такава ситуация. Ще ви се избистрят нови бизнес идеи, за които си струва да се замислите.

 

БЛИЗНАЦИ

Периодът ще бъде успешен за вас. Парите в сметката ви се увеличават с всеки изминал ден и това ви дава спокойствие и малко повече свобода при харченето им. Докато имате достатъчно пари, които може да жертвате, може да си позволите да действате леко хазартно. Вероятно ще попаднете в такива ситуации, от които ще разберете как да се държите с определени хора от обкръжението ви. Не си  губете времето да доказвате себе си. Тези хора знаят много добре кой стои пред тях.

 

РАК

Ще имате възможността да докажете своите качества във всяко едно отношение. За повечето от близките ви вие ще бъдете онези незаменими хора, без които те не могат, въпреки допуснатите от вас грешки в миналото. Ако искате парите, които изкарвате, да ви стигат до следващата заплата и да не попадате в порочния кръг от заеми, то ще трябва сериозно да се замислите над това кое изяжда най-много от финансите ви и как да го премахнете. Добре ще е да си наложите лимит на джобните ви пари за всеки един ден.

 

ЛЪВ

Ще бъдете изправени пред дилема, защото денят ще ви предложи множество идеи и ще се чудите коя е най-добрата за реализация. Най-важното е да не споделяте своите идеи, докато нямате изяснена концепция. В противен случай е възможно някой да получи наготово някоя ваша уникалност. Ще имате достатъчно енергия да минете през всичките ви любими магазини, докато откриете това, което харесвате. Шопингът ще ви достави радост и удовлетворение от добре похарчените пари.

 

ДЕВА

Предстои ви да вземете важни решения относно своето бъдеще. Обмислете много добре нещата, преразгледайте всяко едно от тях, но все пак не се престаравайте, защото може и да се объркате. Ако приятелите ви са единствените, които одобряват бизнес идеите ви, то вероятно има нещо притеснително в това. Насърченията, които ви дават, може да ви накарат да се почувствате добре за момента, но в дългосрочен план може да изгубите доста пари.

 

ВЕЗНИ

Ще ви е нужна желязна воля, за да устоите на някои изкушения. Често се оставяте инстинктите ви да ви водят и взимате грешни финансови решения, водени от емоциите си в дадения момент. Ако ви е трудно да се сдържате с покупките, се обадете на някой близък, който да ви даде стимул да упражните волята си. Вероятно до вчерашния ден това би изглеждало като химера. Звездите ви съветват да си повярвате и да реализирате някои невъзможни според вас бизнес решения.

 

СКОРПИОН

Възможно е да ви сполетят някои затруднения. Те може да се дължат на това, че не сте обмислили добре своите цели. Възползвайте се от вашето гъвкаво мислене, ако искате добри бизнес и финансови резултати. Всеки има дни, в които не ви се иска да мислите за бизнес, сметки и пари. Близките дни и на вас няма да ви се занимава с тези неща. Без значение колко сте ангажирани и какво сте планирали, направете един бърз преглед на бюджета ви и се уверете, че всичко неотложно е платено.

 

СТРЕЛЕЦ

Интересът ви към екстремни преживявания и пътувания понякога не само ви изтощава физически, но и финансово. Починете си малко от харченето на пари и се погрижете да отделите средства за непредвидени разходи. Изглежда, до вас ще долетят някои новини, които ще ви изненадат. Вести, които биха могли да бъдат окачествени като вятъра на промяната. Ако сте в състояние да промените някои от своите убеждения, тогава със сигурност ще намерите скритото послание в тези нови съобщения.

 

КОЗИРОГ

Звездите ви препоръчват днес да не задавате излишни въпроси. Вероятно това е така, защото може да получите такива отговори, от които ще останете огорчени. Вместо да се оплаквате как всичко е скъпо и парите не ви стигат, се замислете над това как да ограничите излишните покупки и да оптимизирате разходите си. Дори промяната в менюто ви за следващите дни може да ви спести значителна сума. Погрижете се за здравето си, осигурете си минимална почивка.

 

ВОДОЛЕЙ

Няма да бъде добра идея, ако започнете да разпитвате близките си хора. Опитайте се да избегнете любопитството си, защото може да се окажете в окото на конфликти. Може да се наложи да се извините за нещо, за което нямате вина, така със сигурност ще получите подобаващо за вас уважение. Не се очаква ръст на печалбите ви и ще трябва да се задоволите с настоящото си финансово състояние. Проявете търпение, ако се наложи, вземете заем от близките ви, за да закрепите положението.

 

РИБИ

Вероятно ще ви обземе скука, тъга и депресия и няма да имате вдъхновение да правите каквото и да е. Харченето на пари за „утешителни“ напитки няма да реши проблемите ви, а ще ви даде единствено временно бягство от тях. Трябва да промените някои свои вредни навици. Това се налага поради факта, че сте прекалено наивни и искате да угодите на всички. Направете така, че да не ви търсят само когато сте необходими на някои хора. Уважавайте себе си, ако искате да ви уважават.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 8 ЮЛИ: Овни, бъдете внимателни! Скорпиони, погрижете се за здравето си!

Ето какво ви съветват звездите за днешния ви ден

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН

Въпреки че често се изкушавате да спорите с всички, защото не признавате авторитети, невинаги сте прави. На колегите и шефовете няма да им хареса агресивното отношение, но ако не превишите определени граници, няма да има последствия. Винаги сте готови за битка и така може да превърнете сътрудниците си във врагове. В напрегнати моменти не е нужно да действате импулсивно. Ако сте изкушени да подадете оставка или да нарушите някои споразумения, трябва да бъдете много внимателни.

 

ТЕЛЕЦ

Изпуснатите ви нерви могат да развалят много изгодни проекти. Професионални възможности няма да ви липсват, но да се адаптирате към друго място на работа или обстоятелства, невинаги ще успявате. Не се очакват някакви необичайни неприятности, но не трябва да правите и големи разходи. Ако ги поддържате на нормално, балансирано ниво, няма да имате никакви проблеми. Най-важното е да се чувствате добре и да нямате никакви свръхочаквания относно възможностите.

 

БЛИЗНАЦИ

Планове трябва да правите въз основа на доходите, които получавате. Макар да не може да се каже, че това е специална задача, добре обмислените инвестиции днес ще работят през следващите дни и седмици и могат да донесат добри печалби. Не е нужно да влагате всичките си пари, оставете си и за „черни дни“. Дори да възникнат някои допълнителни трудности, не е нужно да ги тълкувате като наказания, просто трябва да гледате на тях позитивно, само така ще спечелите.

 

РАК

Наблюдателността и способността да действате винаги навреме са полезни качества и те ще ви донесат признание от другите. Въпреки че понякога сте твърде твърдоглави, ще може да се справите с всички предизвикателства и да реализирате повечето от вашите цели. Макар че поради липса на свободно време ще ви е трудно да си починете и откъснете от настоящите проблеми. Парите няма да са проблем за вас, дори ако всички инициативи, които сте предприели, не са били финансово благоприятни.

 

ЛЪВ

Имате икономическа стабилност, която може да бъде използвана за осъществяване на важни проекти в професионалния живот. Ако сте решили да инвестирате пари в някое начинание, тези дни са идеални за финансови инвестиции, но винаги се старайте да проверявате всички книжа, преди да подпишете документите. Ако сте започнали нова кариера, сега може да започнете да виждате някои малки, но важни резултати, докато ако останете на предишната си работа, изгодите ще бъдат по-малко и оптимизмът ще бъде леко понижен.

 

ДЕВА

Тези, които все още търсят работа, трябва да се възползват от днешните възможности за бизнес контакти с непознати хора, за да получат положителни отговори. Ходете на интервюта, изпращайте автобиографии, действайте, не стойте на едно място, защото обстоятелствата са благоприятни за намиране на добра работа. Всъщност, ако през този ден започнете нова работа, може да продължите безпроблемно да градите кариерата си в течение на много години и няма да имате трудности.

 

ВЕЗНИ

Денят ще ви позволи да поправите много неща, да намерите добър вътрешен баланс и перфектна хармония в отношенията. Ако от дълго време сте необвързани или през последната година вашата връзка се е разпаднала, тогава сега е най-доброто време за нови любовни отношения и срещи. Много е важно да направите вашите романтични взаимоотношения по-стабилни и да тръгнете по път към създаване на семейство. Физическата ви форма ще е отлична, ще имате повече енергия, най-вече за да може да работите.

 

СКОРПИОН

Погрижете се за здравето си, в състояние сте да се отървете от някои малки или големи здравословни проблеми, защото имате възможността да намерите най-доброто лечение или да срещнете най-добрия лекар. Ако обичате да сте в движение, сега всички пътувания са много препоръчителни. А по време на някои от тях може да срещнете много важен човек, който да играе съществена роля в бъдещата ви работа и впоследствие да ви стане приятел или дори любим.

 

СТРЕЛЕЦ

Всички пътувания с кола, влак, самолет ще са много положителни и ще ви позволяват да получите добри финансови и професионални облаги. В никакъв случай не трябва да се отказвате от удоволствията и да пестите пари от почивка. Използвайте всеки момент да се забавлявате и отдъхвате с близките. Така настроението ви ще бъде много положително, благодарение на близостта на любимия или семейството, което е много важно за вас. Ако не се занимавате със спорт, за намаляване на теглото подберете най-приятната за вас диета.

 

КОЗИРОГ

Ще се радвате на подкрепата на близките си хора, в почти всяка житейска ситуация. Ще откриете, че имате повече приятели, отколкото сте си мислели. Работата в екип, социалните взаимоотношения ще са от голяма полза и ако сте разумни и имате необходимите умения, може да постигнете невероятни резултати. Вероятно ще играете важна роля в решаването на проблемите на другите. Всичко ще се развива прекрасно, ако внимавате по въпросите, свързани с морала и законността.

 

ВОДОЛЕЙ

Социалният статус, престижът и вашата популярност ще се увеличат. Може да разчитате на късмет, само ако сте разумни и обръщате повече внимание на възникващите проблеми. Възможно е в любовта да не се чувствате много добре, не защото нямате възможности, а защото не сте уверени в собствените си сили. Твърде голямата срамежливост, съчетана със силни емоции и задръжки, пречи да покорите желания човек, а тези, които имат връзка, не могат ясно да изразят своите чувства и да проявят нежност.

 

РИБИ

В трудна ситуация сте изпаднали, от която може да излезете без огромни усилия. Въпреки това вие изпитвате желание да се изолирате далеч от света и в самота. Така отношенията ви страдат и въпреки че имате всички условия да бъдете щастливи, отрицателните чувства ще наранят ненужно връзката. Не само отношенията с противоположния пол са засегнати, но и приятелството и професионалните контакти. Понякога може да ви се струва, че стоите на едно място и развитието е спряло, но причината може да е във вас.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 7 ЮЛИ: Лъвове, забавете темпото! Везни, бъдете бдителни!

Към какво да се стремите, как да осмислите деня си – вижде съветите на планетите

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН

Ще усещате странна енергия между вас и някой от близкото ви социално обкръжение и въпреки че не можете да си я обясните, не можете и да я изтръгнете. Опитайте се да разредите въздуха, преди напрежението да натегне дотолкова, че да бъде трудно да се игнорира. Улавяте дребен детайл, който другите смятат за незначителен, но колкото повече изследвате обстоятелствата, толкова повече неща изникват. Всички трябва да ви похвалят за изследователски ви качества, които им пестят пари, време или дори и двете.

 

ТЕЛЕЦ

Научавате пикантни новини или клюки, но приятелите ви са наясно, че техните признания са на сигурно място при вас. Въпреки че научавате много съкровени тайни и детайли, не позволявате да се разбере, че сте наясно с тях. Ще има още дни, в които ще губите представа за времето, преследвайки своите капризи и прищявки, с което трудно бихте могли да обясните защо закъснявате за важна среща или събитие. Бъдете кратки и ясни в обясненията си.

 

БЛИЗНАЦИ

Днес имате много въпроси, но не и техните отговори. Не се страхувайте да потърсите по-детайлна информация. Това са благоприятни дни да откриете нов спестовен влог или да промените условията по стария. Добре е да сте подготвени за бъдещето. Имате оригинален подход към задачите и домашните си задължения, така че помогнете на семейството и приятелите си с изпълнението на техните, след като приключите със своите.

 

РАК

Бихте могли да превърнете своите забавни организационни умения в кариера, ако помислите сериозно по въпроса. Някаква тревожна енергия заобикаля вас и хората от близкото ви обкръжение, но не е нещо, което не може да бъде преодоляно. Не ви е приятно да се правите на такива, каквито не сте. Веднага след като усетите свободата да бъдете себе си, няма дори да пожелаете да изневерите на своята същност. Движите задачите си със завидно темпо, но най-вероятно не сте наясно със собствената си скорост.

 

ЛЪВ

Ако забележите, че хората се опитват да избягат от пътя ви, може би е време да забавите темпото. Зашеметяващата ви стратегия и завидна тактика предизвикват истински прогрес, което ви прави неземно щастливи. Напълно целеустремени сте и всяка крачка, която предприемате към целта, е вълнуваща за вас. Обикновено сте много директни, но се налага да сте по-тактични от обикновено. Пазете се от измамници. Колкото повече се стараете да ги идентифицирате, толкова по-трудно е да ги откриете.

 

ДЕВА

Борите се да разберете какъв е смисълът на всичко, но и не се отказвате лесно. Понякога просто трябва да поемете по пътя, независимо че не знаете къде ще ви отведе. Леко неясни са мечтите ви, но не е лошо да се загубите във фантазиите си от време на време. Щом приключите с дневните си ангажименти, отдайте се на игри, отидете на кино. Стараете се да прекарвате повече време със семейството и приятелите си, а всеки, който ви познава, знае, че полагате много усилия за това.

 

ВЕЗНИ

Няма как да реорганизирате приоритетите си за една нощ, но всичко, което предприемете, си заслужава допълнителните усилия. Важно е да сте бдителни относно детайлите, особено ако става въпрос за бизнес или ако се заемете със съвместен проект с човек, който смята, че детайлите не са от значение. Но е точно обратното! И колкото по-наясно сте с подробностите, толкова по-добре! Обичате да помагате на другите, но сте наясно и когато се възползват от вас. Дръжте се на положение.

 

СКОРПИОН

Най-доброто нещо, което може да направите, е да стоите неподвижно. Бъдете наясно какво казвате и най-вече на кого го казвате, за да избегнете евентуално неразбирателство. Не ви се иска да търсите помощ, но сте напълно наясно и че понякога не можете да свършите нещо сами. Стига да сте учтиви и любезни, хората ще се отзоват с каквото е по силите им. Съдбата ви очевидно е предопределена, но определено можете да направите своите избори. Хората около вас зачитат мнението ви.

 

СТРЕЛЕЦ

Ще имате голямо желание и усещане, че може да направите повече, но са възможни разочарования, които да съсипят доверието във вашите собствени сили. Само положителното и оптимистично мислене може да ви изведе от този порочен кръг. Възможностите съществуват! Късметът е на ваша страна, но трябва да имате смелостта да излезете напред, да действате по-решително. Оставете настрани негативните емоции, тревоги и покажете на какво сте способни.

 

КОЗИРОГ

Разбирателството в семейството ще е добро, въпреки че е възможно да възникне напрежение по незначителни въпроси. Конфликтите трябва да бъдат държани под контрол, в противен случай ще ескалират. Избягвайте да обсъждате с партньора си опасни теми. Необвързаните ще привличат интересни, интелигентни и весели хора, с които са възможни дългосрочни взаимоотношения. В професионалната сфера ще се радвате на плодовете на предишните си усилия.

 

ВОДОЛЕЙ

Вие харесвате работата си и се чувствате много добре сред вашите колеги. Така че ви очакват едни спокойни дни, без напрежение или несигурност, без дилеми. Тези, които притежават креативни заложби или работят в хуманитарни области, където талантът е важен, ще имат големи шансове за успех. Но преди да вземете важно решение, се препоръчва винаги да правите задълбочен анализ. Ще получавате повече, но също така и ще харчите повече.

 

РИБИ

Време е за важни придобивки, успешен бизнес, значителни финансови успехи, които ще увеличат увереността във вас и ще ви дадат кураж да инвестирате в по-големи проекти. Само се пазете от двусмислени ситуации, финансови или правни грешки и прекомерно харчене. Стресът може да е доста голям и е вероятно да провокира недоволство или по-стари конфликти. По принцип трябва да се чувствате по-комфортно, но това зависи от отношението ви към хората в колектива и обкръжаващата среда.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама

Най-четено