Открийте ни и в

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 21 СЕПТЕМВРИ: Раци, близките ще ви пазят от грешки! Деви, бъдете внимателни!

Днешният ден е много важен за отношенията ви, вижте как да се справите

публикувано

на

ОВЕН
Част от затрудненията ви през днешния ден ще са свързани с финанси. Опитайте да се справите, без да взимате заеми. Тенденцията е към положителна промяна. Не пренебрегвайте сигналите за здравословен проблем. Всички задачи ще са важни, а повечето от тях – и спешни. В интерес на истината, нито една няма да ви затрудни и няма да се наложи да се справяте с непреодолими препятствия, за да ги реализирате. Не само ще се справите, но е доста вероятно да получите и съответния материален еквивалент за добре свършената работа.

ТЕЛЕЦ
Не може да се твърди със сигурност дали става дума за допълнителни финансови постъпления или ще получите друг вид придобивки, но при всички случаи ще се почувствате доволни и оценени. Въздържайте се от участие в разговори, в които се обсъждат трети лица. Обвинението за разнасяне на клюки може да падне върху вас. Част от преживяванията в първите часове на деня ще са неясни или дори наситени с леко мистични елементи. Не ги споделяйте и не ги обсъждайте с никого. Анализирайте ги логично, подхождайки от различни гледни точки и възползвайки се от подсказките на интуицията си.

БЛИЗНАЦИ
Не говорете за дългосрочните си намерения с колегите, особено пък ако имате намерение да променяте професионалния си статус. Някой непременно ще се опита да ви спретне интрига. Не се ангажирайте с несвойствени задължения. Предстоят промени и те ще засегнат повече от един фактор на динамичния ви стереотип. Формулирайте целите си, подредете ги и се занимавайте с реализацията им настоятелно и последователно. Почти сигурно е, че няма да ги реализирате изцяло, но всяко постижение ще е важно. Избягвайте конфликтите с близките си.

РАК
Дори когато ви критикуват, близките ви и някои от приятелите ви са на ваша страна и го правят, за да ви предпазят от грешки. Установите ли, че обстановката е напрегната заради вашето поведение, изказвания и прояви на инат, по-добре се извинете, вместо да разпилявате енергията си в разправии. Все още водеща тема за вас са партньорските отношения, важни за вас връзки, лични или делови. Вие ще можете да подобрите отношенията си, като водите конструктивни разговори, обсъждате бъдещи перспективи на развитие. Това може да ви сближи чрез общи цели или като изчистите евентуални недоразумения.

ЛЪВ
При всички случаи, днешният ден е много важен за отношенията ви и вие сега може да ги насочите в една по-позитивна за вас посока, а това ще има широко отражение и важно значение и за следващите дни, а може и за по-дълго. Така че е подходящо целенасочено да действате в тази посока – сближаване с партньори, определени личности, които имат значение за бъдещето ви развитие, да изчистите евентуални недоразумения и т.н. Ще имате такъв шанс, ако съответните отношения са перспективни и имат място в бъдещето ви развитие. В предстоящите ви разговори се доверете изключително на интуицията си.

ДЕВА
През днешния ден вашата популярност ще расте, може да попаднете под влиятелна опека на определена личност, да заемете по-престижни позиции в колектив. Почти през целия ден няма да ви липсва внимание, мнозина ще получат интересни предложения, ескалират изненади като новини и проведени разговори. В повечето случаи те ще бъдат позитивни за вас, ще се превръщат в проводник на неочаквани шансове. Все пак трябва да бъдете по-внимателни, защото ще има хора, които да ви подкрепят, но и такива, които да ви дестабилизират финансово.

ВЕЗНИ
Доходите ви могат да нараснат следствие на подкрепа, но могат да ескалират и повишени разходи при неблагоприятни влияния, така че внимавайте. Някой от вас ще получат награда за полагани до този момент усилия, ще сбъднат в свое тайно или съкровено желание. Трябва обаче да внимавате на кого се доверявате и кого допускате до себе си. През втората част от деня ще нараства необходимостта да пътувате или общуването с хора извън близкото и традиционното ви обкръжение ще расте. Продължавате да бъдете в силно трансформиращ период, през който трябва да направите важен избор.

СКОРПИОН
Днес ви очаква среща с близък до вас човек, който ще подейства позитивно на благосъстоянието ви, в чисто финансов аспект или в посока да получите по-широка морална подкрепа, и от страна на важни за вас хора, които допринасят за благоденствието ви или чувството на щастие. Вие ще трябва да си изработите стратегия, така че да получите тази подкрепа, която ще ви подейства обогатяващо – буквално и в по-широк смисъл. Вземате важно решение, което ще ви даде шанс да внесете обновление във вашия живот, което да хармонизира и подобри най-близката ви среда на съществуване.

СТРЕЛЕЦ
Вие може да получите подкрепа, която да сбъдне ваше тайно или съкровено желание, която може да предизвика по-дългосрочни и позитивни перспективи на развитие. Случващото се или шансовете, които застават на пътя ви, няма да са случайни, а ще бъдат следствие на усилия, които сте полагали до този момент, и ето че сега те могат да се развият в една по-позитивна и предпочитана от вас посока. Може да спечелите нещо важно за вас или да повишите доходите си, следствие на подкрепа и одобрение, които получавате, защото оздравявате важни за вас отношения.

КОЗИРОГ
Добре взаимодействате с финансови институции, данъчни, застрахователни и други дружества. Може да откриете алтернативи за печалба, ако действате в тази посока. Евентуални кратки пътувания ще са проводник на позитивни емоции и нов вид шанс. През втората част от деня вие ще бъдете все повече забелязвани, вашата популярност ще расте и със съответните позитиви. Може да разширите кръга си на влияние и като общувате с хора извън близкото и традиционното ви обкръжение и това ще се отчита за позитивно обстоятелство.

ВОДОЛЕЙ
Новолунието, което е позитивно за вас, ще ви даде шансове да разширите хоризонтите си на развитие или пък да сбъднете ваше съкровено желание. Може да ви се даде възможност да се сдобиете с власт, ако общувате с влиятелни личности, разширите вашата подкрепа от страна на хора, които допринасят за благоденствието ви, или демонстрирате висока квалификация. Евентуални кратки пътувания също ще се оказват доста полезни. Ако ви интересуват сключване на дългосрочни договори, то сега те могат да се осъществят. В положителна посока могат да се развият и спорни казуси, включително юридически.

РИБИ
Вашите взаимоотношения с любими хора – пораснали деца или партньори, ще се стабилизират, обновяват, насочват в една по-позитивна посока. През втората част от деня в обкръжението ви се появяват нови хора, на които ще можете да разчитате. Въпреки всичко в различна степен ще ви се налага да се борите за своето място под слънцето, да се справяте с евентуална повишена конкуренция, трансформирате репутацията си и в повечето случаи това ще е в положителна посока. Добри решения ще ви донесат вид обновление във вашето кариерно развитие, професионална реализация и прилични доходи.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

⇩ Коментирайте ⇩

Най-четено

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 24 ОКТОМВРИ: Раци, предстои ви важен ден! Скорпиони, не действайте прибързано!

Не предприемайте нещо под влияние на неясни подозрения или на притеснения

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
Не предприемайте нещо под влияние на неясни подозрения или на притеснения, защото или ще сбъркате, или ще се натоварите излишно. Вероятността да възникнат конфликти в дома или на работното ви място е доста голяма. Това ще ви причинява дискомфорт, но едва ли ще има какво да направите по въпроса. Възможно е вие да сте страна в конфликт, но нищо чудно и да се отнася до ситуация, която ви касае косвено – например, да възникнат дрязги между колеги или между родителите ви. Някои от вас може да решите, че е време да бъдете малко по-твърди. Не се притеснявайте – това не значи че сте агресивни.

ТЕЛЕЦ
Споделете мнението си, дори тази ваша позиция да е, че е време хората около вас да се оправят с проблемите си и да не ви занимават с тях. Преценете дали да се намесвате, за да не се окажете между чука и наковалнята. Деликатността е чудесно качество, което вие притежавате, и може да ви отвори много врати, но точно сега може да бъде за ваша сметка, ако се проявявате като прекалено изтънчени и не успявате да направите избор. В делови план денят е много подходящ за извършване на радикални промени, за сключване на дългосрочни договори и за установяване на сътрудничество.

БЛИЗНАЦИ
Ако намерите подходящите партньори и решите да работите с тях, има вероятност партньорството да е много успешно и за двете страни. В личен план ситуацията е подобна – ако човекът до вас изразява желание между вас да има разбирателство, лесно ще се споразумеете. При всички случаи трябва да сте спокойни, защото днес е „вашето” време. Дори да има известни проблеми, хората, с които сте на една вълна, в крайна сметка ще останат с вас и ще ви подкрепят. Бъдете по-внимателни, когато се изразявате, тъй като има вероятност да прекалите с искреността, а хората около вас ще бъдат по-чувствителни.

РАК
Предстои ви важен ден, който за съжаление няма да бъде лек за много от вас. Ще трябва да се разделите с нещо, защото в противен случай има риск напрежението да ви дойде в повече, дори и да си навредите по някакъв начин. Разбира се, това не значи, че при всички положението ще бъде толкова драматично – може например да сте се убедили, че раздялата трябва да се случи, или не се е осъществило това, което сте очаквали. Каквото и да се наложи да отстраните, по-добре отрязването да стане рязко или с един удар – звездите ви дават шанс именно за това. Дори да заболи, това е по-добрият вариант.

ЛЪВ
През днешния ден от най-малкото нещо може да пламне спор. Ако искате наистина да постигнете разбирателство, а не просто да се опитвате да се наложите, трябва да дадете шанс на събеседника си да каже какво мисли и чувства, без да го съдите – трудна мисия, но не и невъзможна. В противен случай всеки ще държи на своето, ще се стигне до сблъсък и разривът ще се задълбочи. Бъдете особено внимателни при общуването си, тъй като не е изключено страстите да достигнат кулминацията си. Денят е подходящ за действия, които ще имат сериозни последствия в бъдеще.

ДЕВА
Днес добри резултати ще постигнете тези от вас, които работите в сътрудничество с правилните хора. Едва ли ще направите нещо сами, но ще бъде обречено на неуспех да се опитвате да принудите някой да ви съдейства, когато не иска. Събитията и начинът, по който се развиват, сами ще ви подскажат кой е на една вълна с вас. Ако имате конфликт с някого, не правете голяма драма, тъй като е вероятно това да открие възможност пред всекиго да си каже какво мисли и да си изясните някои неща – това се отнася както до личните, така и до професионалните ви взаимоотношения.

ВЕЗНИ
Днес има риск да не ви разберат, когато се опитате да обясните нещо. Ако наистина искате да убедите някого в правотата си, трябва да говорите разбираемо и да се опитвате да се поставяте на мястото на другия човек. Заемете ли позицията „аз знам всичко, а ти не разбираш”, трудно ще стигнете до компромис. Ще ви се отдаде подходяща ситуация да отправите предложение на делови партньор, да изнесете презентация или да впечатлите някого със словесните си умения – ако случайно не получите желания резултат, това значи, че или не сте избрали точните хора, или не сте използвали правилните думи.

СКОРПИОН
През днешния ден в някоя област от живота ви ще настъпи обрат. Може внезапно да сложите край на изпълнението на ангажимент, да уволните служител, който отдавна ви лази по нервите, или да поемете по съвсем нов път. Макар че би могло събитията да се развият неочаквано дори за самите вас, всъщност ще става дума за процеси, които сега избиват на повърхността. Имайте предвид, че вашите действия ще бъдат с много сериозни последствия. Дори да изпитвате голямо напрежение, избягвайте да действате прибързано и си давайте време, за да обмисляте ситуациите на спокойствие.

СТРЕЛЕЦ
Звездите ви дават шанс да се освободите от неща, които вече не са ви нужни, но по всяка вероятност това освобождаване няма да бъде лесно и е възможно да срещнете съпротива – от самите себе си или от друг човек. Възможно е да преживеете по-трудни часове, особено що се отнася до взаимоотношенията – не са изключени неочаквани обрати, емоциите ще достигнат най-висшата си фаза, а много е вероятно и да се породят драми. Ще имате усещането, че развоят на събитията не зависи от вас, а се контролира от друг. Не водете преговори, освен ако целта ви не е да прекъснете определени отношения.

КОЗИРОГ
Искате ли да постигнете съгласие или изгодна за вас договореност, по-добре отложете разговорите за някой друг ден. Тъй като и през следващите дни ще бъдете подложени на голям стрес, отделяйте днес повече време за почивка. Събитията ще ви напомнят, че миналото не си е отишло – може да ви налегнат спомени, които отдавна не са ви спохождали, да се отвори някаква стара рана или да се наложи да се изправите пред проблем, който отдавна стои на дневен ред, но сте отлагали разрешаването му. В някои случаи ще бъдете подтикнати да действате, но в други събитията да се случат от само себе си.

ВОДОЛЕЙ
Ако чувствате напрежение и имате усещането, че ви идва много стрес, по всяка вероятност носите някакъв товар, от който сега има шанс да се освободите – това може да са гняв, който таите, вина към някого, връзка, която ви тежи, или някакъв професионален ангажимент, чието изпълнение ви коства твърде много енергия. Дори да се наложи да вземете трудно решение или да надмогнете някакъв страх, ако сте убедени, че постъпката ви е справедлива и е в името на общото благо, не се спирайте – в противен случай ще зациклите на едно място и ще носите със себе си неща, които само ви вредят.

РИБИ
Тъй като денят е по-труден за вас в емоционален план, отделяйте малко повече време за почивка и за усамотение, а също така споделяйте преживяванията си с хора, които ви разбират и са на една вълна с вас – това ще ви помогне да станете наясно с чувствата си и да преминете по-леко през деня. Не действайте лекомислено в материален план, тъй като загубите, които можете да претърпите в тази насока, могат да навредят на цялостната ви стабилност. Мнозина от вас ще се отнасят доста екстравагантно към материалното си състояние. Като че ли ще сте склонни да влагате средства в начинания, около които има неясноти.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 23 ОКТОМВРИ: Деви, освободете се от напрежението! Козирози, ще получите подкрепа!

Добре е да намерите подходящи за вас начини да разпускате

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
За да успеете да заобиколите препятствията, по-добре изчакайте, докато не се успокоите и започнете да мислите по-трезво. Предстоят благоприятни часове за спокойна работа, а и по всяка вероятност страстите все още няма да се разгорели и ще бъдете по-уверени. Денят за вас ще бъде изпълнен с предизвикателства, защото трудно ще поддържате спокойствие – и външно, и в душата си. Чувства, които досега сте таили в себе си и уж сте контролирали, ще излязат наяве и няма да успеете да скриете нито от себе си, нито от околните какво изпитвате.

ТЕЛЕЦ
Трудно е да се каже откъде ще избликнат някои недоразумения, защото всичко зависи от това какво волно или неволно сте заключвали в себе си. Макар че сигурно неконтролируемият изблик на емоции няма да е приятен нито за вас, нито за другите, нищо чудно накрая да ви олекне и да се почувствате така, сякаш сте се освободили от бреме, което сте носили дълго време. Дори по принцип да проявявате склонност да си мълчите, днес едва ли ще го правите – към средата на деня думите просто ще излизат от устата ви, колкото и да се опитвате да си държите езика зад зъбите.

БЛИЗНАЦИ
Що се отнася до работата и професионалното ви развитие, днес ще бъде време на сътресения и промени. Възможно е конфликти на работното ви място да ви подтикнат към някои по-смели решения или към преструктурирания. Ако сте се посветили на творческа дейност, денят може да бъде доста по-благоприятен за вас – ще ви хрумват оригинални идеи, а нищо чудно пред вас изненадващо да се открие възможност да подобрите материалното си положение. Умът ви обаче ще бъде зает с някои предишни проблеми, които отново ще излязат на дневен ред и ще ангажират вниманието ви.

РАК
При всекиго от вас проблемите ще са различни, но най-вероятно ще бъдат от емоционално или от финансово естество. По принцип представителите на вашия знак сте известни с това, че лесно печелите симпатиите на околните, но днес нищо чудно да покажете на света и друго свое не толкова симпатично лице. Едва ли има смисъл да ви се напомня да мислите, преди да говорите или да действате – трудно ще го сторите, тъй като емоциите ще вземат превес и ще реагирате светкавично. И все пак вашата склонност да анализирате нещата, след като бурята е преминала, може да ви помогне и сега да преодолеете конфликтите.

ЛЪВ
Нищо чудно днес да се окажете в ролята на звероукротител в нечий чужд спор. Способността ви да вниквате в различните гледни точки ще изиграе ценна роля, но все пак опитайте се да не взимате страна, в случай че определена ситуация не ви касае лично. Ако трябва да проведете разговор с партньор, направете го, сега условията за комуникация са по-добри. Трудно ще ви бъде да се разбирате с когото и да било, тъй като всеки ще приема казаното твърде лично и ще се засяга. Ако поддържате делово сътрудничество, което не ви устройва, нищо чудно да се стигне до скъсване на отношенията.

ДЕВА
Добре е да намерите подходящи за вас начини да разпускате и да се освобождавате от напрежението, тъй като стресът ще ви дойде малко в повече. Концентрирайте се върху важните неща и не обръщайте внимание на всяка подробност във всекидневието или на всеки малък недостатък на човека до вас – като се ядосвате, ще изгубите енергия. Тъй като съществува голяма вероятност да възникнат спорове, преценявайте за какво наистина си заслужава да воювате и за какво – не. Що се отнася до парите, там събитията ще се развиват по посоката на връщане на дългове и на уреждане на стари сметки.

ВЕЗНИ
Уединението и повече приятни занимания няма да ви навредят и ще ви помогнат да неутрализирате поне малко стреса, който ще предизвикват контактите с определени хора. И все пак имайте предвид, че да разпускате не значи да бягате от проблемите – ако решите да се скриете в черупката си и да се правите, че нещата са безпроблемни, когато те се случват, само ще удължите агонията. И ако се изправите пред сериозен проблем – особено ако става дума за конфликт с партньор, родител или друг член на семейството, сега е моментът да вземете нещата в свои ръце и да разберете какво бихте могли да направите.

СКОРПИОН
Ключът за добруването ви е да сте максимално честни със себе си – денят е подходящ да изясните собствените си чувства и да ги признаете пред друг човек, но рискът да избухнете или да направите сцена е доста голям, така че бъдете внимателни. По възможност не се подлагайте на операции и избягвайте да контактувате с агресивни хора – и най-малкото нещо може да ги накара да избухнат. Препоръката към вас е да го давате по-полека и да не упражнявате натиск върху околните за каквото и да било, защото ефектът би могъл да бъде изненадващ, и то не положителен.

СТРЕЛЕЦ
Съществува риск да решите, че сте прави, и да излеете гнева си върху някого, обаче в крайна сметка вие да се окажете потърпевшите; или пък с поведението си да застрашите важни за вас взаимоотношения. Ето защо охладете малко страстите и се концентрирайте върху себе си и своите лични дела, вместо да се опитвате да въздействате на другите. Звездните влияния ще подкрепят амбициите ви – включително професионалните, но е много важно какви средства ще използвате да ги реализирате. Ако вложите личните си способности, умения и ресурси, има шанс да постигнете много.

КОЗИРОГ
Ако не се интересувате от това какво мислят и чувстват хората около вас, има голяма вероятност да станете жертва на собствените си амбиции. Тези от вас, които планират по-сериозна промяна в кариерата си или да реформират бизнеса си, ще имат нужната подкрепа. Дори да постигате по-трудно намеренията си, не се отказвайте. Очакват ви добри дни за работа, така че се концентрирайте върху това, което искате да постигнете, и действайте. Бъдете по-внимателни при комуникацията с колеги и делови партньори – има вероятност да не срещнете разбиране и да се натъкнете на неочаквана съпротива.

ВОДОЛЕЙ
Днес във ваша полза ще бъде, ако пресявате хората, с които общувате, защото има известен риск да попаднете под нечие вредно влияние или най-малкото – да се опитват да ви казват какво да правите. Макар че някои хора ще използват по-груби методи, за да въздействат на околните, ще има и такива, които ще прибегнат до по-фини средства – за да получат желаното, например ще използват ласкателства или ще ви накарат да се чувствате виновни. Така че имайте си едно наум и не правете нищо, което не е в хармония със собствените ви усещания и разбирания.

РИБИ
Ако не се вслушвате в себе си и се подчинявате, ще се чувствате зле. Не забравяйте обаче, че на другите също няма да им е приятно да се изживявате като последна инстанция, така че се въздържайте да им четете морал и ги оставете да си живеят живота – така ще бъде по-лесно и по-приятно за всички. Предстоят благоприятни моменти – с каквото и да се заемете, ще постигате добри резултати, особено ако се отнася за материални въпроси. Възможно е да имате по-критични ситуации – ще трябва да полагате повече усилия, за да осъществите намеренията си.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 22 ОКТОМВРИ: Телци, предстои ви ново начало! Раци, не бързайте да критикувате!

Удовлетворение ще ви носят делата, в които влагате повече сърце и разум

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
В професионалната си, обществена и социална ангажираност ще създавате трайни контакти, участвайки в събитията адекватно и с резултати. Бъдете внимателни, възможни са грешки, от които никой не е застрахован, а най-малко активните като вас хора. Насочвайте интересите си, като търсите съветите на доказали се специалисти, особено в сферите, които малко познавате. В усилията си ще срещате подкрепа и е сигурно, че няма да сте сами, но решенията и отговорностите ще са изцяло ваши. Част от вас ще се радват на придобивки, като нов дом или други, полезни за семейството ви предмети.

ТЕЛЕЦ
Удовлетворение ще ви носят делата, в които влагате повече сърце и разум. Отворете сетивата си и вникнете в смисъла на достигащите до вас послания, като се опитате да си отговорите на многото въпроси, които изникват пред вас. В този дух събитията ще ви мобилизират и дадат кураж за смели ходове, отхвърляйки нечия зависимост или опека. Предстои ви ново начало, за едни то е свързано със смяната на работното място, за други – с нова връзка или пътуване, което ще промени представите ви за живота. Във всички случаи ще обогатите познанията и опита си.

БЛИЗНАЦИ
Не оставайте безразлични към проблемите на обкръжението си и се включете в решаването им, така ще помогнете и на себе си. Много скоро ще получите възнаграждение, не финансово, но с висока морална стойност. Ще усетите силата на любовта и най-вече на вярата, което е неизразимо повече от парите, към които се стремите. С рутина ще ръководите работата на хората от обкръжението си, така щото да приключите започнатите задачи в срок и качествено. Усилията ви няма да останат незабелязани, ще се радвате на засилен интерес, проявен към вас и качествата ви.

РАК
Делово предложение ще ви накара да потърсите професионален съвет и да анализирате ситуацията. Енергията и нужните средства ще ви стигнат, за да разгърнете силите си в повече посоки. На други от вас им предстоят пътувания, срещи с непознати места и хора. Общуването с тях ще повиши способността ви да откривате нови възможности и перспективи. Възможно е не всичко да върви гладко, за това, ако нещо ви притеснява, не бързайте да критикувате и да търсите причините в другите. Говорете аргументирано и не позволявайте на емоциите да пречат на оценката ви.

ЛЪВ
Запазете добрия тон в общуването си с близките хора и приятелите си и се усмихвайте по-често. От това ще спечелите вие и ще помогнете на света да стане по-добър. С повече енергия и отдаденост ще работите, за да ускорите реализацията на намеренията си. Конкретни задачи или проекти ще се превърнат във водещи, а други ще загубят значението си днес и през следващите дни. Със стройна програма и усет ще изградите печеливша стратегия за действие. Безработните и търсещите подходяща работа ще продължат срещите си, някои от които ще бъдат решаващи.

ДЕВА
Ще получите финансова подкрепа, която ще ви позволи да се концентрирате повече върху работата си, без да се притеснявате за пари и от други неудобства. Здравето няма да ви създава проблеми, ако, разбира се, сами не си навредите с преумора и повече стрес. Повод за добро настроение ще бъде за вас и подобряващото се здравословно състояние на близък човек, което ви създаваше сериозни притеснения през последните дни. Това ще ви позволи да планирате предстоящо пътуване или друго развлекателно мероприятие. Животът ще ви поднася изненади, но те ще ви правят доволни от себе си.

ВЕЗНИ
Професионалните ви отговорности и бизнесът ви ще ви карат да се съобразявате с конкурентите ви. За да сте в крак с новостите, е нужно да повишавате непрекъснато нивото на професионалната си подготовка. Съдбата ще толерира участието ви в колективни изяви. На предизвикателствата отговаряйте без гняв. Овладейте раздразнението си и ще се предпазите от евентуални капани. При много от вас ще настъпят промени. Трайно обвързаните и семейните ще се радват на нови придобивки у дома. Те се отнасят както към движимото, така и към недвижимото имущество.

СКОРПИОН
Съществува известна вероятност да направите нещо, водени от чувство за вина – това не само няма да ви накара да се почувствате добре, но и нищо чудно да се окажете въвлечени в някоя драма. За да не навредите емоционално и физически сами на себе си, преди да действате, задайте си въпроса дали го искате или го правите за другите. Ще купувате и ще продавате. Денят е подходящ и за успешни кратки пътувания. Често ще бъдете заставени да се съобразявате с претенциите на роднините и децата си. Някои от вас ще получат покана за гостуване зад граница.

СТРЕЛЕЦ
Ако ви е нужно да си осигурите спокойствие и да се отървете от излишно бреме, очертайте граници между себе си и някои хора, били те и много близки – в противен случай ще продължавате да се товарите излишно и нищо чудно напрежението ви изненадващо да избие в най-неподходящия момент. Тъй като денят ще е напрегнат за всички, а вие сте по-чувствителни и податливи на чуждите настроения, във ваша полза ще бъде да отделите повече време за почивка и за приятни занимания. Избягвайте да общувате с хора, които ви напрягат или изискват прекалено много от вас.

КОЗИРОГ
Вие сами трябва да си изградите защита, която да пропуска полезните въздействия и да държи негативните настрана – ако не го направите, има риск да станете жертва на вредни влияния. Ако се колебаете как да постъпите в определена ситуация, по-добре изчакайте и не правете нищо, отколкото да действате под чуждо влияние, било то директно или индиректно. Ще сте по-спокойни и ще успявате да се грижите по-добре за себе си. Дори в периодите, когато сте подложени на по-голямо напрежение, ще бъде потребно да се щадите. Погрижете се за здравето си, опитайте да си помогнете с народната медицина.

ВОДОЛЕЙ
През днешния ден може да очаквате да се изправите пред смесица от възможности и проблеми. От една страна, ще имате наистина много енергия, която може да използвате, за да поработите за реализирането на професионална цел или да се докажете в някаква област. Успеете ли да подплатите ентусиазма си със солидна доза труд, бихте могли да постигнете истински и значителен напредък или да се случи промяна, която не е било възможно да извършите в друг период. Най-благодатен ще бъде денят за тези от вас, които работите за себе си, тъй като ще успеете да разгърнете способностите си.

РИБИ
Ако имате началник, с когото не се разбирате, или някой в най-близкото ви обкръжение е по-авторитарен и се налага да живеете по неговите правила, тогава може да си имате проблеми – голям е рискът нещо дребно да прерасне в ожесточен спор. Макар че ще ви предизвикват и трудно ще се владеете, опитайте се да не стигате до крайности и да не влизате в битки за надмощие. Колкото повече енергия влагате, за да се борите с хората, толкова повече те ще упорстват. А и ще трябва да преодолявате множество пречки. Ако не успеете да се проявите като по-гъвкави, не правете нищо.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА