Открийте ни и в

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 20 ЯНУАРИ: Раци, изразявайте чувствата си с прости думи! Везни, денят ще бъде успешен за търпеливите!

Дали днешният ви ден ще е успешен – вижте

bgvoice

публикувано

на

ОВЕН
В зависимост от възрастта ви и нивото ви на духовно развитие, опитайте се да разговаряте търпеливо и внимателно с по-младите хора от вас. Дайте им примери от вашите преживявания, но без да налагате своето мнение или воля. Това е ден, в който трябва да бъдете учители, но само ако притежавате естествени качества за това. В противен случай се опитайте да не обърквате живота на други хора. Много е вероятно да преживеете разочарование от ваш родственик, който ще ви изненада със свое решение или недобре обмислено действие.

ТЕЛЕЦ
През деня бъдете внимателни с финансовите си разходи и с паричните си дела. Определено сте в добра позиция, имате възможност за стабилни доходи или ще възникнат нови добри възможности в този план. Въпреки всичко не си позволявайте да действате неразумно и не харчете спестени пари за неща, които не са от първа необходимост. Умението ви да работите упорито и дисциплинирано е неоспоримо качество, но освен за работата, трябва да мислите и за себе си.

БЛИЗНАЦИ
Организирайте почивката си така, че да възстановите тонуса, да зарадвате любимите си хора и да научите нещо ново и интересно. Едва ли ще се наложи да се справяте с непреодолими финансови проблеми, дори и да сте решили да правите някакви скъпи покупки като движим или недвижим имот. Бъдете внимателни и предпазливи по отношение на дългосрочните инвестиции. Избягвайте ги, ако за целта се налага да търсите банкови заеми, защото много трудно ще можете да връщате парите на банката.

РАК
Романтичните преживявания зависят от желанието ви да съчетаете фантазия с инициатива. Изразявайте чувствата си откровено и с прости думи. Преодолейте качествата, които ви пречат. Колкото и да сте рационални, не е възможно винаги да контролирате емоциите. Нормално е понякога да си изпуснете нервите. Свикнете с мисълта, че чувствата не пречат на професионалния ви напредък. Денят няма да благоприятства пътувания, дори те да са по семейни причини, затова ги отложете.

ЛЪВ
През деня може да получите неприятна новина, свързана с роднина, който живее на някакво разстояние от вас. Ще имате причина да се тревожите за деца или млади хора, които не са около вас. Различни събития в техния живот ще са повод за важни или откровени разговори с тях. Денят може да ви изненада и с различни новини, свързани със здравето на хора, които познавате. Самите вие може да преживеете някакво неразположение или да възникне причина за консултация с лекар.

ДЕВА
Желанието на някой да дойде в дома ви ще ви създаде притеснение или неудобство да отхвърлите такава възможност. Ще получите различни новини или предложения, чието развитие предстои в близко бъдеще и което ще ви открие нови хоризонти и нови възможности за прогрес и успех. Ще следите с интерес събития в живота на жена. Въпреки световната криза със здравето на милиони хора, любовта ще бъде най-вероятната причина за важните събития в живота на тази жена.

ВЕЗНИ
Пред вас е ден, в който трябва да имате повече доверие на събитията, които ви се дават да преживеете. Не бързайте да давате оценка на ситуациите в живота ви или на хора, с които ви предстои да имате дългосрочен контакт. Денят ще бъде успешен за търпеливите и за тези, които умеят да вникват в бизнес детайлите. Успеете ли да постигнете подобна нагласа вътре в себе си, това може да бъде начало на важни промени в живота ви към по-добро. Доверете се на съветите на половинката ви.

СКОРПИОН
През деня ще очаквате новини или развитието на различни събития в живота на деца или млади хора, които са част от семейството на ваши приятели, колеги или съседи. Денят вещае важно събитие, свързано с жена от кръга ви роднини. Конфликтите в повечето случаи ще бъдат за незначителни неща, но последствията от тях ще са доста неприятни и продължителни. Младите представители на този знак ще разговарят с интимния си партньор относно планове, свързани с бъдещо майчинство.

СТРЕЛЕЦ
Днешният ден ще бъде деликатен за младите жени и за техните домашни дела, тъй като това, което искате за себе си, невинаги ще импонира с желанието на останалите членове на вашето семейство. Научете се да уважавате хората с опит, което не означава, че нямате право на мнение. Денят вещае важни събития в любовта с партньора. Отношенията ви са мъже ще се влияят от ежедневните събития, но един конфликт с мъж може да ви нарани емоционално и да не забравите тази болка дълго време.

КОЗИРОГ
През днешния ден ще имате възможност да разчистите по-голяма част от притесненията си, независимо с какво са свързани. Денят вещае нови възможности в личен или професионален план, които вие ще успеете да реализирате. Ще имате възможност да стабилизирате здравето си, в случай че имате подобен проблем. Възможно е да се тревожите или да правите някакви планове с хора, които живеят на разстояние от вас и с които е вероятно да изградите нови бизнес отношения.

ВОДОЛЕЙ
Младите жени ще имат възможност много по-ясно да видят истинските качества на своя партньор и да преценят бъдещето на тази връзка. Някои ваши минали действия също могат да бъдат причина за важни успехи, на които ще се насладите още през днешния ден. Изключително динамичен период ви предстои. Период на промени, които трябва да реализирате самостоятелно. Първо обаче трябва да насочите поглед към самите себе си. Погрижете се за здравето си, намерете време за почивка.

РИБИ
Време е да промените онези качества, които ви пречат, връщат ви назад и предизвикват недоволство у самите вас. И е време, и ще имате възможност. Достатъчно е да вярвате, че ще успеете, да мислите бързо и да се възползвате от обстоятелствата. Не разпилявайте силите си в няколко направления едновременно, анализирайте фактите и мислете за последствията от кардиналните си решения. Обърнете внимание на по-възрастен ваш роднина.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

⇩ Коментирайте ⇩

Най-четено

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 16 АПРИЛ: Скорпиони, късметът е на ваша страна! Стрелци, не губете време и ресурси!

Как денят ви да бъде успешен – вижте съветите на планетите

bgvoice

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
Във всичко, което правите, влагате частица от неповторимата си оригиналност. Съумявате във всяка ситуация да намерите начин да се справите. Трудностите не ви притесняват. Доста разсеяни сте обаче и може да не помните дори името на някого, но със сигурност знаете, че той носи различни чорапи например. Много често се случва да пренебрегнете любимите си хора, за да помогнете на някой приятел. Вие сте толкова постоянни в своите странности, че хората казват за вас с възхищение, че сте странна птица.

ТЕЛЕЦ
Част от събитията, на които сте свидетели, ще ви накарат да промените мнението си към някои хора от най-близкото си обкръжение. Ще преоткриете някои от приятелите си и ще ограничите контактите си с други от тях. За сметка на това, скорошните познанства ще ви впечатлят и ще спечелят доверието, а и подкрепата ви. Изобщо емоциите ще са свързани предимно с личните и романтични отношения. Едно от нещата, които не бива да правите, е да смесвате професионалните с интимните връзки.

БЛИЗНАЦИ
Пред вас е ден, в който ще ви се наложи да създавате хармония и разбирателство в отношенията между хора, които имат проблематични отношения. Това може да бъдат собствените ви деца, родители, брат или сестра и други роднини или приятели. Мнозина ще се зарадват на добри доходи от работа, по-добри продажби или повече клиенти и др. Клиент, ръководител или бизнес партньор ще ви помогне за един успех или ще имате финансова изгода от действията си в екип. Денят вещае получаване на пари от заплата, от приключен бизнес ангажимент или от банкова институция.

РАК
Ваша среща, разговор или контакт с човек от населеното място, където живеете, ще трябва да бъде премислен внимателно, преди да реагирате със съгласие или обещание за ангажимент. Бъдете предпазливи, тъй като са възможни опити за манипулация или действия, които да ви злепоставят, да наранят репутацията ви. Ще възникнат моменти на безпокойство, свързани с пътуване или със събития, които се случват в друго населено място. През деня пътувайте само ако това е крайно необходимо. Мъжете ще имат динамична седмица с повече срещи и разговори с хора отблизо и далеч.

ЛЪВ
Жените ще приемат малките радости в живота си с много по-голямо вълнение и оценяване значението на тези преживявания. Вие сте с ярка индивидуалност и независим нрав, макар че най-често предпочитате да останете извън центъра на събитията. Вашата проницателност прави силно впечатление на околните. Във вас се събират като във фокус много качества. Вашият голям проблем обаче е какво да правите с толкова много способности и в повечето случаи предпочитате да избягате от тях.

ДЕВА
Вие сте чувствителни дотам, че и най-малката негативна промяна във външната среда може да ви обърка или натъжи. Лесно се поддавате на униние и депресивни състояние. А единствено вие можете да си помогнете, стига да вярвате, че нещата ще се оправят. Вашата вяра е най-силното ви оръжие. Със своите способности и приспособимост бихте могли да се реализирате във всяка една сфера на знанието и изкуството, но като че ли изкуството ви привлича повече. Там по-лесно ще можете да реализирате красивите си мечти.

ВЕЗНИ
Имате силно желание да направите нещо, за да може земята да стане едно по-уютно кътче и сте готови в името на това дори да се принесете в жертва. Ще постигнете значителен прогрес в живота си и особено във финансово отношение. Отношенията с родителите или с по-възрастни роднини също са от огромно значение за вас. Понякога е възможно да се появят недоразумения или чувство за измама, манипулация или неискреност. Но ще запомните деня с едно много специално и щастливо събитие, свързано с вас или семейството.

СКОРПИОН
С успех ще разрешите дълго проточил се имотен въпрос. За жените е възможно да се сдобият с нов дом или ще получат имуществени права от жена, която е ваша роднина. Ще имате голям късмет в един специфичен случай относно ситуация, свързана с вашия дом или наследство. Предварително ще имате възможността да осъзнаете планове и очаквания, свързани с дома или друг имот. Но имайте едно наум относно хора, които живеят наблизо, или такива, които ви посещават често без покана.

СТРЕЛЕЦ
Някои от неомъжените ще имат възможността да създадат семейство или ще се увеличи числеността на семейството с още един член – бебе, роднина или домашен любимец. Но запомнете едно, не губете време, чувства и ресурси. Денят ще запомните с важно, съдбоносно събитие, свързано със семейството или с дома, в който живеете. Ще сте силно мотивирани за един по-добър живот и за постигане на целите си. Ако целите кариерно развитие или нова професия, то ще започвате да виждате положителните резултати вследствие на положения труд.

КОЗИРОГ
Може да е бавно и трудно изкачване по стълбицата на успеха, но ако сте поставили солидна основа, то тогава ще имате възможността да постигнете успеха, към който така силно се стремите. Но, от друга страна, ако сте в кариерен застой и не правите нищо, за да подобрите ситуацията, в която се намирате в момента, като това да се учите и усъвършенствате, тогава може да се окажете много разочаровани, когато компанията, за която работите, фалира или ви уволнят или вече компанията няма нужда от вашите услуги.

ВОДОЛЕЙ
Проблеми от финансово естество, свързани с работа или бизнес, може да се появят от човек, роден под знака на Козирог. Напълно осведомени сте от какво имате нужда в интимните отношения с партньора и ще разберете как можете да постигнете желаната хармония. Внасяте доза зрялост в отношенията си с настоящия партньор и това определено ще се отрази и на начина, по който комуникирате с него. Като резултат е възможно да навлезете в нова фаза на откровеност и желание за съвместно постигане на целите.

РИБИ
Внимавайте да не нараните чувствата на партньора, дори и да нямате това намерение. При любовта е така – понякога нараняваме, а друг път ние биваме наранявани. Ще имате много благоприятни възможности да съпреживеете различни отношения. За необвързаните денят се оказва най-подходящ да намерят онзи специален човек до себе си. Само не трябва да забравяте, че за целта е необходимо да положите усилия. Внимавайте за здравето си. Възможно е да имате незабелязани болести, основна причина за които е липсата на сън.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 15 АПРИЛ: Близнаци, ще спечелите привърженици! Скорпиони, не си разваляйте настроението!

Какви да бъдат решенията ви днес – вижте

bgvoice

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
Всичко правите като на шега. Затова безпроблемно ставате блестящи адвокати, музиканти или писатели. Вие не сте от най-постоянните хора, но въпреки това постигате целите си. Най-важното нещо за вас е свободата и не бихте допуснали някой да ви направлява живота. Поради тази причина често предпочитате да не се обвързвате. Най-странното е, че в областта на любовните взаимоотношения не се учите от миналия си опит и може да повторите една грешка няколко пъти с увереност, че този път ще е различно.

ТЕЛЕЦ
Време е твърде сдържаните и дискретни представители на знака да открият истинската си същност пред света. Вие сте благоразумни и твърде предпазливи, но от друга страна, сте и дружелюбни, услужливи, предани на приятелите си. Дайте възможност и на новите си познати да се сближат с вас. Контактите ще са разнообразни и свързани предимно с професионалната сфера. Покажете уменията си да работите с колектив и да предавате опита си на начинаещите колеги.

БЛИЗНАЦИ
Ще спечелите привърженици, ще стабилизирате позициите си и ще си осигурите участие в проекти с обещаваща дългосрочна перспектива.
Определено ще запомните този ден с едно важно събитие или решение, което неочаквано ще ви се наложи да направите. Може би за събитията от днес по-късно ще разказвате на своите роднини или приятели като нещо важно, през което сте преминали с много емоции и вълнение. От вас ще се изиска да направите паралел между нужното и ненужното за вас в личния ви живот, любовта или в работата ви.

РАК
Благоприятен ден за откровени разговори с хора, с които работите заедно, или с хора от семейството ви. Ще отвори за вас един нов шанс за развитие, с по-големи възможности да покажете своите способности и познания. Време е за промени в самите вас. Ако някой трябва да ви научи на нещо, за да може вие да реализирате своите заложби, вие определено ще се възползвате. Днес ще трябва да вземете поне едно важно решение за бъдещето си. Всичко ще зависи от вашата амбиция и инициативност, въпреки че конкретни събития ще ви подтикнат към подобни действия.

ЛЪВ
Бъдете внимателни, ако шофирате и ако пътувате, независимо на какво разстояние. Срещите, които ще имате, нека бъдат с хора, които умеят да ценят времето и не го пропиляват с клюки и оплаквания. Мъжете ще искат да се забавляват като деца, ще са склонни да се връщат към спомени от детството или да комуникират с бивши съученици. Жените ще очакват едно обаждане или разговор, след което ще вземат решение за личния си живот. Доверете се на интуицията си при вземането на решенията.

ДЕВА
Знаете истинската цена на всяко нещо и не се впускате в безсмислени начинания. С годините вашата красота и очарование не само че не увяхват, но и ставате все по-привлекателни. Имате добро образование, успешна кариера, солиден дом и отлично самочувствие. Опитвате се да направите добро впечатление на всички и в повечето случаи успявате. Това, което другите не забелязват у вас, е чувствителното ви сърце, което се крие зад строгото изражение на лицето ви.

ВЕЗНИ
Рядко давате израз на чувствата си, предпочитате да си ги запазите за себе си или да ги предадете под формата на стих или картина. Целеустремени сте, никога не забравяте какво искате и в крайна сметка го постигате. Понякога може да е доста трудно да се говори с вас – склонни сте към меланхолия и самота. Подхождате сериозно към всичко, което правите, тъй като имате силно развито чувство за отговорност и дълг. На вас със сигурност може да се разчита. Може обаче да сте привързани към миналото и това да ви пречи да почувствате радостта от неочакваното.

СКОРПИОН
Вашата лоялност и постоянство ви правят предпочитани служители, но вие винаги ще се стремите към по-високи постове, защото успехът за вас е по-важен от всичко. Не вярвайте на първоначалните си впечатления. И не се зареждайте със съмнения. Още в началото на деня може да ви се стори, че целият свят е настроен срещу вас и се опитва да ви спре. Отървете се от тази подвеждаща мисъл незабавно. Не си разваляйте настроението излишно и не влизайте в остри спорове с приятелите и членовете на семейството.

СТРЕЛЕЦ
Приемете дребните несполуки, на които се натъквате, като проверка на въображението и уменията ви и стимул за сътворяване на оригинални идеи. Неподражаемият начин на мислене е най-силният ви коз, използвайте го. Ще имате няколко неотложни ангажимента, свързани с вашия дом или с имущество, което семейството ви притежава. Вероятни са неочаквани събития и ситуации в този план. Ще възникнат различни проблеми за разрешаване, които могат да изискат посещение в държавна или съдебна институция.

КОЗИРОГ
По-голямата натовареност през деня ще ви направи нетърпеливи, раздразнителни, а понякога и конфликтни. В семейството ви ще има разговори, свързани с минали събития, или с хора, които вече са преминали в отвъдното. Може да влезете в конфликт, който ще бъде свързан с пари, но ще бъде с хора извън дома ви или с представители на някаква институция. Като цяло материалните ви или имотни интереси ще имат добро развитие, но ще се премине през някои затруднения. Ще ви изненада едно познанство или телефонен разговор с някой, който живее близо до вас.

ВОДОЛЕЙ
Проверете добре едно ново предложение, свързано с допълнителен доход или еднократна печалба. Денят носи запомнящи се срещи, свързани с непознати хора. Жените ще имат работа с документи от финансов характер, банкова карта, договор и др. Мъжете ще трябва да приемат по-спокойно и по-отговорно семейните си задължения. Най-много цените свободата си и най-добре се чувствате сред приятели. Бракът, с ограниченията, които налага, ще ви накара да се чувствате не на място дори в собствения си дом.

РИБИ
Вашият партньор трябва да ви впечатли с оригиналността си, с нетрадиционно и освободено от предразсъдъци поведение, което в никакъв случай не бива да е пошло. Вие цените хората като цяло, но понякога може да не забележите достойнствата на човека до вас. За вас приятелството и разбирателството са изключително важни и лесно успявате да си създадете безброй приятели навсякъде, където отидете. С интерес изслушвате чуждите истории, но вашата собствена предпочитате да запазите само за себе си.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 14 АПРИЛ: Лъвове, обмисляйте решенията си! Деви, не помагайте на всяка цена!

Вижте какво ви вещае денят и как да преборите проблемите

bgvoice

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
Новина, свързана с мъж, когото познавате, ще ви разстрои, натъжи или разочарова. Денят ще бъде благоприятен за пътуване, независимо от неговата цел. Жените ще бъдат изненадани от някои събития, но се опитайте да видите по-ясно какво следва след тях. Мъжете могат да попаднат в собствения си капан, ако решат да успеят в нещо чрез хитрост или измама. У вас бушуват толкова дълбоки страсти, а вие ще успявате да запазите завидно хладнокръвие. Най-възхитителната ви черта е себевладеенето.

ТЕЛЕЦ
Независимо от силата на емоциите, вие рядко позволявате другите да разберат какво чувствате. Вие сте смели и решителни личности и в същото време потайни – винаги успявате да хванете противника неподготвен. Изискванията ви към другите, а и към вас самите са високи. На всичко отгоре, ненавиждате компромисите и никога не бихте си ги позволили, още по-малко, ако става дума за съвестта ви. В този смисъл може да се каже, че сте маниакално честни или сте абсолютно безскрупулни. Понякога може да съчетаете и двете крайности.

БЛИЗНАЦИ
В никакъв случай не търсите уюта на златната среда. Помните всяка похвала или обида, която са отправили към вас, но само най-примитивните хора тръгват да търсят отмъщение – вие по-често предпочитате да оставите този акт на съдбата. Разбулването на тайните и загадките, пред които ви поставя съдбата, ви кара да се чувствате жизнени, изпълнени с енергия и страст. Отличавате се с прагматичен поглед върху нещата, оценявате всичко от гледна точка на материалните ползи.

РАК
Не очаквайте денят ви да е много спокоен. Възможно е да се наложи да разрешавате финансова ситуация. Избягвайте да вземате прибързани решения, следвайки единствено собствените си емоции или под влияние думите на някой около вас. Внимателни бъдете, когато давате или получавате обещания. Не си създавайте сами врагове. През този ден внимание ще изискат ваши лични или семейни отношения, в които ще възникнат недоразумения или неразбирателства предимно от битов или финансов характер.

ЛЪВ
Ще възникнат неприятности с приятели, които ще ви изненадат с тяхната реакция. Всеки може да сгреши или да забрави, нали? Мнозина от вас ще разрешават проблем или ще имат ангажимент, свързан с имот, за който регулярно се полагат някакви грижи. Възможно е по някакъв начин това да има връзка със съседи или с наематели. Ще ви се наложи много внимателно да обмислите свои решения, свързани с човек от семейството. Избягвайте да помагате, ако не са ви помолили.

ДЕВА
Денят вещае грижи или неотложни ангажименти с ваши родители. Мъжете ще трябва добре да систематизират получената информация. Ще научите много полезни неща, но и може да бъдете обект на фалшиви новини или писма или имейли. Не помагайте на всяка цена, а добре помислете за евентуални последствия. Жените ще са податливи на паника, лесно попадане под влиянието на песимистични хора. Избягвайте въвличане в конспиративни теории или в групи, които са задкулисно манипулирани.

ВЕЗНИ
Един етап от живота ви ще остане в историята. Раздялата с миналото в известен смисъл ще е болезнена, но от друга страна, ще е обещаваща. Пред вас ще се разкрият нови перспективи, свързани и с риск, но и с разширяване на хоризонтите ви за развитие. Движейки се към новото, ще се наложи да довършите изостаналото. Реагирайте гъвкаво, създавайте варианти, правете комбинации. С колкото повече въображение подхождате към предизвикателствата, толкова по-оригинални ще са методите, които сте готови да приложите в работата си.

СКОРПИОН
Още в началото на деня може да останете с впечатлението, че всичко, което ви е отегчавало и на което сте се опитвали да обърнете гръб, сега ви дебне в засада. Поредица дребни проблеми и задачи, които предишните дни са ви досаждали, е изскачат едно след друго и ще ви принуждават да откъсвате парчета от времето, с което разполагате, за да ги решавате. Не ги отлагайте за пореден път, защото ще ви се стоварят като лавина. Мобилизирайте се максимално и бъдете сигурни, че крайните резултати ще донесат и очакваните финансови постъпления.

СТРЕЛЕЦ
Ще постигнете повече, ако действате с умерено темпо и не се опитвате да се надбягвате с времето. Ще преживеете много емоционално важни събития в живота на близки хора, предимно жени. Възможно е да сте поканени на събиране по приятен повод – рожден ден, юбилей, годеж, сватба и др. Намерете време да присъствате. Използвайте максимално времето за успешно приключване на важни ангажименти, свързани с дома и семейството, преди есента да почука на вратата ви.

КОЗИРОГ
Много благоприятен ден за реализация на вашите задачи. Почти всичко ще зависи от вашата организация и подготовка. Каквото и развитие да имате с делата ви, не се опитвайте да променяте хода на събитията. Денят ще бъде благоприятен за покупка на нов дом, за преместване в ново жилище, за продажба на имот и др. Неприятни изненади ще възникнат там, където има опити за манипулация или други задкулисни действия. Всъщност така ще може по естествен начин да видите кой какъв е около вас и да селектирате по-добре приятелствата и познанствата си.

ВОДОЛЕЙ
Разкриването на една интрига ще ви помогне да поставите в ред някои отношения или ангажименти. В работата или в бизнеса си ще преминете през период на напрежение, свързано с повече задачи, отговорности, клиенти, бързи срокове за изпълнение на поръчки и др. Мъжете ще имат повече ангажименти с други мъже, вероятно поради специфичното естество на дневните си задачи и планове. Жените ще са сантиментални, чувствителни, лесно ще нараняват другите с обидни думи или самите те лесно ще бъдат наранявани.

РИБИ
Чар и откровеност или може би в обратна последователност. Вие сте толкова непосредствени, че човек дори и да иска, не би могъл да ви се разсърди. А ако включите в действие и прословутото си чувство за хумор, то едва ли ще ви останат врагове. Вие сте много жизнена и търсеща натура. Приключенията са вашата стихия. Някои ги осъществяват наяве, други само в мислите си, но ако човек се вгледа, би се изумил колко далеч стигат вашите мечти.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Предишна публикация:
НАТО и ЕС предлагат на Байдън засилване на връзките

Председателят на Европейският съвет подготвя среща на новия президент на САЩ с лидерите на страните в ЕС

Затвори