Открийте ни и в

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 21 ЯНУАРИ: Раци, не се доверявайте на ласкателите! Деви, трудът ви ще бъде оценен!

Деловите ви контакти подхранват у вас самочувствие

публикувано

на

ОВЕН
Ще се радвате на повишено внимание от партньора си и от хора, които никога не са криели чувствата си към вас. В усърдието си да направите по-добри условията ви на работа и живот, ще вложите старание и време. Много от идеите ви ще намерят реализация, а с позитивното си въздействие върху околните ще включите в проектите си и свежи сили. Към променящите се обстоятелства около вас ще се отнесете положително и с гъвкави решения ще ги направите печеливши за себе си и хората около вас. Такива и други смели ваши амбиции ще ви позволят да получите повече от нещата, които желаете.

ТЕЛЕЦ
Промяна на месторабота, предложение за по-отговорен пост или просто по-добър бизнес климат ви очакват през днешния ден. Ще се сближите с хора, с които предстои да развиете добри взаимоотношения, делови и лични. Повлияни от градивната атмосфера около вас, ще направите усилия, за да освежите връзките си, като покажете разбиране и компромиси. С доброто си сърце и усета ви към печеливши проекти ще се превърнете в желани партньори. Помислете и за себе си, като се възползвате от благоприятните моменти около вас. С желание и енергия ще започнете със задачите, към които храните най-големи надежди.

БЛИЗНАЦИ
Деловите ви контакти подхранват у вас самочувствие на уважавани професионалисти и това е напълно заслужено. Някои ще получат избор на възможности за нова работа. Ако прецените, че новото място отговаря на вътрешните ви потребности и усещания, а също и на финансовите ви претенции, не се колебайте. Въздържайте се обаче да споделяте плановете си с когото и да било, след като ги осъществите, говорете за тях. Отнасяйте се с търпение към околните, бъдете великодушни към несъвършенствата им. Освободете ги от прекалените си грижи. Нека всеки от вас намери себе си и онова, което силно желае.

РАК
Със самочувствие, подобаващо само на вас, ще се справяте отлично с възникващите проблеми. Не се доверявайте на ласкателите, за да не станете жертва на интригите, които се плетат зад гърба ви. Пазете дома, офиса и всички места, където държите пари и ценни предмети. За повечето от вас здравето ще бъде проблем номер едно. Великодушни сте към близките си, но трябва да се погрижите и за себе си. Не проявявайте нетърпение, защото рискувате да вземате грешни решения. Преди да се хвърлите в ново удоволствие, помислете и за партньора си. Той търпеливо присъства до вас, но и това може да има граници.

ЛЪВ
На вас ви се предоставя възможността да подготвите предстоящите в семейството промени, и то по най-приемливия начин. През днешния ден ще реализирате намеренията си до подробностите, които сте предвидили. Благоприятните възможности ще ви позволят да се изявите в много посоки и следвайки плановете си, ще се застраховате от грешки и необмислени действия. Добрата ви организация ще проличи и в подреждането на приоритетите и без да губите енергия за излишни спорове, ще създавате условия за развитие на проектите си. Толерантност в общуването и уважение към труда на другата страна са част от качествата, с които ще си осигурите подкрепата на партньори и приятели.

ДЕВА
С толерантност, разбиране и с дискретното си поведение в деликатен момент ще повишите доверието към себе си. Не афиширайте позициите си, а работете в полза на интересите на всички. Повярвайте, трудът ви ще бъде оценен. Ще се вълнувате приятно от развитието на отношенията ви с интимния ви партньор. Ще усетите любовта му като топла и нежна ласка. Проникновено гледайте напред, предстоящите промени ще ви отредят водеща роля в много отношения. Нови предизвикателства ще ви изправят пред конкуренцията и ще можете да сверите критериите си за успешен бизнес.

ВЕЗНИ
Няма съмнение, че днес ще направите всичко, което е по силите ви, за да успеете във всичките си задачи. Мотивирани сте да работите и няма да ви липсва концентрация. Сами ще налагате темпото и ще търсите по-ефективни начини за реализации и проявления. Няма да робувате на вече усвоените си стереотипи, а ще прилагате нови стратегии и ще експериментирате. Съдбата ще ви толерира, като ще ви пробужда с нови хрумвания и идеи, не ги пренебрегвайте. Работете и се наслаждавайте на постиженията си. Има с кого да споделите успехите си. Няма да ви липсват внимание, обич и любов.

СКОРПИОН
Ще живеете в хармония със себе си, съчетавайки в едно разум и интуиция, нещо, което се отдава трудно на много други. Следвайки намеренията си, ще вземате правилните решения и ще постигате целите си. Спокойни сте, че в трудните моменти има на кого да се опрете и това не е измамно чувство. Анализирайки събитията, ще отвръщате на провокациите с точни и навременни действия. Ще овладявате емоциите си, без да усложнявате обстановката. Много от вас ще получат материални бонуси, позволявайки им да задоволят нуждите си, собствените и на близките си.

СТРЕЛЕЦ
В повечето случаи днес няма да се натъквате на съмнения в правилността на действията ви. За това не е нужно да убеждавате, но ако ви се наложи, вие го можете. Въпреки напрегнатото ежедневие ще внасяте настроение сред околните със свежото си чувство за хумор и добро настроение. В края на деня са вероятни кратко пътуване или посрещане на гости. Зимните температури няма да попречат на ентусиазма ви да подобрявате професионалните си умения. От качеството ви на работа ще зависят както финансите ви, така и бъдещите ви ангажименти. Ще продължите да търсите най-доброто за себе си, на работното място и у дома.

КОЗИРОГ
Упоритостта ви да довеждате делата си докрай ще благоприятства постигането на целите ви. Ще засилите деловото си общуване и в сътрудничество с хора, чиито интереси са близки до вашите, ще разширявате контактите и възможностите си. Практично ще влагате средствата си в печеливши начинания. Не се поддавайте на изкушения, провокирани от нездрави интереси. В интерес на доброто си име и бъдеще, трябва да не позволявате да ви използват за користни цели. Изпълнени с любов, ще се радвате на взаимност и ще живеете активно. Ще споделяте вълненията си с любимите ви хора и заедно ще планирате бъдещето си.

ВОДОЛЕЙ
Лесно ще постигате целите си, защото имате рутината и сте намерили верния тон в общуването си. Работните ви проекти няма да ви натоварват и предвид интересите си, ще бележите напредък. С днешния ви успешен ден започва добър период за бизнеса ви и за трайни материални придобивки. Не изоставяйте в темпото и нищо няма да спре устрема ви напред. Любовта ще заема централно място в живота ви, ще ви вълнува и създава неповторими изживявания. Позволете си повече удоволствия, ще ви заредят позитивно, особено по време на вечеря с близки роднини или приятели, организирана лично от вас.

РИБИ
Лекотата, която ще усетите през днешния ден, ще е допълваща съставка и в продължилата вече традиция да сте добронамерени, ведри и усмихнати. Насочете потенциала си към дейности, свързани с образование, туризъм, правни науки, реклама. Давайте най-доброто от себе си и на такова ще се радвате да получите. Живеещи в чужбина ще ви проводят добра новина и това ще ви накара да станете по-силни и борбени. Добре ориентирани в обстановката, ще откриете за себе си нови възможности за бизнес и професионално развитие. По-будните от вас ще пристъпят и към изпълнение на крайно смели решения, залагайки всичко, с цел бързи печалби.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

⇩ Коментирайте ⇩

Най-четено

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА