Открийте ни и в

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 22 НОЕМВРИ: Риби, идеално време за кроене на планове! Водолеи, ще осъзнаете нуждата от бърза промяна!

За да започнете нови дейности, вижте какви са съветите на планетите

публикувано

на

ОВЕН
Новостите ще променят в известна степен организацията ви на работа. Ще съумеете обаче да се възползвате от тях и ще спечелите. С премерен риск ще си спестите загуби на пари и време, спестявайки си в същото време и напрежение. За да продължите и занапред да сте в добра форма и кондиция, не пренебрегвайте здравето си. Търсете мнението на специалистите, не се оставяйте само на собствената си преценка, както и се хранете балансирано. Финансови и професионални успехи ще ви осигуряват независимост и ще подхранват самочувствието ви.

ТЕЛЕЦ
Много от вас ще насочат вниманието си към социалните и политически въпроси, които ги вълнуват, и ще търсят решенията им с помощта на съмишленици. Запазвайки мисълта си гъвкава и точна, ще предавате от настроението и мислите си на околните, стремейки се към един по-добър свят. И постепенно ще се превръщате в учители на онези, които се нуждаят от помощта ви. Физическата ви издръжливост се нуждае от обновяване, не се отказвайте от излет сред природата, риболов и други приятни емоции.

БЛИЗНАЦИ
Съобразявайте се с изискванията на близките си хора, без да пренебрегвате своите желания. Ако сте толерантни в общуването и по-често се вслушвате в конкретните препоръки на партньорите си, ще изградите атмосфера на взаимно доверие в отношенията помежду ви. Избирайки да сте щастливи, мислете позитивно и давайте път на доброто в себе си, като насърчавате към същото и другите. Не губете здравия си разум. Възможно е да получите материална подкрепа от близък човек – родител или интимен партньор.

РАК
Съсредоточете се върху подобряване на финансите си и битовите удобства. С удачни и навременни действия ще затвърдите имиджа си на практични и сериозни хора, които никой не бива да подценява. Някои ще получат предложение за сътрудничество, носещо допълнителни доходи. Бъдете открити в отношенията си, наред с всичко останало, са възможни и раздели. Най-вече с хора, с които ви свързват приятни спомени. Здравето ви изисква повече грижи.

ЛЪВ
В търсене на по-преки пътища към успеха, често забравяте онези, които тихо и безкористно ви подкрепят. Това са семейството и истинските ви приятели, доверете им се и не подценявайте вниманието им. Изразете обичта си с най-топлите думи и е време да осъзнаете, че без тях нямаше да сте това, което сте. Скоро ще имате възможност да покажете уважението, щедростта и всичко хубаво, за което се сещате, към човека, когото обичате. Изявявате се с качества, това ще се забележи и е възможно издигането ви в служебната йерархия, което ще донесе и очаквани финансови облаги.

ДЕВА
Периодът е чудесен за започване на нова работа или стартиране на нов проект. Каквито и амбиции да имате, най-важното условие да ги реализирате е да работите в екип. Някои от вас ще са изнервени през следващите дни – може да изгубите самообладание или да сте по-резки при общуването си. Хубавото на деня е овладяната от всички вас енергия и насочването й в подходяща посока. Осигурете си повече време за почивка, защото активността ви може да ескалира. Ще се възползвате от новите си познанства и с тяхна помощ ще придвижите напред делови задачи.

ВЕЗНИ
Отнасяйте се с доверие към хората, които уважавате, не бъдете излишно мнителни. Свободолюбивият ви дух ще отхвърли всяка зависимост и ще разполагате със себе си във всичко. Финансовите ви дела ще се развиват добре и с получените средства ще реализирате своя идея, както и да инвестирате в бъдещо мероприятие. Търсете разнообразието, чистата природа и средата на онези, които обичате. По-често мислете за развлечения и отдих. С качествата си ще събуждате интереса на другите, което ще ви превръща в значима личност.

СКОРПИОН
Притесненията ви, свързани със здравето, вашето или на близък човек, ще се разсеят, ако вземете навреме мерки и следвате препоръките на специалистите. Онези, чието мислене е свързано с промените, ще търсят печеливши начини за инвестиции, съобразявайки се с последните развития на пазара и имайки предвид налагащите се тенденции. Познанията ви за тях ще ви помагат да преминете през непознатите сфери на бизнеса и живота си по-леко. Този ви ход ще даде тласък и ще ускори повишаване на жизнения ви стандарт.

СТРЕЛЕЦ
Бъдете добронамерени и толерантни. Вие сте от хората, на които е нужно често да им се напомня това. Очаква ви тържество, организирано от мили хора. Подгответе се и вие, за да бъде празникът наистина запомнящ се. Семейството ви ще се сплоти около това събитие и ще изживеете радостни мигове заедно. В личния ви живот конфликтите и последствията от тях ще се отразят негативно на настроението и емоциите ви. Въпреки всичко ще имате хубави моменти и вълнуващи преживявания. Погрижете се за здравето на близък човек.

КОЗИРОГ
Периодът е много подходящ да опитате да намерите изход от заплетена ситуация, която досега ви е измъчвала. Не е нужно да влагате кой знае какви усилия – ако сте взели правилно решение или сте поели по собствения си път, тогава всичко ще се случва сравнително лесно и у вас ще се породи усещането, че някой или нещо ви помага. Ще блестите с качествата и умения, заради които ще бъдете предпочитани като партньори. Дори да възникнат проблеми, лесно ще откривате начин как да ги разрешите.

ВОДОЛЕЙ
Преобладаващата част от усилията ви ще са насочени във финансовата сфера, като наред с това ще се стараете да печелите уважението и доверието на колегите и партньорите си. Нечии планове включват пътувания, средствата за които трябва да осигурите вие. Обществената ви ангажираност ще ви срещне с хора, на които можете да въздействате позитивно. Ще осъзнаете нуждата от бърза промяна, за да се подобри животът ви. Би трябвало да имате добри новини покрай някой от семейството или раздвижване в личния живот.

РИБИ
Идеално време за кроене на планове. Не са изключени задкулисни договорки и сключване на тайни споразумения. Ще влагате доста от енергията си за печелене на пари. Много вероятно е да започнете нови дейности. Подходящо би ви било да се занимавате с разкрасителни процедури, правни въпроси и различен тип консултации. В семействата ви може да възникнат конфликти. Важното е, че всичко ще се забрави с времето. В любовен план е много вероятно някоя започнала връзка да завърши със сериозен ангажимент.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

⇩ Коментирайте ⇩

Най-четено

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 1 ДЕКЕМВРИ: Телци, избирайте внимателно! Близнаци, бъдете търпеливи!

Как да преминете успешно през днешния ден – ето съветите на планетите

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
Бъдете въздържани в изяви, в участия в масови мероприятия и там, където се събират много хора. Ще имате подкрепата да направите добро впечатление на важен за вас човек и да получите необходимото ви, стига да сте наясно какво точно искате. Навременни комуникации ще ви помогнат да намерите верния подход в общуването с околните. Избягвайте споровете и конфликтите. Старайте се да водите диалог, така ще намалите напрежението в ежедневието. Бъдете арбитър и балансьор, така ще сте най-полезни.

ТЕЛЕЦ
Изправени сте пред предизвикателство и се налага да покажете кои са житейските ви приоритети, затова избирайте внимателно. Това е чудесен повод да се раздвижите – и физически, и емоционално, да се запознаете с нови хора, да разширите кръга на близките познати и дори приятели. Бъдете внимателни във финансовите дела, особено ако са намесени близки хора. Към посредничество между отделни хора или фирми се отнасяйте с по-голямо внимание. Не бързайте да се обвързвате с дългосрочни бизнес ангажименти.

БЛИЗНАЦИ
Бъдете добронамерени и търпеливи, не драматизирайте излишно ситуациите, запазвайте хладнокръвие при решаването на какъвто и да е проблем. Силната ви интуиция ще ви подскаже какво и как да правите, но всичко трябва да бъде в името на общото удобство и общия бизнес интерес. Някои начинания, които изискват повече средства от вас и от партньора ви, ще трябва да бъдат преразгледани. Отделете време за обсъждане на проблемите в тесен семеен кръг. В края на деня може да се изправите пред трудни професионални ангажименти.

РАК
Чудесен ден за обща съзидателна работа, за чертаене на планове за преустройство на семейното гнездо, така че то да стане още по удобно и уютно. Засилва се решимостта ви да правите нещата по начина, по който ги виждате, независимо от различията с мненията на околните. Заети сте с множество бизнес задължения, ще ви бъде все по-трудно да намирате време за близките си. Някои ваши идеи и планове могат да претърпят промяна в една по-конструктивна и конкретна посока. Доверете се на интуицията си.

ЛЪВ
Денят е добър да разширите кръгозора си с четене на подходяща литература. Бъдете съсредоточени в подробности и детайли, които могат да се окажат важни впоследствие. Време е за активна умствена дейност, на раздвижване в сферата на бизнес проектите и на всичко онова, което сте складирали в ума си да осъществите по-нататък. При мнозина вниманието ще бъде съсредоточено изцяло върху децата – техните планове, намерения, проекти и образователни ангажименти. Заложете на работа, изискваща точност и съсредоточеност.

ДЕВА
Навлизате в креативен за вас период, в който ще се активират въображението и фантазията ви, което ще ви кара да творите и наяве, и насън. Напрегнатите часове на този ден може да не ви се отразят директно, но на подсъзнателно ниво тревогата може да породи безпокойство за собственото ви здраве или за това на близък човек. Спазването на някои правила и ограничения могат да бъдат пряко силите ви, а недоволството и острата реакция да доведе до усложнения във взаимоотношенията с околните.

ВЕЗНИ
Дългосрочно обвързване може да ви създаде известно притеснение, но не се тревожете. За много от ангажиментите си сте подготвени, няма да липсва и подкрепа, така че живейте по-спокойно. През втората половина на седмицата сте склонни към критичност и аналитично мислене, което ще има различни проявления. В работата ще трябва да използвате въображението и креативността си, за да решите някои делови въпроси. Възможно е да има пречки пред изпълнение на работните задачи, но можете да ги преодолеете.

СКОРПИОН
Предстои ви натоварен с ангажименти ден. Много от това, което идва при вас сега, е подготвяно от дълго време. Имайте нагласата да срещнете неразбиране и съпротива, която да преодолявате с още повече усилия и убеденост в собствената правота. Не всичко ще става според вашия предварителен план, ще ви се налага да разчитате повече на интуицията си, отколкото на логиката. Денят е идеален за самостоятелна работа. Бъдете внимателни: днес имате възможност да получите полезна информация, която скоро ще ви бъде полезна.

СТРЕЛЕЦ
Ако възникнат препятствия по пътя ви днес, не се паникьосвайте, а намерете начин да ги преодолеете. Вие ще успеете да овладеете ситуацията. Не позволявайте на емоциите да властват над вас, бъдете обективни и предпазливи, защото само спокойствието ще помогне за решаването на проблемите. Благоприятен ден за любовните отношения. Някои ще бъдат подложени на истинска съблазън. Вечерта може да бъде приятна изненада за любимия човек, но разбира се това зависи от вашите действия.

КОЗИРОГ
Днес трябва да проявите своята нежна страна. Не се страхувайте да покажете своята вътрешна уязвимост, без да се притеснявате, че ще бъде използвана срещу вас. Никой няма да иска да ви нарани. Включете здравия си разум и не оставяйте начинанията си в ръцете на случайността. Имате достатъчно енергия да направите всичко планирано за този ден. И все пак бъдете внимателни. Оставете се любимите ви хора да ви поглезят. Невинаги трябва да сте скромен човек, който отказва подаръци или награди.

ВОДОЛЕЙ
Ако днес чувствате атмосферата около вас като мрачна и потискаща, може би е време да се замислите за някаква промяна. Бъдете по-пестеливи и икономични. Трябва да сте по-сериозни и внимателни по отношение на финансовите въпроси. Много е вероятно да получите добри вести. Може да ви се открие благоприятен шанс, който обещава претворяване на мечтите ви в реалност. Ако стане това, побързайте да се възползвате. Тези от вас, които действат на пълни обороти, да внимават за свръхнатоварване.

РИБИ
Ако днес се чувствате уморени, спрете и си починете. Необходимо е да се погрижите преди всичко за собствените си интереси. За нещо може да се почувствате разколебани. Ако усетите, че искат да се възползват от вас, крайно време е да се освободите от тези хора. Днес избягвайте дискусиите и празните разговори, за да не се създаде излишно напрежение както на работа, така и у дома. В любовните си отношения се стремете към компромиси, търпение и толерантност.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 30 НОЕМВРИ: Овни, мечтите ви се сбъдват! Близнаци, определете приоритетите си!

Ще получите възможности – ето какво ви съветват звездите

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
Ще получите възможности, от които е много важно да се възползвате. Добре е да се доверявате повече на интуицията си. Много сте талантливи и ще имате шанс да блеснете пред шефа си и да предизвикате възхищението му. Това може да ви донесе финансов растеж. Мечтите ви ще започнат да се сбъдват постепенно, но е важно да устоите на трудностите. Не може всичко винаги да върви гладко. Не се поддавайте на панически промени в настроението. Опитайте се да не обръщате внимание на укорите и думите на хора, които не вярват във вас и бъдещия ви успех.

ТЕЛЕЦ
Трябва да се откажете от това да поемате каквито и да било рискове. Особено пък ако става въпрос за работа. Може да имате неочаквани бизнес предложения, които да ви се струват изгодни, но по-добре не приемайте, защото ви чака разочарование. Изберете си цел и се движете право към нея без никакво отклонение. Благодарение на чара си ще може да отметнете много работа за кратко време. Хубаво е да създадете нови приятелства. Не се знае кой ще ви помогне в даден момент. Отървете се от недостатъците си и бъдете упорити към целите си.

БЛИЗНАЦИ
Денят ще бъде не само променлив, но ще правите и ще ви се случва какво ли не. Налага се да преосмислите приоритетите си. Добре е да спрете да общувате с хора, към които не питаете особено голямо доверие. Бъдете по-често сред природата, за да се зареждате положително. Оставайте по-често сами със себе си и анализирайте това, което ви се случва. Чертайте си ясни цели. Ще трябва радикално да промените средата си, това ще е важно за бъдещето ви. В личния живот ви чака радост, на път сте да срещнете любовта, ако все още не сте.

РАК
Трудно ще достигнете до желаната хармония. Половинката ви ще има нужда от повече внимание и по-мило отношение. Добре е да се вслушвате в мнението на най-близкия си човек и да определите приоритетите си. Не бъдете прекалено взискателни към себе си и човека до вас. Добре е да се грижите за любимия с нежност и да не се плашите от силните си чувства. Вие сте едно цяло и най-малкият пропуск може да доведе до сериозни последствия. Трябва да задействате целия си финансов опит и инструментариум, защото ви предстои да управлявате паричния поток.

ЛЪВ
Може би ще се сблъскате с някои трудни предизвикателства на работното място. Ще се наложи да вземете важни решения при критични обстоятелства. Макар и трудно, но ще се справите. Внимавайте, защото има вероятност да се увлечете в приказки със своите колеги и да споделите неща, които биха могли да ви костват кариерата. Ако стоите, чакайки парите да паднат от небето, най-вероятно ще бъдете затрупани от парични проблеми. Те ще изискват от вас наложителна финансова динамика. Доверете се на близък приятел за съвет и помощ.

ДЕВА
Опитайте се да имате балансирано, приятелско отношение към всеки човек, с когото се срещате днес. Романтиката едва ли ще бъде флагман във взаимоотношенията ви, по-скоро очаквайте да се забавлявате. Самотните спокойно да приемат всякакви покани за срещи. Повечето от семейните ще бъдат в полезрението на обичайните „заподозрени“. Може да имате сериозни проблеми с финансовото си положение през този ден. Вероятно това ще ви натъжи, но все пак се опитайте да мислите позитивно, защото ви предстоят много добри дни.

ВЕЗНИ
Очаквайте частичен напредък в работата си. Има вероятност да получите подкрепа от планетарното разпределение, но ще се наложи да разчитате повече на себе си през работните дни. Бъдете изключително предпазливи, особено в отношенията си с най-близките до вас хора. Вероятно ще си имате проблеми с някой ваш близък, който ще се отнесе некоректно с парите, които ще му заемете. Затова внимавайте на кого и колко давате, за да не останете огорчени. Опитайте се да имате приятелско отношение към всеки човек, с когото се срещате днес.

СКОРПИОН
Имате добрия шанс да се насладите на взаимоотношенията си, забравяйки за нерешените си проблеми в личен план. Вероятно някои от тези проблеми да бъдат решени без много усилия. Възможно е да не се чувствате комфортно на работното си място заради някой ваш колега. Уверете се, че може да обсъдите различията си по един или друг казус, свързан с работата, ако и това не помогне, обърнете се към шефа си за съвет. Най-вероятно ще пожънете успехи в продажбите, което ще доведе до увеличаване на вашите доходи.

СТРЕЛЕЦ
Възможни са затруднения в реализацията на професионалните ви и лични планове. Не търсете причините вън от себе си, но е по силите ви да се справите, ако се противопоставите на нездрави внушения, опити за манипулации и конфликти, каквито няма да липсват. Бъдете толерантни и упорити. Не давайте и не взимайте пари назаем. Избягвайте консумацията на алкохол и лекарства. Изучавайте чуждия опит, като го адаптирате към своите условия и развития. Периодът е благоприятен за купуване и инвестиране в недвижими имоти.

КОЗИРОГ
Днес се погрижете за всичко важно и свързано най-вече със семейството и близките ви, за да не ви липсва настроение и самочувствие. Ще се засилят творческите ви изяви, които и досега преминаваха успешно. Подходящо време за заздравяване на отношения и създаване на нови контакти. Много от това, с което сте ангажирани в следващите дни, ще бъде свързано с вашите доходи. Затова се доверявайте само на проверена информация. Днес се пазете от измами, особено ако заниманията ви са свързани с пари.

ВОДОЛЕЙ
Предстои ви един напрегнат ден, както за вас, така и за бизнес партньорите ви. Може да имате противоречия с близките, с колегите или с почти непознати хора – в дома, на работата или в магазина. Ще ви е необходима помощ в ситуации, които изискват бързо мислене и точни реакции. Ще бъдете подозрителни и недоверчиви към околните, критични и раздразнителни. Периодът обаче е добър да се включите в изучаването на нещо, което ви е необходимо, да придобиете умения, които да разширят възможностите ви за изява.

РИБИ
Денят е добър да направите промени в стила си на обличане, както и да промените визията си, което ще ви накара да се чувствате добре. Не всичко обаче, което правите, ще се приема веднага и безрезервно от най-близките ви, но дайте им време да свикнат с новата ви визия. Отдавайте дължимото на тези, които са ви подкрепяли и са участвали на ваша страна в битките ви. Изразете благодарността си по подходящ начин, така ще получавате съпричастност и подкрепа и за в бъдеще. Пазете здравето си, както и на по-възрастните ви близки.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОП ЗА 29 НОЕМВРИ: Телци, работата ви носи удовлетворение! Близнаци, търсете съвети от по-мъдри хора!

Ако имате някакви проблеми, вижте съветите на планетите

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
Ако видите, че инстинктите или интуицията не дават очакваните резултати, спрете. Така трудностите ще изчезнат и ще направите мястото за следващия успех. Ако се чувствате напрегнати или уморени, съсредоточете се върху най-важното и не се занимавайте с незначителни неща. Ако правите едно нещо със страст, няма да има трудност, която да ви спре. Ако работите интелигентно, късметът ще ви помогне, но трябва и малка доза вяра. Затова – повярвайте си. Тогава всичко ще ви се случва както го поискате.

ТЕЛЕЦ
Работата ще ви носи повече удовлетворение от сантименталния сектор. Изминалите дни са били добри за вас и вероятно сте завършили някои проекти и сте спечелили достатъчно пари и престиж. Вече ще може да реализирате още по-много и големи бизнес проекти, които ще ви донесат изключително добри доходи. Трябва само да бъдете много внимателни, когато подписвате договори и споразумения, защото от вас ще се изисква много мъдрост и благоразумие.

БЛИЗНАЦИ
Днес търсете съвети от по-мъдри хора и обмисляйте внимателно всеки документ, който подписвате. Междувременно проект, който миналата година не сте приключили и не е донесъл достатъчно пари, сега може да бъде реализиран, благодарение на помощта на опитен човек, който ще бъде много полезен за вашата работа и професия. Този човек може да дойде от друг град и да е много вещ във финансовия сектор, но трябва да сте в състояние внимателно да прецените всички детайли на неговите идеи.

РАК
По отношение на инвестициите, периодът е добър, но не трябва да влагате всичките си пари, в противен случай има риск да не може да се справите с някои неочаквани разходи, които има вероятност да настъпят по празниците. Всяка ситуация, с която се сблъсквате на работното място, може да бъде преодоляна, макар и с повече усилия. Сега може да поправите вашите грешки и ако любовната ви история не е приключила и успеете да намерите перфектната хармония, ще постигнете бавно, но стабилно подобрение.

ЛЪВ
Очакват ви нови приключения и любов, както и много важно приятелство, което може да прерасне в много силни чувства през следващите месеци. Сега чувствата ви ще са много по-сериозни и човекът до вас ще разбира вашите проблеми, грешки и ще се опитва да помогне, без да се стига до абсурдни противоречия. Ще може да се възползвате от допълнителни финанси, за да подарите на любимия човек хубаво пътуване или да го включите в интересен проект, който да донесе много удовлетворение и на двама ви.

ДЕВА
Ако в миналото сте успели да преминете невредими през много сложни периоди и човекът, с когото сте, винаги е оставал до вас, тогава е настъпило времето да вземете важно решение. И ако искате да живеете заедно, да се преместите в нов дом или да имате дете, трябва да се възползвате от възможността да разговаряте без недомлъвки. Така ще постигнете хармония в любовта. Очевидно понякога може и да има малки недоразумения, кавги, спорове, но те лесно ще бъдат преодолени.

ВЕЗНИ
Необвързаните ще направят отлични запознанства и ще срещнат толкова интересни и различни хора, че дори ще им е трудно да решат с кого да прекарат времето си. По отношение на работата и бизнеса, възможни са много трудности при изпълнението на всеки проект. Ще трябва упорито да се трудите, за да достигнете до минимален успех. Периодите на голям късмет ще продължат да бъдат много изморителни и с всяка положителна ситуация, която идва, ще срещате много препятствия преди успеха.

СКОРПИОН
За щастие вашата психофизична форма ще е много добра през целия ден и песимизмът няма да може да съсипе вашия оптимизъм, качество, с което ще се движите напред, без проблеми, по пътя към успеха. Обаче трябва да обърнете внимание на физическата си форма, трябва да сте много внимателни по отношение на всякакви произшествия, причинени от работа или спорт. На път сте да откриете вътрешното спокойствие и хармония, както и ще сте готови за благоприятни и щастливи събития от съдбата.

СТРЕЛЕЦ
Ако имате някакви здравословни проблеми, може да преживеете сложни периоди на възстановяване. Но ако не подценявате симптомите, които тялото ви дава, тогава може да преодолеете всяка трудност. Дългите пътувания не са препоръчителни и би било добре да внимавате, ако се занимавате с екстремни спортове. В същото време е добре да правите дълги разходки на открито, може би в компанията на домашен любимец. С него по-лесно ще преодолеете трудните моменти, през които настроението ви ще спада.

КОЗИРОГ
Всичко, което чувствате, ще има фантастични измерения, независимо дали е любов, приятелство, ненавист и отвращение. Вие винаги ще сте в средата, между две алтернативи, две нагласи, две посоки и ще е трудно да направите правилния избор, което неминуемо ще доведе до криза в отношенията. В такива ситуации поддържането на баланс ще е трудно и могат да възникнат някои здравословни проблеми. Въпреки това ще имате много предимства, с множество възможности, но само за онези, които заложат на разума.

ВОДОЛЕЙ
Всичко, което трябва да направите, е да бъдете активни и внимателни, за да сте успешни на всички нива. Ще сте загрижени за вашето благосъстояние и семейно спокойствие и ако сте изпълнени с жизненост, има вероятност да промените коренно живота си. В любовта чувствате нужда от свобода, ако сте в по-стара връзка, ще бъдете изкушени да я разрушите. Може да се поддадете на съблазънта, защото харесвате приключенията, малките авантюри и забавления от всякакъв вид.

РИБИ
Няма да искате нищо сериозно, а само флирт и игра, без да градите основи за дългосрочни отношения. Ако обичате повърхностните игри повече от дълбоките чувства, бъдете внимателни! Поради това взаимоотношенията ви могат да пострадат, няма да може да разчитате на партньора си и дори има риск от раздяла. Ако вашият партньор е все още влюбен във вас, може да се спасите от последиците. Вие имате големи шансове за успех в кариерата и при това в пакет със значителен ръст на приходите.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Всички права запазени © BG VOICE е най-влиятелният български вестник в Чикаго, САЩ и Канада BG VOICE is the Bulgarian newspaper leader in Chicago, USA and Canada

Предишна публикация:
Щабът на Тръмп поиска повторно преброяване в Джорджия

Адвокатският екип на Тръмп заяви, че щабът на Тръмп "продължава да настоява за честно преброяване в Джорджия"

Затвори