Открийте ни и в

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 20 НОЕМВРИ: Овни, ще имате финансов успех! Близнаци, никакви препятствия няма да ви спрат!

Бъдете предпазливи, вижте какво ви съветват планетите

публикувано

на

ОВЕН
Всичко ще върви добре в професионален, бизнес и финансов план. Ще имате завиден социален напредък, голяма популярност и значителен финансов успех. Ако се възползвате напълно от възможностите, които са ви предоставени, може да постигнете още повече и дори да добиете популярност сред другите си бизнес партньори. Много от вас може да имат много късмет в кариерата, а ако сте на свободна практика, броят на клиентите ще се увеличи, ще печелите повече и следователно финансовото ви положение ще се подобри.

ТЕЛЕЦ
Ако правите бизнес с чужди държави, сега е моментът да сключите добри и големи сделки. По този начин може да получите увеличение на доходите си, трудовите ви задължения да претърпят положителна промяна и дори да получите бонус и похвала за работата си. Използвайте шанса за осъществяване на вашите проекти и за полагане на старт на много важното социално изкачване. Ако пък някои от вас не сте имали възможност да смените работата си или да поемете по нов професионален път, днес ще имате шанс да направите всичко това.

БЛИЗНАЦИ
Сега ще може да решите какво да правите и как да промените своя живот. Ще бъдете наистина много силни физически и психически и никакви препятствия няма да могат да ви спрат. Парите няма да са проблем и ако имате желание, може да инвестирате част от тях в закупуване на къща, магазин, друг вид собственост или да ги вложите в доходоносен финансов проект. Възможно е любовта днес да не е на преден план, защото най-вероятно сте прекарали много време в работа. Има нужда да работите още по-усилено за постигане на успех на любовния фронт.

РАК
През този ден ще е важно любовните ви отношения да се основават на сериозност, зрялост, мъдрост, като се опитате да избегнете лекомислието. В противен случай, в някой момент, вместо да се радвате на положителни взаимоотношения, може да се сблъскате с много неприятности. Ще се радвате на много емоции и красиви чувства заедно с половинката си. Ще имате голямо желание да направите дългогодишната си тайна любовна връзка официална. Необвързаните ще имат много възможности за среща с хора, които отговарят на техните нужди.

ЛЪВ
Късметът не е на ваша страна, но това не означава, че няма да получите подаръци от съдбата по отношение на професионалния и социалния си живот. Имате силно желание за разумен и пълноценен живот, стремеж да вършите нещата по най-добрия начин, оптимизъм и позитивност, които несъмнено могат да бъдат важни, за да продължите по пътя, който много от вас вече са започнали. Сега ще сте по-спокойни и ще може да потърсите полезен лек за ваш здравословен проблем – ще успеете да го намерите.

ДЕВА
Добро време за почивка, пътувания, но и за работа. Не трябва да забравяте, че не само с труд, а и с почивка можете да направите живота си много стабилен, зрял, безопасен. Отличната енергия, превъзходната физическа сила и ум ще ви дадат възможност да създадете много красиви идеи и проекти, които трябва да реализирате. Вероятно е да се почувствате леко изтощени, уморени и небрежни в грижата за тялото си. Затова трябва да внимавате, особено ако сте по-възрастни, защото едно сезонно заболяване може да ви създаде доста усложнения.

ВЕЗНИ
Ще имате много възможности за срещи с нови и интересни хора, за изгодни печалби и забавления. На първо място това ще са хората, с които прекарвате много време и които ще оценят вашето съвършенство и изисканост. Новите запознанства вероятно ще прераснат в приятелства и партньорства в дългосрочен план. Сега ще имате много възможности да се присъедините към групи от хора с еднакъв начин на мислене и които споделят вашата визия за бъдещето. Ще може да увеличите ефективността си и да постигате целите по-лесно.

СКОРПИОН
Работата в екип и съвместните усилия с партньорите ще ви помагат във всички области. Обществото ще ви отговаря по по-приятен и весел начин, с покани за тържества и празненства. Може би денят няма да е най-добрият за любов, въпреки че няма нещо интересно, което да изпуснете. Но са вероятни недоразумения, причинени от липсата на правилна комуникация, които ще доведат до някои самоизмами. Възможно е в отношенията да не получавате толкова, колкото искате, или обратно, някой да се опитва да се доближи до вас, но да не го приемате.

СТРЕЛЕЦ
Вашите специфични качества ще ви помогнат да преодолеете лоши, напрегнати моменти, но трябва да се отървете от перфекционизма и такива нагласи като враждебност, арогантност, преувеличени претенции и др. Дори и отношенията с противоположния пол да са сложни, може да разчитате на приятелство и любов, както и на значителен напредък в кариерата. Чувствате, че това, което сте създали досега, ви позволява да се движите смело напред и да се изкачите до мечтаната позиция. Сега сте по-близо отвсякога до успеха или повишението.

КОЗИРОГ
Възможностите пред вас са достатъчно и зависи само от вас да видите вашата мечта сбъдната. Всичко ще върви добре на работното място, ще сте удовлетворени и наистина ще се гордеете с това как се справяте. Осигуряването на качествени услуги, които хората оценяват, добрата работа и отличната комуникация са нещата, които са ви необходими. Възможно е да станете по-популярни, което ще ви донесе статут и слава. Тъй като сте професионалисти, и финансовите успехи няма да закъснеят.

ВОДОЛЕЙ
Въпреки наложителното затягане на колана и налагането на някои ограничения в покупките, всичко това ще е полезно, тъй като със сигурност имате големи амбиции за инвестиции. Някои от вложенията ще изискват по-големи усилия, други по-малки, но няма да искате да се откажете от тях. Ако имате стари дългове, внимавайте с кредитите, може да са много опасни, понякога дори задушаващи. Парадоксално, но сте длъжни да бъдете предпазливи и внимателни за всяка стотинка.

РИБИ
Днес най-добре е да не вземате кредити дори за инвестиция, защото могат да възникнат малки бариери и забавяния, които да доведат до разочарования. Вие сте много чувствителни, което може да бъде предимство, но също така и недостатък. Може успешно да се справите с деликатни въпроси, но може да станете неуравновесени, когато натоварването е прекалено високо или условията твърде трудни. Ако се чувствате прекалено притиснати, препоръчително е да направите крачка назад и да потърсите по-интелигентно решение.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

⇩ Коментирайте ⇩

Най-четено

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА