Открийте ни и в

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 2 ЮЛИ: Лъвове, доверете се на интуицията си! Скорпиони, не прекалявайте в претенциите си!

Финансовите ви дела ще се развиват с променлив успех

публикувано

на

ОВЕН
Днес е възможно да бъдете изправени пред важно решение, което е крайно време да вземете. То може да бъде свързано както с работата ви, така и с личния ви живот. Добрата новина е, че партньорът ви, приятели и познати ще ви окажат нужната подкрепа. Така че ако търсите странично мнение или помощ, лесно ще ги получите. Няма нищо лошо в това от време на време да отделяте време само за себе си. Поне веднъж бъдете егоисти и се отдайте на удоволствията, които ви правят щастливи. Не можете винаги да се грижите за другите – трябва да обърнете внимание и на самите себе си.

ТЕЛЕЦ
Работещите в сферата на бизнес ще търсят нови посоки и начини за реализация на плановете си. Ако се нуждаете от подкрепа, ще я получите, стига да покажете, че допускате до себе си хората, които от които я очаквате. Не забравяйте обаче, че това не означава някой друг да уреди проблемите ви – вие трябва да поискате да ги решавате сами. Основната препоръка към вас е да не търсите спасител и самите вие да избягвате да влизате в ролята на избавител. Помогнете си сами и ще установите колко сте силни. Вечерта си осигурете пълна почивка.

БЛИЗНАЦИ
В стремежа ви да разработвате непознати за вас територии ще се включат и такива хора, които вече имат опит в подобни изживявания. Снабдяването с нужните средства ще ви осигури време за лични и духовни занимания. Не се притеснявайте да заявите очакванията си и не се страхувайте да бъдете коректив на идеи, неблагоприятни за бъдещето. Преодолявайки трудностите, ще засилите вярата си в доброто и силите, извеждащи го напред. Очакват ви находчиви решения, водещи до придобивки и удовлетворения. Ще давате, но и ще получавате. Силите ще ви стигнат за да издържите на натоварената ви програма.

РАК
Имате цели, които ви карат да се мобилизирате, като насочите активността си в реално осъществими проекти. По подходящ начин изразете уважението, доверието и намеренията си към хората, с които работите, и делата ви ще се подреждат. Свободолюбивият ви дух ще отхвърли всяка зависимост и ще разполагате със себе си, така е било винаги. Бизнесът ще се развива с променлив успех по различни причини, но това няма да ви възпре да инвестирате в бъдещо мероприятие. С ерудираното си присъствие ще събуждате интереса на колеги, партньори и по естествен път ще стигате до върховете.

ЛЪВ
Днес бъдете внимателни. Уморени и отегчени, по-често ще търсите спокойствието на природата и общуването с хората, които с присъствието ви отморяват. Мисълта за развлечения и отдих ще ви накара да проявите инициатива, с която ще изненадате приятно семейството и приятелите си. Доверете се на вътрешните си импулси, те ще ви правят уверени в силите ви и ще ви подтикват към повече изяви. Постиженията ви няма да закъснеят, но съществува и риск от необмислени действия. Нужно е да присъствате с внимание към това, което правите, и няма да оставате недоволни.

ДЕВА
Финансовите ви дела ще се развиват с променлив успех. Няма да ви липсват шансове, но ще срещате и пречки. Ако привлечете съмишленици, които наравно с вас да желаят положителното развитие на делата ви, ще печелите повече. Личните ви контакти ще ви карат да се чувствате добре, а необвързаните ще вземат смели решения за бъдещето си. Пазете се от чувства, които могат да ви въвлекат в конфликти. Показвайте най-доброто от себе си и ще достигате нови висоти. За тези от вас, които продължават да са на работните си места, денят ще бъде натоварен и динамичен.

ВЕЗНИ
Задачи от различен характер, най-често свързани с професионални и бизнес ангажименти, ще поглъщат времето и силите ви. За някои от вас ще се появят и нови отговорности, необичайни и поставящи ви в непривични условия. Не се противете, с действията си сте създали условия за тях, но ще се справите. Доброто, което носите в сърцето си и което постигате, ще ви зарежда с енергия и ще множи вярата и силите ви. Занимаващите се с правни науки, реклама, бизнес, медийни и културни изяви ще привличат интереса към себе си, получавайки оферти и участвайки в изгодни сделки.

СКОРПИОН
Не прекалявайте в претенциите си към околните, за себе си вземайте толкова, колкото сте в състояние да дадете. Така ще поддържате взаимоотношенията си в желаната форма. Вълнуващи изживявания ви очакват днес, кратки пътувания, романтични запознанства, приятелски общувания. Чрез практичните неща в живота си ще изразявате себе си и стремежите си. Времето ви ще се подчинява на срокове и договорености, без това да ви създава излишен стрес. Наясно сте, че високите цели си имат цена, която сте приели и не й позволявате тя да нарушава душевното ви спокойствие.

СТРЕЛЕЦ
Бъдете внимателни и не приспивайте бдителността си по отношение на ласкателства, обещания за бързи печалби и други съблазни. Съобразявайки се с това, ще избегнете поставянето ви в нечия зависимост. Вие можете да се справите с всичко, но защо да хабите излишно енергията си и да правите компромиси, без това да е нужно. С открито сърце и съзнание, подчинено на духовните ценности, ще гледате на света и проблемите му от към хуманната им страна, давайки своя принос за бързото им решаване. Повече от всеки друг знаете, че трудностите не са прегради и всичко е постижимо, щом сте добронамерени и с желание за действия.

КОЗИРОГ
На ангажираните с делови и отговорни задачи им предстоят пътувания, срещи и постигане на отлични резултати. Оставяйки доволни от работата си, няма да ви липсва желание и за удоволствия, а и като награда за постигнатото. В добра кондиция и с активно присъствие, ще се възползвате от всяка появила се възможност около вас. В повечето от случаите тя може да бъде свързана с бизнеса, професионалната ви кариера или с пътуване. Сигурно е, че ще има какво да ви вълнува и зарежда с позитивни очаквания. Силни по дух, ще се изявите като знаещи, можещи и добри хора.

ВОДОЛЕЙ
Духовното има специално място в мислите и действията ви. Такова е и въздействието ви върху околните, като на хора с ценностна система, в която присъстват моралът и доброта. Миналото ви се превръща в отправна точка за настоящето и бъдещето. Притежавате качества, които ви помагат безпристрастно да оценявате даденостите и да стигате, без излишно суетене, до същината на проблемите. Ще получите потвърждения за правилността на мисленето си, които ще ви мотивират да продължите в избраната посока. Добро представяне на изпити, конкурси и пред работодатели са част от перспективите за вас днес

РИБИ
Бизнесмените ще приведат в действие план, осигуряващ им печеливша реализация. Придобивки за дома. Заради преживяното до тук и натрупаната “спортна злоба” ще решите веднъж и завинаги въпрос, който повече не търпи отлагане. Ще успеете, в това няма съмнение, но не стигайте до крайности, запазете нервите и спокойствието – вашето и на близките ви. Заложете на последователни, разумни и премерени ходове в текущите си дела. С усмивка и спокоен тон, ще въздействате положително на обкръжението ви, привличайки интереса към себе си. Често ще се налага да усвоявате новостите в движение.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

⇩ Коментирайте ⇩

Най-четено

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА