Открийте ни и в

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 20 ЮНИ: Овни, ще се радвате на романтични мигове! Близнаци, не прикривайте чувствата си!

От вас зависи днес да превърнете промените в бъдещи успехи

публикувано

на

ОВЕН
Очаквате да стане чудо, работата да бъде завършена с помощта на вълшебство, а вие да жънете резултатите, но ще се провалите. Подвластни сте на емоцията, въпреки че причина няма. Пътуване ще попълни с отлични приходи банковата ви сметка. Денят е добър за обсъждане на договори и сделки, но не бързайте да уговаряте ден за подписването им. Използвайте благоприятното положение на звездите, за да реализирате деловите си идеи. Ще се радвате на романтични мигове и споделени чувства с хора, на чието внимание изобщо не сте се надявали в самотата си.

ТЕЛЕЦ
Денят ви обещава промени, които е добре да обмислите още веднъж и да споделите с колегите си. Пътуванията, ако са планирани предварително и не вредят на другите ви планове, са успешни. Прегледайте отново новите договори и подгответе за подпис вече обсъдените. Не се притеснявайте за финансите си, защото имате начин да подобрите материалното си състояние. Приемете предложение за гостуване във ваши близки. Сексуалните отношения започват да ви изнервят, защото мислите, че не сте единствените интимни партньори на любимия си.

БЛИЗНАЦИ
Денят ви поднася нови изгодни делови предложения. Добре ги обмислете, преди да вземете крайното си решение. Материалното ви положение със сигурност ще се подобри, ако сте предвидливи. Деловите отношения, които създавате днес, са ви полезни, а новите ще се окажат доходоносни в близките месеци, ако не се доверявате на непознати. Вечерта си останете у дома и не бягайте от семейните си задължения. Не забравяйте, че интимната ви половинка се нуждае от вниманието ви. Не прикривайте чувствата си, осигурете си незабравими мигове.

РАК
Днес спокойно можете да се доверите на интуицията ви, тъй като тя ще доведе до правилни решения и изходи от заплетени ситуации. Най-добре се оставете в ръцете на съдбата и приемайте това, което ви поднася, но с търпение и без емоция. Не се опитвайте бързо да приключите с новите си задачи, за да не се изложите. Ако бизнесът ви не се развива според очакванията ви, помислете си дали не сте надценили възможностите си. Няма да ви липсват семейни проблеми, свързани с недвижими имоти и наследствени въпроси. Денят е идеален за срещи и сексуални удоволствия. Очаква ви романтично запознанство.

ЛЪВ
Бъдете отговорни към работата си, особено ако са ви натоварили с нови задължения. Рекламирайте с успех търговските си идеи и намерения от предишните дни. Смело тръгнете към поредната поставена цел. Пазете се от нови запознанства, ако са свързани с вашите бъдещи планове, за да не се окажете зависими от недобронамерени хора. Венера ви обещава невероятно любовно приключение. Ако искате да спечелите човека до себе си, докажете му, че чувствата ви са искрени. Не бързайте да се отдадете на интимни мигове и сексуални удоволствия, за които все още не сте готови.

ДЕВА
Днес се подгответе за пречки, които възникват неочаквано и ще нарушат до обед спокойствието ви на работното място. Не сте в настроение, липсва ви концентрация, а грешките са неизбежни и заради Меркурий. Общуването с колегите и ръководството са затруднени заради нежеланието ви да търпите критика и да понасяте забележките им, които са напълно заслужени. Ако все още се обичате с интимния си партньор, не трябва да се поддавате на прекалена зависимост един от друг. Сексуалното привличане между вас и брачната ви половинка е породено и от духовната ви връзка.

ВЕЗНИ
В този работен ден се пригответе за рутинна работа, но и за трудности, които сами ще предизвикате. Променете начина си на работа, за да е по-лесно на всички. Не отказвайте помощ и полезни съвети съгласно повелята на Меркурий. Причината за проблемите ви е в нежеланието ви да проявите разбиране към исканията на колегите си. Следобед ще се успокоите и ще заработите активно. Пазете се от проблеми в личния живот. Не проявявайте ревността си, особено ако вие самите сте прегрешили. Влюбени и привлечени от партньора си сте, но изпитвате страх да не бъдете наранени в интимните мигове.

СКОРПИОН
От вас зависи днес да превърнете промените в бъдещи успехи. Рискувате да направите погрешна крачка, ако сте прибързани. Отложете деловите срещи, защото така е по-добре за бизнеса ви. Въздържайте се от взимане на важни делови решения. Всички ваши действия, свързани с професионалната ви реализация, да бъдат добре обмислени. Успехът е с вас, ако не направите някоя погрешна крачка. В личните отношения отново ще настъпи хаос заради недоразумения, породени от казани не на място ваши думи. Допуснете ли отдалечаване, не се надявайте на интимни удоволствия, ако не изясните отношенията си.

СТРЕЛЕЦ
Трудности още от сутринта ще ви принудят да сте сериозни по отношение на работата си. Не проявявайте излишни амбиции и не се самоунижавайте. Бъдете гъвкави и практични. От вас зависи по-нататъшното постигане на целите. Дългоочаквано провеждане на делова среща ви доближава до целта Направете всичко възможно да откажете поканите за гостуване, ако имате такива. Останете си у дома с любимите си хора. Денят е добър да се отдадете на любимо хоби или да се занимавате с дейност на открито. Не пренебрегвайте приятелите си, ако имат нужда от вас в труден момент.

КОЗИРОГ
Очаквайте финансови проблеми, ако в работния ден допуснете ненужни разходи. Бъдете внимателни, за да не допуснете сериозни загуби, които трудно ще възстановите, ако проявите наивност или рискувате. Внимавайте при работа с банкови и финансови документи, ако се налага да ги подготвите точно днес. Днес не забравяйте да отдадете почит и уважение на хора, които са били до вас, помагали са ви и са ви подкрепяли в трудни моменти. Ако нещо ви кара да се страхувате от дълго време и го отлагате за бъдещето, сега е подходящ ден да се заемете с него и да го преодолеете.

ВОДОЛЕЙ
Не провеждайте делови разговори и не преглеждайте финансови документи. Възможно е заради невнимание да допуснете грешки, за които ще се наложи да плащате с цената на финансови загуби. Днес сте натоварени с професионални задължения, които не ви допадат и сте доста изнервени. Не бива да пътувате. Ако имате проблеми в личния живот или семейството, проведете откровен разговор, вместо да се противопоставяте, бъдете искрени в разговорите и чувствата си. Вечерта си създайте романтична обстановка и зарадвайте с приятни емоции любимите си хора.

РИБИ
Направете реална оценка на отношенията с хората от деловото си обкръжение, и ако прецените, отдалечете некоректните. Обогатете се с нова информация, чрез която да осъществите замислените идеи и да постигнете целите си. Подобрете материалното си състояние, без да предприемате цялостна промяна на работното си място. Не посрещайте неканени гости – роднини или приятели. По-добре е да развалите отношенията си с тях, отколкото с интимната си половинка. Нямате шанс да оправите отношенията си и да изгладите недоразуменията до вечерта.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

⇩ Коментирайте ⇩

Най-четено

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА