Открийте ни и в

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 19 ЮНИ: Телци, постигнатото ви мотивира! Скорпиони, послушайте сърцето си!

Радостни и вълнуващи моменти ще имате с приятелите си

публикувано

на

ОВЕН
За много от вас денят носи промени, най-често на работното място. Очакванията ви са за по-добро бъдеще и не грешите, въпреки че нищо даром няма да ви се даде. Някои ще тръгнат на път, често отвеждащ ги на приятно място. Не мислете за работа, починете си, предстоят ви нови проекти, за които ще са ви нужни свежи сили. Бизнесмените ги очакват успешни договорености, и то благодарение на умението им да преследват целите си докрай. Нечие присъствие ще ви развълнува и накара да правите планове заедно. Ще изживеете общ път, изпълнен с радост и постигнати мечти.

ТЕЛЕЦ
Напред с мисленето сте, но сега си наложете да изслушвате по-спокойно аргументите на роднини или приятели, като помогнете с подходящи съвети и познанства. Емоционалната ви устойчивост ще бъде подложена на изпитание, щадете се повече. Чувствата ви ще се обновят с нови изживявания и взаимни отстъпки. Щастливи ще бъдете да установите, че нещата, за които се трудехте, имат своето място в живота ви. Усилията не са били напразни, с което много други около вас не могат да се похвалят. Постигнатото ви прави доволни и мотивира да се усъвършенствате – професионално и в духовен план.

БЛИЗНАЦИ
С работата си ще наложите името си в сферата, в която се трудите, и това ще ви доближи до успеха. Други ще се посветят на бизнес проект, навлизайки в труден, но печеливш за тях период. Приемайте всяко предложено ви сътрудничеството, обемът от работа, с който се ангажирате, изисква повече енергия. Поради преумора са възможни повишаване на кръвното налягане, главоболие, ставни болки и други страдания. Потърсете консултация със специалисти, не се самолекувайте. Решаването на имотен въпрос, ремонт или друг общ проблем може да доведе до спорове и несъгласие с роднините.

РАК
През днешния ден ще успявате да бъдете в крак със себе си. Радостни и вълнуващи моменти ще имате с приятелите си и това допълнително ще повишава жизнения ви потенциал. Не се страхувайте да покажете мислите и чувствата си. В интимните ви отношения отново настъпва момент, когато ще имате нужда от повече яснота и прозрачност. Хармонията е нарушена и само вие със своята прямота ще я насочите към естественото й развитие. Кажете си, че имате още какво да желаете, и поставете нещата на истинските им места. За интимните ви отношения настъпва нов период.

ЛЪВ
Битът ви ще се променя и животът ви отново добива желаната от вас посока. Стремежите ви говорят за повече настроение, а въпросите, които си задавате, често ще хармонизират с природата. От близките си ще получавате енергия и съвети, заедно ще решавате възникващите проблеми и ще живеете в разбирателство и любов. Ще получите финансова подкрепа или вие ще подпомогнете нечие начинание. Ще споделяте осъществените си желания с онези, които приемате за важни в живота си. Любовта ще подсилва усещането ви за значимост и ще ви подтиква към смели решения.

ДЕВА
Свидетелство за това, че сте на прав път в бизнес решенията си, ще са последващите благоприятни развития и успехи. С повече търпение и разумно използване на времето си ще напреднете в сфера, която сте считали за непозната. Отново ще повярвате във възможностите си, с постигнатото ще повишите психическата си устойчивост и житейска мъдрост. За много от вас парите са променлива величина, която в различните етапи клони в една или друга посока. Не без безпокойство отбелязвате този факт, но няма да се депресирате, напротив. Ще се мобилизирате и ще продължите да следвате приоритетите си.

ВЕЗНИ
Приятелите ще ви покажат, че не сте забравени, сбирки и приятни вълнения ви очакват в края на деня. Случващото се днес ще ви направи по-активни в действията и вслушвайки се в разума си, ще потърсите по-сигурни пътища за излизане от създала се ситуация. Вглеждайте се в знаците по пътя си и отчитайте импулсите, идващи от горе. Ще имате сили да се противопоставите на нечии недоброжелателни внушения, опитващи се да ви отклонят от верните решения. Безпогрешно ще ги откривате и ще се дистанцирате от тях. Наред с трудностите и работата си ще имате и своите добри изживявания.

СКОРПИОН
В отношенията си с близките и хората от обкръжението ви ще постигнете разбирателство, енергията от което ще ви помогне да продължите уверено напред. В професионалните си дела ще подсилите ефекта от работата си, ако приобщите към нея и онези, които до момента са изразявали съмнения. В интимните си преживявания по-често слушайте сърцето си. Ако имате влечение към някой друг, не се колебайте да го споделите. Подхранвайки напразни надежди у партньора си, на практика удължавате края. Творците ще събират интереса на публика и критика, което ще прави живота им по-вълнуващ.

СТРЕЛЕЦ
Приоритетите ви са насочени в професионалната сфера, финансовите ви очаквания са свързани главно с тях. Там ще съсредоточите енергията си, но има още какво да се прави, вървейки към успеха. Ще се чувствате уютно сред напредничави хора, с гъвка мисъл и находчиви решения. Решавайки финансови въпроси, не рискувайте излишно, колкото и примамливи оферти да ви се предлагат. Ще ви вълнуват взаимоотношенията с близките и приятелите ви. Бъдете открити и не се дразнете, ако ви търсят, за да споделят тревогите си. Обсъждайки ги безпристрастно и не давайте мнението си на всяка цена.

КОЗИРОГ
Няма да ви липсва подкрепа, когато се нуждаете от такава, стига да я потърсите вежливо. Неведнъж сте доказали лоялността си към хората, с които работите, и е дошъл момент на свой ред да се възползвате от вниманието им. В професионалната сфера ще постигате върхове и с находчивите си решения ще подобрите работата на мнозина. Дава ви се, можете, за това насърчавайте околните да развиват уменията си. Като добри учители, ще се радвате на уважението и обичта на своите ученици. Всяко усилие към обединяване на идеи, желания и интереси ще бъде толерирано и има шанса да успее. Липсата на враждебност ще ви носи предимства.

ВОДОЛЕЙ
Ще получите финансови средства, с чиято помощ може да имате повече желани неща. От доброто ви отношение и грижа за другите ще се възползват мнозина. Но вие нали за това го правите. Ще споделяте своите наслади с партньора си, а ако нямате такъв до себе си, ще го откриете сред обкръжението си. С постоянство и труд ще постигате намеренията си. Подновете заниманията, които ви връщат усещането за спокойствие и ви карат да се чувствате на мястото си. Заслужена награда или друго повишаващо самочувствието ви признание ще подобри активността и подтикне към пълноценна себеизява.

РИБИ
Най-голямото предизвикателство пред вас ще бъде да прецените кое бихте могли да промените с действията си – в някои случаи това може да бъде нагласата ви спрямо обстоятелствата – и кои събития не контролирате. Имайте предвид обаче, че всякакви опити да въздействате на друг човек чрез манипулация ще доведат до негативен резултат и най-вероятно няма да постигнете нищо трайно. Денят е много подходящ да изясните отношенията си с човека до вас, ако има конфликти и спорни въпроси, а също така и да се разделите с хора, с които вече не искате да работите или с които не желаете да поддържате тесни връзки.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

⇩ Коментирайте ⇩

Най-четено

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА