Открийте ни и в

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 19 ЯНУАРИ: Близнаци, разполагате с много творческа енергия! Деви, очакват ви битови проблеми вкъщи!

Как да преодолеете затрудненията си – ето съветите на планетите

bgvoice

публикувано

на

ОВЕН
Затрудненията ще са свързани предимно с професионалните ви изяви, но отстранявайки ги от пътя си, ще докажете реалните си възможности. В крайна сметка ще установите, че затрудненията са своеобразен генератор за постиженията ви. А постиженията, подпомагани благородно от ваши добри приятели, хич няма да са за пренебрегване. Може да е трудно, но ще си струва усилията. Що се отнася до личните и любовни отношения, ситуацията е нещо като затишие пред буря.

ТЕЛЕЦ
Едва ли ще преживеете съществена промяна. Необвързаните ще предпочетат да се забавляват по-скоро с епизодични флиртове, отколкото да се вричат в дългосрочни обещания. Семейните ще запазят актуалния си статут на умерен баланс между навици и безразличие. Колкото и да сте откровени, не е възможно да разчитате на безусловна лоялност. Нормално е да злоупотребят с доверието ви. Свикнете с мисълта, че наивността не оказва положително влияние на социалните ви контакти.

БЛИЗНАЦИ
Всичко, с което се захванете, ще бъде нужно и важно. Ще са ясни не само целите ви, но и пътят за постигането им, който вие предварително ще сте разчистили. Няма съмнение, че ще напреднете в абсолютно всички сфери, към които се ориентирате. Разполагате с много творческа енергия. Ще се убедите в силата на собствения си потенциал. Предстоят ви поредица сериозни изменения на битовия и социален статус, от които не бива да се отказвате, макар че на моменти може да ви се сторят стресиращи.

РАК
Денят ще е изключително благоприятен за необвързаните от вас. Почти сигурно е, че най-после ще попаднете в лапите на голямата и всепомитаща любов, ще преживеете куп изненади и романтични мигове. Наслаждавайте им се пълноценно. Що се отнася до тези от вас, които вече имат постоянен партньор, към тях препоръката е покрай бизнеса и работата да не забравят любовта. Най-добрият начин да стимулирате връзката и да освежите чувствата си е да организирате спа почивка наблизо в компанията на любимия човек.

ЛЪВ
Пред вас е ден, в който ще ви се наложи да се ангажирате с повече професионални ангажименти или други неотложни действия. Някои от тях ще бъдат свързани с ваши приятели или познати, които ще разчитат на вашия опит или контакти, за да реализират важни за тях дела. Интересно развитие ще има флирт на работното ви място, тъй като сега ще се види кой е искрен в тази връзка и кой има някакви други цели. Ще ви учуди или изненада неискреността или действията на млад мъж, който ще се опита чрез хитрост или измама да постигне нещо.

ДЕВА
Този ден определено ще бъде по-успешен от предходния, но нещата ще трябва да се правят внимателно, стъпка по стъпка и да не се избързва. През деня ще възникнат битови проблеми в дома ви или с друг вид имущество, което вие или семейството ви притежавате. Разрешаването на този проблем няма да бъде лесна работа, но ще трябва да се приключи. Нормално е част от идеите ви да бъдат отхвърлени. Свикнете с мисълта, че няма как животът ви да е приключение от начало докрай.

ВЕЗНИ
През деня може да очаквате постъпление на пари или едно по-благоприятно развитие на финансовите ви дела. Ще очаквате и важни новини или развитие на събития, които в голяма степен ще определят вашето бъдеще. Мнозина от вас ще имат притеснения относно развитието на имотен ангажимент поради неговото забавяне или отлагане на различни действия. Търсете опора и подкрепа в семейството си и близките си родственици. Ще получите новина, свързана със сериозни житейски трудности в живота на жена, която познавате.

СКОРПИОН
Ако сте ангажирани с някаква работа или бизнес, през този ден не търсете печалба на всяка цена, а по-скоро да имате някакви приходи, които да ви помогнат да се задържите стабилни. Денят ще дойде с изненади и неочаквани събития, като някои от тях ще бъдат свързани с необходимостта да се срещнете с определени хора. Непредсказуемо ще бъде развитието на вашите финансови дела, но едва ли ще възникне неприятна ситуация или драма. Фокусирайте върху важните за дома и семейството ви неща.

СТРЕЛЕЦ
Това ще бъде благоприятен ден за разговори, свързани с минали, настоящи или бъдещи събития в семейството ви. Така ще успеете да вземете важно решение, което тепърва ще има благоприятно влияние върху домашните ви дела. От мъжете ще се изиска една по-голяма активност в бизнес действията им, тъй като мнозина ще зависят от тях. Ще можете да демонстрирате всичките си таланти и умения. Ще сте по-работоспособни и по-организирани от обикновено.

КОЗИРОГ
Ден, в който финансовите ви дела ще бъдат приоритет и затова ще си има конкретна причина. Събития по-скоро ще благоприятстват тяхното развитие, отколкото обратното. Интересно влияние върху паричните ви дела ще има от страна на близък ваш роднина или приятел отдалеч. Всякакви парични приходи са възможни – от акции, от вложения, от наследство. Ще ви бъде тъжно, че няма да присъствате на важно събитие в живота на момиче или млада жена поради независещи от вас обстоятелства.

ВОДОЛЕЙ
Ще имате интересни контакти с жени, които определено ще имат благоприятно влияние върху вашите лични и професионални дела. Младите жени ще имат желание да преживеят повече емоции в личния си живот, но на този етап ще трябва да се съобразят с реалността около себе си. Мъжете пък ще имат един труден откъм емоции ден, тъй като ще трябва да се откажат от някои свои планове или да се разделят с някои хора, без да имат желание за подобни действия.

РИБИ
Жените да не се притесняват от новите познанства, а да им дадат време да се развият по естествен начин, без да бъдат натоварвани с някакви специални очаквания. Умението ви да се концентрирате над текущите цели и да разпределяте силите си правилно е кошницата, в която ще събирате плодовете на труда си. Днес може да изживеете неприятни емоции, свързани с дете или с млад човек, които може да са предизвикани от техните неразумни или рискови действия.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

⇩ Коментирайте ⇩

Най-четено

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 11 АПРИЛ: Везни, разумността е вашият ключ към успеха! Риби, вярвайте в силите си!

Денят може да ви донесе известно безпокойство – вижте съветите на звездите

bgvoice

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
Имате възможност да завършите успешно това, което сте започнали по-рано. Резултатите от вашите действия могат да надминат очакванията. Ще бъдете в добро настроение, а отношенията с хората ще се развиват хармонично и естествено. Днес късметът ще е с вас. Обстоятелствата са благоприятни и има шанс да постигнете отдавна поставена цел или желание. Ще получите полезна информация, която ще ви помогне да вземете правилните решения за вашето благополучие в идните дни.

ТЕЛЕЦ
Денят може да ви донесе известно безпокойство, но като цяло ще е успешен и ще премине добре, ако бъдете търпеливи и не се поддавате на нервността. Нужно е да запазите спокойствие и така лесно ще избегнете конфликтите с другите. Днес ще бъдете в емоционален възход и желание за промени. Любовните взаимоотношения се характеризират с емоционална наситеност и силно влечение към физическата страна на любовта. Взимайте решенията си с разума.

БЛИЗНАЦИ
Днес може да изпитате лек дискомфорт, който ще ви попречи да се справите ефективно с неотложни въпроси и вкъщи, и на работното ви място. Нервният стрес и многото ви работни задължения могат да повлияят на качеството на съня ви. Вземете валериан или други успокоителни с естествен произход. Денят е силно повлиян от външни фактори. Вероятно ще изпитвате известно неудовлетворение, може да имате някои затруднения. Приемете това като идеално време да се отпуснете.

РАК
Започнете да слушате повече тялото си и намерете баланса между работа и почивката. Времето, прекарано в кръга на семейството и приятелите, ще ви помогне да възстановите сили и енергия. В следобедните часове е възможна приятна изненада, която ще подобри вашето настроение. Ставате по-оптимистични и виждате добрата страна на нещата. В любовта ще трябва да правите компромиси, за да постигнете хармония. Точката на силата винаги е в настоящето. Нещо или някой ще ви развесели.

ЛЪВ
Не е изключено да се появи сложна задача, за която трябва да намерите бързо решение. Бъдете любезни и приятелски настроени към тези, които обичате. Не флиртувайте с колеги. Не е добре да смесвате деловите с личните отношения. Този ден ще ви донесе възможност за успешно изпълнение на вашите планове. На пътя ви може да възникне неочаквано препятствие и за да се справите с него, ще трябва да демонстрирате иновативно мислене. Денят ще е добър, ако проявите достатъчно проницателност, за да грабнете всеки шанс.

ДЕВА
Ще срещнете човек, в чиято компания ще се чувствате приятно. Има вероятност да купите евтино нещо, за което отдавна мечтаете. Днес приемайте всяко събитие или разговор с необходимата сериозност. Не пренебрегвайте думите на хора, които се опитват да разговарят с вас откровено. Мнозина ще се зарадват на пари, за които предварително ще имат информация. Действията ви говорят по-силно от думите. Можете да станете лидер, като давате пример. Не бързайте да приемате нови възможности, първо оценете перспективите.

ВЕЗНИ
Отличавате се с прагматичен поглед върху нещата, оценявате ги от гледна точка на материалните облаги. Творческият подход към управлението на вашите финанси може да ви помогне да подобрите значително текущата ситуация. Не очаквайте обаче денят ви да е спокоен. Това е забързано, стресиращо време, когато са възможни необичайни ситуации. Разумността е вашият ключ към успеха. На този ден вие сте в състояние да промените общия ход на събитията, без дори да се намесвате директно.

СКОРПИОН
Днес сте склонни да обръщате твърде много внимание на детайли, които не са толкова важни. Може да има повече неща за вършене от обикновено. Трябва да внимавате с парите. Спонтанните покупки и сделки, направени набързо, невинаги са успешни. Ще са нужни усилия, за да постигнете желаните резултати, но сте готови да работите усилено. Може би искате да изглеждате като герой в очите на другите, но не забравяйте, че имате свои собствени дела, които не търпят забавяне.

СТРЕЛЕЦ
Емоциите са трудни за справяне, особено в началото на деня. Те могат да ви подтикнат да правите неща, за които по-късно може да съжалявате. Затова помислете два пъти, преди да следвате всеки свой импулс, опитайте се да оцените последиците от вашите действия. Подходящо време да работите върху себе си – да се отървете от комплекси, да преоцените минали събития и т.н. В резултат на това изцелението може да се случи на много нива и животът ви ще се промени към по-добро.

КОЗИРОГ
Планетарното влияние може да ви подтикне към смели инициативи, които не бихте посмели да предприемете при други обстоятелства. Семейните дела и отношенията с роднини ще изискват много внимание. Денят може да бъде белязан от различни нестандартни ситуации, както в работата, така и в личния живот. Можете да разчитате на подкрепата на хора, по-опитни по възраст или статус. Не пренебрегвайте съветите им. Ако искате да постигнете успех, много е важно да сте в хармония с други хора.

ВОДОЛЕЙ
Имате решителността да рискувате, готови сте да вземете смели решения и незабавно да започнете да действате за тяхното изпълнение. За съжаление вашите решения може да не са добре обмислени. Не забравяйте, че вашето импулсивно поведение и необмислени действия могат значително да попречат на вашите дела. Вероятно ще имате повече неща за вършене от обикновено. Първоначално може да е трудно бързо да превключвате от едно към друго, но можете да се справите.

РИБИ
Много активен ден ви очаква и трябва да вярвате в силите си. Обърнете внимание на отношенията си. Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния ви статус. Парите е ви стигат, защото имате фантазия и умеете да ограничавате страстите си. Работата ви ще бъде особено ползотворна.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 10 АПРИЛ: Овни, денят ви ще е напрегнат! Близнаци, бъдете внимателни!

Какъв ще бъде днешният ви ден – вижте

bgvoice

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите ви, и то за неща, без които няма как да минете. Денят ще е благоприятен за кратки пътувания, за контакти или работа с непознати хора, както и да стартирате обучение. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. Утрешният ден може да е по-напрегнат, така че си дайте почивка и отделете време за дейности, които обичате да вършите.

ТЕЛЕЦ
Днешният ви ден няма да блести с особен успех. Трябва да избягвате всякакви пътувания, работа или контакти с хора в чужбина, а в дома си – конфликтните ситуации. Бъдете оптимисти, нещата ще се развиват доста бързичко. Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. Семейството и приятелите ви биха желали да прекарат с вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение.

БЛИЗНАЦИ
Обземат ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. Има шанс да спечелите пари и ако мислите в тази насока, наистина може да откриете начин за прилично възнаграждение. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

РАК
Може да се определи като труден и неприятен днешният ден за мнозина от вас, тъй като е свързан с кавги и противоречия. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Денят ще е подходящ да направите някои промени в обкръжението си. Не посягайте към финансовите спекулации. Ще последват тежки проблеми, които няма да можете да разрешите в близките дни. Обърнете внимание на дома си и на здравето си.

ЛЪВ
Денят не е добър за пътувания, за работа или контакти с чужденци. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели. Преобладаващата част от вас са склонни да се съобразят с удобствата и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Бъдете внимателни като оформяте финансови документи, ако са свързани с предстоящи инвестиции в нови проекти. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия.

ДЕВА
Приемете новите предложения за работа, дори и да ви се струва, че ще започнете да ги осъществявате след известно време. Голяма ще бъде радостта ви от предстоящо непланирано събитие. Добре би било да се погрижите за здравето си. Бъдете великодушни към онези, които ви отстъпват, по това ще ви уважават и следват. Въпреки че могат да възникнат някои трудности, денят ще се окаже доста добър. Ще получите добри съвети и ще бъдете вдъхновени за нови подвизи.

ВЕЗНИ
Не търсите лесни пътища към целта, често експериментирате, не се страхувате да рискувате и затова сте успешни. Предстоят ви много дела, но мързелът може да ви попречи да постигнете желания резултат. Опитайте се да намерите подходяща мотивация за себе си. Прекарайте вечерта в медитация – релаксацията ще помогне за възстановяване на енергийния ви потенциал. Всички документи трябва да бъдат внимателно проучени преди подписване. Трябва да бъдете по-внимателни при справяне с финансовите проблеми.

СКОРПИОН
Денят е пълен с изненади. Едва ли ще можете да действате по план, така че бъдете готови да импровизирате, да вземате решения в движение. По-добре не бързайте да пазарувате – има риск да сгрешите с избора. В момента сте склонни към лекомислие, можете да похарчите пари за дреболии, които дори не са ви необходими. Но в любовта много представители на знака ще имат късмет. Успешно ще се справите с всички въпроси, свързани с работата и дома. Намерете време за почивка.

СТРЕЛЕЦ
Денят ще премине спокойно. Можете да правите каквото искате. По-добре да не се появявате на обществени места – възможни са малки, но неприятни недоразумения. Целите ви наистина са доста амбициозни, но няма да стигнете доникъде, ако не поемете инициативата. Вероятни са неочаквани срещи с хора, които дълго време не сте виждали или могат неочаквано да напомнят за себе си. Ще бъде хубаво да възстановите стари връзки. Ако нямате прекалено големи изисквания и не очаквате твърде много, денят ще бъде добър.

КОЗИРОГ
Нежелателно е да се обвързвате с каквито и да било задължения, ще бъде полезно да си запазите свободата на действие. Вашата ситуация ще се разреши чрез сътрудничеството с други хора, а не чрез индивидуални усилия. Помнете, че „две глави мислят по-добре от една“. Това, което не можете да постигнете сами, ще постигнете чрез колективната енергия. Денят е подходящ за делово общуване и работа с информационни източници. Добре е да избягвате изясняване на отношенията.

ВОДОЛЕЙ
Дръжте емоциите под контрол. Всички противоречия ще бъдат разрешени, ако не бързате. Не губете време в притеснения. Потърсете на спокойствие решенията, които са ви необходими. Позволете на своята вътрешна светлина да засвети в пълния си блясък. Повишеното ви либидо ще бъде приятна изненада за вашия партньор. Ще имате възможност да решите някои незначителни проблеми, които напоследък доста ви дразнят. Лесно се освобождавате от ненужните неща и гледате към бъдещето с оптимизъм.

РИБИ
Днес запазването на спокойствие не е лесно. Емоционалният фон е нестабилен, настроението може да се промени поради всяка дреболия. Но ако се съсредоточите върху делата и се опитате да не забелязвате малките неща, тогава денят ще премине добре. Денят обещава и да бъде продуктивен. Благодарение на тънката си интуиция ще можете да вземете правилните решения. Усещате, че препятствията остават назад и всичко започва да се развива с лекота.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 9 АПРИЛ: Овни, бъдете мъдри! Лъвове, очакват ви нови запознанства!

Какви решения да вземете днес – вижте съветите на звездите

bgvoice

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
Трябва да действате, но не да пометете всичко по пътя си като булдозер. Трябва да сте гъвкави и мъдри. Ще бъде много лесно да обидите роднина или колега, но ще бъде много трудно да си възвърнете уважението и приятелството. Струва си да се установи защита от завистливи хора. Сега не е моментът за почивка. Разбира се, почивката няма да навреди, но не трябва да губите времето си напразно. Трябва да действате, да бъдете активни. Взимайте решенията си с разума, не с емоциите.

ТЕЛЕЦ
Ще имате възможността да направите повече за един ден, отколкото през целия изминал месец. Трябва да поправите грешките от миналото Това ще бъде време на промяна, както вътрешна, така и външна. Единственото нещо, което днес ще бъде отрицателно за повечето от вас, е отслабването на интуицията. Съветът е да реагирате по-спокойно на всичко, което се случва. Най-добрият начин за облекчаване на стреса е с просто отпускане и ходене, разходки на чист въздух.

БЛИЗНАЦИ
Това е денят, когато трябва да оставите всичко лошо след себе си. Можете спокойно да започнете нов бизнес, да смените работа, да се запознаете с хора. Трябва да се доверите на интуицията си, а не да вземате прибързани решения, да проявявате трезвост и предпазливост. Амбициозните от вас ще могат да постигнат каквото пожелаят. Важно е само да повярвате в себе си. Днес планетите ще ви помогнат в решаването на кармичните ви задачи . Дойде време да се освободите от оковите.

РАК
Това е благоприятен ден за комуникация, кратко пътуване, смяна на обстановката, пазаруване. Планетите ще ви помогнат да намерите нови възможности за самореализация. Съветът е да не пестите усилия, за да постигнете желания резултат. Най-вероятно, на работа или в бизнес решенията си, ще се нуждаете от максимална инвестиция на енергия. Последните часове от деня могат да бъдат наситени със събития. Можете спокойно да поискате помощ от близки.

ЛЪВ
През днешния ден много от вас ще успеят да направят големи крачки в любовта. За да направите това, просто трябва да бъдете себе си, защото сте най-романтичните и любящи хора от зодиакалния кръг. Ще бъде чудесно време за запознанства, срещи, флирт и общуване с противоположния пол като цяло. Ако правите скъпи покупки, то не да е в следобедните часове на деня. Разчитайте по-често на факти, а не на празни спекулации, особено ако става въпрос за любов. Това е много благоприятно време за мили и отворени хора.

ДЕВА
Денят ще е чудесен за вас и за вашите близки. Динамиката на деня ще повиши емоционалната ви възбудимост, което може да се отрази благоприятно на отношенията и работата в. Бъдете обаче бдителни и се предпазвайте от финансови загуби. Ако ви е възможно, отложете присъствието си на работното си място. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познати и приятели. За решенията си се доверете изключително на разума си.

ВЕЗНИ
Ще е благоприятен ден за повечето от вас, макар че за момент ситуацията ще е доста напрегната, въпреки че всичко изглежда спокойно и надеждно. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Денят ще е нервен и неприятен ден за онези от вас, които очакват да реализират финансови постъпления от определена дейност. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството.

СКОРПИОН
В чудесно състояние на духа са повечето от вас през днешния ден. В любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. Ще се чувствате добре. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Ще ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Предстои ви ден на емоции, изискващ задължителен анализ на работата ви до момента. Доверете се на интуицията си, тя няма да ви подведе в решенията ви.

СТРЕЛЕЦ
Ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Времето е подходящо най-вече за рутинна работа и за изпълнение на обичайните ви задачи и ангажименти. Добре ще е да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Ще получите вест за парично възнаграждение, което ще ви зарадва в началото на деня. Радвате се чудесни отношения в семейството, което ще ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили.

КОЗИРОГ
Целеустремеността ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности. Част от вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване. Не идеализирайте ситуацията. Опитват се да спечелят вниманието ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да ви предложат начало на любовна връзка. Бъдете много внимателни към жена от кръга ви приятели, която се опитва да ви предлага големи неща и нови бизнес проекти, но нищо няма да излезе от това.

ВОДОЛЕЙ
Денят ще е благоприятен за самооценка. В сутрешните часове ви очакват нови предложения. Не бързайте да инвестирате получените пари. Интересите ви ще са свързани предимно със семейството. При необходимост потърсете помощта на близките си и на вашите колеги. Имате пари, не търсете повече. Бъдете деликатни, но твърди. Денят ще е подходящ за занимания с изкуство. Целеустремеността ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности. Част от вас все пак са доста привлекателни и ще са обект на нечие ухажване.

РИБИ
Не идеализирайте ситуацията, в която ще изпаднете още с началото на деня. Опитват се да спечелят вниманието ви, за да направите услуга на работното ви място. В интерес на работата и професионалното ви развитие е да запазите позитивното си отношение, без да прехвърляте отговорности върху други хора. Гледайте на грешките си като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред. Не се претоварвайте. Ще ви се струва, че нищо не е както трябва.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Предишна публикация:
Пловдивски полицай и четирима авери в ареста: продавали фалшиви лични карти на турци и албанци

Цената на фалшификата била около 15 хиляди лева

Затвори